Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sony KD-55AG9 Reviews

SONY KD-55AG9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 124 reviews
2299,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt mooi en een goed geluid
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Had ik eerder moeten kopen. OLED is de terechte opvolger van Plasma....
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER blij mee
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geweldig geluid
  • Schitterende vormgeving
Precies wat ik graag wilde!
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Grandioos apparaat!
 | 12-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afwerking
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Minpunten
  • Wat listiger te bedienen
Werkelijk ongeëvenaard beeld en qua afwerking en styling een toevoeging aan het interieur.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top Oled TV, één vd weinige met zowel een perfect beeld als geluid!
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • mooie strakke vormgeving
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • goed te tweaken
  • Minpunten
  • als de tv op de standaard staat is er geen ruimte vrij aan de onderzijde
  • TV kan niet draaien op de standaard
Als ik iets koop moet het goed zijn en ik wil er zelf eerst in duiken zodat ik ook echt weet wat ik koop. Dus na een aantal weken heel veel reviews, tests en ervaringen mbt de betere Oled TV modellen op het internet afgestruind te hebben, zijn we richting Platte TV in Doetinchem getogen omdat zij de modellen die in aanmerking kwamen allemaal aanboden. Daar zijn we prima geholpen door Sander die al snel in de gaten had dat we ons goed voorbereid hadden. Een drietal tv\'s bekeken waarna de Sony KD-55AG9 er voor ons met vlag en wimpel bovenuit stak. Het is een Oled TV die in 2019 op de markt is gebracht, niet de nieuwste dus maar wel degene met een fantastisch beeld en erg goed geluid. Een combinatie die bij de huidige generatie tv\'s niet vaak voorhanden is. Het geluid valt vaak tegen. Bij deze tv komt het geluid letterlijk uit het scherm. De luidsprekers zijn achter het Oled paneel geplaatst in de vorm van 2 woofers en 2 scherm luidsprekers. Het kijkt veel natuurlijker. Het geluid is prima! Gewone tv programma\'s kijken we zonder surround systeem. Voor films en muziek zetten we het surround systeem nog wel aan, dat is toch altijd het mooiste maar ik betrap me er regelmatig op dat ik het vergeet aan te zetten.... Wat bij deze tv erg mooi is, is dat je het geluid van de centerspeaker via de luidsprekers van de TV kunt laten lopen. We hebben de TV nu 3 weken en ik heb er goed tijd aan besteed om deze te tweaken. Dat is echt een aanrader want dan haal je er pas uit wat erin zit. Hier voor kan ik de sites van Rtings en AVforums aanbevelen. Zij delen in hun review hun optimale instellingen waarmee je al een heel eind op weg komt. Verder is het van belang om snelle HDMI kabels te gebruiken, dat maakt echt een groot verschil. Ook ben ik bij de KPN overgestapt naar een 4K abonnement (+2,50) Dit geeft standaard HDR beeld bij TV uitzendingen, hetgeen al wereld van verschil is ten opzichte van de beeldkwaliteit die wij kregen met de oude ontvanger, en dan heb ik het nog niet over 4K want daarvoor hoef je de ontvanger (nog) niet aan te schaffen aangezien er nauwelijks zenders zijn die momenteel 4K aanbieden. Het Android systeem biedt genoeg apps en werkt prettig. Via de apps (Netflix en Amazon prime video) kijk ik films en series. Amazon Prime video (2,99 p.mnd) biedt al veel in 4K kwaliteit aan. Verder voorziet de TV in alle moderne snufjes en hulpmiddelen. Streamen vanaf een je pc en mobiele telefoon is geen probleem. We hebben nog wel even nodig om alle mogelijkheden uit te proberen. Kortom voor ons een tv waaraan we hopelijk weer heel veel jaren plezier gaan beleven!
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 04-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Synchronisatie met andere apparatuur
  • Android
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Een aanwinst in huis
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Wat een genot om naar te kijken
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld scherp
  • Netflix knop
  • Afstanbediening werkt ook met de ziggo next
  • Android
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Deze tv ingeruilt voor mijn lcd tv wat een verschil nu echt superscherp beeld hele mooie kleuren en zwart is echt zwart zeker geen spijt van en super geholpen door de mensen van platte tv hoop nog jaren plezier te hebben van deze tv
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv mooi beeld goed geluid !!
 | 07-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Snoeren mooi weg gewerkt
Idem
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat strak! In beeld en uiterlijk!
 | 05-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bediening
Wat een top TV! Het is net een pc, maar een TV. Hij herkend alle input en installeert zelf. Beeld is uitmuntend goed en heeft tov andere tv’s veel beter geluid
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top beeld, mooie afstandbediening met veel bedieningsgemak
 | 03-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Super beeld
  • Afstandbediening door KPN te gebruiken.
  • Minpunten
  • Slechte uitleg met het verbinden van andere toestellen
  • Te veel zoekwerk bij Sony om iets op te lossen.
