U bevindt zich in:
Sony KD-49XG9005 Reviews

SONY KD-49XG9005 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 28 reviews
990,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV met veel functies
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Veel functies
  • ChromeCast
  • GooglePlay
  • Minpunten
  • Afstandsbediening en menu wat ingewikkeld
Prachtig beeld. Geluid laat ik over m\'n receiver lopen. TV kent veel functies en het kost wat tijd om je alles eigen te maken. Google Chromecast is een leuke extra. Beetje jammer dat de TV nu voor 958,-- te koop is, terwijl ik er op 8-1-20 nog ‭1.127,2‬0 voor heb betaald. Toen was de advies prijs zelfs 1299,--
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv!!
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld, volle warme kleuren
  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Maximaal beeld, door smalle rand
  • Grote kijkhoek
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Na 15 jaar van een plasma tv over op dit prachtige apparaat. Prachtige kleuren, zwart is ook echt zwart, zoals we gewend waren. Veel instellingen mogelijk op kleurintensiteit, en look en feel van menu is gebruiksvriendelijk. Spraakherkenning op de afstandsbediening werkt erg goed. Kortom meer dan tevreden, net als over de klantvriendelijkheid van de verkopers en magazijnpersoneel.
Sony KD-49XG9005 Reviews
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!!
 | 21-01-2020
Mijn mening is : een super tv En super goede ervaring met de aankoop hiervan vr gr .
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv met superstrak uiterlijk
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Menubediening
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Na 15 jaar genoten te hebben van een 42 inch plasma nu deze tv genomen. Alles is zoals onze verwachting. Haarscherp beeld, goed geluid, makkelijk menu en instellingen. En een superstrak design
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Beeld
  • Rustige kleuren
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • geen
Een geweldige TV de Sony heeft een mooi beeld en rustige kleuren niet van dat felle is echt een aanrader.
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Maakt zijn eervolle vermelding niet waar...
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Tuning CI+
  • Achterhaald menu
Prachtig beeld, tot je een meter opschuift en dan verdwijnt dat als sneeuw voor de zon door de waardeloze kijkhoek!? Daarnaast enorm last van een hakkelend beeld door de manier van tunen bij het gebruik van een CI+ module van Ziggo...
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zacht beeld waardoor je ontspannen kunt genieten van de kwaliteit van het toestel
 | 13-01-2020
Heel rustig beeld, je word niet moe van het kijken naar elk soort programma. Alle mogelijke instelling makkelijk te vinden en het geluid is ook goed. Aanrader.
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste 49 inch televisie die je kan krijgen
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Het enige 120hz paneel voor 49 inch tv's
  • Veel instellingen aan te passen
  • Android tv laat pc games streamen naar je tv
  • Minpunten
  • Typisch jaren 90 afstandsbediening
  • MediaTek chipset geeft onzeker updatebeleid
Ik heb deze tv specifiek uitgezocht omdat 49 inch de grootste maat is dier nog in mijn huiskamer te vatten valt, met een kijkafstand van 2m. Daarbij ben ik een zeer kritisch kijker een liefhebber van donkere films. Een OLED zat er dus voor 2021 nog niet in voor mij en dan is het nog steeds te bezien wat daar uit gaat komen. Micro Led lijkt mij voor 49 inch ook nog verre toekomst muziek. In het kort, ik ben laaiend enthousiast over deze tv! Het is genieten vanaf het moment dat je de doos uitpakt. Je krijgt een duidelijke handleiding mee en de tv was in een kwartiertje (alleen) opgezet. Sony gebruikt Android, mijn favoriete tvOS. Alle apps die ik nodig heb zijn er en langzaam aan beginnen ook game developers de tv te zien, en anders kan je er altijd nog steam link op zetten en je pc streamen. In de praktijk zal ik echter even dedicated device voor gebruiken. Ik had nog een Xiaomi box liggen, die heeft een veel