Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sony KD-55XH9299 Reviews

SONY KD-55XH9299 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
1199,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Strak design met geweldig beeld en geluid
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Android werkt lekker vlot
  • Haarscherp beeld
  • Automatische HDR content herkenning
  • Nog mooier beeld i.c.m. PS5
  • Minpunten
  • Mijn kinderen hebben de google assistant ontdekt
De Sony KD-65XH9299 heeft mij positief verrast. Het beeld is haar scherp en het geluid is meer dan redelijk voor een flatscreen televisie. Strak design met een mooie premium rand.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi product
 | 25-11-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • android tv heeft ziggo go app
  • Minpunten
  • google music knop op afstandbediening
Erg mooi product voor een goede prijs.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige
 | 19-11-2020
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Waar voor je geld
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Beeld
  • Geluid
  • Earc
  • Bluetooth afstandsbediening
  • Minpunten
  • Wat minder zicht als er zonlicht op staat
Prachtige beeld en de ingebouwde speakers zijn ook redelijk goed. Heb toch maar een sonos arc er bij besteld voor wen echt mooie ervaring. Nu alleen nog wachten op de nieuwe playstation 5.
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv ben er blij mee.
 | 18-11-2020
Heel mooi beeld bij alles wat je kijkt. Makkelijk te bedienen en super deal van platte tv gehad. Voetbal en films kijk ik met heel veel plezier.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterend beeld, audio wat minder
 | 15-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld, zwart is ook echt zwart
  • Vormgeving
  • Android TV
  • Ik heb mijn Apple TV niet meer nodig
  • Minpunten
  • Geluid mist een beetje beleving
  • Moest 2 weken wachten tot de TV werd geleverd
De 65XH9299 gekocht omdat deze als een van de weinige TV\'s 4K120 ready was. Ik kreeg een mooie aanbieding met inruil van mijn oude TV. Nu is het wachten op de Sony PS5 aankomende donderdag. Geluid is ok maar ik ben nu wel op zoek naar een soundbar die de nieuwe standaarden ondersteund.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige smart tv
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Geen verlicht afstandsbediening
Allereerst plattetv bedanken met het vinden van de juiste tv voor mij. Ik had een kortingsaanvraag gedaan voor een andere tv en ze boden mij deze tv aan wat uiteindelijk beter bij mij paste. Over de tv zelf kan ik heel duidelijk zijn. Gewoon top!
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede prijs / kwaliteit verhouding
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Voldoende aansluitingen
  • Strak design
  • Minpunten
  • Geen
Heerlijk toestel. Gemakkelijk te bedienen. Fantastisch beeld en dankzij een goede deal bij platte tv voor een hele goede prijs. Dik tevreden over zowel het toestel als de service van platte tv. Top.
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super service levert topkwaliteit
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldfrequentie
  • Installatie
  • Service
  • Scherpte
  • Minpunten
  • Geluid in grotere ruimte
Wij hebben deze televisie gekocht bij platte tv, super kwaliteit en een top service door de medewerkers! Voor alle vragen en weetjes over televisies dan ben je bij platte tv aan het juiste adres!!
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Good service
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Built Chromecase
The TV is really good. The image and the sound qualities are amazing.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijke tv die klaar is voor de PlayStation 5
 | 11-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed kleuren contrast
  • Super snel wisselen van apps
  • Gebruikersgemak
  • PlayStation 5 ready
  • Minpunten
  • Vriendin vind hem te groot
Super tv met goede kleuren, na de juiste instellingen ziet het er fantastisch uit. Geluid is prima en prettig dat het geluid hoger vanuit de tv komt. Kan alleen niet op tegen de soundbar, echter komt er nog een geluid update van Sony benieuwd of het hierdoor beter word. Tv is razend snel in het wisselen van apps, je bent bijna direct van Netflix naar disney+ of een andere app. Ook de ingebouwde chromecast werkt goed. Het is nu wachten tot de HDMI 2.1 update zodat zie ps5 klaar is.
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie televisie voor een schappelijke prijs
 | 10-11-2020
Heel tevreden over de TV. Prima geholpen door personeel van Platte TV.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super gewoon
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • 4x HDMI
  • 2x USB
  • Minpunten
  • Geluid van tv is niet top, maar ben geluidsfreak
Wat een geweldig beeld en mogelijkheden. Ik had een Sony van 118cm maar 165cm is heerlijk kijken. Geluid is niet echt super maar ik heb hem gekoppeld aan mijn geluidsinstallatie.
Sony KD-55XH9299 Reviews
Sony KD-55XH9299 Reviews
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top product
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Android smart tv
  • Apple TV+
  • Minpunten
  • Geen
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • Zwart is zwart
  • Zeer levendige kleuren
  • Boel apps
  • Strak design
  • Minpunten
  • Je mist de bas van een subwoofer of soundbar
Zeer makkelijke installatie. De kleuren spatten van het scherm af en zwart is zwart. Je mist wel iets in de lage tonen maar het geluid wat uit deze tv komt is fantastisch alsof het overal weg komt het verbaaste mij enorm. Ook voor games geschikt lage latency. Top tv voor deze prijs
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Overweldigend beeld kwaliteit
 | 02-11-2020
  • Pluspunten
  • Erg mooi beeld
  • Bediening erg gemakkelijk
  • Instelling eenvoudig te regelen.
  • Makkelijk te koppelen aan een tv kastje
  • Minpunten
  • Geluid had wel iets beter gemogen met soundbar komt het tot z'n recht
Beeld kwaliteit is overweldigend Geluid wat minder maar met een soundbar komt het weer tot z\'n recht
Sony KD-55XH9299 Reviews
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtige tv
 | 31-10-2020
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Kleuren
  • Bediening
  • Afwerking
  • Minpunten
  • Je eet teveel chips
deze tv is een groot verschil met mijn oude Sony 40 inch Toen hij binnen kwam dacht ik mijn god wat groot maar met een kijkafstand van 4 meter is hij perfect... De kleuren zijn kraak helder en de bediening simpel en uitgebreid. Kortom een prachtige en kwalitatief mooie tv precies wat je van Sony mag verwachten.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Dit toestel is een aanrader
 | 11-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Rijke kleuren
  • Goed contrast
  • Veelzijdig
  • Minpunten
  • Het geluid
Met een soundbar is het geluid 5 sterren waard.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Helemaal te gek.
 | 09-09-2020
  • Pluspunten
  • Helder
  • scherp
  • diepte
  • kleur
  • geluid
De Sony was een genot om naar te kijken. Fantastisch.
SONY KD-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Puik Toestelletje
 | 06-09-2020
  • Pluspunten
  • Zuiver Beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Fijne afstandbediening
  • Mooi chique design
  • Veel mogelijkheden (Android TV)
  • Minpunten
  • Mis support mogelijkheden
  • Netflix uitzending schokt (via kabel)
Prachtig toestel met prachtige levendige kleuren en een goed contrast. Nog geen ervaring met de geavanceerde mogelijkheden maar dat komt nog wel. PS5 in aantocht. Animatie Blu-ray willen testen maar heb de film helemaal afgekeken met kwijl in de mondhoeken. Prachtig
Sony KD-55XH9299 Reviews