U bevindt zich in:
Sony KD-65AF9 Reviews

SONY KD-65AF9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 31 reviews
3099,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
zeer goed beeld met aanvaardbaar (maar beter is er niet) geluid
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • super beeld
  • plaatsing en kwaliteit geluid
  • mooi, zonder randen
  • beeld is zo scherp dat kijkafstand 2.5 m prima is: bioscoop
  • Minpunten
  • heeel veel apps in het menu, maar het schijnt dat je die eruit kan gooien
  • geen gebruiksaanwijzing, dat ding kan veel meer dan ik weet
  • achterkant had wat dunner gemogen (of wat dikker speakers erin ;)
TV is uitstekend. Beeld van natuurseries Netflix is krankzinnig mooi. Hangt aan de muur. De achterzijde is wat dikker dan andere modellen, maar dat komt ten goede aan het geluid, dat is heel behoorlijk. Goed (maar verwacht van geen enkele LED hifi-kwaliteit) geluid kan normaliter alleen via een soundbar (al dan niet ingebouwd), maar dat heeft als (voor mij groot) nadeel dat het geluid onder de TV vandaan komt, dat kijkt/luistert onnatuurlijk. Sony gebruikt het scherm zelf als speaker waardoor de plaatsing van het geluid heel goed is. De lage tonen komen uit de achterkant.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
pracht tv met een zeer goed geluid
 | 22-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • staat strak op een tv meubel
  • Minpunten
  • nog niks
strakke vormgeving mooi strak beeld voor een platte tv een geweldig geluid makkelijk te bedienen
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Helemaal top
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid (6 speakers en sub)
  • Android
  • Minpunten
  • Afstandbediening had meer premium mogen aanvoelen
Specifiek gegaan voor de AF9, o.a. vanwege het geluid met de ingebouwde sub. Hiervoor een Sony NX71 gehad met actieve voet, dan valt het geluid van andere TV's toch tegen. Beeld is helemaal top en Android is echt van meerwaarde.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede aankoop
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • snelle installatie
  • snelle reactie op commando's
  • helder en scherp beeld
  • goed geluid in de hele huiskamer
  • veel aansluit,ogelijkheden
  • Minpunten
  • geen ziggo certificatie (geen CI+ module mogelijk)
  • erg veel instelmogelijkheden, verborgen in diverse menu-opties
Als TV geweldig apparaat, Erg scherp beeld en mooie kleuren. Ondanks z'n grootte past toestel dankzij vormgeving goed in onze huiskamer. Het kijken naar films en het luisteren naar muziek bevalt erg goed.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv mooi beeld goede vormgeving
 | 15-02-2019
Zeer eenvoudig te installeren, prachtig beeld diepe kleuren. Zwart is ook zwart. Eenvoudig bediening kortom voor ons de goede keus geweest.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • groot
  • super beeld
  • super geluid
alles wat ik wilde hebben
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beeldperfectie ten top met geluid waar je kippenvel van krijgt.
 | 10-02-2019
In een woord een geweldige beeldbelevenis, een verscheidenheid aan mogelijkheden. Bij mij opgesteld in een 5.1 opstelling waarbij deze een geweldige aanvulling is als centrespeaker. Niet meer die grote zwarte balk onder de TV. Dit is zo veel beter een rustgevender zonder in te boeten op geluid.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een strak en slank design voor op je tv kast.
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Helder surround geluid
  • Snelheid beeld
  • Ingebouwde chromecast
  • Onthoud persoonlijke instellingen
  • Minpunten
  • Zwaar
  • Beeld kan niet gedraaid worden
  • Geen Wii aansluiting
Een strak en slank ontwerp voor op je kast. In mijn ogen hoeft deze tv niet opgehangen te worden. Kleuren en helderheid van de tv zijn prachtig en qua geluid geeft deze tv genoeg geluid en zit er ook een aardige bas in. Natuurlijk zal een losse dolby surround cinema set er niet aan kunnen tippen. Maar in dit gezin zijn wij heel erg verrast met het geluid wat deze tv door de huiskamer stuurt! Onze dochter van 7 kan door middel van de ingebouwde chromecast makkelijk zelf de YouTube app openen en zelf haar filmpjes opzoeken. Ook de ingebouwde microfoon luisterd ook heel nauw. Heel fijn is ook dat de tv precies onthoudt waar je bent gebleven als je je tv uitzet. Wanneer je de tv opstart begint ie waar je was gebleven. Ook per app onthoudt ie de precieze gebruikersinstellingen. Denk aan beeldinstelling helderheid, kleur etc. Het is even een uitgave maar dan heb je ook zeker wat! Houdt je van natuur documentaires etc dan lijkt het net alsof je een levend schilderij in je huiskamer hebt staan!
