U bevindt zich in:
Sony KD-55AG8 Reviews

SONY KD-55AG8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 23 reviews
1599,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • prachtig beeld
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Beeld wauw besturingssysteem super super traag
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Android
  • Extreem traag
Het beeld is echt geweldig. Ik denk dat er maar weinig bij sony in de buurt komen. Ik vind de tv wel extreem traag. Blijft vaak hangen en het schakelen tussen menu’s is ook echt mega traag. Dit is een schande voor een tv van 1500 euro. Heb de tv nu ongeveer 3 weken en hij is zeker al 7x vastgelopen.
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
perfect beeld en geluid
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • beeld scherpte
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • geen
Zeer scherp en duidelijk beeld .tv stander in twee standen te zetten zodat de soundbar er mooi onder kan ,
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Prijs bij Platte TV
Mijn keuze viel op deze tv vanwege het unieke geluidsyteem. Daarin ben ik absoluut niet teleurgesteld. Elke dialoog is uitstekend te volgen , een grote verbetering met mijn vorige toestel. Ook over de beeldkwaliteit niets dan goed. Een aanrader wat mij betreft.
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig, zeer mooi beeld.
 | 08-02-2020
  • Minpunten
  • geen
  • niet gevonden
Zeer tevreden.
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het neusje van de zalm
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Natuurlijke kleuren
  • Mooi vol geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een sublieme televisie die door zijn strakke vormgeving en mooie natuurlijke kleuren de naam van Sony hoog in het vaandel houdt. Voor mij is het het PARELTJE onder te televisies.
Sony KD-55AG8 Reviews
Sony KD-55AG8 Reviews
Sony KD-55AG8 Reviews
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende TV
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • natuurlijke kleuren
  • grote kijkhoek
  • realistisch geluid
  • Minpunten
  • niet veel apps
Fijne Oled Smart TV. Op aanraden van platteTV voor dit model KD-65AG8 gegaan i.p.v. het model hiervoor KD-65AF8. Geweldig, groot, scherp, kleurrijk en dynamisch beeld!! Ook qua geluid voor z\'n plat beeldscherm zijn we zeer tevreden.
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende TV
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • natuurlijke kleuren
  • grote kijkhoek
  • realistisch geluid
Fijne Oled Smart TV. Op aanraden van platteTV voor dit model KD-65AG8 gegaan i.p.v. het model hiervoor KD-65AF8. Geweldig, groot, scherp, kleurrijk en dynamisch beeld!! Ook qua geluid voor z\'n plat beeldscherm zijn we zeer tevreden.
Sony KD-55AG8 Reviews
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top klasse duidelijk betere kleuren dan andere merken
 | 06-12-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • geluid
  • vormgeving
  • bediening
  • Minpunten
  • n.v.t.
voldoet aan alle eisen qua kleur geluid en vormgeving in combinatie met Vogels muurbeugel helemaal af.
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig zoals ik van sony gewend ben.
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • strakke vormgevng
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • bedienings gemak
  • Minpunten
  • toetsje guide en TV op de remote verweiield
het enige wat ik mis is het merkje Sony op de TV
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Geheel naar verwachting
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Groot
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Bediening is erg lastig
We zijn zeer tevreden met deze tv
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterend beeld, zwart is echt zwart kleuren zijn realistisch.
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Levendige kleuren
  • Zwart is echt zwart
  • Minpunten
  • (nog) geen Android Oreo
Schitterend beeld, zwart is echt zwart kleuren zijn realistisch. Wij hadden een Panasonic plasma tv van 2012 wij houden van de mooie kleuren van de plasma daarvoor voor Oled gekozen. Het is echt veel mooier dan de plasma, hebben ook 4K content gekeken via Netflix, wat een beleving is dat! Nu nog een Sonos upgrade voor de geluidsbeleving en onze thuis bioscoop is een feit!
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige TV
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geebruikersgemak
  • apps
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 18-10-2019
Misleidend bij aanbod tv
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-10 1,5 / 10
Geleverd maar deed het niet
 | 15-10-2019
Dat kan pas wanneer hij het wel doet
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-5 1,3 / 10
prima tv
 | 12-10-2019
maar te duur bij plattetv
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 10-10-2019
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
Sony met dit typenr is uitstekend.!
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TOP
 | 30-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Helderheid
  • Minpunten
  • Klein knopje aan zijkant voor aan/uit
Voldoet aan de verwachtingen. Prachtig, goed geluid. Mooie diepe kleuren weergave. Voldoet meer dan wij verwachten. We hadden al een Sony. Nu weer voor gegaan.
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig en haarscherp
 | 24-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid muv lage tonen
  • Mooie tv
  • Zwart is écht zwart (LEDS gaan uit)
  • Minpunten
  • Geen kleinere inchmaat
  • Lage tonen mogen zwaarder
  • Scherm is lastig schoon te maken ook met speciale middel
Prachtige TV. Haarscherp beeld. Geluid komt door het scherm heen. De Netflix beleving is subliem!
Sony KD-55AG8 Reviews
SONY KD-55AG8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Met spraak opzoeken
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Zeer mooie kwaliteit beeld maar deze zal pas echt tot zijn recht komen met uitzendingen in 4K Utra HD. Voor zover ik weet is dat op het ogenblik enkel bij Netflix en dan niet bij alle filmen.