U bevindt zich in:
Sony KD-55XF8505 Reviews

SONY KD-55XF8505 REVIEWS

productRatingStar-40 8 / 10 15 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie grote tv, veelzijdig, en prima gebruiksgemak
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • veel internet mogelijkheden
  • gemakkelijk in gebruik
  • veel aansluitingen
  • Minpunten
  • duur
  • losse voeding
De TV heeft precies de goede grote voor onze woonkamer. We hadden hiervoor hetzelfde model, 43 inch, maar deze lijkt beslist scherper. Haarscherp beeld vanuit de KPN box, maar ook de wifi verbinding functioneert zeer stabiel. Veel internet mogelijkheden: mijn pathe online, Google play, Netflix, chromecast. Ik heb een sonos beam, dus geluid is niet belangrijk voor me.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een goeie aankoop
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig rustig beeld
  • Goed geluid (sorry buren)
  • Makkelijk in gebruik
Ik geniet nog elke dag van mijn TV. De buren hebben al geklaagd over geluidsoverlast.
Sony KD-55XF8505 Reviews
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top
 | 22-06-2019
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv voor een prima prijs
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Gemakkelijke en snelle installatie
  • Minpunten
  • Geen
Heb deze tv nu enkele weken. Kreeg bij Platte tv een goede deal aangeboden en werd netjes geholpen. Installatie was erg gemakkelijk. Mijn oude tv was een 32 inch full hd wat een enorm verschil is met deze uhd tv. Vooral het kijken van films is een verademing. Ik geniet er enorm van.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super aankoop en super service.
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Vormgeving
  • Service medewerker.
Drie weken geleden dit toestel gekocht. Kan niet anders zeggen dat ik er superblij mee ben. Het trilominos display geeft de kleuren prachtig weer. Ih andere reviews lees ik dat het geluid slecht is. Dit vind ik echt meevallen. Tuurlijk kan het beter. Maar is verder gewoon goed. Ook ben ik echt prima geholpen in de winkel. Er werd echt tijd voor mij genomen en deskundig advies gegeven. Overweeg met de tijd een soundbar te kopen. Als ik dat doe ga ik zeker eerst terug naar de winkel in Amsterdam.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede tv met prachtige kleuren
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Natuurlijke kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
Zeer tevreden met deze smart tv. Natuurlijke kleuren. Mijn man is iets door maar vind dat er een goed verstaanbaar geluid in zit. Kortom top product.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi beeld en geluid
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Chromecast
  • Minpunten
  • Minder deugdelijke achterzijde bij ophanging
Tv gekozen voor de 100hz en het mooie beeld van sony. Geluid is ook prima en ingebouwde chrome-cast is top. Nadeel is de achterzijde welke minder solide aanvoelt bij het ophangen van de tv .
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Doet gewoon wat je verwacht op een makkkelijk manier.
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • prefect beeld
  • netflix knop
  • makkelijke bediening
  • Strakke TV
  • Cromecast
  • Minpunten
  • Kan wat trager reageren mt zappen
Aanrader ik kan er tot nu toe niks vreemd overzeggen CI slot was even zoeken maar werkt verder goed samen met Ziggo.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect TV toestel.
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Helder kleuren
  • Groot bedieningsgemak
  • Geweldige ondersteuning
  • Prima geinstalleerd
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Aanrader, mooi beeld, matig geluid
 | 23-05-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • design
  • gebruiksgemak
  • functies
  • Minpunten
  • geluid
  • design
  • langzaam
Prachtige TV, microfoontje op de afstandsbediening om hem met spraak te bediening. Er zit ook een Netflix knop op de afstandsbediening, dus snel schakelen. De TV is wel aardig langzaam. Beeldkwaliteit is prachtig. TV zelf is mooi en groot, stabiel op de poten. Geluidskwaliteit is wel echt matig, je moet hier zeker een set/soundbar bij hebben!
