U bevindt zich in:
Sony KD-43XF8599 Reviews

SONY KD-43XF8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 270 reviews
734,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor ons een perfect produkt
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • Strakke belijning
  • Volle kleuren
Na 3 weken zijn we uiterst te vreden.
Sony KD-43XF8599 Reviews
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooi toestel met veel mogelijkheden
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Apps
  • Duidelijke Bediening
  • makkelijk te Installaren
  • Minpunten
  • geluid
  • geen muurbeugel
Voor de ze prijs een zeer hoogwaardige tv met prachtig beeld. Zeer makkelijk te installeren en te gebruiken.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product snel geinstalleerd!
 | 16-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Goed gedrukt al veel plezier van met alle android apps die er standaard op zitten
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie TV voor een goeie prijs
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Android TV
  • Geluid
  • Stroomverbruik is laag
  • Design
  • Minpunten
  • Motion flow kun je niet met één knop uit zetten
Ondanks dat er in het hoge segment veel Oled verkrijgbaar is, heb ik toch uiteindelijk voor LCD gekozen. Vooral omdat deze TV een heel mooi beeld heeft waarbij zwart ook echt bijna zwart is. De X1 processor in deze tv doet zeer goed werk. Kleuren zijn fantastisch. Geluid is zelfs zonder soundbar boven gemiddeld goed. Dus een prima tv voor een zeer aantrekkelijke prijs.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede aankoop dankzij goed advies in winkel Doetinchem
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Natuurlijke kleuren
  • Zeer redelijk geluid
  • Eenvoudige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Het is een mooie tv met een heel scherp beeld en prachtige natuurlijke kleuren. Het geluid is zeer redelijk. Ook het werken met het menu is eenvoudig. Kortom: topaankoop!!!!
Sony KD-43XF8599 Reviews
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoonweg super super gelukkig mee na een debacle met ander merk .
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • super strak beeld
  • makkelijk te koppelen met producten
  • Super mooi design
  • Heel mooi en zorgvuldig afgewerkt
  • Super aanbod van medewerkers
  • Minpunten
  • geluid
  • Steun pootjes had graag midden steunpoot gehad
Ik ben echt super blij met mijn aankoop SONY KD-55XF8599 eerst kreeg ik super aanbieding van Platte TV aangeboden die ik heb genomen ik had hem zelf gehaald in Naarden vanuit Dordrecht maar dat was omdat ik geen geduld had maar omdat aanbod uit Breda kwam was het echt SUPER geregeld door alle medewerkers ik geef echt een VOLDOENDE +++ Geweldig gewoon zo goed dat de service tot nu is gegaan.Mijn dochter heeft huisje gekregen dus mocht ik winnen is prijs voor mijn dochter.
Sony KD-43XF8599 Reviews
Sony KD-43XF8599 Reviews
Sony KD-43XF8599 Reviews
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische mooie tv met superbeeld!
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Android
  • Grootte
  • Bediening
  • Veel HDMI-ingangen (Incl. ARC)
  • Minpunten
  • Geen scart
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische mooie tv met superbeeld!
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bevalt prima
 | 03-09-2019
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topproduct voor deze prijs
 | 24-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Veel instelmogelijkheden
  • Geluid
  • Goede kijkhoeken
  • Minpunten
  • Microfoon
  • Afstandsbediening oogt log
Ben een zeer tevreden gebruiker.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een zeer goed toestel
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • contrast
  • geluid
  • afstandbediening
  • geen min punten
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie TV niets te klagen
 | 11-08-2019
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super goede tv
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • De vele mogelijkheden
Een super aankoop gedaan met deze tv erg mooie en kwalitatief goede smart tv.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv voor een prima prijs...
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goede beeldkwaliteit
  • Voldoende aansluitingen
  • ingebouwde chromecast/netflix/youtube
  • Minpunten
  • Vertraging in geluid bij interne chromecast
  • Afstandsbediening niet te gebruiken in combi met media box
  • Interne speakers niet geweldig.
Ik ben erg tevreden over deze tv. Ik heb hem gekocht als vervanging van een oudere 42" philips tv. De beeldkwaliteit van deze tv is een stuk beter. Genoeg aansluitingen voor alle externe apparaten. Interne chromecast/netflix/youtube ondersteuning. Wel gemerkt dat als ik via de kpn app stream naar de ingebouwde chromecast dan is er vertraging in het geluid. Als ik een gewone chromecast aansluit is deze vertraging er niet. De ingebouwde speakers van deze tv is zoals bij vrijwel alle modellen niet geweldig. Externe surround set of soundbar is aan te raden. Het bedienen van je mediabox met deze afstandsbediening heb ik niet voor elkaar gekregen. Andersom gaat wel, maar dan mis je weer de snelkeuze toetsen voor netflix en dergelijken. Dus als je het allemaal tegelijk wil bedienen is een universele afstandsbediening aan te raden.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische aankoop
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Beste koop sinds jaren . Beeldkwaliteit van deze Sony Bravia is echt fantastisch .
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte tv. Doet aan mijn verwachting
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
Geen moment spijt gehad. Perfect beeld. Mooie kleuren.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie kwaliteit voor goede prijs
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Makkelijke bediening
  • Ingebouwde chromecast
Wij hebben tv nu 2 weken en het is een genot om naar te kijken. Helder beeld, bedieningsgemak en goed geluid. Ingebouwde chromecast heel fijn om te streamen. Zelfs puberzoon komt beneden netflixxen ;-) nou dat zegt wat over de kwaliteit van de tv!
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV makkelijk te bedienen en super mooi beeld een aanrader heel blij mee
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel instellingen
  • goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Niet
  • Niet
Super mooie TV mooi beeld mooie kleuren makkelijk te bedienen en in te stellen en Android software super blij mee
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Scherp beeld en prachtige kleuren
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Mooi design
  • Fijn formaat
Tv bevalt zeer goed. Fijn is ook, dat ik al door mij gemaakte filmpjes, zowel in HD en 4K goed kan afdraaien via USB.
SONY KD-43XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed ding, niks mis mee!
 | 17-07-2019