U bevindt zich in:
Sony KD-55XG8599 Reviews

SONY KD-55XG8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 114 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend product met alle opties!
 | 20-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
De smart TV is eenvoudig te installeren en bedienen. Daarnaast is de kwaliteit erg goed.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV voor net bedrag.
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Loopt soepel door programma's
  • De smart functies zijn ideaal
  • Minpunten
  • Geen
Mooie TV. Bediening erg makkelijk. Goed beeld. Erg goed advies gekregen in de winkel in Amsterdam. Na besluit bleek het toestel niet voorradig, in Naarden nog wel. Daar is toestel klaargezet en personeel bleef wachten totdat we daar zouden zijn. En dat allemaal net voor sluitingstijd in het weekend! Top service van platte tv\'s
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Compleet uitgeruste tv
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Ondersteund Android en Apple casting
  • Design
  • Geluid
  • Helderheid en beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • 2 instellingen qua menu’s als je het eenmaal weet niet erg maar in het begin moet je even kijken
Deze tv is echt een aanrader! Van alle gemakken voorzien en met je iPhone of Android telefoon kan je zo alles streamen. Geen extra randapparatuur nodig. Ik heb wel nog een Sony soundbar erbij gekocht dan is het geluid fantastisch
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top televisie
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Kabelhouders
  • Geluid
  • Bedienings gemak
Mooie tv, heldere kleuren. Mooi vorm gegeven. Echt een topper.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld met middelmatige software
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (vooral zwart)
  • Design
  • Airplay en Chromecast ingebouwd
  • HDR en Dolby vision
  • De TV is heel snel.
  • Minpunten
  • Android TV soms onstabiel
De TV zelf geeft een fantastisch beeld. Zwart is voor een LCD erg goed en HDR is een plezier om naar te kijken. De TV heeft zowel HDR als Dolby Vision en met de juiste apparatuur zie je echt het verschil. Het geluid is voor een TV prima maar een soundbar misstaat niet. De software (Android TV) valt mij wel tegen. Vooral als je meerdere apparaten op de TV aansluit. Enkele keren al meegemaakt dat de TV app vast loopt. En bediening van de apparaten gaat de ene keer beter dan de ander. Overigens werken de apps en het streamen wel uitstekend. Overigens ook zeer snel. Als je op de netflix knopt drukt ben je binnen een seconden bij de app.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV met geweldig mooi beeld.
 | 08-07-2020
Super mooie TV geweldig mooi beeld .
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top TV echt een aanrader!
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooie dunne rand
  • Super strak beeld
  • Makkelijk menu
  • Snel te gebruiken/makkelijk installatie menu
  • Eens een Sony altijd een Sony
  • Minpunten
  • Geen
Mooi vormgeving Makkelijk te installeren en aansluiten Super scherp beeld Sony echt top TVs
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch beeld en design
 | 02-07-2020
Deze Sony met het Android-tv besturingssysteem is een genot om naar te kijken. Zelfs als hij uit staat! :-)
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige tv, jammer van "krakende" behuizing
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Minpunten
  • Krakende behuizing tijdens kijken / na uitschakelen
Wat een top tv! Hetgeen wel jammer is, is dat in het eerste uur na inschakelen je zo nu en dan een harde \'kraak\' hoort in de behuizing. Dit gebeurt ook tot na een uur na het uitschakelen. Komt dit omdat de voeding in de tv ingebouwd zit en deze mogelijk uitzet?
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 01-07-2020
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 25-06-2020
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijke installatie Geluid en beeld is zeer goed zwart is ook zwart Makkelijke afstand bediening Raad dit product aan iedereen aan die een 55 inch TV zoek En met de app van Sony blijft je bij over dit product
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv met veel opties voor een prima prijs
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Opties
  • Bedieningsgemak
  • Rechtstreeks Netflix en Google play
  • Minpunten
  • Geen Oled, wel 4k
De tv heeft een mooi strak design, maar belangrijker is dat het beeld haarscherp is met prachtige kleuren. Voor mij een topper, zelfs Chrome cast is ingebouwd, streamen maar !
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
WOW net of je echt bij bent.
 | 13-06-2020
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geluid
Ik heb hem nu 2 weken in huis. Wat een mooi ding alles goed. Ja oke geluid is bekend de tv is geen klankkast. Ik heb de 65 inch en totaal geen spijt van. Elke keer is het net of we in de bios zitten.
Sony KD-55XG8599 Reviews
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv, kwaliteit straalt er vanaf
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Materiaal
  • Smart menu is snel en makkelijk
  • Afstandsbediening functies
  • Minpunten
  • Beetje licht gloed in de boeken bij donkere scènes die je kijkt in het donker.
Het is een hele mooie tv. Van de bekasting tot aan de afstandsbediening gemaakt van sjieke materialen. Voelt exclusief! Het beeld is boven verwachting goed, zo helder en scherp ongelovelijk. Het enige dat de beeldkwaliteit beperkt zijn de opnames van uitzendingen zelf lijkt het. De Smart functie is erg goed, werkt snel en is duidelijk. Het geluid is goed voor zo\'n platte tv, echter hebben wij altijd de home cinema aan. Zoals de meesten verwacht ik. Aanrader! Enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken is een beetje licht in de hoeken bij donkere scènes in het donker. Dit komt geloof ik doordat het edge lit is en zal er bij horen.
Sony KD-55XG8599 Reviews
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Alles is goeds de tv
Ik heb geen +punt en - punt top tv
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goeie tv
 | 08-06-2020
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische tv met mooi design
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • design
  • gebruiksgemak
  • beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • te vlak geluid.
Beeld is van zeer goede kwaliteit, Vormgeving is zeer mooi. bedieningsgemak via de AB is super simpel. goede apps geinstalleerd. Zeker een aanrader voor mensen die op redelijke afstand van de tv zitten, zoals wij (6 meter). Zou deze tv zeker aanbevelen. Ook moet gezegd worden dat er via Plattetv.nl goed is meegedacht over de aanschaf van de tv.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
beste keuze voor de beste prijs ?
 | 31-05-2020
  • Pluspunten
  • snelheid aa/uit
  • diverse beeld opties
  • geluid voor platte tv
  • omhuising
  • Minpunten
  • meerdere afstandsbedienngen nodig
het is een zeer mooie tv voor deze prijs , ben eigenlijk een samsung man maar door het advies van de verkoper toch voor sony gegaan , waar samsung alles upgrade met de software zit het beter bij sony , meer kracht en beeld. uhd op netflix is echt wouw , Ziggo gewoon tv is mwha dus maar series kijken
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top
 | 30-05-2020
Top goed geholpen door ralph
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV is fantastich
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Vloeiende bewegingen 100Hz
  • Vriendelijk menu
  • Android bsturingssysteem
  • Vier HDMI aansluitingen
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder
Ik ben erg blij met de nieuwe SONY KD-55XG8599 tv. Het beeld is helder en de kleuren zijn natuurlijke. De voornaamste reden was het besturingssyteem en de Video processor. Ik ben zeer tevereden over het aantal HDMI aansluitingen. De kijkhoek is ook goed. Het geluid is redelijk maar dat is te verwachten van een platte TV. Soundbar bied uitkomst. Er zitten veel online mogelijkheden op. En de service van plattetv.nl was fijn en ook het onderhouspakket. Snelle levering binnen een dag ondanks het Corona gebeuren.
Sony KD-55XG8599 Reviews
Sony KD-55XG8599 Reviews