UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Sony KD-55AG9 Reviews

SONY KD-55AG9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 78 reviews
2279,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
TV met een geweldig beeld en heel makkelijk te bedienen.
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Design
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Prijs
Deze TV heeft een aangenaam verrast. heb heel lang tussen dubben tussen de LG of deze Sony en heb er geen spijt van. Het beeld is top en het geluid is ook heel erg goed voor zo een platte TV. Dit is zeker een aanrader voor idereen die voor kwaliteit gaat.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV!
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is fenomenaal
  • Ingebouwd geluid boven verwachting goed
  • Strak design
  • Minpunten
  • Had graag een toetsenbord gezien op de afstandsbediening.
Fantastische televisie met top geluid ingebouwd. Het geluid is uiteraard niet zo goed als een losse audio set erbij, maar andere tv\'s kunnen moeilijk tippen hieraan. In het begin vond ik de tv wat donker ogen met een gele tint. Door te Googlen kwam ik snel achter de juiste settings om deze tv te calibreren waardoor het beeld pas echt tot z\'n recht komt! Let op met losse HDR apparatuur, hiervoor moet je eerst HDR activeren voor dat hdmi kanaal in de settings.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV, echt een aanrader.
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
De TV is een geweldige aankoop geweest en ben er uiterst tevreden over. Ook ben ik bij de aankoop naar alle tevredenheid door de medewerker van PLATTETV BREDA geholpen. Niets dan lof.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Als je de TV aanzet ben je door het fantastisch mooi beeld en zeer goed geluid eraan gekluisterd
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch mooi beeld
  • Heel goed geluid door technisch vernuft
  • Design en aansluitingen
  • Heldere, goede en snelle bediening
  • Prima menu en instellingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Je moet erbij vandaan getrokken worden
Nu ruim een maand in bezit. Een hele grote verandering van een oude 32 inch beeldbuis naar deze OLED. Uitgebreid onderzoek gedaan. Technisch gezien heeft elk merk en toesteltype plussen en minnen. Uiteindelijk gaf de combinatie van het fantastisch mooie beeld en zeer goede geluid de doorslag. Het flitst er overheen en dendert de huiskamer in. Het is een grote investering met heel veel kijk en luister genot! Alsof je er live bij bent.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een juweel van een TV aangeschaft
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtige natuurlijke kleuren
  • Super geluid, door de ingebouwde boxen
  • Mooie vormgeving
  • Via het menu makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Wat een aanwinst deze Sony Bravia Oled 55AG9. Ik heb diverse merken bekeken en beluisterd maar dit is echt een aanrader.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Geluid
  • Grote
  • Bedienings gemak
  • Alles hahahaha
Ben zeer tevreden met het aanbod wat jullie hebben gedaan en ben uitermate blij dat ik het heb gedaan geweldig
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Zeker een aanrader
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit perfect
  • Geluid is heel goed
  • Vormgeving is mooi
  • Afstand bediening zeer uitgebreid
  • Minpunten
  • Beschrijving staat op de tv niet handig
  • Helaas beeldscherm niet draai baar
Prachttoestel zou hem zeker bij Fam. En vrienden aanraden.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV. Weer een genot om tv te kijken!
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Hoog contrast
  • Prachtige hdr-weergave
  • Prima kleurweergave
  • Kan dienen als centerspeaker
  • snelle Android TV
  • Minpunten
  • prijs
De tv heeft een strak design, een zeer goede beeldkwaliteit en een uniek audiosysteem. Het geluid komt daadwerkelijk uit het scherm. De tv draait op Android TV, waardoor de handige Chromecast-functionaliteit is ingebouwd. Het toestel heeft eigenlijk geen grote nadelen, het grootste nadeel is de prijs. Kortom een echte aanrader!!!
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Dit is De tv die uit elke frame het beste haalt.
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Realistische skintones
  • Hdr op pixel niveau
  • Frame voor frame perfect uitgebalanceerd
  • Dolby vision
  • Natuurlijk de kijkhoek en perfecte zwart
  • Minpunten
  • Niet zo fel beeld voor overdag (vergleken met qled)
  • De voet zit direct op het scherm
Lang gezocht, veel vergleken maar deze oled is echt fantastisch. Ik kijk scifi en fantasy films, of game voor de fun én graphics. Red Dead Redemtion, The last of us of God of War, Black Panther en Star wars. Deze tv levert echt het mooiste beeld op elke frame, meest realistische skintones ever! Het lijkt haast of ik nu al game op de ps5. Daarnaast zet ik de soundbar eigenlijk niet meer aan. Ps laat je niets wijsmaken over gebrek aan kleur-pop op een oled. Kleuren zijn fenomenaal :-)
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste audio-videoaankoop sinds jaren!
