TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-65AG9 Reviews

SONY KD-65AG9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 151 reviews
2499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV!
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Perfect geluid
  • Helemaal instelbaar op eigen wensen
  • gebruiksvriendelijke instellingen
  • Meer dan voldoende aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Ik kan ze echt niet bedenken
Deze Sony behoort met recht tot de Master Klasse! Wat een ongelofelijk mooi beeld, ook helemaal naar je eigen wensen en omgeving in te stellen. Ook het geluid is uitstekend, zowel van de TV zelf als via de reciver. Heeeel blij met deze TV!
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voor ons tot nu perfect toestel
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
Heel goed ,super kwaliteit
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supertevreden met de tv en plattetv.nl
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld en geluid zijn echt supergaaf
  • Luxe uitstraling in de woonkamer
  • Perfect voor Netflix & Playstation
  • Super afstandbediening
Ik heb lang gezocht naar de meest perfecte tv voor mij en ik ben uitgekomen bij deze Sony 4k UHD tv. Alle verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Je wordt er gewoon telkens weer blij van. In combinatie met het meest uitgebreide abonnement van Netflix en het verhogen van de snelheid van mijn internetabonnement naar 100 Mbit/s glasvezel zijn films kijken een nieuwe ervaring, zelfs de films die nog geen 4KUHD ondersteuning hebben. De Playstation 4 in combinatie met deze tv overtrof ook al mijn (hoge) verwachtingen, de PS5 staat nog op mijn verlanglijstje die mijn gaming ervaring tot een nieuw hoogtepunt gaat maken. Het beeld en het geluid van deze tv zijn echt super!!! De klantvriendelijkheid en de snelle service van Plattetv heb ik als perfect ervaren. Een echte aanrader!
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super kwaliteit in beeld en geluid
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • koppelen iPad en zo film kijken
  • bedioenizgsgemak
  • Minpunten
  • ziggo c+ card werkt niet ondanks dat Ziggo zegt dat wel wel werkt
onwaarschijnlijk goed beeld. bioscoop ervaring thuis. geluid is verrassend goed maar natuurlijk onvergelijkbaar met hifi set met 5 boxen en subwoofer.
Sony KD-65AG9 Reviews
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met subliem beeld en geluid
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Google Assist
De SONY 55AG9 is echt een top televisie om in huis te hebben. De vormgeving is uiterst strak afgewerkt en staat mooi in de woonkamer, prachtig als die uitstaat en nog mooier als die aanstaat. Heel mooi geluid wat natuurgetrouw uit het beeld komt met zuivere klank en diepe bass. Minpunt is wel de Google Assist die vaak de weg kwijt is. Dit ligt wellicht niet aan SONY.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Super beeld
  • Formaat past goed
  • Minpunten
  • Afstandsbediening Ism kpn i-tv werkt hier (nog) niet
Deze oled tv is super. Het lijkt alsof je bij films, qua geluid en beeld in de bios zit. En dat is erg fijn in deze coronatijd.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klasse top product zeer scherpe prijs
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Net geluidsysteem
  • Goed koppelbaas met Sony producten
  • iOS en Apple connectiviteit
  • Minpunten
  • Geen rgb tulp voor oude video aansluiting
Kwaliteit wat je kent van de toplijn van Sony. Zeer tevreden met aankoop en verkoopservice. Binnen 15 minuten zelf helemaal te configureren.strak design goede interface met huidige platforms.zeer gebruiksvriendelijk.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie SONY OLED TV
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Android TV
  • Communicatie met Apple producten
  • Systeemmenu is zeer snel
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Beeldkwaliteit is echt super. Ik heb de TV aangesloten op mijn Sony receiver, dit werk echt feilloos via de ARC-aansluiting. Alles met 1 afstandbediening. Tevens heb ik met Android toegang tot mijn NAS via de TV-app van Synology. Kortom veel mogelijkheden.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top toptop
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Formaat
  • Afwerking
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geeen
  • Geeen
  • Geen
Een van de beste aankopen, ongelofelijke geluid en beeld kwaliteit. Sony blijft voor mij een van de top merken. Geluid is zeer uniek, en raad iedereen om master series aan te schaffen.
