TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KD-55A8 Reviews

SONY KD-55A8 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 103 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv voor prachtige prijs
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • airplay 2
  • Oled zwartwaarden
Het is een enorme beauty. Dit zowel als de tv aan als uit staat. Het design is indrukwekkend. De beeldkwaliteit is uitzonderlijk. Het doet de naam Bravia alle eer aan. Het gemak van android tv is zeker mooi meegenomen. Airplay 2 ondersteuning is een zaligheid.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een prachtige Oled TV voor een prachtige prijs
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • prachtig geluid
  • mooie vormgeving
  • fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Het is een prachtige televisie met uitzonderlijke zwartwaarden. Installatie was zeer eenvoudig. De poten moet je enkel onderaan de tv schuiven. Het configuratiemenu is duidelijk en zeer uitgebreid.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv super snel in gebruik !!
 | 24-11-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp
  • Goed geluid
  • Apps werken super snel
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Je gaat veel tv kijken ;-)
Haarscherp beeld en goed geluid ..
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bijzonder goed product.
 | 18-11-2020
Heel mooi toestel. Mooi model, prachtig beeld en goed geluid. Bediening heel gemakkelijk. Kortom : een aanrader. Heb geen spijt van deze aanschaf.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische aankoop.
 | 17-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vloeiende beelden
  • Kleuren
  • Android
  • Minpunten
  • Geen
Supersterke TV. Beeld is echt top. Zeker 4K beelden zijn ongelooflijk scherp. 65 inch is echt een verademing geluid rechtstreeks uit beeld is echt een aanrader als je geen extra box(en) gebruikt.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie tv met de allernieuwste snufjes zoals google play.
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • mooi designe
  • goede internet verbinding
  • mooi beeld
  • makkelijk installeren
  • poten verstelbaar hoog naar laag.ideaal voor soundbar
  • Minpunten
  • inactiviteit modus kan niet uitschakelen...
mooie tv met de allernieuwste snufjes makkelijkt te bedienen en goed beeld.had soundbar van sony dus een goede combinatie mooi geluid. aanrader.snelle verbinding met internet.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super Tv
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Scherpbeeld
  • Gebruikersgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • HDMI aansluitpunten, met muur bevestiging niet normaal bij te komen
Erg gebruiksvriendelijk. Mijn dochter van 4 kan alles al bedienen van Youtube-kids Netflix naar de Ziggo next. Prachtig geluid met superscherp beeld.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige beeldkwaliteit, strak design en goed geluid!
 | 04-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Afstandsbediening alle functies koppelen
Zeer fraai vormgegeven Oled tv met goed geluid. Nog geen tijd gehad om alle instellingen door te lopen, maar de basisinstellingen zijn al prima. Het menu lijkt vrij makkelijk opgezet. De receiver werd automatisch herkent en gaat aan als de tv wordt ingeschakeld. De Sony Oled staat hier nu twee weken en de eerste indruk is zeer positief. Hiervoor twee LG Oled tv’s gehad, maar deze hadden steeds storingen en problemen. Daarom nu voor Sony gekozen. Service en verkoop van plattetv.nl Naarden verloopt naar wens. Verkoopadviseur komt keurig alle afspraken na, de tv hebben wij telefonisch aangekocht en werd de volgende dag zoals afgesproken netjes binnen afgeleverd. Voor de zekerheid ook het 5 jaar extra garantiepakket aangeschaft. Niet alleen ivm verlengde fabrieksgarantie, maar ook voor andere dekkingen zoals pixel defecten etc.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Sony Bravia maakt zijn goede naam waar
 | 03-11-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersvriendelijk
  • Minpunten
  • Instelling mogelijkheden iets te uitgebreid misschien
Deze Sony Bravia vervangt een plasma tv. OLED geeft een zeer scherp beeld en doet qua warmte van een plasma beeld daar niet meer voor onder. Opvallend was dat je per HDMI kanaal de instellingen kan aanpassen, scherpte, helderheid et cetera. Hierdoor ben je iets langer bezig maar het is een eenmalige actie en dus niet zo bezwaarlijk. Makkelijke intuïtieve user interface maakt dat wij zeer tevreden zijn over deze aankoop.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige tv
 | 02-11-2020
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • goed geluid
  • apps werken prima
  • lekker groot scherm
  • hangt mooi aan de muur
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
heel erg blij mee heb hem nu twee weken in huis
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Echt het geld helemaal waard
 | 01-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening makkelijk
  • Naar je eigen wensen in te stellen
  • Goede vormgeving
  • Snoeren wegwerken mooi gedaan
  • Minpunten
  • Kan Niks bedenken
Een tv die alles biedt wat je je maar in wensen!!
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ultieme kijkervaring!
 | 31-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi warm en scherp beeld
  • Vormgeving
  • Geluid bij films
  • Bedieningsgemak
  • Vele opties bij Smart TV
  • Minpunten
  • Geluid wat vlak bij gewone TV-uitzendingen
  • Voetstandaard niet ideaal bij ons TV-meubel
  • Helaas nog weinig 4K-uitzendingen
Hele mooie TV, geweldig beeld en geluid is prima bij films. Aardige investering, maar ben blij dat ik de knoop heb doorgehakt.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig veel kijkplezier, en een bijna bioscoopervaring
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • stroomverbruik
  • Minpunten
  • afstandsbediening
eigenlijk alleen positieve ervaringen opgedaan in 2 weken gebruik. enkel de AB mag iets meer handvriendelijk worden en enkele functies meer in knop integreren
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
TV voldoet aan de verwachtingen.
