Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Sony KD-55XG8599 Reviews

SONY KD-55XG8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 54 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Fijne aanvulling
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak met apps
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluid is slecht
  • Werkt niet met tv van KPN op zelfde afstandsbediening
  • Koppelen harde schijf met content niet mogelijk
Mooi product met enkele beperkingen. Aansluitmogelijkheden zijn ruim te noemen. Echter films afspelen vanaf een harde schijf is niet mogelijk wat erg jammer is. Specifieke bestandsindeling van de schijf is noodzakelijk. Tv-ontvanger is niet te koppelen met afstandsbediening. Hiermee blijf je met twee afstandsbedieningen zitten. Wel te koppelen is de afstandsbediening van KPN met de tv.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede TV
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Soundbar is absoluut noodzakelijk
Het ging ons om de beeldkwaliteit en minder om die van het geluid. Zeer fraai beeld en met een soundbar ook goed geluid. Kortom; zeer tevreden
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Super scherp beeld voor een scherpe prijs
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Intuïtieve bediening
  • Minpunten
  • Geluid
  • Beperking Android TV
Wij hebben de tv nu 3 weken en het is echt een genot om naar te kijken. Door de 100hz blijft het beeld ook mooi scherp . Het Android TV is door Sony wel enigszins beperkt waardoor je niet alle apps kunt installeren.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Snelle installatie
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Spraakbesturing hapert.
Wat een vooruitgang van 40 naar 55 inch. Prima beeld. Geluid is goed voor een platte tv, maar wordt gegarandeerd beter met de soundbar die nog geleverd moet worden.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Sony het mooiste beeld
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • mooie heldere kleuren vooral zwart
  • strakke vormgeving met strakke pootjes
  • snel aan de gang
  • Apps werken supersnel
  • Voor deze prijs de beste denk ik
Het was even wennen, van 101 cm naar 139 cm. De vormgeving is prachtig en ik ben super tevreden met de kleuren. Moet nog wel het een en ander uitproberen maar voor mij is deze tv een aanrader
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waarde voor mijn geld, zeer tevreden
 | 10-01-2020
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtige tv
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • formaat 65 inch
  • android tv
  • gebruik afstandsbediening
  • muurbeugel
  • Minpunten
  • spraakbesturing
Heel blij met de aankoop. Voorheen hadden we een Philips 42 inch tv, nu een 65 inch Sony. Dit formaat is echt heel fijn. We kijken op ongeveer 3 meter afstand. De beeldkwaliteit is fantastisch. Android tv werkt erg prettig en is mooi uit te breiden ook met spelletjes voor de kids. De bediening wijst voor zich en ook de afstandsbediening is erg handig in gebruik. Via een app (Android TV) op de telefoon is het ook gemakkelijk de tv te bedienen. De spraakbesturing werkt niet helemaal zoals je zou verwachten. Vaak kom je bij YouTube uit ook als je Spotify wilt luisteren. Door gebruik van de muurbeugel kunnen we de tv ook gemakkelijk draaien of iets kantelen en ziet het geheel er nog mooier uit.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
We gingen voor een 55 inch Samsung, maar door goed advies van verkoper platte TV uitgekomen bij deze Sony.
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Apps
  • Vormgeving
Uitstekende keuze
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top tv!
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • 49 inch
  • Uiterlijk is gaaf
  • Spraak functie werk goed
  • 4K beelden zijn heel mooi
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Tv is zoals hij beschreven wordt ik zal hem bij meerdere aanbevelen. Gaaf beeld!
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige televisie met perfect beeldkwaliteit
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie tv
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kwaliteit
  • Android OS
  • Minpunten
  • Niet programmeerbare AB
Mooie TV, beeld is uitstekend. Bediening is duidelijk en prettig. Algehele gevoel is dat het kwalitatief goed is. Android is prettig en biedt iets meer mogelijkheden, hoewel ik geen ervaringen heb met andere smart-tv’s. Wel jammer dat afstandsbediening niet programmeerbaar is voor bediening van andere apparaten, zoals tv-kastje.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed contact fijn dat ze met de prijs wat konden doen
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Nope kwaliteit voor een lage prijs
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ruime keuze en advies en Visie, zijn we klaar voor jaren Binchwatchen
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Superbeeld
  • Geweldig geluid
  • Snel schakelen tussen menu s
  • Snel geïnstalleerd zonder problemen
  • Updates automatisch, geen gezeur
  • Minpunten
  • Geen aan uit schakelaar altijd standby
  • Na stroom eraf moet Android weer opstarten
Mooie via een zeer eenvoudige startpagina te bedienen tv, via simpel en duidelijke afstands bediening Razendsnel schakelen tussen Tv, Netflix Disney+ en terug,Jeetje eindelijk een begrijpelijke werking. Voor ons Best Buy van 2019. Hallo Android en Chromecast klaar voor jarenlang Kijk plezier. Ooh ja bedankt Sony voor t meedenken
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super goed
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • android tv
  • beeld
De televisie voldeed aan al mijn verwachtingen, het beeld is van zeer goede kwaliteit, werkt snel en loopt niet vast. voor deze prijs is een zeer goed product
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super strakke TV
 | 22-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geluid iets minder
Prachtige mooie TV super beeld kwaliteit, makkelijk te bedienen, vormgeving is prachtig mooi strak
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goed beeld, slecht geluid!
 | 19-12-2019
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi en strak beeld!
 | 17-12-2019
  • Minpunten
  • Geen airplay2
De televisie heeft naast het mooie beeld kwaliteit een strakke uitstraling wat zeker niet goedkoop oogt zoals sommige andere merken. Het operating system is van android wat razend snel reageert, dus ook apps uit de playstore maken deze tv compleet. Eén min punt vind ik wel dat airplay2/homekit niet op deze serie wordt uitgerold.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch mooi beeld
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • user interface
  • aantal aansluitingen
  • Minpunten
  • helaas is de AB niet te programmeren zodat je ook je stereo installatie hiermee kan bedienen tijdens het tv kijken
Mooie TV met een fijne bediening. Helemaal Android dus zelf apps installeren is geen enkel probleem. Mooie kwaliteit beeld en veel opties voor aansluiten van randapparatuur
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer mooie 4k tv
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden van Android
  • Minpunten
  • Iets wat grote ab
Mooie 4ktv goed geluid en bediening werkt goed. Even wennen aan Android maar het heeft ook erg veel mogelijkheden.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
voortreffelijk
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • mooie vormgeving
  • goed geluid
  • Minpunten
  • nog twee controllers, ziggo en sony , nodig
  • oude ziggo box , die soms moeite heeft
  • beter ophangen dan staan, ruimte
mooie TV voor een scherpe prijs, werkt prima