Sony KD-65AG9 Reviews
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige TV
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Kleur
  • geluid
  • bedienings gemak
  • vormgeving
Wat een geweldige TV is deze Sony KD-65AG9. De kleuren schieten uit het beeld zo natuur getrouw de kamer in. Het geluid komt rechtstreeks naar je toe vanuit het toestel. Door het advies bij PlatteTV is dit een zeer goede keus gebleken.
Sony KD-65AG9 Reviews
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige TV
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Kleur
  • geluid
  • bedienings gemak
  • vormgeving
Wat een geweldige TV is deze Sony KD-65AG9. De kleuren schieten uit het beeld zo natuur getrouw de kamer in. Het geluid komt rechtstreeks naar je toe vanuit het toestel. Door het advies bij PlatteTV is dit een zeer goede keus gebleken.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 25-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
De TV is boven verwachting qua kwaliteit.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi design met een uitstekende beeld kwaliteit en geluid ondanks dat de TV zo dun is.
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • functionaliteit
  • Android apps
  • Minpunten
  • kabelmanagement als de tv aan de muur hangt
Geweldige TV, met schitterend beeld en geluid. Ook Android TV werkt geweldig, Apps zoals Netflix, videoland, Disney+ en zelfs ziggo go werken prime en met 4K beeld.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Superscherp beeld met natuurlijk geluid
 | 16-12-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Natuurlijk geluid
  • Stakke vormgeving
  • Minpunten
  • Gewicht tv
Prachtige tv met de nieuwste techniek. Fijn dat het geluid zo goed is dat je geen aanvullende soundbar hoeft te gebruiken.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV, mooi beeld en goed geluid
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Niets
Dit is echt we topper. Mooi design, geweldig beeld en ook een goed geluid. Goede deal bij platte tv gemaakt. Erg blij over het advies.
Sony KD-65AG9 Reviews
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en goed geluid, fantastisch!!!!
 | 15-12-2020
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Subliem beeld.
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Uitste
Voldoet aan alle verwachtingen. Reciever en/of boxen/ soundbar is wel aan te bevelen, alhoewel het geluid voor een tv aardig goed is.
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid en beeld
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Nog mooier beeld
  • Android tv
  • Minpunten
  • Ik kan hem niet meer missen
Lang naar uit gekeken om te kopen en ben nu heel blij met de aankoop. Levering was heel snel. Een dag later en zelfs vroeger dan eerst vermeld
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een perfect toestel waarde naar zijn geld toppie
 | 12-12-2020
een pracht toestel en geweldig beeld en geluid zeer gelukkig mee. Ook heel goed geholpen door de medewerkers in filiaal breda top een aanrader
SONY KD-65AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
scherp beeld prachtig geluid
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld, prachtig geluid
  • aan te sluiten als center speaker
  • android met google assistent, werkt snel
  • Minpunten
  • prijzig, vraagt om opgehangen te worden, komt nog muurbeugel bij
ik vind de kleuren van Sony heel scherp en kleurrijk. Dat blijft persoonlijk. Ik heb deze tv uitgekozen omdat je deze tv als center speaker kunt gebruiken en het geluid echt uit het beeldscherm komt. dit is het echte het bioscoopgevoel. aangesloten op mijn dolby atmos geluidsysteem is dit geweldig Ook de zoekfuncties met android en google assistent werkt snel en uitgebreid. Hiervoor had ik een 55inch LG, maar heel veel apps werden niet ondersteund en ondanks dat het allebei een 4k tv was vind ik de kleuren van sony gewoon helderder en mooier. deze tv vraagt wel om opgehangen te worden dus de kosten van deze tv met muurmeugel zijn fors.
Sony KD-65AG9 Reviews
Sony KD-65AG9 Reviews