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooi design en scherp beeld, geluid valt tegen
 | 15-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Scherp beeld
  • Microfoon met spraakfunctie werkt perfect
  • Makkelijk streamen via verschillende apparaten (Android en iOS)
  • Minpunten
  • Slecht geluid
  • Tv loopt soms vast
Heb de SONY KD-49XF8505 nu 5 weken in huis. Wat me meteen opviel was het mooie design en het prachtige beeld. Het geluid klinkt erg slecht. Heb dit geprobeerd af te stellen, maar krijg dit niet in orde. Als je goed geluid wilt, zou je dus een soundbar aan moeten schaffen. Dit vind ik jammer. Een optie die me aanspreekt is de microfoon met spraakfunctie op de afstandsbediening. Als ik Spotify wil openen, druk ik op het microfoontje op de afstandsbediening en zeg ik: 'open de Spotify app'. Spotify wordt direct geopend. Dit werkt echt perfect. Streamen werkt ook perfect. Zowel met Android als iOS apparaten. Maak hier veel gebruik van.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv!
 | 12-05-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooi formaat
  • Geen dikke rand om tv
  • Mooie platte tv
Wij vinden het een ideale tv. Door het spraakgestuurde systeem is het ontzettend makkelijk om bijvoorbeeld Netflix op te zetten. Ook het zoeken van programma’s voor terug kijken, is met het inspreken zo gevonden. Scheelt een hoop zoekwerk. De tv heeft een heel helder scherm, zelf helemaal naar eigen wensen in te stellen. Of de tv het juiste geluid heeft weet ik niet, want wij gebruiken een surroundgeluid system erbij, dus dan is het geluid altijd goed. Het makkelijkste is als je een smartcart in de tv zelf doet ipv via het ziggo kastje, want dat werkt soms wel wat lastig.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Super beeld, verder niet bijzonder
 | 11-05-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Poten
  • Geluid
Prachtig scherp beeld. Vormgeving zonder ppespas. Wil je hem neerzetten dan heb je een groot oppervlak nodig. Geluid doet het slecht via onze installatie.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv met prachtig beeld
 | 09-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijk te installeren
  • Veel mogelijk heden
  • Minpunten
  • Goedkoop aanvoelend afstandsbediening
  • Staat soms compleet vast
Ik vind de televisie heel mooi en super handig in gebruik.hij is soms wel wat langzaam tijdens het switchen tussen source of apps terwijl hij de andere keer weer heel snel reageert. Het beeld staat ook soms compleet vast en moet je de stekker eruit halen, maar ik denk dat dit snel verholpen kan worden in een vorm van een software update. Verder is het beeld echt prachtig, alleen met een donkere scène is het beeld iets te fel maar mijn mening. Vergeleken met andere televisies is deze tv aan de dure kant voor wat de tv zelf kan. Hij kan een hoop alleen hapert de tv toch te vaak.
SONY KD-55XF8505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooi formaat, goed beeld
 | 08-05-2018
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • makkelijke installatie
  • mooi design
  • Minpunten
  • geluid kwaliteit
  • extra afstandbediening
Het was even wennen van een 7 jaar oude 40”samsung naar een 49”nieuwe Sony. Bij de installatie mis je de afwezige handleiding niet, het menu doorlopen en alles werkt. Stekker in het stopcontact mediabox aansluiten en na het doorlopen van het installatie menu en koppelen van de wifi werkt alles zeer goed en zonder problemen. Het beeld is super scherp met heldere kleuren en naar sport kijken voetbal of F1 blijven snelle beelden haarscherp, vergeleken met het oude beeld is de scherpte en de mooie kleuren wel wennen, maar dat duurt niet lang De standaard fabriek instellingen zijn voor hier uitstekend en iedereen is er zeer tevreden over. De kijkhoek is ook redelijk groot dus het is niet noodzakelijk om er ze recht mogelijk voor te zitten. Het koppelen met telefoon en tablet wijst voor zich, als de tv en de apparatuur op het zelfde netwerk zijn aangesloten gaat het vanzelf alleen het terug zetten naar tv blijft even een ding. Er zijn maar 2 minpuntjes, wat een beetje tegenvalt en dat is het geluid, de speakers zijn mooi weggewerkt aan de onderzijde en dat komt de kwaliteit niet ten goede en de afstandsbediening werkt niet met een ziggo mediabox, dus de 2de afstandsbediening is alleen nodig voor het volume te regelen. Al met al een prima tv waar heel veel plezier aan beleefd gaat worden.