TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KD-65A8 Reviews

SONY KD-65A8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 72 reviews
2199,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Super goed geluid
  • eenvoudig te installeren
  • DVB-S Twin tuner
  • Gebruikersvriendelijk
  • Minpunten
  • DVB-S geen opnames wanneer die uit staat
  • geen handleiding op papier
Wij hebben de TV nu een paar weken in huis en we zijn er ontzettend blij mee. Op gebied van beeld, geluid, gebruiksvriendelijkheid en design is het echt een allround topper.
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • prachtig
  • goed
  • goed
  • goed
  • zeer mooi
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld en geluid
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld geweldig
  • Geluid ook prima
  • Mooie platte tv
  • Minpunten
  • Geen
Heb hem nu enkele dagen en hij bevalt prima .Zeer mooi beeld en goed geluid .
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede televisie
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Soundbar past onder tv
  • Goed beeld en geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • De afstandbediening doet wat goedkoop aan en vinden de knopjes niet zo prettig
Deze sony gekocht bij platte TV, een heeeeeeel goede deal kunnen maken,en de afhandeling perfect afgesloten, werd goed op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorging en dat klopte precies. Een echte aanrader
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV voldoet bijna aan de verwachtingen.
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Oled beeld is schitterend
  • Makkelijk te instaleren
  • Goed overleg gehad, via de mail, bij aankoop
  • Snelle levering op overeengekomen tijdstip ( zelfs te vroeg!!)
  • Minpunten
  • De vermeende geluisldskwaliteit is doorslagevend geweest, bassen vallen eigenlijk tegen
  • Krijg mn hp-laptop niet draadloos gekoppeld
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
beter dan dit wordt het niet
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • settings
  • Minpunten
  • geluid icm Sonos soundbar: of je kiest de tv of de soundbar. beide klinkt raar en offsync.
na installatie en instellen nu denk ik de juiste settings en toon gevonden. prachtig beeld en design.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooie tv
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Plat
  • Mooie vormgeving
  • Andriod
  • Streaming
  • Minpunten
  • Dat ik deze tv niet eerder gekocht heb!
Hij is mooi plat. Het Android platform integreert ook perfect met m’n bestaande apparaten en bediening is ook super. Streamen vanaf de tv of telefoon gaat ook super !
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel nieuwe kijkbeleving
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig, scherp, helder beeld
  • Mooi geluid
  • Snelle verbinding met Netflix etc.
  • Minpunten
  • Jammer dat er geen gedrukte handleiding bij zit
Mooi toestel, gestoken scherpe plaatjes, goed geluid, je waant je in een soort mini bioscoop
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima geregeld met het leveren op tijd en geleverd zoals beloofd
 | 12-01-2021
Uitstekend beeld
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
in 1 woord fantastisch
 | 12-01-2021
Goede kwaliteit tv, goed contact met de verkoper, snelle, goede levering, en dat voor de eerste keer dat we hier iets gekocht hebben.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord geweldig
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • installatie
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Fantastische TV , ik kan niet anders zeggen Mooi beeld, makkelijk te installeren, goed geluid Eigenlijk alles wat ik ook verwacht had ( heb al meerdere Sony televisies )
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en geluid.
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Android TV
Echt een prachtige TV qua vormgeving, beeld en geluid. Ontzettend makkelijk te installeren, gebruikersvriendelijk in gebruik en Android TV is super.
Sony KD-65A8 Reviews
Sony KD-65A8 Reviews
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ben heel blij met deze tv !
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen 2.1 HDMI aansluiting
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Nette TV
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie TV
  • Goed beeld
  • Fijne bediening (Android)
  • Aanrader
  • Minpunten
  • Instellen van de SONOS Play Base
Prima, fijn beeld en een net geluid, op dit moment krijg de bediening van het geluid via de SONOS nog niet goed voor elkaar, dit wel in combinatie met het TV kastje van XS4ALL of ondersteund Sony de SONOS niet?
