TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-65A8 Reviews

SONY KD-65A8 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 101 reviews
1949,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Great TV for movies
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Picture quality
  • Android tv (for experienced users)
  • Handy remote control
  • Apple tv included
  • Minpunten
  • No hdmi 2.1 (for the future)
  • Android tv (for less experienced users)
We purchased this tv in March 2021. Great TV for watching movies and built in android tv allows to download a lot of apps including ziggo tv. At the same time android tv can be a bit more complicated compared to lg or samsung tv. Sound is ok but for full expensive you need soundbar. Lack HDMI 2.1 is not important coming years because no proper equipment (except 3090 in some games) can output 120 frames in 4k. Overall great tv if you into movies.
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 15-03-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk op te hangen
  • Super mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen en te installeren
  • Minpunten
  • Geen
Super mooie tv fantastisch beeld en geluid echt een aanrader
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super fantastisch apparaat en een zekere aanrader
 | 10-03-2021
Wat een belevenis, samen met het prachtige beeld en het grandioze geluid waan je je in de bioscoop. Jammer dat de popcorn niet meegeleverd word.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooie strakke tv met helder en duidelijk, natuurgetrouw beeld
 | 09-03-2021
  • Pluspunten
  • helder beeld, ook bij feller licht overdag
  • Minpunten
  • gebrek aan papieren handleiding
  • 2 x aan/uit schakelaar indrukken voordat beeld komt
mooie strakke tv met helder en duidelijk, natuurgetrouw beeld, goed geluid en veel mogelijkheden naar eigen wensen de instellingen aan te passen. ook de slanke voeten maken de tv een juweeltje in de woonkamer. we kijken er graag naar.
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
grandioos tv
 | 09-03-2021
aanrader
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooie strakke tv met helder en duidelijk, natuurgetrouw beeld
 | 08-03-2021
mooie strakke tv met helder en duidelijk, natuurgetrouw beeld, goed geluid en veel mogelijkheden naar eigen wensen instellingen aan te passen.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super thuis bioscoop gevoel en beleving.
 | 03-03-2021
Perfect toestel
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super thuis bioscoop gevoel en beleving.
 | 02-03-2021
TOP in Beeld, Geluid is grote Klasse.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel, prachtig om te zien en fantastische beeldkwaliteit.
 | 28-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Connectiviteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Absolute aanrader , goed beeld, integreerde eenvoudig met Google, hue, Sonos etc. Ik ken geen televisie met een mooiere beeldkwaliteit
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Voor mij de beste OLED tv van dit moment
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Superieure beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Android
Dan gaat het mij om de dynamische natuurlijke super scherpe beeldweergave tot weergaloos bij echte 4K en hoger. Iets golvende weerspiegeling van het scherm als het toestel uitstaat vind ik het enige minpuntje. Van Android ben ik geen fan, maar het werkt wel allemaal. Prima service van Plattetv.nl die advisering en koop uitstekend faciliteerden..
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fenomenaal qua kleuren en zwartwaardes
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Perfect kleuren
  • Geluid
  • Design
  • Apps
  • Wifi zeer snel
Eerste indruk van deze A8: Goed formaat ( 55 inch ) wat echt voor meer beleving zorgt met wat je ook kijkt. De bouwkwaliteit is zeer goed te noemen. Sony A8 is een uitstekende allrounder; hij levert een fenomenale kleurnauwkeurigheid, echte zwarttinten en goede schaduwdetails. Deze A8 van Sony schittert vooral in verduisterde ruimtes waar filmfans getrakteerd worden op een fantastische beeldkwaliteit en geluidskwaliteit. Zoek je een tv in deze prijsklasse? Dan is deze alleskunner zeker het overwegen waard.