Heb de Sony nu 1 week in gebruik. Mijn provider is Kpn- grasvezel. De afstandbediening werk goed met Kpn. Tevens heb ik een receiver van Marantz. Aansluiting via e-arc met een snelle internet kabel. De Tv overschakelen met geluid werkt totaal niet. Doe ik De Marantz, op HDMI 1, aansluiten. Werkt het geluid op de Tv niet meer. Van alles aan proberen geweest. Twee dagen bezig geweest, en nog niet werken. Als je de hulp van Sony gaat raadplegen, blijft men in een cirkel rennen, het geeft niet het gewenst effect. Mis een / de voorbeeld film-s. Al met al wel blij met de zeer mooie beeldkwaliteit...
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
met de Sony KD-55AG9 haal je het perfecte plaatje in huis
 | 28-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Sieraad in huis
  • Aanschafprijs
  • Minpunten
  • geen
Grandioze televisie met een keur aan mogelijkheden, voor ieder gezinslid het meest perfecte beeld en geluid in huis.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische televisie met super beeld en geluid
 | 28-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • online verkoop platte TV
  • service om TV om te ruilen voor andere
  • Minpunten
  • nog geen hoop dat dit zo blijft
Wij hadden via Justin van Platte TV een Sony KD 55AG9 gekocht voor een zeer nette prijs en waarbij hij een pakket aanbood om de TV binnen 4 weken om te ruilen. De Sony KD 55 AG9 beviel ons zeer goed allleen een maatje groter zou beter zijn. Met Justin contact opgenomen en hij heeft super geregeld. Ook de buitendienst van Platte TV is zeer correct en service gericht
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absolute aanrader, had ik veel eerder moeten doen!
 | 13-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudige Installatie
  • Goede ophangbeugel erbij kopen
  • Werkt foutloos
  • Prima afstandsbedieing
  • Minpunten
  • Grote omdoos pas moeilijk in de auto
Eenvoudig te installeren, fantastische beeld kwaliteit. Het geluid gaat via mijn audio system en daar kan ik dus geen menig over geven maar het aansluiten was en fluitje van een cnet en het werkte in 1 keer. Na enige tijd wilde ik er zelf nog een media speler op zetten en ook dat was heel makkelijk. Ik heb nu Ziggo, Kodi, Videoland, Netflix en Disney+ onder de knop. Heel blij mee
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv met schitterend beeld en geluid
 | 09-09-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooi geluid
  • Prachtig scherm
Voldoet aan alle eisen qua vormgeving, beeld- en geluidskwaliteit
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Briljant
 | 08-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Scherp en zuiver
  • 4K perfect
  • Minpunten
  • Prijs wellicht
Zeer zuiver beeld en zwart is ook zwart.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende aankoop
 | 05-09-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Goede verbinding met iPhone
  • Uitgebreide App store.
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
De Oled beeldkwaliteit is erg goed en het geluid voldoet aan de verwachtingen, ook zonder sound-bar. Via de Ziggo-Go App kunnen programma’s worden teruggekeken, maar de beeldkwaliteit is iets minder dan via de TV functie.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel, perfect beeld
 | 05-09-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld, ook in standaard mode overdag goed gebnoeg
  • Mooi uiterlijk, minimale rand
  • Goed formaat
  • Minpunten
  • Afstandsbediening pakt Ziggo horizon box niet
  • Geluid van Sonos
Mooi toestel, geweldig beeld. Geluid via Sonos. Aanpassing nodig voor overdag, maar niet storend als je dat niet zou doen. Geluid oké, maar liever via aparte surround set. Bedieningsgemak goed.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een supermooie tv
 | 04-09-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Prachtig scherp beeld
  • Heel erg mooi diep geluid via de aangesloten soundbar
  • Een groot oled scherm
  • Goede kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
De winkel heeft me voor dezelfde prijs een beter model aangeboden waar ik blij mee was. De tv is onwijs mooi, het beeld is prachtig. Ik heb de tv aan de soundbar aangesloten en heb een heel mooi “bioscoop” geluid. Ik ben er echt heel erg blij mee en hoop dat ik lang van deze tv zal genieten.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig TV toestel
 | 03-09-2020
Ongelooflijk prachtige TV de Sony KD-55AG9 Haarscherp beeld, fantastisch surround geluid, enorm veel mogelijkheden, niets op af te keuren!!! Niets op af te keuren
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super tv nog beter dan mn vorige Sony
 | 18-08-2020
  • Pluspunten
  • super scherp
  • mooie kleuren
  • goed geluid
  • prachtige vormgeving
  • Minpunten
  • nog niets gevonden
prachtige vormgeving, draden mooi weggewerkt, handige bediening, weer via mn boxen dus super geluid, zeer goede aankoop.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooie tv
 | 16-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Zwart is zwart
  • Dun
  • Minpunten
  • Nog niet na twee maanden
Mooi dun, helder beeld