KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
Sonos Roam Zwart Reviews

SONOS ROAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 12 reviews
179,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product met strak design en uitstekend geluid.
 | 22-06-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Bluetooth naar WiFi schakeling en andersom kan soepeler
Erg goede geluidsbeleving, makkelijk te koppelen aan andere Sonos producten. Mooi design, compact en draagbaar.
Sonos Roam Zwart Reviews
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super geweldig geluid voor zo`n kleine speaker
 | 18-06-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Geweldig signaal
  • Waterdicht
  • Kan tegen een stootje.
  • Minpunten
  • 1e keer blue tooth instellen is ff wennen
Mijn vrouw heeft alles van Sonos, toen deze speaker uit kwam moest ik hem kopen voor der, ze gebruikt hem voor in de tuin en toen we hem hoorde wisten we gewoon dat er een 2e bij moest komen. Super speaker met super geluid
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte toevoeging aan je sonos installatie
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Bluetooth
  • Wifi
  • Accu duur
  • Gemak om hem mee te nemen.
  • Google assistent geïntegreerd
  • Minpunten
  • Geen draadloze oplader erbij
Wij hebben al een sonosninstallatie door het het hele huis dus sonos is niet nieuw voor ons en iets waar we zeer tevreden mee zijn. We waren al een tijdje opzoek naar een fatsoenlijke speaker voor buiten en de Sonos move vonden we aan de dure kant. Nu de Sonos Roam uitkwam.niet lang gewacht rn gekocht. Je hebt een sonos speakerndie je mee kunt nemen en dan via Bluetooth beschikbaar is. Ook de accu duur is gewoon goed met 8 tot 10u. Ook de geluidskwalitei is zoals de rest van sonos gewoon goed. Het enige wat jammernis, is dat jendw draadloze oplader er los bij moet kopen en die vind ik kwa prijsverhouding gewoon veelste duur.... De roam zelf vind ik netjes geprijsd een zelfde in JBL vorm is bijna net zo duur met eigenlijk.minder mogelijkheden
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 31-05-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Kan zo mee naar het strand en zelfs in de handtas mee
  • Heelveel optie
  • Minpunten
  • Geen
Erg handig
Sonos Roam Zwart Reviews
Sonos Roam Zwart Reviews
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie uitstraling
 | 31-05-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk klein
  • Goed geluid past zelfs in mijn handtas
  • Minpunten
  • Geen
  • Nog niet ontdekt
Wij vinden hem heel mooi en makkelijk ook compact om mee tenemen bv strand
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super lang draadloos luister plezier
 | 17-05-2021
Top ding klein maar fijn goed geluid lang zonder stroom heel goed gewoon heel blij mee.
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfect geluid voor kleine ruimtes
 | 16-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Betaalbaar SONOS oplossing
  • Accu gaat lang mee
  • Minpunten
  • Koppelen soms lastig/slecht
Heel helder en mooi geluid ! Koppelen gaat niet altijd makkelijk en goed.
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super handig
 | 15-05-2021
  • Pluspunten
  • Handzaam
Nog net te weinig gebruikt om echte minpunten aan te geven. Ben er blij mee. Gezien formaat lekker geluid
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top product om buiten te gebruiken
 | 14-05-2021
  • Pluspunten
  • Fijn geluid
  • Compact
  • Snel opgeladen
  • Combi van WiFi en bluetooth is fijn
  • Toe te voegen aan huidig sonos systeem en los te gebruiken
  • Minpunten
  • Box gaat aan zodra je de Sonos app opent, ookal gebruik je die box niet.
Er fijne box, zeker als je kijkt naar de grote en de kwaliteit die er uit komt. Qua vorm makkelijk mee te nemen.
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect apparaatje
 | 11-05-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Grootte
  • Minpunten
  • Accu snel leeg in stand-by
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende (mobiele) uitbreiding van ons Sonos systeem.
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • mobiliteit
  • geluid
  • oplaadmogelijkheden
  • wifi en bleutooth
  • Minpunten
  • vooralsnog geen
Direct op het moment van introductie van dit product aangemeld op de pre-order list van een lokale leverancier. Plattetv.nl wist echter de beste aanbieding te doen. Voldoet volledig aan verwachtingen. Ideaal voor op mijn werkkamer binnen en voor onder de veranda buiten.
SONOS ROAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klein maar fijn.
 | 07-05-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Strelend voor oog
  • en oor
  • Minpunten
  • Oplaadsysteem zou completer kunnen
We zijn heel blij met onze sonos speakertje, hij ligt heel onopvallend bij ons op tafel en maakt ons blij met zijn mooie en zuivere geluid....heerlijk we genieten er dagelijks van.
Sonos Roam Zwart Reviews