TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KD-55A8 Reviews

SONY KD-55A8 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 103 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
super oled tv
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • geen
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super televisie
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Stevige voet
  • Doos, goed nagedacht over het uitpakken
  • Minpunten
  • Aansluiten televisie op kpn
Televisie met scherp beeld en goed geluid
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toptoestel
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Stand-alone geluid op zich ook prima
  • Minpunten
  • Na installeren is verdere installatie van apps een beetje experimenteren
  • Gek genoeg zit er geen duidelijke handleiding bij het toestel (online ook niet te vinden?)
Mooi toestel om te zien, gemakkelijke installatie en fantastisch beeld (zeker Netflix/Disney). Na de basis-installatie is het een beetje experimenteren hoe de apps geïnstalleerd moeten worden maar ingewikkeld wordt het niet. Voor de \'diepere\' installaties voor geluid en beeld moet je wat dieper het programma in. Op zich geen punt maar ook nu moet je even zoeken en experimenteren hoe het moet en wat er dan gebeurt. Een handleiding zou makkelijk zijn. De tv staat nu op een kast en zodoende geen soundbar. Misschien dat die er nog komt maar ook zo geen probleem want de tv levert een prima geluid. Tot slot het beeld. Mooi scherp, snel en de kleuren zijn top. Zwart is ook echt zwart en scenes in het duister zijn nu echt goed te zien (The Mandalorian is een feest). De afstandsbediening is even wennen maar werkt prima. Nu nog gekoppeld aan een ontvanger Ziggo maar ik moet/wil nog een CI+kaart gaan gebruiken.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Betaalbare premium
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit ligt erg hoog
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Onstabiel Android TV
  • Bruikbare, maar grote lelijke afstandbediening
  • Geen HDMI 2.1
Goed beeld met mooie kleuren en diep zwart. Gebruiksgemak is goed met nog wel wat verbeteringen mogelijk voor Android TV. Bevestiging en poten zijn verstelbaar.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service, via chat gekocht bij supervriendelijke en klantgerichte dame en in de middag gelijk opgehaald.
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie vormgeving
  • eenvoudige installatie
  • Mooi vormgegeven stevige voet
  • Minpunten
  • geen tot nu toe
Supermooie TV met super beeld!
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische beeldkwaliteit, wat een aanwinst !
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
De televisie heeft een mooi formaat, en een fantastische beeldkwaliteit, Ook het scherm dat tevens dient als speaker creëert een verfijnd geluid. Na een Sony LED TV is dit de volgende generatie waarmee we weer uitermate tevreden zijn.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Overweldigend
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • afmetingen
  • Minpunten
  • Instelllen voor bejaarden
Is niet de eerste Sony,kozen dus.weer hiervoor. Goede TeVe en andere krijgen \'n 10
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top product een wereld van/vol verbijstering!
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • super beeld glashelder
  • makkelijk menu
  • mooie look
  • Minpunten
  • geen
Super heb nu een paar films bekeken van David Attenborough in een zin: De natuur komt je kamer in.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer scherp beeld met Android tv (Ziggo online mogelijk)
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Android tv
  • Oled
  • Instellingen voor beeldkwaliteit aanpassingen
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Geen HDMI 2.1 voor nieuwe game consoles
Uitmuntende beeldkwaliteit met Oled. Mogelijkheden met Android tv zijn veel door o.a. het installeren van de Ziggo app waardoor een coax kabel niet nodig is. Heerlijk dat Netflix en Amazon prime apps geïnstalleerd zijn. Veel sneller streamen/tv kijken dan via een Chromecast. Geluidskwaliteit is wat minder maar dat komt ook omdat ik een Sonos Beam Soundbar ben gewend.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Scherp beeld met prachtig ruimtelijk geluid
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Android/google gestuurd
  • Snelle processor
  • Geweldig helder scherp beeld
  • Geweldig geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Als je geen google/android fanaat bent is het even wennen
Een echte aanrader. Haar scherp helder beeld, snelle beeldprocessor en een prachtig geluid dat echt op je af komt doordat het beeld het geluid produceert. Moest even wennen aan de afstandbediening vanwege alle functies, maar dat went snel. Ik heb hem via mijn Google account in 5 minuten kunnen installeren waarna al mijn accounts erop stonden. Geweldig
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende tv. Super beeld. Geluid is prima
 | 11-12-2020
Enige minpunt vind ik het navigeren via de afstandsbediening. Verder genotvol naar de kijken
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtige tv met vriendelijk gebruiksgemak.
 | 09-12-2020
  • Pluspunten
  • Android tv
  • Oled met inbrand beveiliging
  • Ingebouwde chromecast
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt goedkoop aan
Na lang zoeken via internet, en aardig wat merken onder de loep genomen. Ben ik er achter gekomen dat deze Sony perfect past bij mijn wensen. Deze tv is in combinatie met Google super makkelijk te installeren. Ik was opzoek naar een oled 4k tv, en Sony kwam daar voor mij het beste uit. Dit in verband met d beveiliging tegen het inbranden van logo\'s. En het super mooie oled beeld. Door dat deze tv verbonden is met internet kun je ook optimaal gebruik maken van Android en de Google play store. Zodat je allemaal handige apps via je tv kan gebruiken. Het geluid was al super, omdat het dwars door je scherm gaat. Maar heb zelf een soundbar er op aangesloten. Zo kan ik nog meer genieten van films en heb zo meer een bios ervaring. 1 min puntje, de afstandsbediening voelt wat goedkoop aan. Maar dat is ook het enige min puntje Verder is het een geweldige tv
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super!
 | 09-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruikersgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Grote poten, waardoor die verder van de muur staat. Maar met tv beugel super strak!
Mooie tv! Werkt goed, super mooi beeld. Geluid is ook al stukken beter dan onze oude tv, neemt niet weg dat een sound bar een upgrade is! PlatteTV is ook zeker een aanrader! Goede service, snelle levering!
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldig product die aan al mijn verwachtingen voldoet en zelfs meer
 | 08-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ingebouwde Airplay2 en Chromecast
  • pixel shift ter voorkoming van inbranden
  • Installatie is erg gemakkelijk
  • Minpunten
  • Eenmaal aan de muur kun je niet makkelijk een extra kabel aansluiten
Ik heb deze TV twee weken geleden gekocht en ben er uiterst tevreden mee. Het beeld is super scherp en natuurlijk door oled technologie is het contrast uitmuntend. Ook het aansluiten en instellen is makkelijk al moet je wel even doorhebben waar je wat vindt. De ingebouwde Chromecast en Airplay2 werken erg goed. De televisie gaat ook aan als je een verbinding maakt. De afstandbediening kan ik ook gebruiken voor mijn Humax decoder wat erg fijn is, al kan je natuurlijk niet alle functies van de Humax bedienen. Het is wel een groot beeld maar dat went erg snel. Ook updates installeren gaat feilloos. Het geluid valt me niet tegen. De lagere tonen komen wel uit de TV maar is natuurlijk niet te vergelijken met een externe versterker met luidsprekers. Als de een home cinema ervaring wilt hebben dan moet je toch echt een home cinema set aansluiten. Het aan de muur ophangen moet je wel met twee man doen. Kan wel alleen maar dat is niet makkelijk. Als die eenmaal hangt dan is het bijna onmogelijk om bij de aansluitingen te komen. Diegene die aan de zijkant zitten kom je nog wel bij maar UTP, Audio of eARC HDMI zitten aan de achterkant. De ingebouwde pixel shift heeft mij overgehaald om voor een Sony te gaan. Of het echt helpt weet ik niet maar in ieder geval is erover nagedacht om inbranden te voorkomen. De voeten zijn ook makkelijk te plaatsen en te verwijderen.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goede TV, al hebben we nog niet alle mogelijkheden van de Tv benut.
