Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Sony KD-55XF8599 Reviews

SONY KD-55XF8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 123 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig product met enorm veel opties.
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Veel apps
Top tv. Enorm mooi beeld en geluid is ook meer dan prima. Switchen tussen apps gaat ook fijnloos en makkelijk.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Hele mooie en goede televisie.
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android / chromecast ingebouwd
  • Gamen
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Lage tonen
  • AB (infrarood en geen toetsenboard)
Erg blij met deze aankoop. De tv ziet er super goed uit en geeft echt een heel mooi beeld. Kleuren zijn heel mooi en zwartwaarden zijn ondanks de edge-led heel goed. Zelf het geluid valt niet tegen. Maar er komt dat toch wel een soundbar. Je mist de lage tonen. Het Android systeem werkt erg goed en erg blij met de ingebouwde chromecast. Die werkt erg goed. Wij hebben er ook een ps4 pro op aangesloten en die combi is subliem. Gamen gaat heel goed op dit scherm. Minpuntje is de afstandsbediening die op infrarood werkt en die je goed op de tv moet richten. Is niet meer van deze tijd. Ook mis je een toetsenbordje op de AB, maar een android app op mijn telefoon maakt een hoop goed. Ik heb meerdere tv's bekeken, maar voor dit geld en de toepassingen (film kijken en gamen) die ik belangrijk vond is dit de beste keuze.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi beeld en goed geluid
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Heldere en natuurlijke kleuren
  • Goed geluid
De televisie heeft een goed geluid en het beeld is erg prettig om naar te kijken. Heldere en natuurlijke kleuren.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top beeld, mis OLED/QLED niet, strak ontwerp en matig geluid
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Afwerking
  • Bedieningsgemak
  • Afstandbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Mis OLED/QLED totaal niet
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Wat ik van Sony gewend ben, gewoon een erg goed product met haarscherp beeld en gemakkelijk in te stellen. SMART functionaliteit werkt probleemloos, evenals het instellen van WiFi. Erg goed werkende afstandsbediening wat door gewicht en afwerking luxe aanvoelt. Zoals bekend bij moderne tv’s is de geluidskwaliteit matig, zeker voor muziekprogramma’s waar ook lage tonen mee moeten doen. Voor spraak is het prima te doen.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Helderheid
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Prachtige kleuren en zeer helder beeld, mag ook wel voor die prijs. Geluid matig, daarom een Sony soundbar er bij gekocht en nu een prima geluid. Installatie en uitleg door Plattetv laten doen, compliment voor de instaladeurs D en M.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld, geluid minder
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid
De scherpte van het beeld is echt fantastisch. Het geluid heeft niet dezelfde kwaliteit. Omdat te bereiken is een aparte soundbar wel nodig.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Fantastische TV met veel mogelijkheden
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android
  • Design
  • HDR
  • 100Hz
  • Minpunten
  • Geluid
Zeer mooie android TV met superscherp beeld. Design en beeldkwaliteit zijn top, geluid kon beter maar in combinatie met een surround systeem is het super. Het kijken van films in 4K is nu echt een beleving, nu wachten dat TV programma's ook in 4K worden doorgegeven.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima toestel
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • design
  • Opties
  • Minpunten
  • geluid (soundbar meekopen)
  • afstandbediening soms traag
  • matige handleidingen
Een van de weinige echt goede toestellen als je onder de 55"wilt blijven. Toestel werk niet optimaal samen met ziggo (teletekst) en de online handleiding had beter gekund. Indien je een Ci+ module wilt gebruiken dan meteen de meest recente 1.3 module meekopen aangezien oudere versies niet werk.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV!
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Helder geluid
  • Slanke tv
  • Groot!
Deze Sony is echt een fantastische TV. Superscherp beeld! Een QLED in dit formaat was boven ons budget dus kwamen we met hulp uit bij deze televisie en we hebben nog geen spijt gehad van onze aanbod. Superscherp beeld, helder geluid en een mooie dunne tv. Precies wat we wilde!
