U bevindt zich in:
Sony KD-55XF9005 Reviews

SONY KD-55XF9005 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 90 reviews
1499,-
1099,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heb een uitstekende keuze gemaakt.......
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeld
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Prima product voor prima prijs. Geluid is zoals gebruikelijk bij platte tv's niet geweldig maar aangezien hij op de geluidsinstallatie staat aangesloten is dit geen probleem.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel blij met onze aanschaf mooi duidelijk beeld.
 | 10-03-2019
Duidelijke uitleg met installeren
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig beeld
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • grootte scherm
  • plat
  • dunne lijst
  • beeld
  • vormgeving
schitterende strakke vormgeving
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Helder duidelijk beeld, kwaliteit geluid goed
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Ondertiteling
Heel tevreden, pluspunt ondertiteling voor mijn visuele handicap is duidelijk te lezen en in te stellen .
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
prima beeldkwaliteit voor redelijke prijs
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit
  • in de hoeken is beeld iets ,donkerder,.
Mooie vormgeving en natuuurlijke kleuren van het beeld. Geluid is matig maar dit is inherent aan dit soort televisies In de hoeken van scherm is het beeld iets donkerder. Dit schijnt normaal te zijn bij dit soort televisies. Verder prima televisie.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Blijf Sony fan! Top beeld, geluid en vormgeving.
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Opties
  • Minpunten
  • Geen
Geen seconde spijt van de keuze om toch weer voor Sony te gaan . Twijfelde tussen merken en modellen en daar heeft PlatteTV mij goed in geholpen. Top model voor een scherpe prijs (de laagste die ik kon vinden). Tv is qua model super strak en dun. Geluid is zeer acceptabel, al heb ik hiervoor de Sonos playbar en sub. Menu en bediening eenvoudig en keuze in overvloed. Zeker een aanrader
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend beeld en mooi design
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Scherp beeld
  • Zwart = zwart
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Als ik er een moet noemen is het geluid van tv zelf
Helaas was mijn drie jaar oude Samsung defect. Reparatiekosten waren te duur naar mijn idee dus toch maar kijken voor een nieuwe tv. In het grote aanbod van internet aanbieders kwam ik bij plattetv.nl terecht. Mooie overzichtelijke website. Ik zag ook dat inruil mogelijk was. Toch even een mail gestuurd. Binnen een paar uur al reactie terug gekregen (zelfs nog buiten werktijd!) Aanbieding met oude tv was interessant. Mijn keuze was nog lastig. LG of Sony. Ook hier heb ik Hulp gevraagd en snel en deskundig antwoord gekregen. Top! Na een dag is mijn bestelling bezorgd. Installatie was ergg gemakkelijk. Ik heb de televisie aan de muur opgehangen. Na installatie een bak koffie gepakt en er goed voor gaan zitten. Wow, wat een verschil met mijn oude Samsung LCD tv. Deze Sony televisie heeft Direct Dimming technologie. Dit zorgt voor betere zwart beelden. Dit is zeker te merken als je televisie kijkt. Met films kijken is de kwaliteit van de televisie nog beter te zien. Het geluid van de tv valt wat tegen maar wij hebben de soundbar aangesloten dus is dit niet meer van toepassing voor ons. Wij zijn zeer tevreden over de tv en de service van plattetv.nl
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top product
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Je blijft Netflix kijken in 4K.
Super tevreden, zeker in combinatie met de soundbar Sony HT-ZF9 Dolby Atmos. Het geluid van de tv is natuurlijk niet super, maar wel met deze soundbar er bij. Communiceert ook mooi met elkaar.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Gewoon goed
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Gewoon goed beeld
  • "Simpel" design
  • Minpunten
  • Kijkhoek inderdaad iets minder
Zoals velen lang getwijfeld tussen OLED en LCD. Uiteindelijk gewoon LCD gekozen, om me niet druk te hoeven maken over inbranden, of dat nou een probleem is of niet. Mijn keuze gebaseerd op goede reviews, en ervaring met mijn oude Sony-tv. En uiteindelijk valt het zeker niet tegen. Gewoon een goede tv met goed beeld. Contrastrijk, scherp. Ook bij opschalen van HD-tv naar 4K. Enige wens (achteraf) was misschien toch een (nog) groter formaat.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed produkt en zijn geld waard
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Bediening afstand
  • Geluid
Soms wat moeilijk er alles uit te halen
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 14-02-2019
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Apps
  • Kleur
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid (relatief)
Fijne TV om naar te kijken zowel met het beeld aan als uit. Mooie vormgeving en verrassend goed geluid. En wat een scherpte en kleuren ! Het spat van het scherm af!
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Hele goede en blije keus
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Ondertiteling
  • Kleur
  • Helderheid
Mooi beeld,duidelijke ondertiteling,mooi en goed formaat
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige t.v. om te zien (design) en om naar te kijken.
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • energieverbruik
  • geluidskwaliteit
Prachtige t,v, met een geweldige beeldkwaliteit, scherpte, contrast en zwartwaarden. Bovendien qua uitstraling een streling voor het oog. Geluid is minder maar dat is op te lossen met een soundbar.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi beeld, sommige apps kunnen niet op de tv , geluid minder goed als mijn vorige tv
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste tv in zijn prijsklasse
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit is goed
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Android tv is soms sloom
Prachtige tv voor de prijs. Helder 4k scherm en donkere beelden zijn mooi zwart. Plattetv heeft de beste prijs en de service was goed
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste prijs kwaliteit in zijn segment
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Microfoon in afstandsbediening
  • Veel mogelijkheden standaard
  • Prijs
Na lang wikken en wegen toch voor deze tv gekozen en geen seconde spijt. Super beeld kwaliteit! Zeker als je 4k content hebt. Heeft veel instelmogelijkheden dus je kan naar het precies naar wens afstellen. Ook per apparaat of app. De tv reageert ook snel en van alle gemakken voorzien. zoals chromecast en netflix etc. Geluid is 10x beter dan wat ik voorheen had en de meeste huidige tv's. Voor films schakel ik wel mijn cinema set aan. Ideaal is de ingebouwde microfoon in de afstandbediening om zoek opdrachten te kunnen inspreken. Niks te klagen over deze tv. Aanrader! Boven dit model ga je naar OLED en dan ben je al gauw een kleine 1000 euro meer kwijt.
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden, makkelijk te installeren, levendige kleuren
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Gied geluid
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Wij zijn zeer tevreden met deze TV. Kijken veel sport en het lijkt of je er echt bij bent
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop en goed geïnstalleerd
 | 22-01-2019
Wij zijn heel tevreden over deze aankoop
SONY KD-55XF9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heel blij met deze aankoop
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • kleur
  • installatie
  • afstand met knoppen voor Netflix en Google Play
  • Minpunten
  • geluid toch maar met soundbar
Uitstekend product en bijzonder goede voorlichtingsservice bij platte TV