U bevindt zich in:
Sony KD-55XF9005 Reviews

SONY KD-55XF9005 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 117 reviews
1099,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super Tv. Ben erg blij met deze aankoop.
 | 12-11-2019
  • Pluspunten
  • super geluid
  • prachtig beeld
  • mooi ontwerp
  • gemakkelijk in te stellen
  • veel instellings mogelijkheden
  • Minpunten
  • 50 Hertz
Heel goed geluid en fantastische beeldkwaliteit. Heel mooi strak design Jammer alleen dat het geen 100 htz tv is dit zou het beeld nog perfecter maken. .
Sony KD-55XF9005 Reviews
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt een prachtig systeem, zou hem iedereen aanraden!
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Scherp beeld
  • 65 inch met dunne omranding
  • Zeer lage input lag (10,2ms) ivm gaming
  • kleuren en zwart ontzettend mooi en diep
  • Minpunten
  • Instellingen ietwat ingewikkeld
  • instellingen/mogelijkheden mocht uitgebreider
Allereerst super geholpen door de medewerkers van Platte TV. Een ander product wat ik na lang zoeken besloten had te kopen, was nergens meer verkrijgbaar. Door hun advies uiteindelijk op dit model uitgekomen en heb hier zeker geen spijt van. Zoek je een grote 65 inch met ontzettend veel opties? Dan is dit écht de TV die je wilt ;-)
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
 
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Minpunten
  • Scherm helt behoorlijk ver achterover dat ziet er niet fraai uit.
  • In de 4 hoeken van het scherm zie je tijdens lichte scènes, donkere plekken
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede prijs/kwaliteit
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Android
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi beeld met een rijk kleurenscala en scherpe weergave. Dankzij Android tv is het mogelijk om vele apps te instaleren.
Sony KD-55XF9005 Reviews
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede tv
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld met 4k en hdr 10
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder maar daar heb je soundbars voor
Ben zeer tevreden. Beeld ziet er mooi uit in 4k en hdr op mn playstation 4 pro. Geluid is minder maar dat valt pas op als je je suround uit zet en gewoon via tv speakers luisterd anders merk je dat geneens.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtige TV
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit algemeen
  • kwaliteit bij donkere beelden
  • Android besturingssysteem
  • voldoende aansluitmogelijkheden
  • ingebouwde chromecast
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit
  • spraaksturing overbodig met google home
Weer een Sony erbij gekocht en vooral vanwege het Android besturingssysteem en ingebouwde Chromecast. Als groot fan van google werkt TV uitstekend samen met google home en Sonos. En wat ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb. beeldkwaliteit en prijs/kwaliteit zijn uitstekend Tv kan moeiteloos meedoen in de hogere segmenten. De nachtbeelden/donkere beelden worden uitstekend weergegeven. Verder is de bouwkwaliteit uitstekend. Eigenlijk heb ik niet veel te klagen en ben dik tevreden over de aankoop. Ik lees veel klachten over de snelheid van de menu's maar ik ervaar dit niet zo. Netflix en youtube zijn makkelijk en snel te bereiken via snelknoppen op afstandsbediening. Spraakbediening via afstandbediening is een overbodige functie want je moet altijd een knop indrukken op de afstandsbediening???? Via google home werkt dit vele malen beter zonder iets aan te raken zijn bepaalde functies te bedienen.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prima tv met goede beeld kwaliteit
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Goede vormgeving
  • Goed beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Bijpassende soundbar
  • Minpunten
  • (Nog) niet kunnen vinden.
Tv voldoet helemaal aan de verwachting. Het beeld is prima. Het geluid is zoals bij alle tv's wat magertjes. Maar dat heb ik opgevangen door een bijpassende soundbar te installeren.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV!