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid!!
  • Bedieningsgemak
  • Netflix en Google met 1 toets bereikbaar!
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Via platte tv een mooi aanbod gekregen voor de SONY. Op naar de winkel in Doetinchem; werd er prima ontvangen en rondgeleid in de showroom. TV gekocht en vervolgens werd de SONY netjes achter in mijn auto gelegd. Prima service van de boys van PLATTE TV!
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtige TV
 | 31-01-2020
  • Pluspunten
  • scherp
  • helder
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk aansluiten op al mijn apparatuur
  • Minpunten
  • geen kunnen vinden
netjes geholpen bij platte tv keurig netje opgehangen en aangesloten op al mijn apparatuur TOP!
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Erg goede beeldkwaliteit, prima geluid, snelle bediening
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Apps zoals Netflix, Tidal
  • Snelle bediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Android TV
  • Afstandsbediening geen ‘leer-functie’
  • Instelling als centerspeaker / optische uitgang
Momenteel een van de betere TV’s in deze prijsklasse, vergeleken met mijn shortlist Loewe, LG en Panasonic; heb niets met Samsung of Philips. De beeldkwaliteit is superieur, ook bij ‘gewoon’ tv kijken via mediabox; geluid is ok, aansluitingen prima, bediening is supersnel. Handige directe toets voor Netflix, en goede Tidal app, die ook interessante video mixes aanbiedt. Paar kleine minpunten: - jammer van de keuze voor Android TV, ben namelijk absoluut geen fan van Google - afstandsbediening kan andere componenten niet ‘leren’, dus meerdere AB’s blijven nodig, of kiezen voor bv Logitech Harmony oid - TV instellen als centerspeaker is een interessante optie, maar lijkt niet mogelijk bij aansluiting via Toslink (optisch) naar audioversterker
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top tv gekocht bij een top bedrijf!
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Desgin
  • Bedieningsgemak
  • Spraakbediening
  • Minpunten
  • Geen 3D
Na goed en eerlijk advies gekozen voor Sony. Bij Sony hebben ze begrepen hoe een Oled tv hoort te zijn. Een haarscherp en gedetailleerd beeld met goede geluidskwaliteit.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Deze tv biedt alles wat je wilt, een perfect beeld, gecombineerd met een eenvoudige bediening, kleurweergave is fantastisch.
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Kleuren
  • Geluid
  • Vormgeving
  • bedieningsgemak
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig
 | 20-01-2020
Ben zeer blij met de aanschaf van deze Sony TV. Heeft mooie plek aan de muur gekregen en elke avond kijken wij met plezier naar dit beeld van deze Sony. Hebben deze ook gekozen vanwege het geluid en hierin niet teleurgesteld. Hopen er nog lang van te genieten.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste TV momenteel verkrijgbaar
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Android ivm kodi
  • Bedieningsgemak en snelheid
  • Minpunten
  • Externe bronnen worden geactiveerd
Goede deal kunnen maken bij Plattetv. Na een eenvoudige installatie mbv een android telefoon hebben we een prachtig beeld out of the box en een goed geluid. De home cinema set aangesloten samen met de satelliet receiver en google speaker. De hdmi\'s ingesteld en met 1 druk start alles op. Irritaties die er zijn; De assistent in de TV bediend mijn lampen niet en vandaar deze uitgezet, maar luistert af en toe toch nog mee. Tevens wordt de satelliet receiver af en toe onverklaarbaar bediend.
Sony KD-55AG9 Reviews
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
perfecte tv geweldig scherp beeld zeer zeer blij mee
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Product voldoet naar alle verwachtingen Eda heeft fantastich geholpen.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop op alle fronten bij platteTv
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld super
  • Vormgeving
  • Super geluid voor een tv
  • Makkelijke bediening
  • Goede aanbieding
  • Minpunten
  • Hoger prijs categorie
Na lang overwegen zijn we toch voor de Sony AG9 gegaan. Op alle fronten komt deze “tv” goed uit de testen. En als je hem in het echt ziet........dan ga je er voor.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toppertje!!
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Super mooie TV, prachtig beeld en probleemloos interactief met mijn Sony receiver.
SONY KD-55AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
voldoet aan al onze verwachtingen.
 | 14-01-2020
zie boven