U bevindt zich in:
Sony KD-65AG8 Reviews

SONY KD-65AG8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 27 reviews
2299,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
Na deskundig advies in de winkel hebben wij gekozen voor de Sony televisie. Haarscherp beeld en gebruiksvriendelijk. We zijn erg blij met deze aankoop!
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld van een stijlvolle tv
 | 26-07-2020
  • Pluspunten
  • Fantastische kleuren
  • Rustig beeld
  • Stijlvol ontwerp
  • Prima geluid voor zo’n platte tv
  • Goede service/advies
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Na uitgebreid advies van PlatteTV en veel reviews te hebben gelezen, hebben we gekozen voor deze Sony. Onze 40 inch Panasonic 4K werd echt te klein maar we wilden per se een stijlvolle televisie met rustige kleuren. Diverse toppers vielen voor ons af en deze Sony voldoet in alles aan onze wensen. De prachtige kleuren van het OLED-scherm komen rustig over, al zijn er voldoende beeldinstellingen om deze naar andere wensen aan te passen. Het geluid uit deze superplatte tv valt ons enorm mee: Sony laat het geluid in dit type ook echt uit het scherm komen, verrassend goed! Dat maakt de beleving nog echter, al gaat voor muziek en films de hifi-installatie erbij aan. De Sony A8 staat heel plat op zijn pootjes en heeft een erg stijlvol ontwerp meegekregen. Hoewel we Apple-fans zijn doet dit menu wat we ervan verwachten, met een handige afstandsbediening. TV kijken is weer een belevenis geworden, hier gaan we nog vele jaren van genieten.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie tv
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Dun scherm
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Kwetsbaar met ophangen
Super beeldkwaliteit, heel goed geluid voor een tv en erg gebruiksvriendelijk. Het ophangen van de tv is door het dunne scherm wel moeilijk\'kwetsbaar. Maar als het eenmaal hangt, dan is het echt een plaatje.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie tv
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Dun scherm
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Kwetsbaar met ophangen
Super beeldkwaliteit, heel goed geluid voor een tv en erg gebeuiksvriendelijk.
Sony KD-65AG8 Reviews
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • prachtig beeld
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Beeld wauw besturingssysteem super super traag
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Android
  • Extreem traag
Het beeld is echt geweldig. Ik denk dat er maar weinig bij sony in de buurt komen. Ik vind de tv wel extreem traag. Blijft vaak hangen en het schakelen tussen menu’s is ook echt mega traag. Dit is een schande voor een tv van 1500 euro. Heb de tv nu ongeveer 3 weken en hij is zeker al 7x vastgelopen.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
perfect beeld en geluid
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • beeld scherpte
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • geen
Zeer scherp en duidelijk beeld .tv stander in twee standen te zetten zodat de soundbar er mooi onder kan ,
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Prijs bij Platte TV
Mijn keuze viel op deze tv vanwege het unieke geluidsyteem. Daarin ben ik absoluut niet teleurgesteld. Elke dialoog is uitstekend te volgen , een grote verbetering met mijn vorige toestel. Ook over de beeldkwaliteit niets dan goed. Een aanrader wat mij betreft.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig, zeer mooi beeld.
 | 08-02-2020
  • Minpunten
  • geen
  • niet gevonden
Zeer tevreden.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het neusje van de zalm
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Natuurlijke kleuren
  • Mooi vol geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een sublieme televisie die door zijn strakke vormgeving en mooie natuurlijke kleuren de naam van Sony hoog in het vaandel houdt. Voor mij is het het PARELTJE onder te televisies.
Sony KD-65AG8 Reviews
Sony KD-65AG8 Reviews
Sony KD-65AG8 Reviews
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende TV
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • natuurlijke kleuren
  • grote kijkhoek
  • realistisch geluid
  • Minpunten
  • niet veel apps
Fijne Oled Smart TV. Op aanraden van platteTV voor dit model KD-65AG8 gegaan i.p.v. het model hiervoor KD-65AF8. Geweldig, groot, scherp, kleurrijk en dynamisch beeld!! Ook qua geluid voor z\'n plat beeldscherm zijn we zeer tevreden.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende TV
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • natuurlijke kleuren
  • grote kijkhoek
  • realistisch geluid
Fijne Oled Smart TV. Op aanraden van platteTV voor dit model KD-65AG8 gegaan i.p.v. het model hiervoor KD-65AF8. Geweldig, groot, scherp, kleurrijk en dynamisch beeld!! Ook qua geluid voor z\'n plat beeldscherm zijn we zeer tevreden.
Sony KD-65AG8 Reviews
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top klasse duidelijk betere kleuren dan andere merken
 | 06-12-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • geluid
  • vormgeving
  • bediening
  • Minpunten
  • n.v.t.
voldoet aan alle eisen qua kleur geluid en vormgeving in combinatie met Vogels muurbeugel helemaal af.
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig zoals ik van sony gewend ben.
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • strakke vormgevng
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • bedienings gemak
  • Minpunten
  • toetsje guide en TV op de remote verweiield
het enige wat ik mis is het merkje Sony op de TV
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Geheel naar verwachting
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Groot
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Bediening is erg lastig
We zijn zeer tevreden met deze tv
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterend beeld, zwart is echt zwart kleuren zijn realistisch.
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Levendige kleuren
  • Zwart is echt zwart
  • Minpunten
  • (nog) geen Android Oreo
Schitterend beeld, zwart is echt zwart kleuren zijn realistisch. Wij hadden een Panasonic plasma tv van 2012 wij houden van de mooie kleuren van de plasma daarvoor voor Oled gekozen. Het is echt veel mooier dan de plasma, hebben ook 4K content gekeken via Netflix, wat een beleving is dat! Nu nog een Sonos upgrade voor de geluidsbeleving en onze thuis bioscoop is een feit!
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige TV
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geebruikersgemak
  • apps
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 18-10-2019
Misleidend bij aanbod tv
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-10 1,5 / 10
Geleverd maar deed het niet
 | 15-10-2019
Dat kan pas wanneer hij het wel doet
SONY KD-65AG8 REVIEWS
productRatingStar-5 1,3 / 10
prima tv
 | 12-10-2019
maar te duur bij plattetv