U bevindt zich in:
Sony KD-55XG9505 Reviews

SONY KD-55XG9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 58 reviews
1099,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Alles is een plus punt
  • Minpunten
  • Behalve het geluid geen een minpunt
Geweldig onze tv mooi beeld geluid iets minder maar we hebben een sound bar ik zelf kan dus niet tegen led licht en met deze Sony heb ik nergens last van in een woord geweldig
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super prijs / kwaliteit verhouding.
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksvriendelijk afstandsbediening
  • Smart home / Homekit / Airplay support
  • Bovengemiddeld geluid
  • Minpunten
  • Extra garantie is erg onduidelijk
Ja, OLED is mooier, maar is die extra 6 tot 800 euro meer (A9), niet waard. Zeker wanneer je van een Full LED (100Mhz) HD komt, en dan nu 4K kan weergeven, is al een geweldige verbetering.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie T V en snelle levering
 | 06-08-2020
Super mooi beeld
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie
 | 27-07-2020
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat ben er echt super blij mee
 | 27-07-2020
  • Pluspunten
  • Snelle bediening
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
Beeld en geluid is super en alles is goed te bedienen en te vinden op de tv
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zoals je van sony mag verwachten
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • form[rand]
  • bedieningsgemak
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
een topper alleen het geluid had misschien iets beter gekent
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik vind het een topper van een tv
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Stijlvol tv
  • Geweldig beeld
  • Makkelijk menu
  • 65 inch is toppp
Il zat te twijfelen met de oled ag8 maar maar dan is de xg95 beter je de ag9 is beter maar ook veel duurder
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie natuurlijke kleuren
  • Juiste formaat
  • Snel
  • Minpunten
  • Ingebouwde speakers zijn matig
Zeer tevreden met de aankoop van de Sony KD-55XG9505. Het formaat is precies groot genoeg, Beeld is super. Geen overdreven kleuren en haarscherp. De service en levering vanuit PlatteTV waren prima in orde. Goed advies gekregen en de juiste keuze gemaakt. Zorg wel voor goede bekabeling tussen de TV en de randapparatuur, want naast dat beeld en geluid door de HDMI kabels lopen, lopen er ook andere signalen doorheen.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi toestel met natuurgetrouw beeld
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • helder en natuurgetrouw beeld
  • zeer eenvoudige bediening
  • praktische afstandsbediening
  • Minpunten
  • geluid is niet indrukwekkend
  • Android besturingssysteem hapert soms
Mooi toestel met helder en natuurgetrouw beeld en een super eenvoudige bediening. Het Androidsysteem hapert echter soms wel en dan start de tv zich op nieuw op. Hopelijk is dit een aanvangsissue...
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige aankoop.
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mooi ontwerp
  • Reageert snel
  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke menu's
  • Minpunten
  • Geluid zou beter kunnen
Aangeschaft mede door advies van de verkoper. Schitterend beeld en bedieningsgemak. Het geluid zou beter kunnen maar wij gebruiken hem altijd met het home heater systeem. De kleuren zijn echt geweldig en zelf niks aangepast. De fabrieksinstellingen zijn voor ons precies goed.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
schitterend
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • bouw
  • prijs
zeer mooi beeld en bouwkwaliteit! geluid via externe speakers aangesloten. ook mooie zwartwaarden.
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Natuurlijke kleuren
  • Minpunten
  • Voeten staan ver uiteen, niet geschikt voor kleine TV meubels
Prima alternatief voor alle Samsungs. Natuurlijke kleuren out of the box en het besturingssysteem werkt vlot. Als je flitsendere kleuren wilt kun je de "levendige kleuren" instellen zodat het meer op de winkeletalagemodus lijkt.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer mooi beeld
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • helder
  • makelijk in bediening
  • apps
  • geluid
  • form geving
  • Minpunten
  • nvt
  • nvt
  • nvt
  • nvt
  • nvt
super tv kleuren en helderheid perfect met dank aan platte tv voor de uitleg en service en natuurlijk dank voor de korting
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Aanrader!! Een kwalitatief fantastische 4k UHD TV, mooi scherp beeld en met recht een SmartTV!
