TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KD-49XH8599 Reviews

SONY KD-49XH8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 142 reviews
799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
erg mooi beeld; verrassend geluiud voor zo\'n platte tv.
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • helder beeld
  • lijkt degelijk
  • makkelijke afstandsbediening
  • kleine rand
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
na 11 jaar een plasma tv deze sony gekocht, Verrast door het heldere beeld en fraaie kleuren. Zelf installeren was een makkie. aanbevolen.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv, mooi helder beeld en uitstekend geluid.
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Zeer goed geluid
Prima tv, zeer scherp beeld en geluid os ook boven verwachting!
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk alles met alleen de Sony afstandsbediening te regelen
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen vinden
Geweldige tv, heel goed beeld, geluid is veel beter dan mijn oude tv.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fantastisch
 | 03-06-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • eenvoudig te bedienen
  • ingebouwde android tv
  • zowel netwerk via kabel of wifi
Super tevreden van deze aankoop. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Mooi beeld. Eenvoudig te bedienen. En de ingebouwde android tv zorgt dat ik alles kan bekijken na het installeren van de apps van Telenet, Netflix, 11, Disney, ....
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
 
 | 30-05-2021
Sony KD-49XH8599 is naar mijn verwachting waar gemaakt. Heel goede beeld, mooie vorm en goede geluid.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding.
 | 28-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Vormgeving.
  • Ondersteuning voor films via de USB.
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Super goede TV. Mooi beeld makkelijk te bedienen. Ideaal dat er handige app ok kunnen zoals YouTube en nog andere apps. Het geluid is goed maar voor het beste geluid adviseer ik toch een soundbar. Dit puur voor de films. Voor gewone programma\'s is het geluid gewoon goed.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een prima aankoop
 | 25-05-2021
  • Pluspunten
  • kleuren
  • helderheid
  • natuurlijke weergave
  • Minpunten
  • geluid matig
Mooie kleuren, en helder beeld. Geen storende lichtreflectie op beeldscherm.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische tv met een mooi levensecht beeld.
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Helderheid
  • Haarscherp in te stellen
  • Levensechte kleuren
  • Minpunten
  • Geluid prima, maar mist wat diepte
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv en uitstekende ondersteuning door de verkoopservice in bestelproces
 | 22-05-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Chromecast ingebouwd
  • AppleTV
  • Afstandsbediening werkt goed samen met Ziggo’s mediabox
  • Minpunten
  • Start soms slecht op
Top tv, die ook nog eens goed samenwerkt met de randapparatuur. Haarscherp beeld, eenvoudige bediening en installatie. Ideaal dat er een Chromecast is ingebouwd, alsmede AppleTV
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
geweldig kijk genot
 | 22-05-2021
  • Pluspunten
  • mooi strak tv
  • makkelijk aansluiten
  • Minpunten
  • zijn er niet in mijn ogen
top tv
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv, 4K 100Hz DTS plus, ingebouwde Airplay en Apple tv
 | 18-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld echt 4K en upscale Full HD
  • Geluid
  • Bediening audio apparaten ed met 1 ab
  • HDR10, automatische scene herkenning
  • DTS+ en sync voor sony apparatuur
  • Minpunten
  • geen magic remote control
  • geen 3D, maar wordt helaas niet meer gemaakt
  • TV helt licht achterover
Ik ging eigenlijk voor de 8505 maar Aaron van PlatteTv uit Utrecht adviseerde mij om voor de 8599 te gaan. Daar heb ik geen spijt van gehad. Super beeld en goed geluid. Meeste merken investeren niet meer in kleine tv\'s van 43 inch, waardoor beeld vaak donker of flets is, maar dat is bij deze Sony zeker niet het geval. Ook bijzonder fijn is de ingebouwde Apple Tv en Airplay en android waardoor je veel apps kunt installeren.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv, prachtig beeld en goed geluid
 | 13-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Snelle processor
  • Dolby digital+
  • AirPlay en Chromecast ondersteuning
  • Minpunten
  • Tv helt licht achterover
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe tv van 43” heb ik intussen meerdere modellen gehad, zoals een Samsung en een LG. Beiden gingen terug vanwege te donker beeld wat je ook niet bij kon stellen. Deze tv is 100hz ipv 50hz en wat een verademing is dat automatisch beste beeldinstelling en Android zodat je alle apps erop kan zetten die je maar wilt. En probleemloos streamen via de ingebouwde AirPlay én Chromecast. Deze tv heeft t allemaal
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische televisie die alle verwachtingen overtreft.