Sony KD-65A8 Reviews
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strakke tv met heel mooi beeld
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Geluit
  • Service platte tv
  • Minpunten
  • Niet echt minpunten
Strakke tv, mooi strak en kleurrijk beeld. Ben een echte tv Hifi Freak. En durfde met dit beeldkwaliteit van Sony uiteindelijk van mijn Panasonic plasma af te stappen. Beeld is fantastisch, en geluid doet me licht verbazen. Soundbar is natuurlijk altijd de betere keuze, maar de ingebouwde speakers vallen me niet tegen. Installatie was goed te doen, maar tv heeft zoveel extra functionaliteiten, dat ik dat nog zal moeten gaan uitvinden. Top tv, en met een mooie deal kunnen afsluiten met een medewerkerster van platte tv.
Sony KD-65A8 Reviews
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 23-02-2021
Prijs en kwaliteit erg goed . Installateur D uit Purmerend heeft er een bijzonder mooi plaatje van gemaakt en alles Super goed op elkaar afgestemd .
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met geweldig beeld
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening doet enigszins goedkoop aan
Mooi vormgegeven TV met prachtig beeld en goed geluid en makkelijke bediening.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv en precies op tijd geleverd zoals afgesproken.
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Installatie eenvoudig
  • Makkelijk op te hangen
  • Scherp beeld
  • Sonos makkelijk conecten
  • Minpunten
  • Geen
Genieten van het prachtig scherp beeld
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig design met een heel helder beeld
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi design
  • heel helder beeld
  • apps werken snel
  • Minpunten
  • n.v.t.
Mooie tv, met een heel helder beeld, apps spelen snel, makkelijk te installeren, het geluid van de tv is prima maar wij gebruiken een surround system.
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • mooie kleuren
  • Superdun design
  • Mooi geluid uit tv
  • Minpunten
  • Als dieren op tv zijn wil de hond ze pakken, net echt.
Ideale tv voor het kijken van series en films
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top product.
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Beeld
  • Geluid
  • Gemakkelijk is gebruik
  • Mogelijkheden
Lang getwijfeld over mijn keuze en uiteindelijk deze super televisie gekocht. Tot op heden geen seconde spijt van mijn keuze! Een echte aanrader voor een schep prijsje. Wat een top televisie maar dat is van Sony inmiddels wel bekend.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooie Beeldkwaliteit met echt zwart
  • 1 afstandsbediening voor tv en KPN kastje
  • goed geluid vanuit de tv
  • mooie vormgeving met o.a. platte standaard
De vorige tv was ook een Sony omdat Sony de beste beeldkwaliteit biedt. Met de KD-65A8 heb nu ook een grotere tv met geweldig beeld. Aan alles merk je dat het een tv is die met zorg is gemaakt. Ik heb nu 1 afstandsbediening voor tv en KPN kastje. Ik heb dan ook geen minpunten kunnen vinden. Overigens moet ik Mark van Platte tv een compliment maken voor zijn goede service.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een bijzonder mooi beeld!!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Erg mooi beeld
  • Goed geluid tov voorgaande platte tv’s
  • Bediening is erg logisch
  • Gewoon Sony, bevalt ons altijd goed. Ook nu weer.
  • Minpunten
  • Pootjes kantelen voor meer ruimte soundbar geeft optisch een verslechtering.
We zijn erg blij met deze TV, het is een mooi scherp beeld met echt zwart zwart. Het is wel even wennen maar we kunnen nu eigenlijk alle apparaten met 1 afstandsbediening van deze tv bedienen. Ook de KPN 4K ontvanger. Onze oude tv voldeed nog prima, behalve dat we al snel na aanschaf toch een grotere hadden moeten nemen. Nu naar 6 jaar de knoop doorgehakt en absoluut blij met de gemaakte keuze. Ondanks dat onze vorige tv ook 4K was, hebben we toch de HDMI kabels geüpgraded omdat deze toch nu een haperend beeld veroorzaakten bij snelle acties. Nu kabels in gebruik, geschikt voor 8K en HDMI 2.1. Overigens is het geluid dusdanig goed dat we veel minder de geluidsinstallatie aan hebben staan tijdens het kijken Het verschil in grote en kijk ervaring begint nu na een week al minder op te vallen.
Sony KD-65A8 Reviews
Sony KD-65A8 Reviews
Sony KD-65A8 Reviews