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Zeer geschikt voor gaming (ps4)
  • Super geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening iets te “log”
Ik vindt dit een heel mooi en fijn toestel! Het beeld is scherp en zeker ook voor games een hele goede keuze. Wat mij ook opvalt is het geluid uit het toestel wat naar mijn mening beter is dan het gemiddelde tv geluid!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Een top tv in zijn klasse
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • X-tended Dynamic Range PRO
  • 4k,hdr, dolby vision ,hdr10,hybrid ,log gamma
  • X-Motion Clarity
  • X1 exreme procesor
  • Makelijke bediening
  • Minpunten
  • Had ietsje dunner gemogen
  • Domme voorgeinstaleerde apps
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van de sony xf9005. (65inch)het beeldkwaliteit,kleuren,contrast etc is meer als ruim voldoende van de tv in dit prijssegment.de x1 extreme processor is heel vlot voor snel toegang tot youtube en netflix ,en met de juiste instellingen (even online zoeken) kun je em nog scherper en mooier instellen als de fabrieksinstellingen.ik vind dit een echte aanrader en hij doet weinig onder tegenover de topsegment zoals de 8k en oleds
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prijs/kwaliteit is 5 sterren
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Dolby Vision en Atmos Netflix ondersteuning
  • Uitstekende kleur weergave
  • Mogelijkheden van instellingen
  • Minpunten
  • Snelheidheid menu's
Je raakt wel heel snel gewend aan 75", geen spijt van het formaat. Wel blij dat bij Zoeterwoude de verschillen met oled, led en led fald te vergelijken waren. Uiteindelijk met een wat hulp het mooiste beeld voor het budget en wensen gemaakt. Vooral de Dolby Vision (en Atmos ondersteuning), 4k hdr bij Netflix geven een geweldig resultaat. Zwart is voor led erg goed icm fald, maar nog altijd wel een stap achter oled. De weergave van kleuren is op alle content, sdr, hd en 4k zeer goed, maar ook genoeg opties om te tweaken naar persoonlijke voorkeur. Alleen de snelheid van de ab en menu's is wat aan de trage kant.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima prijs kwaliteit verhouding
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Start snel op
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Traag menu
Geeft goed beeld. Had verwacht dat het Android systeem meer mogelijkheden zou bieden. Dit is helaas niet zo.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV met scherp helder beeld en zeer goede zwartdekking
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwartdekking
  • Bedieningsgemak
  • Android intergratie
  • Chromecast intergratie
Deze Sony Bravia is van top kwaliteit. Met alle toeters en bellen die je nodig hebt voor veel kijkgenot. De bediening is heel eenvoudig met op de afstandsbedieningen Netflix en Google Play knoppen en Stembediening. Het 4K scherm is super scherp en de kleuren helder. De Zwart dekking is enorm goed, hetgeen het contrast zeer ten goede komt. Gekocht bij PlatteTv (alweer :-) waar ik goed deadviseerd werd en het mogelijk maakte een goede keus te maken, zonder poespas en verkooppraatjes. Absolute aanrader.
Sony KD-55XF9005 Reviews
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewoon een echt goed Sony product
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Beeld kwaliteit
Doet wat het moet doen.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Adembenemend gamen
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Fantastische prijs/beeldkwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk in te stellen naar jouw voorkeuren
  • Android TV
  • Minpunten
  • Het geluid mag beter, maar dit is te verwachten voor zo'n platte tv
Na een hoop research, en hulp van een vriend van mij, heb ik uiteindelijk deze tv gekozen. Het mag dan misschien een midrange tv zijn, maar wat is dit fantastisch gamen en films/series kijken op Netflix. Het enige nadeel is dat normale tv nog geen 4k/hdr ondersteund maar dat kijk ik vrijwel niet.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige beeldkwaliteit.
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Dolby Vision
  • Gebruiksvriendelijk
  • X1 Extreme
  • Minpunten
  • Geen
Nu ongeveer een kleine maand in het bezit van deze tv. En ik moet zeggen tot nu toe doe ie precies wat je verwacht en beter. Voor een geweldige prijs. De X1 Extreme processor scant elk signaal en maakt het mooier en scherper. Perfect voor 4k en lagere resoluties om UP te scalen zoals 1080p en lager. Ondersteunt ook de nieuwe Dolby Vision.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super mooie tv, met top beeld en geluidskwaliteit
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • geluid
  • Minpunten
  • de pootjes
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeldkwaliteit, zowel in een lichte als een donkere omgeving met handige apps als netflix, media player en kodi!
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Zwartwaarden
  • Lichtopbrengst icm lokal dimming
  • Haarscherp!
  • Apps zoals Netflix, media player en kodi
  • Minpunten
  • Geen HD-audio formaten , enkel DD en DTS
Na lang wikken en wegen tussen een Samsung Q9, LG oled of de Sony xf9005, toch maar gekozen voor de Sony. Het verschil was 500 euro en dat zag ik er in de showroom niet aan af. Dat in combinaties met de vele gelezen reviews en testresultaten heeft mij doen besluiten om voor de Sony te gaan. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Wat een fantastisch beeld in vergelijking met mijn bijna 10 jaar oude Panasonic plasma. Haarscherp, een stuk groter 65 vs 46 inch en vooral de lichtopbrengst is een grotere vooruitgang. Verder zijn de kleuren en de zwartwaarden uitstekend. Ik mis op dat gebied de plasma tv geen seconden, en dat is een groot compliment aan de local dimming. Wat ook zeker de vermelding waard is, is de service van platte tv. De Sony stond voor een lagere prijs bij de concurent, maar ik kreeg heb direct mee voor de lagere prijs en direct uit voorraad leverbaar. Zoals blijkt ben ik zeer tevreden over de Sony en PlatteTV!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
FANTASTISCHE TV.
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Chromecast
  • Apps
  • Instellingen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Deze Sony gekocht omdat mijn eerdere ervaringen met Sony gewoon top en betrouwbaar zijn. Tv was relatief makkelijk in te stellen, al vergt het wel enige kennis over wat bepaalde instellingen inhouden. De tv gekocht vanwege de ingebouwde Chromecast, wat werkt deze fantastisch!!! Heerlijk F1 kijken streamen vanaf de telefoon. De apps welke al geïnstalleerd zijn zijn goed en makkelijk te benaderen. Het geluid is goed maar niet voor mij....geluid gaat over mijn BOSE. Al met al een tv die zeer is aan te raden.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Strakke beeld
  • Bioscoop
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen min punten tenminste wat ik zie
Mooi beeld geluid en afstandbediening zit er strak uit Is wat duurder maar het is waard voor die tv