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Polecam ten produkt
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Pięknie kolory obrazu
  • Dobre kąty widzenia
  • Ładtwość obsługi
  • System android
  • Dużo dostępnych wejść
  • Minpunten
  • Wolny system android
Łatwy w obsłudze oraz piękne kolory. Dobre kąty widzenia obrazu.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beeldkwaliteit boven de verwachtingen
 | 09-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Applicaties
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Er is geen beter tv mbt beeldkwaliteit dan Sony. Alles is perfect. Een minpunt voor deze sony is de afstandsbediening als je naar de kostprijs kijkt.Het had beter gekund. Ik ben zeer tevreden over mijn aanschaf.
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beeldkwaliteit boven de verwachtingen
 | 09-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Applicaties
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Er is geen beter tv mbt beeldkwaliteit dan Sony.Alles is perfect .Alleen voor z\'n prijs had ik een betere afstandbediening verwacht.Dat zou een verberpunt voor deze categorie zijn.Ik ben zeer tevreden.
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv voor de streaming liefhebber!
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android TV
  • Netflix knop op afstandsbediening
  • Vormgeving
  • Mooi deal bij PlatteTV
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken, ik ben alleen nog maar positief verrast!
Ik heb deze tv aangeschaft omdat mijn vorige tv technisch behoorlijk begon achter te lopen. De aanwezigheid van eARC, voor Atmos ondersteuning, en het kunnen vervangen van mijn AppleTV en Android mediaspeler waren belangrijke vereisten. Daarmee kan ik ook mijn all in one afstandsbediening de deur uit doen. Dit heb ik gevonden in de Sony Oled met Android TV. Alle bekende streamingdiensten zijn aanwezig: Netflix, Disney, Prime, Rakuten, enz. Werkt allemaal heel intuïtief en snel. Apps als RTL XL, NPO start zijn makkelijk te installeren en werken goed. Dat scheelt weer een hoop losse kastjes. Ook een mooie pluspunt: foto’s en video’s van de Synology NAS kijken werkt ook vlekkeloos, dat maakte mijn wederhelft ook erg blij. Kodi werkt ook, voor de home video’s in hun eigen bestandsformaat. Dit is super voor de multimedialiefhebber! Ook fijn dat je meteen kunt zappen als je de tv aanzet, geen opstarttijd meer. En dan de beeldkwaliteit: ik had eerder Oled moeten hebben. Wat een stap voorwaarts ik kwaliteit, kleuren en contrast. Zwart is ook echt zwart, Netflix in UHD spat echt van het scherm af! Ik heb niets veranderd aan de kleurinstellingen, ik vind de standaard presets uitstekend. Vormgeving komt heel verfijnd over. De schermrand is heel erg dun, dat maakt hem ondanks zijn afmeting erg elegant. De tv zal uiteindelijk aan de muur gehangen worden wat een zeer strak geheel zal geven. Het geluid heb ik niet heel uitgebreid getest, maar klinkt voor een platte tv gewoon erg goed, zit ook ongebruikelijk veel laag in. Ik gebruik nu een kleine soundbar die uiteindelijk voor een Atmos soundbar vervangen zal worden, dan kan ik weer even vooruit. Heb je de middelen, dan is deze tv zeker zijn geld waard
Sony KD-65A8 Reviews
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Echt geweldig beeld, zwart is zwart is waar bij O-led
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Universele afstandsbediening
  • Chromecast handig geintegreerd
  • Mooie vormgeving in een zwart kader
  • Minpunten
  • Wel wat grote afstandsbediening tov samsung
Zeer goede kwaliteit tv, voel je al bij kwaliteit steunpoten. Beeld o led is prachtig. Koppeling met surroundset en tv provider ging gemakkelijk zodat je nu met 1 afstandsbediening kunt werken. Verder heel netjes rondom afgewerkt met zeer dun beeldscherm
SONY KD-65A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prachtig beeld en een fijn formaat
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • diepe kleuren
  • scherp beeld met name als je 4k bron afspeelt
  • geluid is voor een tv prima
  • ingebouwde Chromecast
  • Minpunten
  • installatie met ziggo box niet heel makkelijk