U bevindt zich in:
Sony KD-65AF9 Reviews

SONY KD-65AF9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 16 reviews
3999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie met een zeer goed beeld en goed geluid, zelfs bas is goed hoorbaar
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed beeld
  • zeer goed geluid
  • mooie vormgeving
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • tot op heden nog geen
Tot op heden een zeer goede televisie, met een zeer goed beeld en geluid!
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De mooiste Sony TV tegen een goede prijs
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Dun beeldscherm
  • Super mooi beeld
  • Sublieme kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
Een schoonheid in de huiskamer. Een uitgekiende voet, waar ondermeer het kabel management verwerkt is. Bedieningsgemak van de menu’s, met de vele individuele instellingen is zeer klantvriendelijk. Een geweldig super mooi beeld waarin je wordt meegenomen in de rijke kleuren en de overgangen daarin. Een goed in te stellen geluid dat via het scherm naar buiten komt.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in 1 woord fantastisch
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • geluid kwaliteit
  • HDR weergave
  • Netflix
  • Minpunten
  • Prijs
  • Niet handig om alleen te "verwerken"
een zeer goed toestel met uitstekende beeld en geluidkwaliteit, zeer snel menu en gemakkelijke gebruikers interface. Toestel is hier als wandmontage toegepast waardoor ik zo niet wat kan zeggen over het schuin achterover staan van het toestel. Apps zijn voldoende beschikbaar en Netflix werkt ook fantastisch dankzij de app. al met al een geweldig toestel
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
wat een geweldig toestel
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • HDR-weergave
  • Dolby Vision icm Neftflix
  • Minpunten
  • prijs
  • alleen niet op te hangen (hiervoor 2 mensen benodigd)
Sony heeft zijn dienst weer eens bewezen, een prachtig beeld uit een top toestel, qua beeld maar ook qua design. Toestel nu zo'n 14 dagen in gebruik, maar wat een toptoestel.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongelooflijk
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen gevonden
Pracht van een product. Ik geniet echt van het beeld en geluid.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig design met indrukwekkend beeld en mooi geluid
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit (mooi in balans, mooie diepe krachtige bass)
  • Design
  • Minpunten
  • Frame is zichtbaar als je zijdelings langs het scherm kijkt (frontaal niet zichtbaar)
  • Licht komt onder de televisie door (geen rubber strip maar drie standrubbertjes waarop de tv staat)
  • Geen programmeerbare afstandsbediening
Prachtig minimalistisch ontworpen televisie met een prachtig beeld (wat een contrast, helderheid en kleur( en zeer goed geluid (mooi in balans met voldoende krachtig en diep basgeluid). Filmfragmenten die eerder niet op zijn gevallen geven nu een heus "wow"-effect.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv met een heel goed geluid en schitterend beeld zoals je van Sony kan verwachten.
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Snel
  • Minpunten
  • Android
  • Prijs
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Schitterend beeld en geweldig geluid zoals je vz
 | 17-12-2018
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie Sony oled TV
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • prijzig
Wat een prachtige TV met een grote scherm van 65". In het begin even wennen aan het beeld maar uiteindelijk is het wel OK. De speakers zorgen dat het geluid uit scherm vandaan komt. Voor beter geluid heb ik de tv als center speaker aangesloten op mijn audio systeem. Werkt goed. Voorheen een LG oled tv maar geen spijt gehad dat ik uiteindelijk voor Sony af9 koos.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fantastisch oled TV
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooi design
  • goed geluid
  • Minpunten
  • prijzig
Het is een hele mooie TV qua beeld, design en geluid. Hiervoor een LG oled b serie gehad. Geen spijt dat ik voor Sony af9 koos. De tv als center speaker aangesloten op mijn audio systeem. Dit is een aanrader!
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie design TV met beste beeld van het moment
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • dolby vision
  • mooi design
  • tv bruikbaar als center speaker
  • superieur beeld
  • goede upscaling
  • Minpunten
  • de voet is niet voor iedereen
  • geen spotify app
Deze AF9 is het huidige topmodel van Sony en dat is met recht te zien. Het beeld is geweldig, HDR10 en Dolby Vision, beide erg mooi op deze TV. Netflix ziet er ook goed uit. Het menu en de interface reageert eindelijk snel (nieuwe android + processor) en is goed in te stellen naar smaak (imho). De schuine voet geeft echt een heel mooi gevoel in je huiskamer, echter is deze voet niet voor iedereen. Ik moest echt even wennen aan het achterover hellende beeld, maar na een film of 2 ben je hieraan gewend. Ik heb een homecinema set, dus ik heb het geluid niet uitvoerig getest, maar de optie om de TV als center speaker te gebruiken is erg welkom.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
waar voor je geld
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • design
Hoewel zeer prijzig, een uitstekende aankoop. Het geluid is prima voor normaal gebruik. Als je iets extra's wilt, dus echte bioscoop ervaring, dan is een extra systeem wel wenselijk. Bediening is redelijk eenvoudig.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Omdat deze TV net uit is nog duur
Een prachtige TV, mooi vormgegeven en met een prima beeld- én geluidskwaliteit. Platte TV was al bij ons goed bekend en ook nu zijn we weer uitstekend geholpen en geadviseerd door Ralf. Hij dacht goed mee, zodat wij tot een keus konden komen waar we heel blij mee zijn. Alex heeft onze TV bezorgd, had een speciale tafel voor het uitpakken bij zich, heeft alles zorgvuldig en netjes geplaatst en geïnstalleerd.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer hoge kwaliteit
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooier beeld
  • Super geluid
  • Zeer snel
  • Minpunten
  • Geen
deze tv is in alles het beste
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In alles de beste
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooier, dieper beeld
  • Beter geluid
  • Snellere Android oreo
  • Sterkere processor
Alle minpunten van zijn voorganger aangepakt. ( inputlag weet ik niet, ik ben geen gamer).
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld, hoge kwaliteit afwerking en eenvoudig
 | 12-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Processor
  • Snel
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Gebruik speakers niet ivm surround set vond de tv Als center minder mooi als mijn center van Dali, ik vind wel dat als je geen losse center hebt de tv heel goed geluid produceert
Ben er heel blij mee