U bevindt zich in:
Sony KD-55XG9505 Reviews

SONY KD-55XG9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 13 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • geluid
  • 100 hrz
  • het best in zijn soort voor de prijs
  • Minpunten
  • nog 2 afstandbedieningen
super tv voor niet veel geld.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Mooi groot scherm
  • Kleuren
  • Minpunten
  • Geen
Altijd een fan van Sony geweest om zijn mooie natuurlijke kleuren. Ook deze voldoet weer helemaal aan onze verwachtingen. We hadden eerst 117 cm en wouden wat groter omdat we nu verder van de tv af zitten. Gekozen voor 165 cm waar we absoluut geen spijt van hebben. Heel fijn dit grote scherm. Mooie tv wat makkelijk te bedienen is. Geluid is zeker beter geworden alleen door de soundbar maken we hier eigenlijk geen gebruik van.
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Good quality picture with Android sweetness
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Android
  • Crisp Image
  • Fast and Responsive
  • Full Array LED
  • Minpunten
  • Below par sound quality
One of the best mid range TVS and best LCD TV. Sound quality is bad, do consider clubbing the TV with good set of speakers or soundbar.
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Good quality picture with Android sweetness
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Android
  • Super sharp image
  • Fast and responsive
  • Full Array LED
  • Minpunten
  • Below par sound quality
  • Bit bulky
One of the best mid range TVs and high end LCD TV. Best would be to club with some good home theater speaker system or a good soundbar.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv!
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instelmogelijkheden
  • Vormegeving
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Erg blij met deze tv, wel erg grote overgang van vorige Sony Bravia 37 inch naar deze 65 inch????. Beeld is echt super, erg realistische kleuren. Geluid klaagt iedereen over, maar voor gewoon tv kijken meer dan prima. Voor films heb ik er een soundbar bijgekocht. Android 8.0 werkt erg vloeiend en snel,. Ook de Xbox en switch worden super weergeven en geen lag! Kortom: alles kunnen met fantastisch beeld. Ik heb de tv nu 2 weken in gebruik.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige mooie televisie!!!
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Lekker groot!!
  • Aanwinst in de woonkamer!!
  • Geweldig kijkgemak!!
  • Als je er 5 meter naast staat nog prima beeld!!
  • Prijs kwaliteit is geweldig!!!
  • Minpunten
  • Geen.
De televisie is nog mooier dan ik verwacht had!!
Sony KD-55XG9505 Reviews
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fijne televisie met zeer goede beeldkwaliteit
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Full-Aray backlighting
  • Fijne afstandsbediening
  • Android TV dus geen Chromecast nodig
  • Gemakkelijk op te zetten dmv Google assistent
  • Minpunten
  • Menu's niet fantastisch overzichtelijk
  • Vaste power kabel
Na lang wikken en wegen gekozen voor de Sony 55xg9505, Dit voornamelijk voor de Full-Aray backlighting. Erg fijn dat de tv een 3.5 mm jack en optische audio output heeft aangezien ik mijn tv nu aan een oude versterker heb hangen die binnenkort vervangen gaat worden voor een verster met digitale ingang.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi en geweldig beeld
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • makkelijk te bedienen
  • mooi afgewerkt product
prima tv
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed geluid, mooi beeld, prima toestel.
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • android tv
  • eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • poten moeten geschroefd
  • twee man nodig voor montage
Sony heeft een mooie tv afgeleverd. Het beeld is mooi. De kleuren en helderheid zijn heel realistisch en niet zo over the top als bij Samsung,. Via android TV is er een keur aan apps beschikbaar die makkelijk te bedienen zijn en supersnel werken. Het wachten is wel nog op een update met AirPlay en Apple TV+. Het geluid is goed, maar ik heb het toestel aangesloten op een versterker, dus veel ervaring heb ik niet met het geluid van het toestel zelf. Voor een LCDLED tv is dit een goeie keuze als je een liefhebber bent van films en series, maar om gewoon tv te kijken is dit evengoed een prima keuze.
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede tv, prima keuze
 | 02-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Scherpte
  • Zwart en wit waarden
  • Afwerking
  • Dolby vision en atmos
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Reflectie
Nu 14 dagen in bezit. Geweldige tv met bijzonder scherp beeld, zeker als je Netflix met dolby vision kijkt, je wordt zo in de film getrokken, ook het geluid via earc naar mijn denon avr2500 klink veel beter. Kleuren zijn levens echt, ook gewoon tv content is helderder en dieper zwart dan mijn vorige Sony. Bedankt platte tv Utrecht voor alle advies, keuze voor Sony i.p.v. qled Samsung is zeker de beste. Kan zeker m.i concurreren met oled en qled
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wereld toestel!
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig toestel
  • Schitterende kleuren
  • Boven gemiddeld geluid
  • Super snelle motion processor
  • Zeer veel instel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Heel klein beetje backlight bleeding, that's it.
Prachtig toestel, stevig en solide gebouwd. Kraakheldere kleuren. Snelste motion processor op de markt. Geluid ook dik in orde. Ik ben van een oled scherm overgestapt naar dit scherm, en dit scherm overtreft het oled scherm op alle fronten.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aanwinst!
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Fraai design
  • Eenvoudige installatie
  • Supersnelle menu's
  • Netflix knop op de afstandsbediening
Prachtig beeld, super gelijk en een zeer fraai design. Als gamer en film/serie fanaat is deze TV echt een uitkomst. Wat een topmodel. Kan hem zeker aanraden. Ook de service van PlatteTV is perfect! Snel en duidelijk een altijd een goede deal! Deze combinatie heeft mij zeer gelukkig gemaakt. 1000x dank!
Sony KD-55XG9505 Reviews
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische Tv met een mooi beeld
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Vormgeving is verfijnd
  • Minpunten
  • niet echt, maar als ik toch moet nomen is het het geluid
na lang overwegen dit type aangeschaft en moet zeggen dat het beeld zeer mooi is en de 75 inch kan makkelijk op een astand van 3,5 meter. Geluid is redelijk, maar bij zo een tv neem je een receiver met dolby surround. Ik heb ook dolby atmos speakers erbij aangesloten en dat geeft net even ietsje