betere processor en de afstandsbediening is mooi en simpel. Dat kan ik helaas van dat typische jaren 90 gedrocht van Sony helaas niet zeggen. Dan naar beeldkwaliteit: voor films geweldig! Ik heb geen moment OLED gemist en blooming valt nauwelijks op. Er zijn oom genoeg instellingen te veranderen dus de tv is voor vele doeleinden geschikt. Zeker voor deze prijs zou ik niet verder zoeken want de enige concurrent, de Samsung q70r, heeft met de 49 inch een zeer karig 60 Hz paneel meegeleverd. De kijkhoeken zijn ook verassend goed op deze tv, het lijkt wel alsof ze de wide view filters uit de duurste klasses hier ook ingebouwd hebben, maar dat zal wel niet. Ik had drama verwacht als je op de andere bank zou zitten hier maar alles is prima te volgen. Ook sportliefhebbers en gamers zullen blij zijn want de tv kan 120 Hz aan, dus geen smearing en het scherm is qua kleur over het hele paneel egaal. Dan het geluid. Het geluid is goed voor een flatscreen maar een liefhebber als ik stuurt uiteraard het signaal gewoon door maar een degelijke soundset. Alle belangrijke codecs zijn ondersteund dus dat zit helemaal goed. Ook je soundbar zou bij deze tv goed tussen de poten passen, aldus Sony. Ik gebruik zelf echter torenspeakers dus dat heb ik niet kunnen testen. Dan de echte domper. Sony heeft een magere MediaTek chipset in deze tv gebouwd waardoor het niet bekend is of Android Pie ooit op deze tv zal komen, aangezien MediaTek bagger ondersteuning geeft voor ontwikkelaars. Sony doet alleen vage uitspraken waar je niets mee kan. Duidelijk is wel dat andere tv\'s, zelfs oudere, wel deze update al hebben ontvangen. Developers geven het weinig hoop dat deze tv ooit een upgrade zal zien. Flinke domper dus voor mensen die op Airplay 2 ondersteuning aan het wachten zijn. Gelukkig staat de update wel al in ontwikkeling voor mijn Xiaomi box a 60 euro, een aanrader voor bij deze tv dus! Dan krijg je ook nog eens een mooie afstandsbediening met Google assistent ondersteuning erbij. Al met al ben ik erg blij met deze tv en de geweldige klantenservice van plattetv! Dit was de eerste keer dat ik via chat een tv heb aangeschaft maar alles ging helemaal goed, erg prettige ervaring gehad. Kan het iedereen aanraden! Doe jezelf een plezier en skip die trip naar ongemotiveerde lui in de mediamarkt die niet weten waar ze het over hebben en ga direct door naar plattetv.nl! Ivo heeft mij ontzettend goed geholpen en heeft er voor gezorgd dat de levering kwam op een dag dat ik wel thuis kon zijn. Bedankt Ivo!
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super scherm, compromisloos, voor ons de juiste keuze!
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • Mooi design
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Nette kabel begeleiding
  • Minpunten
  • Vlak geluid uit tv zelf
Geruime tijd aan het zoeken geweest in de oceaan platte schermen, wij wilden een TV niet groter dan 50 inch, maar stelden wel eissen aan de specificaties, absoluut 100hz, geen provider kastjes meer dus compatibel met een goede CI+Module en de provider, Snelle usb aansluitingen, volledig integreerbaar in het netwerk, bv NAS, HDMI met arc, de juiste af regel mogelijkheden en instellingen icm de surroundversterker, Mediaspeler, Blurayspeler en gewoon 1 afstandbediening op tafel, Het was ff zoeken maar in de TV hebben wij alles gevonden, zoals verwacht was het TV geluid wat minder, maar dat wordt opgevangen door de surround versterker. Het beeld is super, het vergt wel wat geduld en zoeken naar de juiste afstellingen, maar dat hoort bij het installeren, Verder ben ik zelf geruime tijd bezig geweest met het opgang krijgen van het dolby surround signaal, wat uiteindelijk lag aan het op de juiste volgorde installeren van tv en daarna de CI+ module dit icm de updates. kortom een zeer geslaagde aankoop, wij zijn erg tevreden. Het fijne van de winkel in Zoeterwoude vond ik dat niet de eerste vraag was wat wilt u besteden maar wat verwacht u van een tv en hoe kijkt u tv, verder werden alle vragen, sommige best wel technisch en meer gericht op het samenwerken met de surround versterker steeds naar tevredenheid beantwoord, Dee mensen weten waar ze over praten! Thanks Amit!