 | 08-12-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • 55 inch voldoet bij ons prima
  • Optische geluidsverbinding werkt uitstekend
  • Minpunten
  • Koppelen van andere afstandsbedieningen is ons nog niet helemaal gelukt
De beeldkwaliteit is uitstekend, de kleuren kunnen misschien nog wat beter afgesteld worden, maar voor het echte 4K Oled beeld moeten we een Netflix abonnement nemen en daar zijn we nog niet uit. Het geluid loopt via een optische kabel naar onze eigen geluidsinstallatie en dat werkt perfect. Qua bedieningsgemak is de eigen afstand bediening van de TV prima, het koppelen van de andere afstandsbedieningen lukte tot nu toe echter maar gedeeltelijk daar moeten we nog wat tijd aan besteden om dat 100% voor elkaar te krijgen. De vormgeving is vrij simpel, een glimmende zwarte glasplaat, ons stoort het niet, maar het is wel even wennen. Los van het product was de service van Platte TV dik in orde.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een bommetje!
 | 06-12-2020
  • Pluspunten
  • Strak en slank design, in hoogte verstelbaar
  • Diepe zwarttonen
  • Intense kleuren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede kijkhoek
  • Minpunten
  • Ontbreken HDMI 2.1
Deze Sony OLED is een toptoestel voor iedere filmliefhebber. Prachtig diepe zwarttonen, haarscherpe vloeiende beelden én kleuren die van je scherm spatten. De ervaring van Sony begint al bij het uitpakken van de doos. Duidelijke instructies en mooie materialen. Alles voelt degelijk aan, voor mij niet geheel onbelangrijk! Het menu is gebruiksvriendelijk, je navigeert er soepel en vlot doorheen met behulp van de sneltoets op je afstandsbediening. Ook zijn er volop mogelijkheden om te tweaken als je dit wilt! De Sony A8 maakt gebruik van Acoustic Surface waarbij er geluid uit het scherm komt. Het geluid is sterk, zeker in vergelijking tot andere merken. Een set losse speakers of een soundbar zal nog altijd de beste kwaliteit geven. Heb je een soundbar? Dan kan je de poten haaks insteken zodat het scherm hoger staat, en je soundbar niet voor je scherm ligt. Sony loopt wat mij betreft voorop in innovatie! Voor de gamer die gaat voor de beste prestaties zijn er betere opties (met een HDMI 2.1-ingang), waarbij je naar mijn mening wel inlevert op de beeld- en geluidskwaliteit. De casual gamer zal meer dan tevreden zijn met deze A8, die wat mij betreft niet onderdoet voor zijn luxere broer, de AG9. De prijs-kwaliteitsverhouding is wat mij betreft dan ook dik in orde. Dankjewel PlatteTV!
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
GEWELDIG PRODUCT
 | 06-12-2020
  • Pluspunten
  • MOOI BEELD
  • HELDER MOOI GELUID
  • MAKELIJK TE BEDIENEN
  • MOOIE VORMGEVING
  • Minpunten
  • GEEN MINPUNTEN
IK VIND DEZE TV ZEER MOOI. IK HEB ALTIJD SONY TV S GEHAD MAAR DEZE IS SUPER MOOI.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een top tv
 | 05-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Kleur
Sony is mijn favoriet . Had het eerder moeten doen.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een mooi toestel voor veel kijk plezier
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is helder
  • Geluid is duidelijk
Nog geen mening nog te kort in gebruik
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
beste oled op dit moment
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • mogelijkheden
  • smart gedeelte
  • Minpunten
  • afstandsbediening
  • menu soms wat omslachtig
door de nieuwe x1 ultimate processor en nieuw paneel toch wel een behoorlijke upgrade van mijn lg c7. de bfi is nu eindelijk ook goed kijkbaar, ideaal bij voetbal of formule 1. geluid is ook behoollijk vol en duidelijk. android tv werkt snel en prima. alleen de afstandsbedening had wat luxer gemogen.