UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Sony KD-55XG8599 Reviews

SONY KD-55XG8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 93 reviews
888,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige beeldkwaliteit!
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Super beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Kort netsnoer zit vast aan tv
Onze tv hangt erg ongunstig als het gaat om lichtinval. Bij dit toestel merk je daar echter helemaal niets van! Ook met de zon vol op het scherm blijft alles goed zichtbaar. Het design is subtiel maar straalt klasse uit. Enige praktische om rekening mee te houden is dat de relatief korte stroomkabel vast zit aan de tv en dus niet zomaar te vervangen is door een langer exemplaar.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer aan te raden 4K televisie voor films en games
 | 10-05-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Opties
  • Motion flow
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen menu's
  • Minpunten
  • Motion flow en cinema optie qualiteit verschild per game
Een goede 4K tv met perfect beeld om HD films te kijken en te steamen ( bijv. Netflix ). Haar scherp beeld en met de "motion flow" optie ook zeer geschikt voor het spelen van games op ps4 of xbox. Soepelende bewegingen en voor een goede prijs voor zijn formaat.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie TV, goede aankoop
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi vorm gegeven
  • Goed paneel
  • Fijne bediening
  • Goede service van plattetv.nl
  • Fijn formaat
  • Minpunten
  • Geluid niet geweldig
Mooie TV, goede aankoop. Geluid is niet top, daarvoor in plaats gebruik van soundbar.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een snelle smart tv met mooi beeld!
 | 03-05-2020
  • Pluspunten
  • SNEL!
  • Prachtig beeld!
  • Licht van gewicht
  • Mogelijkheid om apps te installeren
  • Gebruiksgemak
Hiervoor had ik een Sony bravia 4K uit 2014, deze heeft het begeven. Nu weer gekozen voor een 4K tv van Sony, omdat het beeld gewoon machtig mooi is en blijft! Kleine kant tekening, wanneer je echt bijna via de zijkant van het scherm naar het beeld kijkt, word het beeld wat witter/lichter..Maar goed, wie kijkt er nu tv vanaf bijna de zijkant van het toestel? Verder heb ik mijn geluid via een home cinema set lopen, wel even het tv geluid gecontroleerd, dat is prima. Geen rare doffe dingen of geluiden welke heel schel klinken, kortom prima out-of-the-box geluid. Het viel me verder op dat deze smart tv wél ontzettend snel is! Ook is het fijn, dat je direct tijdens de installatie kan kiezen om je google account te koppelen, hiermee log je dan kun je snel gebruik maken van alle andere google gerelateerde apps. 360 filmpjes op youtube kun je geheel bekijken, doordat je met de afstandsbediening om je heen kunt kijken, leuk dat dit ondersteund word! De afstandsbediening is voorzien van een netflix & google play knop, verder geen moeilijke poespas en is de afstandsbediening makkelijk in gebruik. Ook een leuke optie is de microfoon functie in de afstandbediening, hiermee kun je netflix starten o.i.d. via voice commands. Tevens mijn tv gekoppeld aan google home, zodat je ook de tv via je google smart device (nest hub/nest mini etc) kan bedienen.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv voor een goede prijs
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geen OLED dus zwart is iets minder
  • Onboard netwerk niet het snelst, wel voldoende
Ik wilde aanvankelijk voor een Samsung gaan. Gezien mijn budget werd het geen OLED. Op advies van platte TV voor een Sony gegaan. Blijkt betere zwart waarden te hebben (voor een niet OLED). Daarnaast scaled deze tv 1080 naar 4 K beter. Dat blijkt top advies, wat een prachtig beeld en mooie kleurweergave!
Sony KD-55XG8599 Reviews
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prima tv tegen een prima prijs
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • bedienings gemak
  • Minpunten
  • geuid
TV was makkelijk te installeren en werkt gemakkelijk. Geluid is niet super, maar makkelijk op te lossen door een soundbar.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV voor een mooie prijs!
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Prima prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Eenvoudig te bedienen
  • Makkelijk apps te installeren en te koppelen
  • Beeldkwaliteit prima
  • Verrassend goede beeldkwaliteit bij licht inval
  • Minpunten
  • Geluid, klinkt wat vlakker
Prima TV die aan alle verwachtingen voldoet. Beeldkwaliteit is prima. Daarnaast is het beeld verrassend goed te zien bij meer licht inval. TV is eenvoudig in de bediening. Apps zijn makkelijk te installeren en te koppelen aan je accounts. Als ik een minpuntje moet noemen is dat het geluid. Deze klinkt wat vlakker.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV met perfect beeld! Top!
