U bevindt zich in:
Sony KD-55AG9 Reviews

SONY KD-55AG9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 25 reviews
2599,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wowwwww
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • alles
  • Minpunten
  • Geen
Perfect
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige televisie
 | 27-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwalitiet
  • Geluid
  • Begeleiding door het menu
  • Form geving
  • bediening gemak
  • Minpunten
  • geen scart aansluiting
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Had ik eigenlijk eerder moeten doen.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld met heldere spraak en volle muziek
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Heldere spraak bij het journaal
  • Volle muziek
  • App NPOstart
  • Ingebouwde Chromecast
Vind de bediening van de tv via Google Assistent - spreken goed bruikbaar. Bijvoorbeeld zeg tegen de tv: Arctic -> Google-zoekresultaat over Arctic is de noordpool en ook film op Netflix. Dan klikken op Arctic en de film opent via de app Netflix. Handig is het bedienen van YouTube en Netflix en Spotify op de Sony tv vanaf je mobiel. Hiervoor heeft de Sony tv de Chromecast ingebouwd. Heb online een vraag aan de klantenservice van Sony gesteld en de oplossing kwam snel en een dag later nog een check of mijn vraag nu inderdaad is beantwoord, Ons neefje kwam op bezoek met zijn spelcomputer. En hij was helemaal blij met de mooie beelden. Maak veel gebruik van de NPOstart-app op de Sony tv, omdat die nog niet voor de Ziggo Mediabox Next beschikbaar is.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
Geweldige TV, installatie/configuratie zeer eenvoudig. Beeld kwaliteit is top, Geluid voor zoon kleine speaker is ook bovenverwachting.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon Top
 | 14-10-2019
Zeer mooie tv en voldoet aan de verwachtingen. Gewoon Top
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Er gaat een nieuwe wereld open in beeld en geluid. Wat een verschil.
 | 12-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Zijn er niet
Een prachtig toestel, mooie lijn en lekker groot en helder. Een fantastische aankoop geweest.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Er gaat een nieuwe wereld open in beeld en geluid. Wat een verschil.
 | 12-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Zijn er niet
Een prachtig toestel, mooie lijn en lekker groot en helder. Een fantastische aankoop geweest.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 07-10-2019
  • Pluspunten
  • vorm
  • beeldscherpte
  • kleuren
  • geluid
  • bedieningsgemak
Ik ben al jaren fan van de kleuren van de tv van sony. Toen ik de oled tv zag was ik meteen verkocht. De scherpte, de kleuren en geluid zijn geweldig. Eenmaal thuis geïnstalleerd kijk ik nu met veel plezier mijn programma\'s. Een echte aanrader.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 07-10-2019
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super beeld en geluid
 | 30-09-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • zeer goed geluid
  • mooie kleur weergave
  • afstandsbediening mooi afgewerkt met geborsteld aluminium
  • Netflix Calibrated Mode
  • Minpunten
  • prijs
Zeer mooi en scherp beeld. beschikt over erg goed geluid, waardoor een losse soundbar naar mijn mening overbodig is. Menu structuur is overzichtelijk en streamen vanaf telefoon naar televisie gaat zeer eenvoudig indien beide apparaten gebruik maken van het zelfde netwerk.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super beeld en geluid
 | 30-09-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • zeer goed geluid
  • mooie kleur weergave
  • afstandsbediening mooi afgewerkt met geborsteld aluminium
  • Netflix Calibrated Mode
  • Minpunten
  • prijs
Zeer mooi en scherp beeld. beschikt over erg goed geluid, waardoor een losse soundbar naar mijn mening overbodig is. Menu structuur is overzichtelijk en streamen vanaf telefoon naar televisie gaat zeer eenvoudig indien beide apparaten gebruik maken van het zelfde netwerk.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect Fantasties
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • perfect geluid
  • mooie vormgeving
  • heel dun
  • veel aansluitingen
  • Minpunten
  • niet kunnen vinden
wat kan ik meer zeggen dan Perfect Fantasties
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een goede televisie met het gemis van één of twee extra tuners
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Super geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Alle kabels netjes weggewerkt
  • Minpunten
  • heeft maar 1 tuner
De TV ziet er strak uit en werkt goed. Alleen missen we één of twee extra tuners zodat je ook kunt opnemen en tegelijkertijd tv kunt kijken. Dit verwacht je niet van een TV in dit klassement. Daar hadden we graag informatie over gehad bij de aankoop.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV, kwaliteit en 55inch went snel
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Menu structuur
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Koppeling met iPhone
Top product ,heel eenvoudig te installeren net Ziggo kaart, mooie en makkelijke, aluminium afstandsbediening. Grote vooruitgang ten opzichte van mijn oude 40inch Sony LCD TV.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige smart tv, mooie beeld kwaliteit, strak design en super plat.
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten.
  • Minpunten
  • geen minpunten.
Sony's AG9 is een prachtige tv met een erg strak uiterlijk en een zeer goede beeldkwaliteit. Geweldig.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super
 | 05-09-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid is prima
  • start snel op (veel sneller dan oudere Sony's)
  • eenvoudig streamen van smartphone
  • Minpunten
  • spraak (herkend alleen engels)
  • software kan wat gebruiksvriendelijker
Prachtige tv, geweldig plezierig geholpen in Naarden.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een Top-product van een Top-fabrikant !
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • simpel (en daardoor) prefect design
  • prachtige natuurlijke kleuren. OLED !
  • haarscherp beeld, ook bij voetballen
  • geluid als in de bioscoop
  • gebruiksvriendelijk, ook het installeren
  • Minpunten
  • geen
Sony heeft mijn vertrouwen in de kwaliteit van hun producten opnieuw bevestigd. Ik heb deze tv niet gezien van tevoren, alleen maar recensies gelezen en daar mijn keuze via internet op bepaald. Ik ben volledig tevreden.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Fijn toestel prachtig beeld, (jammer dat het aanbod zenders met hoge resolutie zo beperkt is) Goed geluid.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en subliem geluid!
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Een mooie tv met een perfect geluid. Hulpmiddelen zijn overbodig. Het beeld is perfect. 4K is te gek!
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige strakke TV
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi (OLED) beeld
  • Goed contrast
  • Natuurlijke kleuren
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de Sony KD-65AG9 nu twee weken in bezit en ben er zeer tevreden over. Het beeld is prachtig en het geluid is zeer goed voor een platte TV. De bediening is zeer eenvoudig, de summiere handleiding voldoet dan ook prima. Ik gebruik het geluid van de TV voor de Tv-programma's, voor films en muziek laat ik het geluid via mijn versterker ((e)ARC) lopen. Het is ook handig dat je bij opties (geluid) aan kunt geven of de TV op de standaard staat of aan de muur hangt. Al met al een tevreden kijker en luisteraar.