TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sony KD-49XH8599 Reviews

SONY KD-49XH8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 88 reviews
749,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
voldoet aan de verwachting en het advies van uw medewerker
 | 24-02-2021
prima tv dank zij de het goede advies van uw medewerker in groningen, daarom was de keuze niet moeilijk
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv en prima geregeld via platte TV.nl
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Ziggo go app op tv
Heel blij mee! Mooi beeld, gemakkelijke installatie! Android tv waarmee je ziggo Go app via tv kunt starten en bedienen dus alleen stroom en WiFi nodig. Werkt top
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Precies waar je op hoopt, perfect beeld en erg goede service van Llattea
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
Echt erg mooie Sony 4K tv. Erg makkelijk in te stellen met Android TV, favoriete apps installeren en gaan! Beeld is super helder en scherp, ook met sport (voetbal) op tv prima beeld door de goede motion van Sony. Al met al erg blij en tevreden met de geleverde Sony!
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige aanwinst!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeldkwaliteit
  • Veel apps
  • Redelijk tot goed geluid
  • Spraakherkenning
  • Mooie vormgeving
Geweldige televisie met veel mogelijkheden
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv met top beeld en goed geluid
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeld
Onlangs deze televisie gekocht en bevalt erg goed. Hij ziet er prachtig uit en het beeld (in 4k) is erg mooi. Het geluid is wat minder, maar met een soundbar erbij alsnog erg goed. Ik raad de tv dus zeker aan!
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv, die levert wat je verwacht. We zijn er erg blij mee.
 | 06-02-2021
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij dat hij er staat
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • scherp
  • helder
  • prima geluid
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Een mooi, scherp en helder beeld
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Bediening werkt wat lastig i.c.m. afstandsbediening KPN
Mooie televisie met uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Zeer tevreden met de aankoop.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Gewoon Goed
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
  • Ondersteund Spraakassistent
  • Google Android TV
  • Scherp 4K beeld via Dolby Vision
  • Minpunten
  • Standaard geluid
  • Geen backlight
Tv nu enkele maanden in gebruik, voldoet aan de hedendaagse wensen. Vormgeving is mooi slank en strak afgewerkt. Het 4K beeld is ontzettend netjes en duidelijk in natuurlijke kleur. Deze TV slimme features van en voor Android omgeving.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV met super scherpe lijnen en kleuren.
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Scherpe lijnen
  • Snelle processor
  • Bediengemak
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • geluid is goed maar is beter met soundbar
Deze TV gekocht ter vervanging van mijn oude 37 inch TV. Het instellen van deze TV is een makkie en na een snelle instelling kan je al snel van deze TV genieten. Ook voor gaming is deze TV zeker geschikt. De snelle processor geeft vloeiende lijnen en prima graphics. De geluidskwaliteit is goed maar in combinatie met een Sonos beam of een ander soortige soundbar (uiteraard naar eigen smaak en keuze) maakt het geluid van deze TV fenomenaal. Ik vindt het een absolute aanrader.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Tv voldoet aan alle verwachtingen!!
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • 100 Hertz
  • Mooi en strak beeld
  • Design
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Prijs kwaliteit is zeer goed!
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top advies gekregen over tv voor mijn moeder( 88 jaar oud)
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Erg makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • teletekst (Ziggo)
Mooie led tv. De afstand bediening is erg makkelijk.( Advies medewerker Platte TV) Je kan erg makkelijk terug naar het begin. Netflix en Disney ook makkelijk te bedienen. Mijn moeder is erg tevreden over hoe de tv te bedienen is. Teletekst werk niet zoals normaal ( Gebruikt mijn moeder niet) Ziggo probleem.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV
 | 26-01-2021
De kleuren zijn heel natuurlijk, helder beeld, goed geluid. De installatie verliep redelijk vlot, zelfs voor mij op mijn oude dag. Ben er erg tevreden over en hel blij mee.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige smart-TV, zeker vergeleken met de vorige TV uit 2008
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Smart apps
  • Snel
  • Beeld
Mooie tv, te me vervanging van een Pioneer kuro iit 2008, zonder snufjes. De TV werkt prima samen met Ziggo CI+ module, ondanks dat ziggo beweert van niet. De ingebouwde apps (Netflix en mediaplayer) maken de Horizon XL en een losse mediaplayer overbodig. Veel beeld instellingen mogelijk. Gisteren een film in 4K vanaf een usb stick gespeeld, indrukwekkend. Geluid gaat hier via optische kabel naar de Sutton versterker, dus over geluid van de TV zelf niet echt een mening.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige televisie
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherm met minieme omlijsting
  • Mooi vormgegeven afstandsbediening
  • Mooi om te zien
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Wij zijn heel blij met onze nieuwe Sony. Het is een toestel met een hele dunne rand om het scherm, waardoor die in het geheel niet stoort. De televisie is intuïtief te bedienen met behulp van een bijzonder mooi uitziende afstandsbediening. De kleuren springen echt van het scherm af, waardoor je een betere beleving hebt van hetgene wat je aan het bekijken bent. Wij hebben reviews gelezen van mensen die niet tevreden waren net het geluid, maar wij hebben er nog geen aanmerkingen over. Als deze televisie aan het einde van zijn Latijn komt, dan zou ik zeker weer voor een Sony kiezen.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een SUPER goede TV in een SUPER korte tijd geleverd prima service ook met chat geweldig geholpen.
 | 22-01-2021
Gebruiksvriendelijk prachtig beeld en geluid, een mooie vormgeving, wij zijn heel tevreden over dit product.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Heldere kleuren
  • Mooi design
  • Simpele bediening
  • Minpunten
  • Iets minder geluid
TV snel ontvangen. Voldoet volledig aan de verwachting. Super scherp beeld. Geluid is minder maar ik gebruik de TV met een Sonos Beam. Goede combinatie. Al met al : zeer tevreden.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv.
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • design
  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden
Eigenlijk heeft deze tv mijn verwachtingen overtroffen. Mooie kleuren, strak beeld en legio mogelijkheden om de tv naar behoefte aan te passen.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
pracht TV..
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • goede beeldkwaliteit
  • aansluitingen zijn oke met veel mogelijkheden
  • voldoet aan mijn wensen
  • de vormgeving is goed, mooi om te zien
  • goede afstandsbediening
  • Minpunten
  • geluid kan beter.
De kwaliteit van deze tv is uitstekend.. het heeft een fantastisch beeld, kleuren zijn erg goed.. De vormgeving is prima.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima prijs-kwaliteits verhouding
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Extra voedingstrafo
Scherp geprijsd en ondanks de drukte bij PostNL tijdig geleverd en eenvoudig te installeren.