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Strakke moderne omlijsting
  • Fijne Afstandsbediening met toets voor Netflix
  • Geluid is prima
  • Minpunten
  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken
Mijn vorige TV ook een Sony 8 jaar geleden in Naarden gekocht. Super goed bevallen dus mijn keuze stond al vast. Mijn broer heeft een jaar geleden ook een Sony gekocht maar dan de F serie. Wij waren dus meteen enthousiast. Uiteindelijk via de chat kwamen we uit op bovenstaand type. Dit omdat je alles kan downloaden via de Play Store. Mooi aanbod gekregen en geen moment spijt. TV hangt strak aan de muur en het beeld is perfect.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Schitterend beeld
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Snelle refresh rate
  • Minpunten
  • Drie weken moeten wachten voordat storing was gerepareerd
  • Kort netsnoer
Mooi beeld, zelfs met nod de standaard fabrieksinstellingen. Bewaar de verpakking twee weken als er eventueel omruiling nodig is onder garantie. Bij ontbreken van de verpakking moet garantie en reparatie aan huis gebeuren, dit kostte totaal vier afspraken en twee bezoeken van een monteur. TV werk nu goed, maar wees gewaarschuwd.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Helemaal top
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi beeld
  • Android-apps
  • Minpunten
  • Geen
Mooie televisie, afstandsbediening overzichtelijk. Beeld is mooi .
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 10-04-2020
ik ben echt zeer blij met deze tv . Zeer makkelijk in te stellen en goed beeld. Echt een aanrader
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
WAUW!
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Solide afstandbediening
  • geluid voor gewoon gebruik voldoende
  • Minpunten
  • geen kunnen ontdekken
Mijn merk keuze stond vast, beeld formaat en budget ook, het enige was welk type Sont zou ik nou kiezen. Uiteindelijk een heel goed aanbod gekregen voor de 55XG8599 en besloten hiervoor te gaan. Hij hangt nu al een paar weken super strak aan de muur en in 1 woord: WAUW! Beeld is zo als nagenoeg alle Sony TV\'s super mooi. Bedieningsgemak door Andoid TV is heel intuïtief Geluid is ruim voldoende voor gewoon TV kijken, mocht je live concerten o.i.d. willen kijken sluit hem dan aan op een soundbar of hifi set.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een aanrader beeld is perfect
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Het led4k uhd scherm is fantastisch
  • Modern vormgegeven omleisting
  • Snelle besturing je kan ar alles op doen kwa multimedia etc
  • Geluid is ook goed
  • Je kan erg veel instellen naar je eigen smaak kwa beeld en geluid enz..
  • Minpunten
  • Tot zover nog geen minpunten
  • Denk dat die ook niet gaankomen
Top tv uitstekend beeld had hier voor ook een sony4k maar het kan dus nog veel beter als je een oled tv te duur vind is deze echt een aanrader alle opties zitten erop Android tv werk perfect en snel. Je kan er alles op downloaden via de appstore.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Connectiviteit
  • Geluid
  • Bediening
Ik was opzoek naar een Android TV. Mijn vorige TV, ook een Sony, was een LCD TV. Die had ik ook bij PlatteTV gekocht een paar jaar terug en veel kijkplezier al die jaren ermee gehad. Ik stream heel veel films vanuit mijn Synology NAS via DNLA en de verbinding begon de laatste tijd te haperen. Met de scherpe aanbieding van PlatteTV heb ik deze prachtige Sony KD-65X8599 kunnen kopen en geen minute spijt van gehad. De vormgeving van de KD-65X8599 met de dune rand is super strak. Het beeld en het geluid zijn heel mooie. Je kan via de android besturingssysteem heel veel applicaties installeren en van internet genieten vanuit je luierstoel. Ik ben 100% blij met mij aankoop.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige tv
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Geen dikke rand
  • Mooi van beeld
  • Geluid prima
We hadden al een Sony maar deze is groter en kleuren zijn fantastisch Ben er blij mee
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv met een mooie vormgeving.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instellingen
  • Mooie afstandsbediening
Zeer goede TV met een zeer goede beeldkwaliteit en een goed geluid. Prijs kwaliteit meer dan uitmuntend.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel veel tv voor je geld
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Heel strak beeld
  • kabels verwerkt in pootjes
  • Strakke afwerking
  • Minpunten
  • Interne speakers zijn matig
Ontzettend fijne 4K tv van Sony. Ondanks de (in verhouding) lage prijs, is er zeker niet beknibbeld op afwerking en functionaliteit. Ontzettend goede kijkkwaliteit, superscherp beeld en makkelijk te bedienen interface van Andoid tv. Geluid is niet heel denderend, maar dat gaat prima via een versterker. Kortom, als je een strakke tv wil, met geluid via een andere bron, is dit echt een aanrader!
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik bun nog geen tachtig moar TV kieken van plattetv.nl vind ik prachtig
 | 16-03-2020
voldoet aan de wensen mooie kleuren plezierig in gebruik mooi design zeer goede service & vakmanschap bij Plattetv
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top, op één nadeeltje na
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Behuizing "kraakt" soms tijdens kijken
Wat een top tv. Het is alleen jammer dat tv op willekeurige momenten soms een korte maar hoorbare kraak geeft. Niet uit speakers maar behuizing. Dit blijkt te komen door uitzetten materialen in tv. Sony geeft aan dat dit normaal is
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi ding
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediengsgemak
Goede tv
Sony KD-55XG8599 Reviews