TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Sony Bravia XR-50X94J – 4K Full Array LED (2021) Reviews

SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 8 reviews
1399,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Een mooie TV maar met nodige sync issues met Ziggo Mediabox receiver
 | 29-07-2021
  • Pluspunten
  • Google TV functionaliteit
  • Veel beeldinstelling toepassingen naar persoonlijk voorkeur/smaak
  • Snelheid van apps
  • Bravia XR processor
  • Minpunten
  • Geen Synch mogelijkheid met Ziggo XL Mediabox
  • Sony Remote dus nogal onbruikbaar voor reguliere TV bediening
  • Sony Remote meerendeel alleen voor Smart App te gebruiken
  • Sony Remote alleen te gebruiken voor reguelei TV setting
  • Geluid TV komt blikkerig over, aanluiting via stereo reciever geeft mooier en voller geluid
Heb deze TV nu ruim een maand in huis. De review is dat ik teleurgesteld ben, dat deze Sony Google TV niet kan Syncen met mijn huidige Ziggo XL Media-box. Na contact met de Sony Support organisatie, stellen zij ook in hun algemene garantie voorwaarden dat zij geen compabiliteits garantie(s) kunnen geven tov randappartatuur van derden (fabrikanten). (Huidige Ziggo Box is van Samsung). Het komt er dus op neer dat de Sony remote controller van deze TV bijna onbruikbaar is voor regulier TV bedieningsgemak (derhalve voor Smart TV functie en TV instellingen na). Je bent dus aangewezen op 2 seperate remote controllers tbv volledige TV bediening en instellingsmogelijkheden, ipv van 1 wat voorheen wel mogelijk was via mijn oude Panasonic TV. Voorbeeld: via de Sony remote is de HDMI input or button/functie niet bruikbaar voor activatie/ie van de Ziggo Mediabox, daar moet je de Ziggo remote controller bij je hebben... @Sony Fix it.......
Sony Bravia XR-50X94J – 4K Full Array LED (2021) Reviews
Sony Bravia XR-50X94J – 4K Full Array LED (2021) Reviews
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ben zeer tevreden met mijn televisie
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Plug and play
  • Beeld perfect
  • Makkelijk in elkaar zetten
  • Minpunten
  • Netflix sluit af na 10 minuten
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv!
 | 26-07-2021
Ontzettend goede tv, heel blij met de apps, en de beeldkwaliteit. Geluid van de tv zelf kan ik weinig over zeggen, maar werkt top samen met onze Sony soundbar.
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte tv om dichtbij de oled ervaring te komen
 | 13-07-2021
  • Pluspunten
  • 120hz
  • De XR processor die kleuren nog duidelijker maken
  • Google TV werkt fijn
  • Minpunten
  • Geen OLED
Deze tv gekocht als vervanger voor een 5 jaar eerder gekochte Sony bravia van 65 inch. De hoofdreden was dat deze tv de kleuren nog beter weergeeft dan mijn oude tv met leds die alleen aan de zijkant geplaatst zijn. Door deze full led ervaring oogt alles een stuk helderder. De 120hz functie is een uitstekende meerwaarde voor mijn ps5. Dus kortom. Een goede tv!
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super
 | 11-07-2021
Wij zijn echte Sony kijkers. Twijfelde nog even over de Samsung the frame. Super dat je die tv tot schilderij kan omtoveren. Maar de beeldkwaliteit van Sony heeft de doorslag gegeven. Ze zeggen weleens eens een Sony altijd een Sony!
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Plug and play
Deze tv werk echt geweldig sluit overal fijn op aan soundbar PlayStation allemaal maar lig and play beeldkwaliteit is ook geweldig
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Kan geen slechte keuze zijn
 | 06-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Beweging
  • Smart functies
  • Snelheid
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Iets wat dikker waardoor het minder dicht tegen de muur hangt
Vanwege vele ramen in ons huis was oled geen optie. Deze Sony was daarom voor mij het beste alternatief. Beeldkwaliteit is fantastisch. Vloeiend beeld is geweldig. (F1 en voetbal) Geluidskwaliteit is zeer goed in verhouding met andere platte beeldschermen. Het is wel iets dikker dan de concurrentie (7 cm tov 3 cm), maar wellicht ook de reden dat het betere geluid produceert. Google TV werkt intuïtief en reageert erg snel op de afstandsbediening. Ik ervaar geen wachttijden wat super irritant zou zijn als je dagelijks TV kijkt. Al in al een prima aankoop.
SONY BRAVIA XR-50X94J – 4K FULL ARRAY LED (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnige TV!!!!
 | 03-06-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • 120HZ
  • Bediening
  • Apps
  • Minpunten
  • Geluid kan wat beter
Ideaal formaat, want we wilden niet zo’n mega scherm maar wel alle functies van de topmodellen. Verder topservice door Tom van PlatteTV.nl, snelle respons op prijsaanvraag en goed meegedacht over kabels en verzekering.