U bevindt zich in:
Sony KD-65AF8 Reviews

SONY KD-65AF8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 85 reviews
2699,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geen moment spijt van onze aanschaf!
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen idee
We vinden het een fantastisch apparaat dat een fantastisch beeld geeft. De bediening ligt voor de hand maar het is wel even zoeken hoe het allemaal werkt. Als dat eenmaal gevonden is dan kan een kind de was doen.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super Televisie
 | 06-04-2019
in combinatie met een muurbeugel hangt de Sony strak aan de wand. Beeld is subliem. Geluid boven verwachting. Het is gewoon een heel strak scherm aan de wand. Ik ben 100% gelukkig met mijn aankoop.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV met android
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedienng
  • formgeving
Topper en prima afhandeling van Platte TV :-)
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede tot zeer goede prestaties, bedieningsgemak minder
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Diagonaal
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Bedieningsgemak
  • Instellen IP-adres
  • Terugkoppeling
1) Installatie merendeels simpel. 2) Om de achterwand te sluiten na installatie van de CI+module moet een gedeelte van de behuizing worden weggesneden. Geen perforatie-naden. 3) Handmatige instelling IP-adres leidt tot niets, toewijzen vast IP-adres via MAC-adres in router, daarna op de TV "automatisch" laten instellen. 4) Uitkijken met wat je prijsgeeft aan persoonlijke gegevens. 5) Waar je bent in het menu niet altijd duidelijk onduidelijk. Uit/aan helpt niet, komt terug op de voorgaande plek. 6) USB 3.0-schijf wordt niet herkend, USB 2.0 wordt wel herkend. 7) Scherp, zeer helder beeld, ook na upscaling. 8) Geluid voor behoorlijk goed, via apart audio-systeem nog beter. 9) TV switch wel eens tussen TV-speaker en audio-systeem. Oorzaak nog niet duidelijk. Verkeerde instellingen? 10) Biet eenduidige betekenis BACK-toets, soms terugkeren, soms ook nog ongedaan maken (eerst ff scrollen, dan pas terug). 11) Toestel voor techies/liefhebbers.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv, met een geweldige service
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uitstraling
  • Geluid
  • Minpunten
  • Afstandbediening nog steeds hetzelfde
Sony blijft een van de beste, heb nooit anders gehad. Service van Platte Tv ook super. In het begin een beetje huiverig , maar geweldige service voor een scherpe prijs
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Past in elk interieur
  • Minpunten
  • Prijs
Voldoet aan al mijn wensen
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • Minpunten
  • geen
geweldig beeld en geluid blij met deze aankoop
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooie vormgeving
  • Diepgang
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Na veelvuldig onderzoek naar de juiste tv voor in mijn woonkamer is het oog gevallen op deze 55” OLED tv van Sony. Het beeld is heel mooi en precies wat ik er van verwachtte, helder beeld, diepe contrasten, gewoon in 1 woord prachtig. Het geluid ga ik niet over oordelen omdat er een HEOS 5.1 set op aangesloten is.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterend
 | 01-03-2019
Mooie TV voor niet al te veel geld
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Subliem
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Groot scherm
  • Dunne randen
  • Mooi geluid
  • 4K HDR
Fantastisch scherm, mooie bass door de boxen achter het scherm. Kabels worden mooi weggewerkt door de omhulling achter het beeldscherm. Zou het iedereen aanraden
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Tot nu toe tevreden
 | 18-02-2019
Mooie tv met een goed beeld en geluid, maar dat hadden we in de winkel al geconstateerd. Wel moeten we even wennen aan het formaat, we hadden nog een 32 inch.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 01-02-2019
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Levering via platte tv
  • Minpunten
  • Geen
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Elke keer als ik het aan zet het blijft bizonder!
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Het Geluid
  • Een beeld kwaliteit
  • Goede uitleg
  • Apps goed berijkbaar/ overzichgtelijk
  • Minpunten
  • De afstandsbediening had iets makkerlijker gekund
Ik ben een lange tijd bezog geweest met een tv zoeken, vergelijken en vergelijken wat is beter bij dat merk en dat is weer beter dat merk. En toen de verkoper zijn kom is bij dit toestel kijken, was eigelijk meteen verkocht.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een openbaring
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Messcherp beeld
  • Natuurlijke kleuren
  • Plat scherm
  • Groot beeld
  • Minpunten
  • Audio: bassen
Verrijking van je leven.Prachtig groot beeld. MESSCHERP. T.a.v geluid hadden de bassen wat steviger gekund
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi design, schitterend beeld
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Fijne tv, mooi strak design en schutterend en scherp beeld. Geluid is stukken beter door de technologie, maar het blijft ‘tv-geluid’
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel fijn toestel met top geluid.
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Dikte tv
  • Minpunten
  • Duidelijkere handleiding
Heel mooi toestel met nog mooier geluid. Haar scherp beeld. De fijnste details zijn zo goed tezien.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid
  • strak design
  • Minpunten
  • geen
Het is een genot om naar de tv tekijken en te luisteren. Er zit een zeer goede audio in.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een perfect en mooi toestel.
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld en geluid
  • Model mooi strak.
  • Geluid uit scherm perfect
  • Minpunten
  • Prijs
Deze tv is wel groot maar na paasdagen al erg gewend . Tv mooi strak model, Je moet het beeld en geluid gezien/gehoord hebben en je ben verkocht.. Het is een aanrader.
SONY KD-65AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top Oled!!
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Topkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen