TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KD-55A8 Reviews

SONY KD-55A8 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 103 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
in 1 woord fantastisch
 | 12-01-2021
Goede kwaliteit tv, goed contact met de verkoper, snelle, goede levering, en dat voor de eerste keer dat we hier iets gekocht hebben.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord geweldig
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • installatie
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Fantastische TV , ik kan niet anders zeggen Mooi beeld, makkelijk te installeren, goed geluid Eigenlijk alles wat ik ook verwacht had ( heb al meerdere Sony televisies )
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en geluid.
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Android TV
Echt een prachtige TV qua vormgeving, beeld en geluid. Ontzettend makkelijk te installeren, gebruikersvriendelijk in gebruik en Android TV is super.
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ben heel blij met deze tv !
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen 2.1 HDMI aansluiting
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Nette TV
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie TV
  • Goed beeld
  • Fijne bediening (Android)
  • Aanrader
  • Minpunten
  • Instellen van de SONOS Play Base
Prima, fijn beeld en een net geluid, op dit moment krijg de bediening van het geluid via de SONOS nog niet goed voor elkaar, dit wel in combinatie met het TV kastje van XS4ALL of ondersteund Sony de SONOS niet?
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Polecam ten produkt
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Pięknie kolory obrazu
  • Dobre kąty widzenia
  • Ładtwość obsługi
  • System android
  • Dużo dostępnych wejść
  • Minpunten
  • Wolny system android
Łatwy w obsłudze oraz piękne kolory. Dobre kąty widzenia obrazu.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beeldkwaliteit boven de verwachtingen
 | 09-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Applicaties
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Er is geen beter tv mbt beeldkwaliteit dan Sony. Alles is perfect. Een minpunt voor deze sony is de afstandsbediening als je naar de kostprijs kijkt.Het had beter gekund. Ik ben zeer tevreden over mijn aanschaf.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beeldkwaliteit boven de verwachtingen
 | 09-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Applicaties
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Er is geen beter tv mbt beeldkwaliteit dan Sony.Alles is perfect .Alleen voor z\'n prijs had ik een betere afstandbediening verwacht.Dat zou een verberpunt voor deze categorie zijn.Ik ben zeer tevreden.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv voor de streaming liefhebber!
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android TV
  • Netflix knop op afstandsbediening
  • Vormgeving
  • Mooi deal bij PlatteTV
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken, ik ben alleen nog maar positief verrast!
Ik heb deze tv aangeschaft omdat mijn vorige tv technisch behoorlijk begon achter te lopen. De aanwezigheid van eARC, voor Atmos ondersteuning, en het kunnen vervangen van mijn AppleTV en Android mediaspeler waren belangrijke vereisten. Daarmee kan ik ook mijn all in one afstandsbediening de deur uit doen. Dit heb ik gevonden in de Sony Oled met Android TV. Alle bekende streamingdiensten zijn aanwezig: Netflix, Disney, Prime, Rakuten, enz. Werkt allemaal heel intuïtief en snel. Apps als RTL XL, NPO start zijn makkelijk te installeren en werken goed. Dat scheelt weer een hoop losse kastjes. Ook een mooie pluspunt: foto’s en video’s van de Synology NAS kijken werkt ook vlekkeloos, dat maakte mijn wederhelft ook erg blij. Kodi werkt ook, voor de home video’s in hun eigen bestandsformaat. Dit is super voor de multimedialiefhebber! Ook fijn dat je meteen kunt zappen als je de tv aanzet, geen opstarttijd meer. En dan de beeldkwaliteit: ik had eerder Oled moeten hebben. Wat een stap voorwaarts ik kwaliteit, kleuren en contrast. Zwart is ook echt zwart, Netflix in UHD spat echt van het scherm af! Ik heb niets veranderd aan de kleurinstellingen, ik vind de standaard presets uitstekend. Vormgeving komt heel verfijnd over. De schermrand is heel erg dun, dat maakt hem ondanks zijn afmeting erg elegant. De tv zal uiteindelijk aan de muur gehangen worden wat een zeer strak geheel zal geven. Het geluid heb ik niet heel uitgebreid getest, maar klinkt voor een platte tv gewoon erg goed, zit ook ongebruikelijk veel laag in. Ik gebruik nu een kleine soundbar die uiteindelijk voor een Atmos soundbar vervangen zal worden, dan kan ik weer even vooruit. Heb je de middelen, dan is deze tv zeker zijn geld waard
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Echt geweldig beeld, zwart is zwart is waar bij O-led
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Universele afstandsbediening
  • Chromecast handig geintegreerd
  • Mooie vormgeving in een zwart kader
  • Minpunten
  • Wel wat grote afstandsbediening tov samsung
Zeer goede kwaliteit tv, voel je al bij kwaliteit steunpoten. Beeld o led is prachtig. Koppeling met surroundset en tv provider ging gemakkelijk zodat je nu met 1 afstandsbediening kunt werken. Verder heel netjes rondom afgewerkt met zeer dun beeldscherm
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prachtig beeld en een fijn formaat
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • diepe kleuren
  • scherp beeld met name als je 4k bron afspeelt
  • geluid is voor een tv prima
  • ingebouwde Chromecast
  • Minpunten
  • installatie met ziggo box niet heel makkelijk
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zijn zeer tevreden
 | 04-01-2021
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV met super mooi beeld!
