TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-49XH8599 Reviews

SONY KD-49XH8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 116 reviews
695,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele mooie tv, goede aankoop!
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Androidtv
  • Instellen
  • Overzichtelijk
  • Minpunten
  • Omdat het moet: geluid....
Hele fijne tv, geluid is niet geweldig maar deze staat bij mij aangesloten op een surround set. Ik heb in de woonkamer, samen met mijn vriendin 2 tv\'s naast elkaar staan omdat we regelmatig ook samen gamen. Nadat ik deze binnen had, kon ik 2 dagen later ook 1 voor haar bestellen. De ingebouwde bluetooth functie zorgt er nog voor dat we beide eventueel met een headset kunnen spelen
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede tv met alle toeters en bellen voor een acceptabele prijs
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • goed beeld (geluid gebruik ik niet)
  • bluetooth afstandsbediening (niet meer richten!)
  • chromecast built-in
  • makkelijk apps toevoegen
  • uitgebreid menu om alles zelf in te kunnen stellen
  • Minpunten
  • korte kabel aan voeding
  • voelt niet heel solide wanneer aan wandbeugel (maar het gaat wel gewoon goed)
  • afstandbediening geeft wel signaal door naar versterker via hdmi, maar is niet universeel te maken
Prettig in te stellen TV met chrome-cast built in en alle functies die je maar wilt, geleverd na hele goede service van PlatteTV.nl (niet verwacht voor een webshop met zo\'n naam :P) De voeding gaat met een losse voeding zoals een laptop. De kabel van deze voeding naar het stopcontact is maar 30cm (maar deze is de verwisselen), maar ook die naar de TV is maar iets meer dan een meter. Dit kan een beetje krap zijn als je een draaibare muurbeugel hebt zoals ik.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect voor PC, Next gen Console en TV kijken!
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • 100hz scherm
  • Next gen Gaming ready (HDMI2.1)
  • Mooi design, AppleAir en ChromeCast build in
  • Up-scaling 1080p naar 4K verbluffend goed
  • Minpunten
  • TV Standaard past niet bij deze TV!
Perfect! Ik zocht een TV die ook geschikt is om als monitor te gebruiken voor de PC, tevens voor next gen Gaming (PS5) en natuurlijk TV en Youtube kijken via 4K. Had me zelf al wel verdiept in het verschillende aanbod. Was aan het twijfelen tussen de LG NANO of deze SONY XH8599. TV\'s hebben beiden dezelfde specs en scoren hoog op positieve reviews. Mijn keuze besproken met een medewerker van PlatteTV. Hele deskundige kerel en hij kwam met goed onderbouwd advies!. Toen ik hem vertelde dat de TV eigenlijk in hoofdzaak bestemd was voor de PS5, dus snelle refresh rate, HDMI 2.1 en een 100hz scherm, was de beslissing snel genomen! De medewerker adviseerde me met klem de Sony! Volgens hem meer contrast, geen kans op Blurren zoals bij de NANO wel het geval kan zijn, en tijdens het gamen met de PS5 geen vertraging! ( hij had de Sony zelf ook :) Dus Online de SONY besteld. Naar een paar dagen (weekend en Cornona) werd de TV bezorg. Na het uitpakken zie en voel je het meteen, dit is een dikke TV. Super mooi scherm van 49 inch, kleine bezel, gewoon strak wat je van Sony bent gewend. Bij mij staat de TV op een bureau en dan valt meteen op, dat de TV en de bijbehorende TV-steunen niet bij elkaar passen! ze zijn 28cm breed, en over deze breedte onder de TV geplaatst! Voor mij (Bureau) niet ideaal, omdat deze dus ver van de muur komt te staan. Als je hem aan de muur hangt, is dit probleem opgelost en heb je een pracht van een plaatje in 4K aan de muur hangen! Wat een voortreffelijk scherp en kleurrijk beeld! Mega contrast! en supersnelle beelden zonder maar een enkele vertraging of iets deg.. De build in ChromeCast en Apple Air play werkt helemaal super! Druk op de knop, en een mega keuze in apps, o.a. YouTube, Netflix, Google Play, ZiggoTV enz enz. YouTube in 4K! Wat een scherp beeld! Aangesloten op PC, gebruikte voorheen een 4K monitor van Philips (40inch) 3840x2160. Ik was verbaasd dat deze SonyTV een 4K monitor kan overtreffen! Superscherp beeld! heb geen 2e monitor meer nodig. 4 tabs openzetten is geen probleem op deze 49 inch! Gaming: PS4 & PS5 aangesloten! (wel met ge-upgrade HDMI 2.1 kabels ) Ik kan alleen maar zeggen: Als je een TV zoekt, in mijn geval 49inch, en je wilt deze gebruiken voor bovenstaande doeleinden, of voor 1 doel, Stop met zoeken! Deze moet je hebben! 4 weken in bezit en nog geen dag spijt gehad van deze aankoop! PlatteTV: Bedankt voor jullie advies!
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne TV
 | 11-04-2021
  • Minpunten
  • Geen Radio stand
Voortreffelijk. Na informatie over een Samsung 43 inch QLED bleek deze 50hz te zijn. Ik wilde 100hz hebben maar deze was er niet van Samsung Naar wat heen en weer gemail op aanraden van Justin gekozen voor de Sony KD-43XH8599, had ook nog een beter beeld volgens Justin. Toen nog over korting gesproken en werden het eens over korting op TV en een gereduceerde prijs op installatie en ophanging TV aan bestaande muursteun. Het contact verliep heel fijn en werd op alles snel geantwoord. Op aanraden een service contract van 3 jaar genomen. Al met al is alles fijn geregeld. Hoop dat als er ooit problemen zijn met de PC Dat dit ook zo is maar daar twijfel ik niet aan. Antoon
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv, ik ben er erg tevreden mee!