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige kleuren en een heel mooi geluid.
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • warme kleuren
  • volle geluid
Voldiet ruimschoots aan de verwachtingen
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
waanzinnig mooi beeld en geluid
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • instellingen complex
top product
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig toestel
 | 03-02-2019
Prachtig beeld en voor een platte tv goed geluid
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld, geluid en vormgeving !
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid komt van het scherm, heel natuurgetrouw
  • Waanzinnige vormgeving
Beste aankoop die je kan doen. Vormgeving is super strak doordat je alleen het scherm ziet. Beeld e geluid zijn echt superieur.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima beeld en geluid maar toch een teleurstelling!
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Extreem hoog stroomverbruik in stand-by
  • Kodi werkt niet met huidige firmware
  • Voor gebruik centerspeaker moet Tv aan staan
Dit is mijn derde Sony Bravia TV. Ik heb voor dit model gekozen vanwege de goede specificaties en lovende recensies. Beeld en geluid zijn inderdaad prachtig maar er zijn een aantal zaken die mij niet bevallen: 1. Als de TV uit staat (feitelijk stand-by want een echte uit schakelaar ontbreekt) dan gebruikt de TV nog altijd continu 30 Watt aan elektriciteit! Dat is goed voor 250 KWh (50 euro) per jaar! Ik heb hierover geklaagd bij Sony, zij geven aan dat dit door Android TV komt en dat Google hiervoor verantwoordelijk is. 2. De app Kodi kan ik met de huidige firmware niet installeren, dit is een bekend probleem en Sony geeft aan dat dit in een volgende firmware versie waarschijnlijk is verholpen. 3. Ik wil de TV als centerspeaker gebruiken voor mijn surround receiver, echter hiervoor moet de TV dan wel altijd aan staan, anders werkt de speaker niet. Met de optie "beeldscherm uit" verbruikt de TV dan 60 Watt. Ik vind dit heel erg veel.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en handig menu
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig Beeld
  • Vormgeving
  • Handig menu
  • Google spraakbesturing
  • Makkelijk op te hangen
  • Minpunten
  • Op staander/voet niet mooi
Wij zijn erg blij en tevreden met de Sony KD-65AF9. Prachtig beeld, makkelijk bedienbaar. Wilde in eerste instantie de tv op de voet laten staan maar dat was een stuk minder mooi omdat op de voet de tv erg ver van de muur af moet staan. Hebben daarom een beugel gekocht dus dan komt er 90euro bij. Aan de muur komt de tv helemaal tot zijn recht. Heel dun waanzinnig beeld. Makkelijk scrollen in het menu en gebruik van de apps. Ook via Google spraak te besturen al springt die wel eens aan terwijl je er niks tegen zegt. Erg tevreden met plattetv.nl goed advies zowel via de live chat als in de winkel. Al met al een top aankoop
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kan niet beter!
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie met een zeer goed beeld en goed geluid, zelfs bas is goed hoorbaar
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed beeld
  • zeer goed geluid
  • mooie vormgeving
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • tot op heden nog geen
Tot op heden een zeer goede televisie, met een zeer goed beeld en geluid!
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De mooiste Sony TV tegen een goede prijs
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Dun beeldscherm
  • Super mooi beeld
  • Sublieme kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
Een schoonheid in de huiskamer. Een uitgekiende voet, waar ondermeer het kabel management verwerkt is. Bedieningsgemak van de menu’s, met de vele individuele instellingen is zeer klantvriendelijk. Een geweldig super mooi beeld waarin je wordt meegenomen in de rijke kleuren en de overgangen daarin. Een goed in te stellen geluid dat via het scherm naar buiten komt.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in 1 woord fantastisch
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • geluid kwaliteit
  • HDR weergave
  • Netflix
  • Minpunten
  • Prijs
  • Niet handig om alleen te "verwerken"
een zeer goed toestel met uitstekende beeld en geluidkwaliteit, zeer snel menu en gemakkelijke gebruikers interface. Toestel is hier als wandmontage toegepast waardoor ik zo niet wat kan zeggen over het schuin achterover staan van het toestel. Apps zijn voldoende beschikbaar en Netflix werkt ook fantastisch dankzij de app. al met al een geweldig toestel
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
wat een geweldig toestel
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • HDR-weergave
  • Dolby Vision icm Neftflix
  • Minpunten
  • prijs
  • alleen niet op te hangen (hiervoor 2 mensen benodigd)
Sony heeft zijn dienst weer eens bewezen, een prachtig beeld uit een top toestel, qua beeld maar ook qua design. Toestel nu zo'n 14 dagen in gebruik, maar wat een toptoestel.
SONY KD-65AF9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongelooflijk
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen gevonden
Pracht van een product. Ik geniet echt van het beeld en geluid.