TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-55AG9 Reviews

SONY KD-55AG9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 162 reviews
1999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima
 | 13-04-2021
Fantastisch mooi beeld. Prima service ook van PlatteTV. Had eerst de 65 inch besteld maar bleek toch wat \'klein\'. Gebeld met PlatteTV en met een paar dagen werd de 65 inch opgehaald en de 77 inch geleverd. Inmiddels meerdere malen spullen gekocht bij PlatteTV en eigenlijk altijd gewoon goed.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in 1 woord de AG9 is een SCHITTERENDE TV
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke installatie
  • Makkelijke afstands Bediening
  • Design een mooi dun scherm
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
De Sony KB-55AG9 werd keurig op afgesproken tijd afgeleverd door PlatteTV Doos open gemaakt en instructieblad(Setup Guide) gevolgd en in 8 simpele stappen staat de TV. De Vogel\'s Thin405 heb ik later gedaan, ik wilde eerst de TV werkend zien. De Sony aangezet en alle stappen doorlopen en binnen 10min had ik beeld, en al mijn App\'s geïnstalleerd. Wat een belevenis en een Beeld Kwaliteit in 1 woord SCHITTEREND zowel Beeld als Geluid. Met Geluidmodus is het nog wel even zoeken wat het beste geluid is, maar met een paar klikken heb je een andere geluid-modus geeerd. De SONY afstandsbediening werd automatisch ingeleerd op de KPN Experia box dus gebruik alleen de Sony-afstandsbediening en uiteraard mijn stem. Hierna de Vogel\'s Thin405 uitgepakt. en met de Vogel\'App hangt de Sony precies op de plaats die ik in gedachte had. In de App zie je de Sony TV precies hangen, dat is al een belevenis. Gat geboord op de plaats die de App aangaf, waterpas gehangen, nog 2 gaten geboord en opgehangen. De Sony hangt precies goed en tegen de muur en je ziet geen kabel lopen. Gelijk een mooie Film geeerd en dat was echt genieten Een Top Product die Sony KD-55AG9. Op aanraden van de Verkoper en Bezorger van PlatteTV hebben ik wel de A-Z Service aangeschaft,
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon super
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Geluid goed
  • Zeer dun
  • Mooie voet
  • Minpunten
  • Geen
Gewoon een super tv. We gingen eerst voor een Samsung maar zijn uiteindelijk overgaan naar dit pareltje.Ag9 Geen spijt van de duurdere keuze. Platte tv heeft ons eerst via e-mail goed geholpen maar we zijn uiteindelijk in Breda gaan kijken. Daar kregen we een zeer goede verkoper (Luc) Luc heeft ons zeer goed geadviseerd en we zeer tevreden over deze Sony 77-ag9 . We gebruiken de tv in combinatie met de Denon soundbar Geluid is dan gewoon geweldig Het formaat 77 is super Kan Geen minpunten vinden.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top, het is de derde die ik aangeschaft heb in de familie!
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Disign
  • Software
  • Minpunten
  • Duur
Heel fijn en mooi beeld en geluid. Android besturing is top en goed onderhouden dmv updates.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv, super service
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • chromecast ingebouwd
  • snel met apps
  • Minpunten
  • geen
Ik was eigenlijk Philips fan, maar dit overtreft alles geweldige tv
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige TV zowel qua beeld als geluid.
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Prachtig beeld
  • Heel mooi geluid
  • Mooie luxe afstandsbediening
  • Gebruikgemak
Voorheen hadden we ook een Sony met daaronder een soundbar. Met deze TV is de soundbar overbodig geworden, omdat er al een prachtig geluid in de TV zelf zit.
Sony KD-55AG9 Reviews
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV direct verlieft op geworden.
 | 26-03-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig scherp beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid is iets minder
De tv heeft echt prachtig beeld, ik heb deze bij iemand anders zien hangen en was gelijk verliefd. Hij hangt ook mooi tegen de muur nu. Hij is onwijs snel te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Geluid is iets minder, maar door hem aan te sluiten om Sonos bar helemaal geen last van
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een topper
 | 22-03-2021
  • Pluspunten
  • Super oled scherm
  • Geluid zeker uniek
  • bedien gemak ook met Google assistent
  • Minpunten
  • Ik Wil hem niet uitzetten
Eerst de 55 inch gehad en dat smaakte naar meer. Deze 77 inch is echt het neusje van de zalm qua beeld en geluid.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een aanrader voor als je een grote tv wil, super mooi beeld en geluid
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld is super
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Afwerking
  • Gebruikers gemak
Na een goede onderhandeling over de prijs met platte tv, toch besloten de tv aan te schaffen, ondanks de forse investering. Zondag besteld en maandag al in huis. Het instellen gaat super gemakkelijk en het geluid en beeld zijn fantastisch. Tevens is de tv aan de achterzijde netjes afgewerkt, overal zitten afdekkappen overheen. Echt een top apparaat.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig.