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Snelheid
  • Makkelijk aan internet te koppelen en klaar voor gebruik
  • Haarscherp beeld
  • Voice-assist
Makkelijk in te stellen, prachtig beeld en geluid (voor een tv zonder soundbar of iets dergelijks) voor een goede prijs. Hier zal ik voorlopig goed van kunnen genieten!
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gemak met veel kijk plezier dient de mens.
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Instelling
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid zou wat beter mogen
Een super prijs kwaliteit verhouding!
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv met een fantastische prijs/kwaliteit verhouding
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Super televisie met goed geluid en werkelijk prachtig beeld. De tv heeft een hele fijne rand waardoor het lijkt alsof er helemaal geen rand om het scherm zit
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een perfect beeld.
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • hoge kwaliteit
  • makelijk in te stellen
Op advies de 8599 aangeschaft. Wat een goeie keuze! Ik gebruik hem op te gamen f1 2020 op ps4 . Het beeld is van hoogwaardig kwaliteit en erg realistisch. Ik kan hem iedereen aanraden
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweloig apparaat
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • ontwerp
  • bedienings gemak
  • beeld /geluid kwaliteit
  • Minpunten
  • het wegwerken van de aansluit draden kan beter
heel goede tv,vooral het beeld en geluid alles is goed en makkelijk in te stellen naar je persoonlijke smaak Ik had hiervoor een tv met Ambilight,mis het niet. Toppie
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv, voldoet volledig aan de verwachting
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Android
  • Fantastisch beeld
  • 4k
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Wellicht geluid
  • Verder geen
Goede tv met fantastisch beeld, zeer makkelijk te installeren. Android is echt een pluspunt, reageert snel en alle apps kunnen er op. Geluid redelijk, maar met soundbar of aparte surround is het pas echt af. Gekozen voor Sony voor het Android platform en geen spijt van, is toch wel erg makkelijk hoor.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv voor mijn 96 jaar oude moeder
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Prima afstand bediening
  • Minpunten
  • Geen
Prima beeld en goed geluid Mijn moeder was snel gewend aan de afstand bediening en geniet iedere dag van haar nieuwe aanwinst
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima smart TV die zijn geld meer dan waard is
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prima geluid
  • Grote kijkhoek
  • Snoeren makkelijk weg te werken
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
We kwamen eigenijk voor een goedkopere een kleinere TV maar hebben geen moment nog spijt gehad van deze aankoop. Prachtig beeld met scherpe kijkhoek en veel handige functies. Prima geluid
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Hele goede service en online advies van PlatteTV medewerkers.
 | 27-03-2021
  • Pluspunten
  • 100 mhz motion flow
  • 43 inch (groter wilden we niet)
  • scherp
  • prachtig ontwerp
  • Minpunten
  • Voor welke tv dan ook: altijd een soundbar toevoegen voor de beste weegave
Scherp beeld en 100mhz motion flow. Heb er een sony soundbar aan toegevoegd en heb nu fantastisch beeld en geluid.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een prettig formaat in de huiskamer, met de beeldkwaliteit die we zochten
 | 25-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • grootte
Goed te installeren, fijne beeldkwaliteit en in combinatie met Sonos Beam ook een mooie, diepe geluidskwaliteit. Blij met de gekozen 43 inch omdat we niet meer dan 3 meter van het scherm zitten en dan dit voor ons een mooie tussenmaat is: een grote verbetering van beeldkwaliteit maar niet zo allesoverheersend groot aanwezig in de woonkamer.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima TV
 | 23-03-2021
Erg blij met deze nieuwe tv, voldoet aan verwachtingen. In vergelijk met mijn vorige Philips die ook 4k en 100hz was is het beeld toch een stuk mooier en vloeiender. Makkelijk te bedienen, fijn dat er chromecast zit ingebouwd (een van de redenen om voor Sony te gaan) Geluid kan ik weinig over zeggen aangezien ik soundbar gebruik.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastisch
 | 22-03-2021
  • Pluspunten
  • prima beeld
  • vele aansluit mogelijk heden
  • mooie vorm geving
  • uitgebreide smart functies
  • uitgebreide afstand bediening
  • Minpunten
  • nog niet tegen gekomen
voldoet volledig aan de verwachting en uitgebreide smart functies.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 22-03-2021
De tv werkt perfect en is heel snel en eenvoudig te bedienen
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
makkelijk te installeren , goed beeld
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • installatie
  • beeld
  • Minpunten
  • Kijkhoek had beter gekund
Ik heb voor deze tv gekozen, bewust in het midden segment. Ik heb hem opgehaald bij Platte TV in Breda; eerst nog uitgebreid geadviseerd, en heb hem daarna direct meegenomen. TV is gemakkelijk te installeren; na aanpassing van de kleuren een goed beeld. Het geluid is met de Sony soundbar met SW ook goed. In combinatie de Ziggo Mediabox Next ben ik nu zeer tevreden
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi beeld gemakkelijke installatie
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
Bewust voor een tv gekozen uit het z.g. middensegment, keuze is gevallen op deze Sony. Even opgehaald bij de Platte TV in Breda. Tv is gemakkelijk te installeren, na aanpassing van de kleuren naar mijn persoonlijke smaak een mooi beeld. Met ondersteuning van de Sony soundbar met subwoofer is het geluid ook helemaal goed.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed product
 | 17-03-2021
Voldoet aan de gestelde eisen en meer