TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sony KD-49XH9505 Reviews

SONY KD-49XH9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 54 reviews
1099,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige 4K tv!
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Zeer mooi en vloeiend beeld
  • Mooi design en afwerking
  • Goed geluid voor enkel een tv!
  • Bizar mooie kleuren
  • Snelle verwerkings+menu ondersteunt ios en Android
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Wat een fijn toestel met geweldig beeld nog geen seconde spijt gehad. En tevens is de upscaler van het huidige full HD boven verwachting goed! Het geluid is zeer goed deze lijn heeft extra speakers dus als je geen geluid systeem wil soundbar kf dergelijke is dit echt wel een aanrader!!!
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwaliteits tv!
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design en afwerking
  • Anti relectie coating
  • Zeer snel menu en verwerkings snelheid!
  • Ondersteunt Android en ios
  • Goed standaard geluid!
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Lang gezocht naar wat ik precies wilde uiteindelijk toch gekozen voor de Sony 65xh9505. Nog 1 seconde spijt gehad wat een geweldige 4K tv!
Sony KD-49XH9505 Reviews
Sony KD-49XH9505 Reviews
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een echte bioscoopervaring
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Dunne tv
  • Beeldkwaliteit
  • Vanuit elke hoek goed zichtbaar
  • Ingebouwde Chromecast en Airplay
  • Minpunten
  • Niet stabiel op tv meubel indien niet bevestigd
  • KPN app niet beschikbaar op Android tv’s
Ik maak al een aantal weken gebruik van deze tv, en ik moet zeggen dat ik hier erg tevreden mee ben. Ik geniet nog altijd van fantastisch beeld en geluid kwaliteit. Niet alleen het product is geweldig, maar ook de service was top. Je krijgt indien nodig goede tips en advies over het product dat je zoekt.
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een hele goede televisie met veel praktische toepassingen tevens een sieraad aan de wand.
 | 15-02-2021
Prima TV voor een goede prijs. Door Platte-TV geheel volgens afspraak geleverd.
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer goede keuze
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • makkelijk instaleren
  • goed beeld
  • snel
  • hoge beeld kwaliteit resolutie
  • goed geluid
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede koop
 | 05-02-2021
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
heeft een perfect beeld
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • alleen maar pluspunten
  • Minpunten
  • geen
Sony heeft een perfect geeld en geluid . en wij hebben altijd al sony en als je dat heb wil je niets ander meer dan sony .
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldige tv, met super scherp beeld.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Android tv
  • Bedieningsgemak
  • 55 inch
  • Full array led
  • Minpunten
  • Geluid op radiofunctie ondermaats
Na enig zoeken deze tv gekozen. Ik heb er geen spijt van. Het is echt een geweldige tv!
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een aanwinst!!
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit, vooral fijn dat je kunt switched tussen verschillende opties
  • Netflix knop op afstandbediening
  • Goed beeld van dichtbij, veraf en vanuit alle hoeken
  • Makkelijk menu, erg duidelijk
  • Minpunten
  • Even wennen aan de grote, zeker met ondertiteling is het echt wel wennen
Prachtige televisie, de grote is even wennen. Maar als je gewend bent is het echt genieten je hebt soms echt het idee dat je midden in film zit. Daglicht lijkt net echt !!!
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik heb zeker geen spijt, ik ben er zeeeeer tevreden over en kan ik alleen maar aan andere aanraden !
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Design
  • Werking
  • Android
  • Minpunten
  • Jammer niet in grotere inch
Werkt heel goed, zeeeeer tevreden, aanrader voor iedereen Jammer is er niet in 75’inch anders had ik het genomen,
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima product en makkelijk te installeren
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijke installatie
  • Een afstand bediening
  • Kreeg hem aan de praat zonder de handleiding te lezen.
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Voor mij de juiste keuze. Heel helder beeld.
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Grandioos
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • mooi design
  • makkelijk menu
  • instellingen zijn gemakkelijk in te stellen.
  • Minpunten
  • Geluid is helaas niet geweldig,maar geluid hebben de meeste toch over stereo
Geweldig mooie tv, mooie heldere kleuren, mooi vormgegeven.
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch tv
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
Mooie tv met zeer scherp beeld en eenvoudig bedienbaar.
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie tv met uitstekend beeld
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • heel mooi beeld
  • Minpunten
  • kan smarttv app KPN niet gebruiken
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Pootjes als ze aan de binnenkant zitten
Ik ben zeer tevreden vooral de beeldkwaliteit en vormgeving. Alleen als je de pootjes naar binnen staan is het niet erg stabiel. Ik kwam van een 10 jaar oude Plasma tv dus dit is een openbaring
Sony KD-49XH9505 Reviews
Sony KD-49XH9505 Reviews
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig product!
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Android
  • Geluid
  • Minpunten
  • Spraakbesturing valt tegen
Schitterend beeld, mooi geluid en makkelijk te bedienen door de Androidbesturing met veel mogelijkheden
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch apparaat!
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Grote kijkhoek
  • Zeer duidelijk beeld
  • Zeer snelle Android bediening
  • Zeer mooie kleuren
Sony maakt zijn belofte waar. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Topper is zijn klasse
 | 22-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Besturing
  • Ingebouwde chromecast
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Erg mooie vormgeving, erg mooi beeld, diepzwart beeldscherm, hier heb je geen oled of qled voor nodig.
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 22-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs/kwaliteit
  • Besturing is eenvoudig
  • Diepe zwarttinten
  • Minpunten
  • Geluid van TV
Sony 75XH9505 is een geweldige TV, de extra aangeschafte soundbar maakt het plaatje wel compleet. De prijs en service van plattetv.nl is prima, kan ik ten zeerste aanbevelen. Nu lekker genieten de komende weken van mooie films op een groot scherm
Sony KD-49XH9505 Reviews
SONY KD-49XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect quality for a 75 LED
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Voice
  • Setup Easiness
  • Remote controller
  • Minpunten
  • Caveat of any Android devices
Packaging and setup easy but you need two people. We’re watching TV from 4 meters. Display quality is very good. There is not much reflection on the screen although we have sun light in the room. The voice quality is much better than I expected.