 | 17-03-2021
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Mijn complimenten voor Platte tv, Daniël. Mijn oude Sony KD-55A1 waar ik zeer tevreden over was heb ik ingeruild voor de KD-55AG9. Ben zeer goed geholpen Platte tv is echt een aanrader voor Sony lief hebbers.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Grandioos
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • uitstraling
  • formaat
  • merk
We wachten op de sleutel van ons nieuwe huis maar na grondig het aanbod bestureren was ons keuze eenvoudig. Dit is allereerst straks een blikvanger in ons huis qua uitstraling en daarnaast een briljant beeld. Nu nog in de doos helaas in de opslag.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV!
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Perfect geluid
  • Helemaal instelbaar op eigen wensen
  • gebruiksvriendelijke instellingen
  • Meer dan voldoende aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Ik kan ze echt niet bedenken
Deze Sony behoort met recht tot de Master Klasse! Wat een ongelofelijk mooi beeld, ook helemaal naar je eigen wensen en omgeving in te stellen. Ook het geluid is uitstekend, zowel van de TV zelf als via de reciver. Heeeel blij met deze TV!
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voor ons tot nu perfect toestel
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
Heel goed ,super kwaliteit
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supertevreden met de tv en plattetv.nl
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld en geluid zijn echt supergaaf
  • Luxe uitstraling in de woonkamer
  • Perfect voor Netflix & Playstation
  • Super afstandbediening
Ik heb lang gezocht naar de meest perfecte tv voor mij en ik ben uitgekomen bij deze Sony 4k UHD tv. Alle verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Je wordt er gewoon telkens weer blij van. In combinatie met het meest uitgebreide abonnement van Netflix en het verhogen van de snelheid van mijn internetabonnement naar 100 Mbit/s glasvezel zijn films kijken een nieuwe ervaring, zelfs de films die nog geen 4KUHD ondersteuning hebben. De Playstation 4 in combinatie met deze tv overtrof ook al mijn (hoge) verwachtingen, de PS5 staat nog op mijn verlanglijstje die mijn gaming ervaring tot een nieuw hoogtepunt gaat maken. Het beeld en het geluid van deze tv zijn echt super!!! De klantvriendelijkheid en de snelle service van Plattetv heb ik als perfect ervaren. Een echte aanrader!
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super kwaliteit in beeld en geluid
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • koppelen iPad en zo film kijken
  • bedioenizgsgemak
  • Minpunten
  • ziggo c+ card werkt niet ondanks dat Ziggo zegt dat wel wel werkt
onwaarschijnlijk goed beeld. bioscoop ervaring thuis. geluid is verrassend goed maar natuurlijk onvergelijkbaar met hifi set met 5 boxen en subwoofer.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met subliem beeld en geluid
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Google Assist
De SONY 55AG9 is echt een top televisie om in huis te hebben. De vormgeving is uiterst strak afgewerkt en staat mooi in de woonkamer, prachtig als die uitstaat en nog mooier als die aanstaat. Heel mooi geluid wat natuurgetrouw uit het beeld komt met zuivere klank en diepe bass. Minpunt is wel de Google Assist die vaak de weg kwijt is. Dit ligt wellicht niet aan SONY.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Super beeld
  • Formaat past goed
  • Minpunten
  • Afstandsbediening Ism kpn i-tv werkt hier (nog) niet
Deze oled tv is super. Het lijkt alsof je bij films, qua geluid en beeld in de bios zit. En dat is erg fijn in deze coronatijd.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klasse top product zeer scherpe prijs
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Net geluidsysteem
  • Goed koppelbaas met Sony producten
  • iOS en Apple connectiviteit
  • Minpunten
  • Geen rgb tulp voor oude video aansluiting
Kwaliteit wat je kent van de toplijn van Sony. Zeer tevreden met aankoop en verkoopservice. Binnen 15 minuten zelf helemaal te configureren.strak design goede interface met huidige platforms.zeer gebruiksvriendelijk.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie SONY OLED TV
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Android TV
  • Communicatie met Apple producten
  • Systeemmenu is zeer snel
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Beeldkwaliteit is echt super. Ik heb de TV aangesloten op mijn Sony receiver, dit werk echt feilloos via de ARC-aansluiting. Alles met 1 afstandbediening. Tevens heb ik met Android toegang tot mijn NAS via de TV-app van Synology. Kortom veel mogelijkheden.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top toptop
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Formaat
  • Afwerking
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geeen
  • Geeen
  • Geen
Een van de beste aankopen, ongelofelijke geluid en beeld kwaliteit. Sony blijft voor mij een van de top merken. Geluid is zeer uniek, en raad iedereen om master series aan te schaffen.
Sony KD-55AG9 Reviews