U bevindt zich in:
Sony KD-55XF9005 Reviews

SONY KD-55XF9005 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 71 reviews
1499,-
1039,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heel blij met deze aankoop
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • kleur
  • installatie
  • afstand met knoppen voor Netflix en Google Play
  • Minpunten
  • geluid toch maar met soundbar
Uitstekend product en bijzonder goede voorlichtingsservice bij platte TV
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed beeld met mooie kleuren en mooie vormgeving
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed beeld
  • mooie kleuren
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig te installeren
  • Minpunten
  • iets minder geluid maar dat hebben al lcd schermen
Tot op heden zeer goede televisie met zeer mooi scherm en kleuren
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Top aankoop
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vele apps op andriod
  • Prijs/ kwaliteit
  • Lage inputlag 4k
  • Vormgeveving
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Android soms iets traag
Dit buitenkansje kon ik niet laten liggen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs een prachtige tv aangekocht. Ik kom van een Panasonic plasma tv en wat is de kwaliteit erop vooruit gegaan. Met de localdimming mooie zwart waarden en door lcd techniek van sony kraakhelder beeld waardoor HDR prachtig wordt weergegeven. Gaming op de ps4 pro is grafisch prachtig en op de 4k resolutie mooie inputlag van 24ms. Android werkt fantastisch in combinatie met de samsung s9 alles is connected met veel apps op de play store. Daarnaast geen streamer meer nodig. Heb zelf een Dac en via de optische kabel kan ik genieten van Spotify. Wat fijn is dat je tijdens het muziek luisteren het beeld uit kan zetten en de muziek kan laten afspelen. Geluid van de tv voldoet prima. Enige minpunt is de kijkhoek. Wij zitten altijd recht voor de tv maar als je echt schuin ervoor zit dan zie he kwaliteits verschil in beeld. Een top tv aangekocht voor de scherpste prijs in de markt!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een waanzinnige tv, zelfs mijn vrouw kan deze bedienen!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geluid
Na vele revies te hebben gelezen was mijn keuze of een LG Oled of deze Sony. Na een goed gesprek bij Plattetv.nl over de nadelen van Oled qua storingen en inbranden, is mijn keuze op de Sony gevallen. Het beeld is fantastisch ( netflix 4k een aanrader!)en bedieningsgemak heb ik de ultieme test thuis.... mijn vrouw. Alles is snel te begrijpen en spreekt voor zich. Het geluid vind ik persoonlijk iets minder. Dus een film kijken raad ik aan over de je eigen speakers te beluisteren. Samengevat: prijs/ kwaliteit erg tevreden!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinninge TV voor een mooie prijs
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Duidelijk en helder
  • Vormgeving
  • Sony's beste (X1 Extreme) chip maken de beelden nog mooier en scherper
  • Makkelijk te installeren
De tv werd netjes op de afgesproken dag geleverd. Tv ziet er erg mooi uit, heldere kwaliteit. De beeld eigenschappen komen sterk aan bod. Voor deze prijs krijg je ruim waar voor je geld.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Juist kwaliteit voor de juiste prijs
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Goed beeld
  • Eenvoudig menu
  • Prijs kwaliteit verhouding
Mooie tv. Eenvoudige installatie en eenvoudig te bedienen. UHD, 4K, HD ziet er heel goed uit. Ook sport blijft lekker helder.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen Oled maar erg fijne backlight tv
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoud in bediening
  • Ruim voldoende aansluitingen
  • Spraak bediening internet
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit is gemiddeld , zoals bij vele led tv's
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Goede zwart waardes
  • Android tv
  • Bloeiend beeld
  • Goede prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Vrij grof standaard
  • Weinig bass in TV speaker
Zeer goede kwaliteit tv met goede zwartwaardes. Android tv is niet altijd het snelste, maar het bied je zoveel meer opties zoals het installeren van popcorn time.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Erg tevreden met deze 4k tv
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Hdmi arc werkt uitstekend
  • Mooie afwerking
  • Ondersteund zowel hdr als dolby vision
Al met al bijzonder tevreden met deze tv. Uitstekende beeldkwaliteit, smart tv werkt vlot (herken de opmerkingen rondom langzame processor niet helemaal - heb er iig helemaal geen last van) en start lekker snel op. Geluid gebruik ik niet ivm surround set. Hdmi met arc werkt uitstekend voor geluidsaansturing.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV van Sony
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Full Array Local Dimming
  • Helderheid
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Vrij dik door de FALD
Lang getwijfeld tussen OLED of toch LCD. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat deze tv van Sony de beste optie voor LCD was. De X1 Extreme chip in combinatie met de full array local dimming geeft een zeer mooi contrast. Niet zoals OLED, maar het komt aardig in de buurt. Zeker wanneer je het prijsverschil mee laat tellen. Prijs-kwaliteit gaf daardoor de doorslag om toch voor deze LCD te gaan en nog geen moment spijt gehad. Fantastische tv.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige tv voor films en series
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi zwart
  • Behoud filmisch gevoel mbt motion blur
  • Minpunten
  • android
Blij voor deze TV te hebben gekozen. Samsung is mij te bright met grote nadruk op het weghalen van motionblur. De Sony heeft (binnen de prijsklasse, geen OLED) mooie zwartwaarden & nog (iets van de) filmische motion blur die je als filmkijker wil behouden
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Supergaaf ding, net zo goed als mijn vorige plasma, zelfs beter.
