U bevindt zich in:
Sony KD-65A8 Reviews

SONY KD-65A8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 10 reviews
2599,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
TV voldoet aan de verwachtingen.
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Snelle WiFi connectiviteit
  • Eenvoudige bediening
  • Veel interfaces voor externe apparatuur
  • Minpunten
  • PCM instelling nodig voor lipsynchroniteit
  • Werkt niet met alle CI modulen
Het toestel was eenvoudig zelf in elkaar te zetten, aan te sluiten en programmeren. Het geluid is zeker niet slecht, maar weergave via het surroundgeluid systeem verhelpt dit euvel. Wel jammer dat je dan voor PCM moet kiezen voor een juiste lipsynchrone weergave.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal tevreden
 | 18-10-2020
Het 10 inch grotere beeldscherm was ik snel gewend. Top. Prachtige kleuren en zwart is ook zwart.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Deze tv koop je voor de beste beeldkwaliteit.
 | 09-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ruimtelijk geluid
  • Casten
  • Veel apps via Play Store
  • Spraakcommando's werken voortreffelijk
  • Minpunten
  • geen
De Sony KD-55A8 is een feest. De beeldkwaliteit is het beste wat je van een 4k-tv mag verwachten. Het contrast is adembenemend. Zwart is echt zwart en toch zie je daarin een doortekening met de fijnste details. Als de content goed is, zijn de kleuren heel natuurlijk, zoals huidskleur en gras. Niet die schreeuwende Teletubby-kleuren zoals je die bij de concurrentie ziet. Ook het geluid is vrij goed. Niet zo bleek (in een niet te grote ruimte met een muur achter je) en vrij ruimtelijk. Wellicht dat de speakers achter het beeldscherm een flinke duit in het zakje doen. Je voelt namelijk bastonen trillen in het oppervlak van het beeldscherm. Echter, als je overschakelt op een home-cinema-set komt er toch echt wel een dimensie bij, maar dat is logisch. Het besturingssysteem (Android) oogt sober, maar werkt goed. Je kan eenvoudig apps toevoegen uit Google Play Store en deze plaatsen bij je favorieten, die je vervolgens weer naar wens kunt indelen. Ook spraakcommando’s werken feilloos zodat zoekopdrachten zonder het zeer tijdrovende gedoe met pijltjestoetsen en eren van cijfers en letters kunnen worden uitgevoerd. Aangezien het casten via een tablet (Android in mijn geval) onberispelijk werkt, heeft dat mijn voorkeur. Je zoekt een bepaalde uitvoering van bijvoorbeeld een pianoconcert op YouTube en je geeft de Sony via het icoontje ‘casten’ een schop. Die haalt vervolgens de content op bij YouTube en start met afspelen. Als je tijdens het afspelen wilt scrollen of pauzeren, kan dat beide via de afstandsbediening of via je tablet. Ik wilde de ARC-uitgang naar de receiver configureren, maar dan moet je behoorlijk diep in de krochten van de menustructuur duiken. Weliswaar is het snelmenulint uit te breiden, maar niet met het submenu dat zich 3 niveaus dieper bevindt. De reden dat ik de ARC-uitgang wilde configureren, was vanwege het ontbreken van geluid via de homecinemaset tijdens het kijken van een documentaire op Netflix. Wat ik ook deed, er kwam geen signaal door. Vreemd genoeg wel via de speakers van de tv. Na het uit- en weer inschakelen van de tv was het probleem opgelost. Is daarna ook niet meer teruggekeerd. Resumerend kan ik stellen dat de beeldkwaliteit onovertroffen is, het geluid gewoon goed en de bediening doeltreffend. Deze tv koop je voor de beste beeldkwaliteit. Zeer aanbevolen.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv!
 | 07-10-2020
Zeer helder en mooi beeld. Veel zenders zoals Netflix - Videoland e.d. zitten hier al op. Zijn er zeer tevreden over.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie vormgeving, beeld super scherp, te veel mogelijkheden
 | 06-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Geluid
  • Android TV
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Mooie vormgeving, Sonos PlayBar past er precies voor, beeld super scherp, te veel mogelijkheden zijn nog steeds aan spelen om het perfecte plaatje te krijgen. Ik zou de tv zeker aanbevelen.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede televisie in deze klasse
 | 30-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • geluid
  • smalle randen om beeldscherm
  • besturingssysteem
  • Minpunten
  • wat ver van de muur te monteren
Het beeld is mooi en scherp met een zeer goede kleurweergave. Ook snelle beelden zijn kwalitatief zeer goed. Het geluid is voor een TV ruim voldoende. Zeker bij het kijken van films (bijv via Netflix/Prime) is dit goed. Het geluid kalibreert zichzelf op basis van waar je zit tov het scherm. De afstandsbediening werkt prima, maar zoals bij iedere TV zou deze eenvoudiger mogen zijn voor het dagelijks gebruik (minder cq verbergen van aantal knoppen). Wij hebben de TV zo dicht mogelijk tegen de muur hangen en dan staat de voorkant van de TV ca 8,5 cm van de muur. Kort gesteld, wat ons betreft een uitstekende TV.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld én geluid!
 | 24-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Bevestigen aan de muur (zo vlak, je ziet niet waar je moet zijn)
De combinatie van prachtig beeld én geluid maakt tv kijken een beleving. Dat geldt natuurlijk vooral als de opnames ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. Kwaliteit zoals wij al jaren van Sony gewend zijn! Speciale dank richting Danny van plattetv die ons nog geholpen heeft met ophangen, omdat het zo vlak tegen de muur aan zit, hadden we daar moeite mee.
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Haarscherp beeld en supersnel
 | 16-09-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit van het beeld
  • Geluidskwaliteit is onovertroffen
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid van de tv
Verbluft door de beeldkwaliteit en weggeblazen door het geluid. Klaar voor de volgende generatie game consoles. Zelfs slechte films worden beter door deze tv.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Jammer dat deze tv er niet 10 jaar eerder was! Fantastisch
 | 24-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Geluidsoverdracht
  • Bedieningsgemak
  • etc
  • etc
  • Minpunten
  • ???
Geweldige tv ervaring speciaal bij natuur en dierenfilms.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV met super beeld
 | 16-08-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Zwartweergave
  • Kijkhoek
  • Minpunten
  • Geen
Super mooi beeld met natuurgetrouwe kleuren en fraai contrast/zwarttinten