U bevindt zich in:
Sony KD-55XG8599 Reviews

SONY KD-55XG8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 22 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
I am satisfied with the product quality and the price.
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • Very easy operation
  • Easy to install
  • Picture quality is good
  • Sound is good
  • Nice shape and looks good
  • Minpunten
  • No big disadvantage
Very easy to install. Operation is user friendly. Built in chrome cast is helpful. Picture quality is good. Very good tv and price is good.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie aanwinst
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit.
  • bediening
  • kleuren
  • gebruikersgemak
  • energieverbruik
  • Minpunten
  • geluid , maar een versterker doet wonderen
Mooi Toestel,,,erg mooi beeld , alleen jammer dat de huidige servers de 4 k nog niet aan bieden en slechts op hd zitten.Dit toestel heeft evengoed en spat scherp beeld, met mooie natuurlijke kleuren.ook de bediening is snel en simpel.Leuk geholpen door Ivo en Eda van Platte tv. voor mij een aanrader.Enigste min puntje vind ik de pootjes en de daardoor iets scheve stand van de tv.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Wat een plaatje
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Uiterlijk
  • Geweldige weergave van foto en film.
  • Hulp en advies en uitleg van platte tv
  • Minpunten
  • GEEN
Zeer mooie en heldere beelden. Bediening is simpel Geluid kan wel beter maar met surround receiver perfect.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer kwalitatief en goed product.
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooie kleuren en contrasten
  • Vormgeving zeer strak.
  • Prijs kwaliteit is super.
  • Afstandsbediening is zeer mooi en duidelijk.
Mooie vormgeving en hangt als een schilderij aan de muur. Kleuren zijn mooi diep en helder (levensecht). Aangesloten op een Sonos sound bare en het geluid is nu perfect.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede upgrade van mijn 50W805B, fraai design, uitstekende beeldkwaliteit
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ontwerp
  • Setup en Integratie
  • Snelheid van AndroidTV
  • HDMI-ARC werkt perfect
  • Minpunten
  • diepte van voet
  • geen beugel inbegrepen.
Omdat het voor ons tijd werd om de 50inch FullHD 50W805B van Sony te gaan upgraden naar wat moderners, met 4k ondersteuning ben ik op zoek gegaan naar een vervanger met een aantal eisen - Android TV - 100Hz native refreshrate - Minimaal 50-55inch - Betaalbaar Uiteindelijk via PlatteTV.nl een dealaanvraag gedaan voor een KD-55XG8505 i.c.m. de HT-XF9000. Ik werd vriendelijk op de hoogte gebracht van het nieuwe model, de KD55XG8599. Deze uiteindelijk aangeschaft en nu een 2 weken in gebruik. Een veraderming in het gebruik dankzij Android TV. HDMI Arc zorgt ervoor dat de bediening van de Soundbar met dezelfde afstandsbediening kan. Deze TV wordt gebruikt I.C.M. een Sony HT-XF9000 soundbar, Ziggo MediaBox Next (4k), een HTPC en de Netflix app op de tv. Weergave is uitstekend, en binnen de prijsklasse zeker top. Een waardige opvolger van onze 55w805B. Het enige waar die beter in was, was het feit dat de voet dubbelde als ophangbeugel. Iets wat ik mis bij de XG8599. (al is de SU-WL450 van Sony zelf voor 50-60 euro een goede beugel voor weinig geld). Geluid is flets van de tv zelf, maar mensen die verwachten met een flatscreen goed geluid te kunnen krijgen zijn wat mij betreft verkeerd ingelicht. Al met al zeer blij mee, setup met google account was heel intuitief en simpel. (wifi connectie, accountgegeven, en klaar. Idem voor Netflix.) Last but not least, is het design perfect aansluitend aan de Soundbar (die ook direct tussen de voeten past, zie foto).