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima televisie
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
  • screensaver
Uitstekend beeld en prima geluid voor een zeer schappelijk prijs. Alleen screensaver is niet uit te schakelen. kijk je met een dreambox dan moet verplicht de tv om max. 2 uur een keer activeren
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische beeldkwaliteit en de meest stijlvolle vormgeving in z'n prijsklasse.
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • werkt niet fijn samen met iOS
De beeldkwaliteit van deze tv is superieur. Er is weinig reflectie op het scherm en dat bevalt mij stukken beter dan de schermen van andere merken. Ook is de vormgeving zeer stijlvol. Navigeren door de menu's gaat snel en makkelijk. Nadeel vind ik het ontbreken van de ziggo en npo app. ook werkt deze android tv niet altijd lekker samen met iOS.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Moderne tv met prima beeld
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Android tv
  • Connectiviteit met afspeel bronnen
  • Afstandbediening
  • Kleurweergave is goed
  • HDR
  • Minpunten
  • Zwart is niet zwart (IPS minpunt)
  • Ondertiteling op donkere beelden laat beeld knipperen (heldere stand tijdelijk)
Moderne tv die goed bedienbaar is dankzij Android tv. Werkt vlot en geeft vooral overdag prachtig beeld. In de avond is het beeld prima maar iets minder in donkere scenes waarbij ondertiteling aanwezig is. Prima aanvulling voor onze woonkamer.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tv met super scherp beeld
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Geen
Zeer scherp beeld, strakke vormgeving In combinatie met een sonos playbase en een sanus tv standaard een geweldige set
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beste Koop!!Aanrader..
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • gemak
  • 100Hz
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv voor een prima prijs
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • HDR
  • 4K
  • Android
  • Minpunten
  • Geluid (zoals elke tv)
Beeld en geluid zijn zeker twee dingen die voor mij een belangrijke rol spelen. Beginnend bij geluid kan ik zeggen dat deze tv net als alle andere tv's niet waardig zijn om daar nou eens lekker een goede film op te gaan kijken. Een externe sound installatie, zij het een goede soundbar of een receiver, is ten alle tijden naar mijn mening een must. Uiteraard zijn er mensen die er niks tot minder om geven, dan zal de tv prima voldoen. Dan het beeld; geweldige kleur setting. Het is echt een mooi scherm voor een relatief klein bedrag. Er is genoeg keuze om hier zelf aanpassingen in te maken, zoals o.a. HDR. Bediening is eenvoudig. Draaiend op android maakt dat je vanuit de store ook nog eens simpel apps kan installeren. Streamen vanaf de telefoon werkt ook zonder obstakels. Ik zou bijna zeggen, plug and play. Ik zou dit product zeker aanraden!
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
pracht tv
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • strak design
  • android tv dus veel apps en mogelijkheden
  • ac wifi (geen utp kabel meer nodig)
  • Minpunten
  • mag iets sneller reageren op de afstandbediening
Erg goed beeld en mooie strak design. De TV zou wat mij betreft nog iets sneller mogen reageren op de aansturing maar bevalt zeer goed.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Genot om naar te kijken
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Snelheid
We genieten volop van onze nieuwe grote tv. Zo’n grote tv was ik niet gewend, maar ik vind het super. Het beeld is prachtig, geluid valt ook zeker niet tegen. Handig dat we binnen 1 tel naar YouTube of Netflix over kunnen schakelen. Erg tevreden met de aankoop.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv in deze prijsklasse
 | 02-01-2019
Beeld is top. Blijft ons steeds weer verbazen.
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Vaste aansluiting voor stroom
Top tv makkelijk in te stellen en eigenlijk gebruiksklaar
SONY KD-55XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV voor een goede prijs!
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de tv nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden. Het geluid kan beter maar voor een platte tv is het redelijk goed. Met een 2.1 geluidsset is het uiteraard prima! Beeld is scherp en mooi warm gekleurd. De processor snel en dat merk je bij snelle beelden, zoals bij voerbalwedstrijden. De installatie was makkelijk door ge ruik van de smartphone en ook de bediening werkt simpel. Kortom een goede keuze!