TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KD-55A8 Reviews

SONY KD-55A8 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 103 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooie Beeldkwaliteit met echt zwart
  • 1 afstandsbediening voor tv en KPN kastje
  • goed geluid vanuit de tv
  • mooie vormgeving met o.a. platte standaard
De vorige tv was ook een Sony omdat Sony de beste beeldkwaliteit biedt. Met de KD-65A8 heb nu ook een grotere tv met geweldig beeld. Aan alles merk je dat het een tv is die met zorg is gemaakt. Ik heb nu 1 afstandsbediening voor tv en KPN kastje. Ik heb dan ook geen minpunten kunnen vinden. Overigens moet ik Mark van Platte tv een compliment maken voor zijn goede service.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een bijzonder mooi beeld!!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Erg mooi beeld
  • Goed geluid tov voorgaande platte tv’s
  • Bediening is erg logisch
  • Gewoon Sony, bevalt ons altijd goed. Ook nu weer.
  • Minpunten
  • Pootjes kantelen voor meer ruimte soundbar geeft optisch een verslechtering.
We zijn erg blij met deze TV, het is een mooi scherp beeld met echt zwart zwart. Het is wel even wennen maar we kunnen nu eigenlijk alle apparaten met 1 afstandsbediening van deze tv bedienen. Ook de KPN 4K ontvanger. Onze oude tv voldeed nog prima, behalve dat we al snel na aanschaf toch een grotere hadden moeten nemen. Nu naar 6 jaar de knoop doorgehakt en absoluut blij met de gemaakte keuze. Ondanks dat onze vorige tv ook 4K was, hebben we toch de HDMI kabels geüpgraded omdat deze toch nu een haperend beeld veroorzaakten bij snelle acties. Nu kabels in gebruik, geschikt voor 8K en HDMI 2.1. Overigens is het geluid dusdanig goed dat we veel minder de geluidsinstallatie aan hebben staan tijdens het kijken Het verschil in grote en kijk ervaring begint nu na een week al minder op te vallen.
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft alle verwachtingen
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Mooi object in je huiskamer
  • Mooi beeld
  • Goedgeluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Geeft de kleuren natuurgetrouw waar. Mooie platte tv. Gebruiksvriendelijk en veel.mogelijkheden
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische kijk en luister ervaring!
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld, gewoon heel erg goed
  • Geluid, goed voor zo’n platte tv
  • Design, strak
Sinds eind vorige week hangt de tv aan de wand, het kijk en luister plezier kan beginnen. Met 55 inch flink, desondanks niet overdreven groot.
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer mooi beeld & geluid
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt een beetje kwetsbaar
Deze sony gekocht bij platte TV, een hele goede deal kunnen maken met Micheal en de afhandeling werd perfect afgesloten, werd goed op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorging en dat klopte precies. Een echte aanrader. De tv heeft een prachtig beeld en het geluid is heel behoorlijk
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
WOUW wat een beeld
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Extreem dun en dus bijna in de muur.
  • Perfect beeld
  • Perfecte afwerking
  • Eenvoudig in gebruik
  • Onzettend veel instelbare opties.
  • Minpunten
  • Geluid is redelijk
Ik schrok wel even toen de TV werd afgeleverd. Deze paste nog maar net in mijn hal. Na het plaatsen hebben we echt even moeten wennen aan het formaat. Ik zit op 5 meter afstand en zou na twee weken niet meer anders willen. Het beeld is briliant mooi. Zwart is echt zwart. Het scherm is snel, heel stabiel en met mooie kleuren. Ziggo werkt prima. De bediening is overzichtelijk en het systeem heeft enorm veel opties. Netflix draait als een zonnetje. Het geluid is heel redelijk goed en komt mooi midden uit het scherm waardoor gesprekken heel natuurlijk overkomen. Echter als we films bekijken gebruik ik mijn audio systeem voor het geluid. Soundbars geven onvoldoende vulling aan de ruimte. Zorg wel voor echt goede HDMI kabels. Dus: 4k, high speed, incl ethernet.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon Briljant
 | 25-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak
  • Briljant
  • Mooi design
  • Makkelijk bedienbaar
  • Outstanding
Geweldig strak beeld ben er blij mee
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi beeld & geluid
 | 25-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
Deze tv voldoet aan alle verwachtingen, zelfs het geluid is voor een tv meer dan goed.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
perfecte service
 | 22-01-2021
Zeer goed geholpen, zeker i.v.m. de corona beperkingen. Absoluut aan te bevelen !
