U bevindt zich in:
Sony KD-55AF8 Reviews

SONY KD-55AF8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 106 reviews
1726,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Wat lastig om van beeld maat te verranderen
  • Het casten van telefoon naar televisie iets minder kwaliteit. Maar misschien ligt dat ook aan de telefoon
  • Mis extra hdmi poort
Mooie tv Prima beeld!
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Helemaal naar verwachting zowel beeld als geluidskwaliteit is grandioos !
 | 13-06-2019
Toestel heeft als enig min puntje dat de responsietijd wat traagjes verloopt. bijvoorbeeld bij zenderwisseling
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 09-06-2019
Geweldig mooie tv met prachtig beeld en geluid.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Leuk
  • Minpunten
  • Helaas geen grotere modellen beschikbaar
Geweldig
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
beeld/geluid: zeer goed. bediening: matig
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • Navigatie/bediening
  • Foutsignalering
regelmatige blokkade van de afstandsbediening. tv reageert nergens op. na verloop van tijd herstart de tv zichzelf (softwarematig? android-installatie). nog geen patroon hierin gevonden. bedient geen USB 3.0-HDD, wel een USB 3.0-stick. USB 3.0-HDD wordt wel herkend. Foutsignalering matig (blijft uit).
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie tv met perfect beeld en geweldig geluid
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Chromecastfunctie werkt niet gemakkelijk met een iphone
  • Voor de rest geen
Heb de tv nu een week en ik ben er nog steeds zeer blij mee. Wat een verschil met mijn oude 13 jaar oude bravia. Blijft een geweldig merk , voor mij alleen nog Sony
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld met het geluid wat ik wilde hebben
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluidskwaliteit
De nieuwe geluidstechnologie in combinatie met de hoge beeldkwaliteit maakt dit een fantastisch product
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige oled tv!
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
  • Werkt makkelijk met de apps
  • Minpunten
  • Geen
Erg blij met mijn aankoop, super mooi beeld!
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldig toestel, met vooral mooi geluid
 | 24-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • maakt niet uit waar je zit
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Ip dit toestel zit alles wat ik prettig denk te vinden, er gaat een wereld open en ben voorlopig nog niet uitgetset
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wauw, wat een gave tv
 | 24-05-2019
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Kleuren
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Service Plattetv.nl
  • Minpunten
  • Menu kan iets beter
Wat een schitterend beeld. Sony springt er echt uit. Mooie kleuren, echt top. Maar dat geluid is een klasse apart. Je hebt gewoon geen soundbar nodig met dit accoustic surface. Als je het menu door hebt, is het vinden van instellingen een fluitje van een cent. Er zijn natuurlijk beter menu’s maar dit is zeker niet slecht. En dat formaat. 65 inch is echt groot. Wij gaan hier jaren plezier van hebben. De service van Plattetv.nl is uitstekend. Dat mag ook vermeld worden. Hier kom ik zeker terug :-)
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Dieze tv maakt een bioscoopbezoek bijna onnodig!
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Levensechte kleuren
  • Vlijmscherp beeld
  • Ook van opzij goed beeld
  • Minpunten
  • Weet niks re bedenken
Prachtig beeld, alsof je er zelf bij bent!
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • bediening
  • android 8.0 oreo
  • bouwkwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Bij aanschaf van een tv is beeldkwaliteit voor mij het belangrijkste. Signaal komt van een schotel met dreambox sat tuner. Verschillende tv's met elkaar vergeleken en voor mij heeft Sony de beste beeldkwaliteit. Op het laatst sony af8 en af9 met elkaar vergeleken en ik vind voor mijn ogen de beeldkwaliteit te weinig verschillen om voor de af9 meer dan 800,- extra uit te geven. Dit wordt trouwens bevestigd door de review van rtings waarop de beeldkwaliteit van de af9 als " slightly better" wordt gewaardeerd. Zoals ook reeds in eerdere reviews is gezegd is de geluidskwaliteit verrassend goed met een mooie bas, vooral bij moderne opnamen. Verder heeft mijn tv blijkbaar de firmware update al gehad, de smart functies draaien op android 8.0 oreo, dus ook daarover niets te klagen! De prijs/kwaliteit verhouding is nu in mei 2019 zeer goed te noemen. Ook de bouwkwaliteit is zeer goed met de aluminium omranding. De afstandsbediening gebruik ik af en toe alleen voor youtube, voor de rest alleen de a.b van de dreambox. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, tv te kort in bezit maar normaal gesproken bij Sony geen probleem.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie, mooi beeld en goed geluid.
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Geluid
  • Smart
  • Minpunten
  • Prijs
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Super helder beeld
  • Geluid is voor een platte TV geweldig
  • Vernuft verpakt
  • Eenvoudig in te stellen
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Heel mooi TV toestel echt waar voor je geld.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top TV
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • goed geluid
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Installatie vrij simpel
  • Minpunten
  • Geen
Nu 1,5 week in huis. Wat een top TV. Super strak beeld en prima naar eigen wensen af te stellen beeld en geluid. Het installeren ging prima middels de handleiding en een filmpje op internet. Een echte aanrader deze OLED TV.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is heel makkelijk te bedienen
 | 10-05-2019
Er komt heel mooi geluid uit. Je hoeft echt geen soundbar aan te schaffen. En het beeld. Lust om naar te kijken. Ik geef voor alles een 10. Personeel ik ook beleefd en erg hulp vaardig.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topaankoop
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede beeldkwaliteit . Geluid is beter dan veel soundbars. Installatie is simpel.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super tevreden, prachtig scherp beeld
 | 28-04-2019
Deze sony-tv heeft prachtige kleuren. Super scherp beeld. Zeer tevreden.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een zeer goed product gekocht in Dé TV-winkel van Nederland.
 | 26-04-2019
Heb altijd een Sony gehad als TV, en mooi beeld, maar de KD-55AF8 laat mij mijn vorige Sony televisies vergeten, perfect beeld.
SONY KD-55AF8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi beeldkwaliteit
 | 23-04-2019
Zeer tevreden!