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Topkwaliteit
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • scherp beeld
  • goed geluid
Topkwaliteit
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtige TV; goed beeld en geluid
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie diepe kleuren
  • goed geluid; suround beleving
  • Minpunten
  • heb ik nog niet kunnen ontdekken
Ik ben erg tevreden over onze aankoop. Misschien dat mijn beeld vertekend is omdat onze vorige TV 15 jaar oud was en het verschil dus aanzienlijk is., maar ik vind dat de TV een prachtig scherp beeld heeft, mooie kleuren, en het geluid overtreft ook mijn verwachtingen - zelfs zonder soundbar.
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische aankoop van dit Sony model 2019, en uitmuntend geadviseerd door de medewerker uit filiaal Naarden!
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruik gemak
  • Minpunten
  • De standaard, had liever een draaipoot gehad
Top aankoop.
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
De TV met de mooiste beeldkwaliteit in de 49 inch categorie
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit/Diepte zwart
  • Dolby Vision (HDR)
  • Motion Settings
  • Android OS
  • Minpunten
  • Geluid bij dit soort tv's mist bass
Na lang onderzoek ben ik tot deze tv gekomen. Een 55 inch oled tv was te groot voor in onze woonkamer. Dus vandaar specifiek gezocht naar een goede 49/50 inch tv. Laat dat nou bij veel fabrikanten een ondergeschoven kindje zijn. Maar gelukkig was er de Sony KD-49XG9005! Deze kwam bij alle reviews het beste uit de bus. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een prachtige tv is: Erg mooie beeldkwaliteit, zwartwaarden en motion opties. We hebben hem in combinatie met een Sonos Beam en 2 Sonos Play1 speakers als surroundset. Dus zoek je een TV onder de 55 inch. Dan is dit de beste keuze!
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijn toestel met diepte top!
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid is redelijk tot goed
  • Kabels mooi weggewerkt
  • Makkelijk aan te sluiten op internet
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Goede tv scherp beeld en veel mogelijkheden,Spotify en YouTube Netflix alles met 1 klik heel goed!
Sony KD-49XG9005 Reviews
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij vinden de beeldschermkwaliteit verrassend mooi.
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige beeldkwaliteit
  • Eenvoudig te installeren
  • Super eenvoudige bediening
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Spraakbesturing is super handig.
  • Minpunten
  • Geen
Wij vinden de TV zo mooi, dat hij NOOIT meer in de kast verdwijnt. Alleen met vakantie omdat het een geliefd object voor inbrekers is.
Sony KD-49XG9005 Reviews
Sony KD-49XG9005 Reviews
Sony KD-49XG9005 Reviews
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv, zeker aan te bevelen.
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • 4 HDMI poorten
  • Mooi design
  • Strak beeld
  • Wifi en bekabeld aansluitingen
  • Android besturingssysteem
Na uitpakken de pootjes eronder geschroefd en meteen geïnstalleerd. Van zenders tot internet. Ook de NAS via het werk aangesloten. Kodi geinstalleerd en films gekeken, ideaal.
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv !
 | 30-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie
  • Minpunten
  • Kijkhoek is best klein
Hele mooie tv voor een prima prijs.
Sony KD-49XG9005 Reviews
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld
 | 20-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
Bijzonder blij met deze aankoop. Snel de bestelling gedaan via de live chat, volgende dag werd de tv al bezorgd. Beeldkwaliteit is echt fantastisch. De kleuren zijn levendig en de tv geeft haarscherp beeld. Absolute aanrader
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strak design en dito beeld
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Erg goed beeld
  • Redelijk goed geluid
De Sony heeft een mooi strak design en het beeld is ook heel gedetailleerd en verfijnd. Geluid is ook redelijk goed.
SONY KD-49XG9005 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg blij met de televisie!
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Natuurlijk en scherp beeld.
  • Vormgeving is erg mooi.
  • Minpunten
  • Kijkhoek is slecht wanneer je niet recht voor de televisie zit.
We zijn erg blij met de televisie. Het geluid is redelijk goed voor een platte tv. We hebben geen extra soundbar nodig. Films doen we over de speakers. Het beeld is erg goed, natuurlijk en scherp. Alleen is de kijkhoek slecht. Wanneer je scheef voor de televisie zit, zit er een waas over het beeld. Bediening is makkelijk. Mooie televisie voor een goede prijs.
Sony KD-49XG9005 Reviews