 | 25-12-2018
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima prijs kwaliteit
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
Het geluid valt echt niet tegen maar voor mooi moet er nog wel een Sonos onder..
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • gebruikersgemak
  • mooi beeld
Een geweldig tv en zeer gebruikersvriendelijk. Ook het installeren van de tv ging makkelijk, hetzelfde geldt voor de CI+ module. Elke keer tv kijken is een feestje door het prachtige beeld. Dus het vervangen van de oude tv is zeker de moeite waard geweest!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig beeld en veel features
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Hoog contrast
  • Hoge helderheid mogelijk
  • Scherp en vloeiend beeld
  • Chromecast ingebouwd
  • Minpunten
  • Kijkhoeken matig
  • Favoriete kanalen onhandig
  • Beeld bij radio
Na veel twijfelen tussen een OLED van LG of deze LCD met FALD van Sony, heb ik deze met een top deal bij PlatteTV gekocht en geen seconde spijt van! Als je met de standaard instellingen een 4K HDR filmpje opzet, dan wordt je qua scherpte, kleuren en contrast al meteen weggeblazen. Ik was nog wel een beetje bang dat beeldmateriaal van lagere kwaliteit (zoals bij tv kijken) tegen zou vallen, maar dat bleek zeker niet het geval. Het upscalen van kabel-tv en standaard HD materiaal was voor mij echt boven verwachting, De helderheid kan ook erg hoog, zodat je ook overdag in een lichte kamer nog goed tv/film kan kijken (wat bij OLED kan tegenvallen). Android TV, stembediening, ingebouwde Chromecast en snel toegang tot Netflix zijn erg fijn en werkt een stuk vlotter dan bij mijn vorige tv (ook een mid-range Sony Bravia, maar uit 2014). Het geluid is aardig voor een tv, maar gebruik ik niet, omdat de tv is aangesloten op een versterker met losse speakers. Kleine minpuntjes: Je moet wel redelijk recht voor het beeld kunnen zitten, want als je er schuin voor zit, dan wordt het beeld snel flets. Je kunt favoriete kanalen instellen voor tv, maar in de tv-gids worden standaard alle kanalen getoond en moet je eerst weer je favorieten lijst kiezen. Als je radio van de kabel gebruikt, wordt er continu een zwart (lichtgevend) beeld getoond, in plaats van dat het beeld uit gaat (om stroom te besparen) of een screensaver/afbeelding wordt gebruikt (zodat het er niet zo lelijk uit ziet).
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn beste tv tot nu toe!
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Android/kodi
  • Bediening
  • Minpunten
  • Best zwaar
Alleen maar lof voor deze tv! Goed beeld en geluid. Android is ook fijn. Kodi app geinstalleerd en bolt perfect!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
schitterent beeld.
 | 18-12-2018
voldoet aan verwachtingen
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Topper
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • design
  • smal
Ik heb mijn TV nu een paar weken. Super tevreden. Top beeldkwaliteit en super ervaring zijn het voor films te kijken of te gamen. (Xbox one X op aangesloten en het is prachtig). Ik denk dat deze goed is voor 10 jaar zonder problemen
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige televisie die mijn vorige tv snel doet vergeten!
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Fraai ontwerp
  • Natuurlijk beeld
  • Prettig menu en apps
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Ik vind het een prachtige televisie met mooi natuurlijk beeld. Het kijkt heerlijk rustig en het geluid is zonder soundar prima. Ik ben er erg blij mee!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heel blij met deze tv!
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Netflix-knop op afstandbediening
  • Luidspreker knop op afstandsbediening
  • Reageert snel
  • Minpunten
  • Moet geluid bij Netflix elke keer aanpassen (van 5.1 naar 'normaal', anders horen we niets)