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze Sony is in een woord fantastisch.
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooi geluid
  • Strakke vormgeving
  • Internet heel snel
  • Google play store
  • Minpunten
  • Wanneer het toestel aan de muur hangt, kan je moeilijk bij de aansluitingen.
Eerst had ik gekozen voor een 55 inch toestel, omdat ik bang was dat een 65 inch te groot zou zijn. Ik heb dit 2 weken volgehouden, ben toch gezwicht voor zijn grote broer. Heel goede keuze geweest. Fantastisch beeld en geluid, hen een soundbar eraan gehangen, maar gebruik die alleen voor films. Geluid van het toestel is ook al prima.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw, wat een fantastische Oled
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instellings gemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Weerspiegeling van licht
Na een uitstap naar LG, ook bij plattetv.nl aangeschaft, toch weer terug op het Sony honk. Na veel onderzoek uitgekomen op deze A8 en alles uitgekomen wat ik er over gelezen had. Mooie vormgeving. Erg mooi geluid, zeker voor een platte tv. Het beeld is werkelijk subliem. Installeren was een fluitje van een euro en de mogelijkheden enorm. Als ik een puntje van kritiek zou mogen hebben dan is het de weerspiegeling in hetwerkelijk erg mooie scherm. Het was wederom erg prettig zaken doen bij plattetv.nl waar altijd een deal mogelijk is.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Super goed geluid
  • eenvoudig te installeren
  • DVB-S Twin tuner
  • Gebruikersvriendelijk
  • Minpunten
  • DVB-S geen opnames wanneer die uit staat
  • geen handleiding op papier
Wij hebben de TV nu een paar weken in huis en we zijn er ontzettend blij mee. Op gebied van beeld, geluid, gebruiksvriendelijkheid en design is het echt een allround topper.
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • prachtig
  • goed
  • goed
  • goed
  • zeer mooi
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld en geluid
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld geweldig
  • Geluid ook prima
  • Mooie platte tv
  • Minpunten
  • Geen
Heb hem nu enkele dagen en hij bevalt prima .Zeer mooi beeld en goed geluid .
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede televisie
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Soundbar past onder tv
  • Goed beeld en geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • De afstandbediening doet wat goedkoop aan en vinden de knopjes niet zo prettig
Deze sony gekocht bij platte TV, een heeeeeeel goede deal kunnen maken,en de afhandeling perfect afgesloten, werd goed op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorging en dat klopte precies. Een echte aanrader
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV voldoet bijna aan de verwachtingen.
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Oled beeld is schitterend
  • Makkelijk te instaleren
  • Goed overleg gehad, via de mail, bij aankoop
  • Snelle levering op overeengekomen tijdstip ( zelfs te vroeg!!)
  • Minpunten
  • De vermeende geluisldskwaliteit is doorslagevend geweest, bassen vallen eigenlijk tegen
  • Krijg mn hp-laptop niet draadloos gekoppeld
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
beter dan dit wordt het niet
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • settings
  • Minpunten
  • geluid icm Sonos soundbar: of je kiest de tv of de soundbar. beide klinkt raar en offsync.
na installatie en instellen nu denk ik de juiste settings en toon gevonden. prachtig beeld en design.
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooie tv
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Plat
  • Mooie vormgeving
  • Andriod
  • Streaming
  • Minpunten
  • Dat ik deze tv niet eerder gekocht heb!
Hij is mooi plat. Het Android platform integreert ook perfect met m’n bestaande apparaten en bediening is ook super. Streamen vanaf de tv of telefoon gaat ook super !
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel nieuwe kijkbeleving
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig, scherp, helder beeld
  • Mooi geluid
  • Snelle verbinding met Netflix etc.
  • Minpunten
  • Jammer dat er geen gedrukte handleiding bij zit
Mooi toestel, gestoken scherpe plaatjes, goed geluid, je waant je in een soort mini bioscoop
Sony KD-55A8 Reviews
SONY KD-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima geregeld met het leveren op tijd en geleverd zoals beloofd
 | 12-01-2021
Uitstekend beeld