TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-55XH9299 Reviews

SONY KD-55XH9299 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 108 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het gevoel of je in de bios zit.
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Goed voor game
Heerlijke tv, waarbij ik het gevoel krijg of ik in de bioscoop zit. Ik heb hem voornamelijk gekocht voor het game en tot nu toe bevalt hij heel goed! Mooi beeld, reageert snel en plezierig om naar te kijken.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top TV. Prachtig beeld zeker in 4K
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige TV. We zijn er erg tevreden over. Platte tv is een fijne online dienst waar echt een goede deal gemaakt kan worden in zou de TV nergens anders zo goedkoop hebben kunnen kopen en de informatie over het product is helder
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het gevoel of je in de bios zit.
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Goed voor game
Heerlijke tv, waarbij ik het gevoel krijg of ik in de bioscoop zit. Ik heb hem voornamelijk gekocht voor het game en tot nu toe bevalt hij heel goed! Mooi beeld, reageert snel en plezierig om naar te kijken.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
kleuren sony blijven verassen
 | 17-04-2021
  • Pluspunten
  • kleuren
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • nog geen
Al jaren sony liefhebber, door de geweldige kleuren. Deze nieuwe sony nog beter dan onze vorige sony die verhuisd is naar de slaapkamer.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een aanrader
 | 15-04-2021
  • Pluspunten
  • Erg goed beeld.
  • Mooi design
  • Geluid is ook optimaal
  • Minpunten
  • Geen
Dit model is echt een topper binnen de prijsklasse van Samsung. Is 100 hertz en dat maakt dat gamen en film kijken een enorm genot is. Het beeld is echt subliem.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een heel goede tv
 | 14-04-2021
  • Minpunten
  • geen 3d
mijn vrouw heeft het uit gezocht en is er zeer tevreden over het gemak van de afstand bediening het wijs de weg van zelf heel mooie kleuren
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 13-04-2021
Super tv mooi beeld geluid echt een geweldige tv
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top aankoop
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk
  • Mooi
  • Stijvol
Goeie kwaliteit beeld en makkelijk te bedienen
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ideale TV voor de gamers!
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • HDMI 2.1
  • 120Hz
  • Speciaal gemaakt voor de Playstation 5
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Het geluid kan beter
  • Niet heek veel bass
Al een tijdje op zoek geweest naar een mooie tv die 2.1 hdmi ondersteund met 120hz. Langs geweest bij PlatteTV Utrecht, ik werd geholpen door een proffesional die mij alles wist te vertellen over de tv’s die er stonden. Na veel informatie gekregen te hebben zijn we bij de Sony KD-55XH9299 gekomen. Het beeld is haar scherp. Het geluid is ook goed , maar kan net wat beter. Maar met een soundbar erbij zou het perfect zijn. Ik gebruik de tv voornamelijk voor gamen en af en toe series kijken. Ik ben super blij met deze tv!
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne TV
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Een fijne tv met een haarscherp beeld. We hebben het geluid over een ander systeem lopen maar dat hadden we ook al bij onze vorige TV (Samsung)
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv met goed geluid en mooi beeld! Ook nog eens een strak design!
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Super klantenservice
  • Tv is makkelijk in gebruik en makkelijk te installeren
Prima tv. Mooi beeld en goed geluid. Super snelle levering en goede klantenservice. Mijn tv kwam helaas binnen met een productie fout, plattetv heeft dit super opgelost en heeft en tv omgeruild voor een nieuwe. Hier stond 2 weken voor maar de ruiling kon al na 2 dagen. Ik ben zeer tevreden!
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV kwaliteit is echt top
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • scherm kwaliteit
  • prijs
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
De nieuwe techniek die Sony gebuikt is echt super. Het is een soort combinatie tussen QLED en OLED waardoor de kleuren erg mooi en "hard" zijn en de zwart/wit waarden heel sterk. Het is echt bizar om te zien hoe mooi schaduwen en licht zijn, het lijkt een soort 3D door het sterke contrast. Ik heb lang getwijfeld en verschillende merken bekeken en vergeleken. Verder makkelijk te bedienen door de Android apps en alles werkt echt top, alle apps werken goed en snel. Daarnaast vind ik de Voice optie een leuke gadget waardoor je via de afstandsbediening de tv kunt bedienen via je stem. Heel erg blij mee!
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv!
 | 26-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Android
  • Bediening
  • Next gen gaming
  • Films erop kijken is een nieuwe ervaring
Heb iets langer erop moeten wachten dan eerst aangeven, maar nu hij staat genieten we er volop van! Ik begrijp waarom deze wordt aangeraden voor de PlayStation 5 en Xbox series X het beeld is geweldig! Ook met films kijken is hij super! We hebben in de lockdown de bioscoop maar thuis gehaald zeggen we hier haha bedankt!
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende TV voor een goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Prima prijs kwalteit
  • Vriendelijke klantenservice
  • Afstandsbediening voor meerdere apparatuur in te stellen
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan beter
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een top TV!
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld! Diep zwart top contrast!
  • Mooi design met de twee poten
  • Erg makkelijk installeren via Android tel.
  • Minpunten
  • Bij Netflix de instellingen aanpassen
Na 12 jaar naar een 43" Sony Bravia te hebben gekeken heb ik mijzelf deze TV cadeau gedaan. Het is echt een top TV met fantastisch beeld! Ik gebruik de TV alleen voor TV kijken via kabel en films/series via Netflix, Bluray of andere media. Ik heb dus geen ervaringen met de TV als monitor voor gameconsoles. Het contrast is echt goed door de full array LED en upscaling is ook fantastisch, volgens vele reviews van meer geleerden een van de beste in zijn soort. Daarom dus een echte aanrader als je de TV gebruikt als TV via kabel. Ik gebruik een CI+ module (Ziggo) en dat werk prima. Een groot voordeel is er voor Android telefoon gebruikers. Bij het installeren van je TV kan je heel eenvoudig je telefoon koppelen en worden al je accounts direct op de TV gezet. Heerlijk is dat, dat je niet nog eens een uur bezig bent met alles instellen! Wanneer je Ziggo hebt, maar je TV zou niet fysiek op de kabel kunnen worden aangesloten is de TV ook echt een aanrader. Met de Ziggo app die je eenvoudig installeert op deze Android TV, kan je gemakkelijk via de Wifi/netwerk het TV aanbod van Ziggo via de app bekijken. Als laatste een klein minpuntje bij het gebruik van de (reeds geïnstalleerde) Netflix app. Wanneer je deze gebruikt (wie niet!?) kan je het beste Motionflow op "gebruiker" zetten en Filmmodus op "Uit" en niet op "Auto". Wanneer de instelling op "Auto" staat treden er soms haperingen op in het beeld en dat is erg storend. Wie weet wordt dit nog verholpen met een software update maar vooralsnog deze instellingen niet op "Auto" zetten. Wees gerust, de beeldkwaliteit wordt er echt niet minder om!!! En ook erg goed om te weten, deze instellingen worden in de TV opgeslagen per app/toepassing, dus alleen bij kijken Netflix staan de instellingen niet op "Auto" en bij overig gebruik naar gelang ingesteld, maar dan werkt de "Auto" instelling gewoon goed! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en tevens zeer goed geholpen bij het aankoop proces via de chat. De TV zelf opgehaald bij een winkel, heel fijn dat dit kan!
Sony KD-55XH9299 Reviews
Sony KD-55XH9299 Reviews
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Snel schakelende gebruiksvriendelijke TV
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • Snelheid opstarten
  • Snelheid schakelen tussen de progs.
  • Ververssnelheid beeld
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen
Goed product tot op heden, enkel afstandsbediening is niet zo solide zoals deze oogt.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer blij met mijn aankoop
 | 17-03-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • HDMI 2.1
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Android
  • Minpunten
  • PS5 geluidsbug op HDR
Zeer goede tv. Ik zocht een nieuwe TV met HDMI 2.1 voor mijn PS5 wat kwalitatief in de buurt komt van OLED maar dan wat goedkoper en zonder de OLED gebreken. Dat is deze tv zeer zeker. Prachtig beeld en zeer gebruiksvriendelijk. Het geluid is redelijk. Voor tv kijken is het voldoende, maar als je een film/game liefhebber bent, is een soundbar/audiosysteem wel echt aan te bevelen. Mijn enige minpunt is dat het geluid incidenteel kan wegvallen op de PS5 wanneer je deze op HDR hebt staan, (wat je uiteraard wilt). Dit is op te lossen door het tijdelijk van HDR op standaard te zetten en Sony geeft op hun website aan dat ze het willen oplossen d.m.v. een update. Ik heb het van de +/- 15 keer dat ik de PS5 heb opgestart, 1 x gehad. Geen idee hoe vaak het voorkomt. Ik las op een forum dat het via een trucje te voorkomen is, maar daar heb ik me nog niet in verdiept. Dit probleem is niet op de X box series x. Al met al zeer tevreden over dit product en over de service van Plattetv.
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig toestel !!!!Alles aan deze tv is gewoonweg heel goed
 | 17-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • vormgeving
  • mooie kleuren
Alles aan deze tv is goed.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 17-03-2021
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 15-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • makkelijk te installeren
  • super beeld bij voetbal, serie, film & gamen
  • Minpunten
  • geen
Fanatische tv Geweldig beeld. Geluid is goed maar we gaan toch sparen voor en soundbar om het helemaal af te maken. zeker een aanrader.