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig scherp beeld met mooie, volle kleuren
  • Goed geluid ook bij een hoger/harder volume
  • Smart tv werkt snel en de mogelijkheden zijn haast eindeloos
  • De menu's zijn logisch/ergonomisch ingedeeld
  • De pootjes/voetjes zijn (zeer) degelijk
De Sony KD-43XH8599 is een uitstekende televisie. Het beeld is zeer scherp en het geluid is vol van karakter. De menu\'s zijn eenvoudig te doorgronden en daardoor is de bediening intuïtief. Smart tv werkt vlot en kent vele mogelijkheden. Het aanbod qua aansluitingen is divers en meer dan voldoende. Tot slot zijn de pootjes/voetjes dusdanig degelijk. Kortom een televisie die alle verwachtingen overtreft!
Sony KD-49XH8599 Reviews
Sony KD-49XH8599 Reviews
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon een goede tv met alles erop en eraan
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de tv nu een week of 2 en hij bevalt erg goed. Hij geeft een super mooi beeld en het geluid is ook goed ( iets van een soundbar zou t helemaal afmaken) Hij heeft een mooi strak design zonder fratsen. De installatie ging ook vrij simpel, dus eigenlijk geen minpunten. Gewoon een aanrader.
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik vind het echt een hele mooie en goeie Tv
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Android
  • Prachtige beeld
  • Stem controle
  • Gaat erg makkelijk met PlayStation
  • Minpunten
  • Alle aansluitingen Links
  • Geluid
Ik vind het echt een top TV en ben der echt blij mee. De tv is erg goed en heeft echt een mega goeie beeld kwaliteit
Sony KD-49XH8599 Reviews
Sony KD-49XH8599 Reviews
Sony KD-49XH8599 Reviews
Sony KD-49XH8599 Reviews
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima de luxe
 | 01-05-2021
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Blij verrast met de tv en de service van Platte TV!
 | 01-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi groot scherm
  • Mooie kleuren
  • Makkelijk in te stellen
  • Eenvoudige bediening, zelfs met stem
  • Mooi afgewerkt
  • Minpunten
  • Geluid is oké, maar met soundbar top
  • De pootjes onder de tv we hebben smal kastje en dat past maar net
  • De afstandsbediening is helaas niet te koppelen aan een oude Sonos playbar dus nog wel 2 afstandsbedieningen nodig
Geweldige tv met mooi scherm voor een hele mooie prijs ontzettend blij mee.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • super beeldkwaliteit
  • makkelijk in bediening
  • mooie vormgeving
We vinden het een zeer fijne tv en vooral omdat we streamen op de tv ,maar je kunt makkelijk de ziggo app op de tv zetten geen chromecast meer nodig.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtige TV waar ik heel veel plezier van heb
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Helder geluid
  • Mooi design
  • Kleine voetjes links en rechts, waaronder je nog apparatuur kwijt kunt.
  • Veel HDMI ingangen en zelfs nog een aansluiting voor de wii
Nadat ik fantastisch geholpen ben door Thomas in de winkel in Breda, heb ik uiteindelijk deze Sony aangeschaft. Fijn dat hij werkt met Android. Het instellen was een eitje en alles werkt naar behoren. Prachtig beeld en geluid. Echt een aanwinst.
SONY KD-49XH8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv. Geweldig beeld
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Mooi beeld
  • Zeer goed dolby atmos geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Heel fijn geholpen bij platte tv. Was snel geïnstalleerd. Heel mooi beeld. Zeer makkelijk te bedienen. Heel blij mee.
Sony KD-49XH8599 Reviews