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Super mooi 4K HDR beeld
  • Kwaliteit Motion Picture
  • Helder kleuren & Zwarte tinten
  • Snel configureren en opstarten van tv
  • Goed geluid dat uit het beeld komt
  • Minpunten
  • Afstandsbediening koppelen aan Mediabox
  • geen HDMI 2.1
Ik zat te twijfelen tussen de LG CX (ook een goede tv) en de Sony KD A8 en ik ben blij dat ik deze tv heb gekocht! De Sony KD A8 is naar mijn mening de beste tv op dit moment voor het kijken van films en series. Het enige wat deze tv naar mijn mening mist is een HDMI 2.1 aansluit maar omdat de Motion Picture stukken beter is dan andere tv\'s met HDMI 2.1 zul je dit met gamen wrs niet merken.
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch apparaat. Prachtig beeld, goede bediening en prima geluid.
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Directe ziggo koppeling werkt niet.
Paar weken in bezit. Wat een prachtig beeld / kleuren. Wilde eerst geluid via bestaande surround set doen, maar directe geluid is ook prima. Goede en eenvoudige installatie. Enige min is mogelijke ziggo koppeling met een kaartje. Gewoon maar via kastje.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een pracht aanwinst
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden te over
De mooiste manier om de wereld op zijn mooist in huis te halen
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een topper is het!
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit, het is een lust voor het oog
  • Bediengsgemak, je went er snel aan
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen idee
Uitstekend tv, waar je vele jaren van zult genieten!
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Precies wat je van zo’n televisie mag verwachten
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Eenvoud
  • Smart functies
Netjes thuis bezorgd in goede verpakking. De 65” lijkt veel te groot, maar aan de muur en paar dagen wennen is het “waanzinnig”. Super geluid, geen soundbar nodig. Beeld is subliem en de smart functies werken uitstekend en eenvoudig. Weer helemaal Sony fan
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • fantastisch beeld
  • eenvoudige installatie
  • veel opties aanwezig
  • eigentijdse features
  • Minpunten
  • geluid is wat minder, zonder soundbar
Het product is geweldig zeker voor deze prijsstelling, maar de TV kun je overal kopen. Wat ik erg belangrijk vind is het contact met de verkoper. Bij Platte TV heb ik een bijzonder goed contact via mail en app gehad in de informatie en aankoop fase , maar ook na aanschaf en levering. After sales en interesse in je klant is belangrijker dan de aanschaf van een product. En Platte TV beheerst en snapt dat volledig.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supergave tv
 | 19-12-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • android
  • makkelijke installatie
  • super beeld
  • Minpunten
  • geluid
Een mooi vormgegeven tv met een excellent beeldkwaliteit. Het geluid is ietsje minder dan dat ik verwacht had maar dat mag de pret niet drukken.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Subliem beeld met zeer goed, ruimtelijk geluid
 | 19-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ruimtelijk geluid en goede bas
  • Geluid komt uit het beeld
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Wanneer je de plek (en het geld) hebt, een nog grotere kopen :-)
Deze TV aangeschaft ondanks dat ik nog een goede 4 jaar oude 55 inch 4K TV van Sony had. Via Platte TV tijdens Black Friday nog een extra goede prijs kunnen regelen. Geen moment spijt dat ik deze TV heb gekocht. Was bang dat de TV erg aanwezig zou zijn vanwege zijn formaat maar zelfs mijn vrouw zei nadat hij er een paar uur stond, \'hij valt me best mee\'. We zitten er zo\'n 4.5 meter vanaf en dat is prima en hij komt ook niet zo robuust over omdat hij bij een lange muur staat. De spraakbediening was ik al gewend en deze werkt zeer goed. De kleuren (inclusief zwart) spatten van het beeld en het geluid komt van alle kanten op je af, zeker wanneer je wat demo Youtube video\'s speciaal voor Oled en Dolby Atmos afspeeld. In het verleden liet ik het geluid via de receiver over de boxen afspelen maar eigenlijk is dit niet meer nodig. Ook de lage tonen die uit de TV komen zijn zeer acceptabel. Vanwege de techniek komt het geluid ook echt uit het beeld, mooi om te horen. Het Android systeem werkt weer iets anders dan op mijn TV van 4 jaar geleden maar heel intuïtief. Het menu werkt zeer soepel en vanwege de Google Play store hoef je niet bang te zijn dat je een app zal missen. Heb nog gekeken naar de iets duurdere versies van de A8 serie met de premium afstandsbediening maar vond het extra geld daarvoor het niet waard. Mocht je het geld en de plek hebben voor deze TV, niet twijfelen: kopen!
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews