U bevindt zich in:
Sony BDP-S6700 Reviews

SONY BDP-S6700 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 9 reviews
109,-
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwalitatief geweldig apparaat.
 | 02-09-2019
  • Pluspunten
  • Klein en handzaam(ook de afstandsbediening).
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kwalitatief zeer goeden beeld en geluid.
  • Snel apparaat.
  • 4k upscaling en 3D.
  • Minpunten
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Het betreft een zeer goede blurayspeler en wat opvalt is dat er in zo'n klein apparaat zoveel techniek zit. Ik stel hoge eisen aan een blurayspeler, omdat ik vind dat behalve een goed beeld er ook een goed geluid in moet zitten. Het signaal dat de blurayspeler uitstuurt is niet alleen beeld maar ook geluid. Het apparaat is 4K upscaling en voor wie het leuk vindt ook 3D.
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima produkt
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • voldoet aan al mijn verwachtingen
  • Minpunten
  • geen
voldoet aan al mijn verwachtingen.
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prima produkt
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • doet aan alle verwachtingen
  • Minpunten
  • geen
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Compacte blueray-speler
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Compacte vormgeving
  • Bedieningsgemak
Geeft goed beeld. DVD’s worden iets scherper weergegeven dan bij afspelen op vorige en wat oudere blueray-speler. Had echter een groter verschil verwacht.
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kleine blu-ray speler met vele opties
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • Klein
  • vele opties / apps
  • 4K upscaling
  • Minpunten
  • geen
Klein vorm gegeven blu-ray speler. Duurt even met opstarten, maar dan heb je ook wat, diverse apps zijn al voorgeinstalleerd, dus aansluiten op internet en je kan Netflixen (als je een abbo hebt). DVD's worden snel gelezen en nog geen haperingen tijdens afspelen gehad.
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend apparat
 | 20-10-2018
  • Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • eenvoud
eenvoudig en voldoet prima
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact en goed
 | 12-08-2018
Ik zocht een apparaat dat goed Blu-ray Audio’s en DVD-A’s kan afspelen omdat ik van mooi 5.1 geluid houd. Het is ook nog eens een fijn klein apparaat. Tot dusver heel tevreden.
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
gemakkelijk te bedienen apparaat
 | 21-05-2018
  • Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
voldoet aan verwachting
SONY BDP-S6700 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Simplicity
 | 23-01-2018
  • Pluspunten
  • instalation
  • Conection
  • Use
  • Quality
  • Minpunten
  • None
Very easy to install and does it werk without any complication. Easy connection into Internet and complements a media system perfectly