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Snelle WiFi connectiviteit
  • Eenvoudige bediening
  • Veel interfaces voor externe apparatuur
  • Minpunten
  • PCM instelling nodig voor lipsynchroniteit
  • Werkt niet met alle CI modulen
Het toestel was eenvoudig zelf in elkaar te zetten, aan te sluiten en programmeren. Het geluid is zeker niet slecht, maar weergave via het surroundgeluid systeem verhelpt dit euvel. Wel jammer dat je dan voor PCM moet kiezen voor een juiste lipsynchrone weergave.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal tevreden
 | 18-10-2020
Het 10 inch grotere beeldscherm was ik snel gewend. Top. Prachtige kleuren en zwart is ook zwart.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Deze tv koop je voor de beste beeldkwaliteit.
 | 09-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ruimtelijk geluid
  • Casten
  • Veel apps via Play Store
  • Spraakcommando's werken voortreffelijk
  • Minpunten
  • geen
De Sony KD-55A8 is een feest. De beeldkwaliteit is het beste wat je van een 4k-tv mag verwachten. Het contrast is adembenemend. Zwart is echt zwart en toch zie je daarin een doortekening met de fijnste details. Als de content goed is, zijn de kleuren heel natuurlijk, zoals huidskleur en gras. Niet die schreeuwende Teletubby-kleuren zoals je die bij de concurrentie ziet. Ook het geluid is vrij goed. Niet zo bleek (in een niet te grote ruimte met een muur achter je) en vrij ruimtelijk. Wellicht dat de speakers achter het beeldscherm een flinke duit in het zakje doen. Je voelt namelijk bastonen trillen in het oppervlak van het beeldscherm. Echter, als je overschakelt op een home-cinema-set komt er toch echt wel een dimensie bij, maar dat is logisch. Het besturingssysteem (Android) oogt sober, maar werkt goed. Je kan eenvoudig apps toevoegen uit Google Play Store en deze plaatsen bij je favorieten, die je vervolgens weer naar wens kunt indelen. Ook spraakcommando’s werken feilloos zodat zoekopdrachten zonder het zeer tijdrovende gedoe met pijltjestoetsen en eren van cijfers en letters kunnen worden uitgevoerd. Aangezien het casten via een tablet (Android in mijn geval) onberispelijk werkt, heeft dat mijn voorkeur. Je zoekt een bepaalde uitvoering van bijvoorbeeld een pianoconcert op YouTube en je geeft de Sony via het icoontje ‘casten’ een schop. Die haalt vervolgens de content op bij YouTube en start met afspelen. Als je tijdens het afspelen wilt scrollen of pauzeren, kan dat beide via de afstandsbediening of via je tablet. Ik wilde de ARC-uitgang naar de receiver configureren, maar dan moet je behoorlijk diep in de krochten van de menustructuur duiken. Weliswaar is het snelmenulint uit te breiden, maar niet met het submenu dat zich 3 niveaus dieper bevindt. De reden dat ik de ARC-uitgang wilde configureren, was vanwege het ontbreken van geluid via de homecinemaset tijdens het kijken van een documentaire op Netflix. Wat ik ook deed, er kwam geen signaal door. Vreemd genoeg wel via de speakers van de tv. Na het uit- en weer inschakelen van de tv was het probleem opgelost. Is daarna ook niet meer teruggekeerd. Resumerend kan ik stellen dat de beeldkwaliteit onovertroffen is, het geluid gewoon goed en de bediening doeltreffend. Deze tv koop je voor de beste beeldkwaliteit. Zeer aanbevolen.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv!
 | 07-10-2020
Zeer helder en mooi beeld. Veel zenders zoals Netflix - Videoland e.d. zitten hier al op. Zijn er zeer tevreden over.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie vormgeving, beeld super scherp, te veel mogelijkheden
 | 06-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Geluid
  • Android TV
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Mooie vormgeving, Sonos PlayBar past er precies voor, beeld super scherp, te veel mogelijkheden zijn nog steeds aan spelen om het perfecte plaatje te krijgen. Ik zou de tv zeker aanbevelen.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede televisie in deze klasse
 | 30-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • geluid
  • smalle randen om beeldscherm
  • besturingssysteem
  • Minpunten
  • wat ver van de muur te monteren
Het beeld is mooi en scherp met een zeer goede kleurweergave. Ook snelle beelden zijn kwalitatief zeer goed. Het geluid is voor een TV ruim voldoende. Zeker bij het kijken van films (bijv via Netflix/Prime) is dit goed. Het geluid kalibreert zichzelf op basis van waar je zit tov het scherm. De afstandsbediening werkt prima, maar zoals bij iedere TV zou deze eenvoudiger mogen zijn voor het dagelijks gebruik (minder cq verbergen van aantal knoppen). Wij hebben de TV zo dicht mogelijk tegen de muur hangen en dan staat de voorkant van de TV ca 8,5 cm van de muur. Kort gesteld, wat ons betreft een uitstekende TV.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld én geluid!
 | 24-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Bevestigen aan de muur (zo vlak, je ziet niet waar je moet zijn)
De combinatie van prachtig beeld én geluid maakt tv kijken een beleving. Dat geldt natuurlijk vooral als de opnames ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. Kwaliteit zoals wij al jaren van Sony gewend zijn! Speciale dank richting Danny van plattetv die ons nog geholpen heeft met ophangen, omdat het zo vlak tegen de muur aan zit, hadden we daar moeite mee.
Sony KD-55A8 Reviews