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi kleurrijk en zeer scherp beeld
  • Hoog contrast door gebruik van local LED dimming
  • Veel mogelijkheden met Google Playstore
  • Netflix met 4k UHD beeldmateriaal ziet er fantastisch uit
  • Motionflow XR 1100 maakt snelle beelden echt vloeiend
  • Minpunten
  • Interne speakergeluid redelijk, maar verwacht niet te veel (net als andere platte TV's)
Deze mooi uitziende 4k UHD TV heeft een ontzettend mooie kleurenpalet, de MotionFlow XR 1100 maakt het beeld heel vloeiend bij snelle bewegende delen. Door de geintegreerde Netflix en Youtube app is de TV heel veelzijdig. Superscherp beeld bij Netflix 4k uitzendingen! Door het gebruik van local LED dimming, zijn de contouren tussen de verschillende opjecten in beeld zo realistisch dat het lijkt of je echt in de scene van een film zit! De donkeren objecten in beeld zijn ook echt heel donker. Wat ook heel belangrijk is, is dat het on screen menu vloeiend en snel te bedienen is door de snelle processor. Door de Google Playstore heb je een schat aan mogelijkheden op de TV.
Sony KD-55XG9505 Reviews
Sony KD-55XG9505 Reviews
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goede tv
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • dolby vision
  • gamen met ps4
  • eenvoudige installatie
  • de realistische kleuren van Sony
  • Minpunten
  • geluid
  • mindere beeldkwaliteit bij tv zenders
Een goede tv, vooral de beeldkwaliteit bij kwalitatief goed opgenomen films/series en bij games (zoals Dolby Vision etc.). De beeldkwaliteit is minder mooi bij reguliere tv-zenders, of kwalitatief minder opgenomen films/series. Geluid is prima. Klonk in winkel mooier dan thuis. Niet slecht, maar ook niet heel mooi.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer tevreden met deze tv. Beste prijs/ kwalieitsverhouding.
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Full Array Local Dimming
  • Dolby Vision HDR
  • Chromecast ingebouwd
  • Minpunten
  • Geluid
  • Minimaal halo/ blooming effect zichtbaar
Ik heb voor deze tv gekozen vanwege de beeldkwaliteit (mede door de FALD), de vormgeving en het hebben van Dolby Vision HDR. Al geruime tijd de prijs (via Tweakers.net) in de gaten gehouden en op een gegeven moment kreeg ik een mooie aanbieding van Plattetv (bedankt hiervoor)., zodoende tot aanschaf van deze tv overgegaan. Dit is een review van onze tweede Sony 75XG9505. De eerste had een grote lichte vlek op het scherm alsof daar lokaal de back light feller bleef branden. Contact hierover gehad met Plattetv en de tv is zonder probleem omgeruild voor een nieuwe, complimenten over de afhandeling hiervoor. Nu even over de tv zelf: De beeldkwaliteit is in één woord geweldig indien men HD/ UHD content kijkt. Van het upscalen van SD content moet men niet te veel verwachten maar dit is ook wel logisch natuurlijk. Wat er niet is kan zelfs deze tv ook niet er bij toveren. Op internet zijn tal van instellingen te vinden voor de beste weergave. Wel blijft enige vorm van blooming/ haloing zichtbaar maar dit is minimaal en enkel en alleen tegen een donkere achtergrond. Het geluid is zoals ik had verwacht, niet geweldig. Op hoger volume is het redelijk, op lager volume klinkt het wat blikkerig/ dun. Zodoende ben ik nu op zoek naar een soundbar voor bij deze tv. De vormgeving is heel erg mooi met een dunne metalen donkergrijze rand om het scherm. Door het Android besturingssysteem veel apps beschikbaar en het systeem werkt soepel. Installatie en bedieningsgemak zijn zeer eenvoudig. Afstandbediening ziet er goed uit, zit logisch in elkaar en voelt degelijk aan. Kortom, zeker een aanrader voor diegene die de beste kwaliteit wil voor een redelijke prijs.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een TV die aan alle verwachtingen voldoet
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Andoid
  • Bedieningsgemak
  • Kijkhoek is zeer ruim
  • Minpunten
  • Korte voedingskabel
Het bedieningsgemak en vormgeving is perfect. KODI, Spotify, SMART IPTV etc werkt perfect. In combinatie met SONOS is het geluid super. Zinder SINOS is het gewoon goed.
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
de tv is helemaal top
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • prima geluid
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • geen
dit is een prima tv, helemaal zoals verwacht van Sony. Geen minpunten, alleen maar pluspunten
SONY KD-55XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld,! Goed formaat!
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Goede werking met PS4
  • Mooi model
  • Nieuwste technieken
  • Snelle refreshrate
  • Minpunten
  • Samsung fijnere afstandsbediening dan Sony
Beeldkwaliteit is zeer goed, Toestel ziet er ook professioneel uit. Hiervoor had ik een Samsung 65 inch 4K, persoonlijk vond ik de afstandsbediening en het gebruiksgemak van de Samsung veel beter. Deze tv heeft een old-school afstandsbediening. Verder goed geholpen in de winkel :D PS: geluidskwaliteit heb ik 5 sterren gegeven, maar ik gebruik een aparte HIFi set. Dus zou eigenlijk niet weten hoe het geluid van alleen de tv is ;)