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldige TV
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Functies
  • Opnemen op HDD
  • Dikkte
  • Minpunten
  • Geluid
Super tv draait op Android en zodoende kan je er veel interactive dingen mee. 4k is prachtig. Geluid is altijd wat minder vind ik maar zo\'n mooie tv verdient dan ook mooie geluids installatie.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord super
 | 22-10-2019
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Snelle fijn werkende android tv met mooi beeldkwaliteit
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • android
  • voice recognition
  • fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • niet veel aaps op playstore
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Na lang zoeken en vergelijken ben ik op deze tv uitgekomen - in de winkel ben ik erg goed geholpen door een professionele medewerker. Zelfs de prijs is omlaag gegaan nadat ik een vergelijking via internet liet zien - echt top! Ik ga graag terug naar deze winkel en kan het vooral aanbevelen aan anderen.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beeld-schoon in alle aspecten
 | 20-10-2019
  • Pluspunten
  • Helder en scherp beeld
  • Goede kwaliteit geluid
  • Zeer makkelijk te bedienen
  • Eenvoudig te installeren
  • Vormgeving elegant
Snelle opstart en meteen helder en scherp beeld, je voelt alsof \'t allemaal echt is, wat er in de film of serie gebeurt. De vormgeving is elegant in z\'n eenvoudigheid. Echt beeld-schoon.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geen mening tv doet het goed
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • 9
  • ,9
  • 9
  • 9
  • 9
Tv doet het goed ik weet enkel niet hoe lang
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik geniet iedere seconden!
 | 05-10-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren en scherpte
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit tv toestel
  • Kwaliteit afstandsbediening
Gewend aan mijn "oude" tv is dit een openbaring. Geweldige kijkbeleving voorzien van goed geluid (het volume kan tot 100; ik gebruik volume 16). Ook is het apparaat erg goed naar eigen voorkeur in te stellen. Netflix werkt gewoon perfect.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele goeie mid-range TV, Voldoet aan alle verwachtingen
 | 02-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld, mooie kleuren, zwartwaarden
  • Handige features, Google Assistant, Chromecast
  • Makkelijke bediening, snelle menuschermen
  • Helder geluid
  • kabels mooi wegwerken in de staanders
  • Minpunten
  • Heb ik nog niet kunnen vinden, alles is naar verwachting
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel mooi toestel met prachtig en zeer scherp beeld
 | 02-10-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te installeren
Heel mooi toestel met prachtig en zeer scherp beeld. Je kan het beeld naar eigen smaak, contrast en scherpte eenvoudig instellen. Andere apparaten zijn makkelijk aan te sluiten via de HDMI aansluitingen. Het geluid is iets minder maar met soundbar denk ik veel beter.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
een mooie 4K LED Sony TV voor de afgesproken dealprijs
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • Menu is sneller en sterke ingebouwde wifi
  • Beeldkwaliteit is super (net als QLED)
  • makkelijk stuurbaar met een draadloos toetsenbord en muis
  • ideaal voor de schotel antennes met ingebouwde tuner
  • Android werkt goed en sneller
  • Minpunten
  • geluid
Binnen de prijsklasse is wel moeite waard. Mooi product, werkt prima. Tot nu toe geen problemen gehad.
Sony KD-55XG8599 Reviews
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Stijlvolle tv met mooie beeldkwaliteit
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Snel menu
  • Spraakfunctie
  • Minpunten
  • Niet de platste tv
Prima prijs-kwaliteit verhouding
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi beeld, maar slecht geluid
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ingebouwde chromecast
  • Eenvoudig in te stellen
  • Minpunten
  • Geluid
Scherm geeft mooi beeld, maar het geluid is daarin tegen niet mooi. Daarvoor is een losse soundbar of iets dergelijks wel belangrijk
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige 4K LED Sony TV, doet niets onder voor QLED
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
  • Bij aan en uitzetten hoor je een klik
Zeer tevreden met deze Sony TV. Beeldkwaliteit is zeer goed. Voor de beste geluid ervaring raad ik wel een soundbar aan. Al met al zeker een aanrader.
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima televisie, die bovendien op moment van aankoop flink in prijs was gedald
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Scherp
  • Basis instelling simpel
  • Geluid
  • Minpunten
  • instellen overige fies dan blijf ik toch graag een papieren gebruiksaanwijzing in henden hebben
Prima product zeker gezien de prijs die ik op moment van aanschaf moest betalen. Aanrader is om de \tv te combineren met de Sony Soundbar HT-XF9000. Deze maakt het geluid nog beter dan het al goede geluid van de tv zelf
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super beeld en mooi geluid
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • A klasse energie label
  • Minpunten
  • af en toe onstabiel teletekst
Ik had het 2015 model ingeruild voor dit model. Door de nieuwe processor is het beeld vele malen mooier en scherper. Het geluid is ook beter vanwege die speakers in het scherm
SONY KD-55XG8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
in woord geweldig! Film/Bios waardig!
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Net zoals een OLED
  • Internet Stabiel (SMART)
  • Minpunten
  • Geluid
Voor de mensen die een OLED TV wilen hebben is dit de beste LCD alternatief! Deze doet het zelfs beter dan de betaalbare OLED LG TV's