Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sonos Playbase Zwart Reviews

SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 139 reviews
679,99
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat met een geweldig geluid.
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Ontwerp
  • Weinig draden
  • Bediening
Mooi product van Sonos, de voorlichting die ik kreeg bij PlatteTV in Utrecht klopt helemaal, absoluut geen spijt van deze aankoop.
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat met een prachtig geluid.
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Ontwerp
  • Weinig draden
Mooi apparaat, de voorlichting die ik kreeg bij PlatteTv klopte helemaal, het installeren was niet al te moeilijk,kortom geen spijt van mijn aankoop
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geluid, makkelijk te installeren
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • installatie
  • geluid
  • bediening
Makkelijk te installeren, te bedienen via de Sonos-app, prima geluid, misschien in de toekomst nog 2 One boxen erbij
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Sluit prachtig aan op mijn eerder aangeschafte SONOS SL\'s
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Snelle service van Platte TV
  • Minpunten
  • Je kan je muziek niet zomaar op je koptelefoon afspelen (Apple Airpods)
SONOS heeft producten die mooi klinken en er mooi uitzien. Ik ben helemaal om! Risico bestaat dat ik mijn hele huis ga volhangen.
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heerlijk vol geluid
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • App bediening
  • Eenvoudig installeren
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Helder geluid zowel muziek als spraak, ik gebruik het icm de Move, zodat ik in de keuken tv geluid heb. Voldoende bas tonen. Tv past er mooi op, wel even wennen dat tv iets hoger staat.
Sonos Playbase Zwart Reviews
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Installeren
Perfect box voor onder de televisie met goed geluid. Met sonos app makkelijk te installeren en perfect te bedienen
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER BOX
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi design
  • geweldig geluid
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • geen HDMI poort
Gewoon een keurige vervanging van het TV geluid en bovendien te bedienen via de Google Assistent
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
Zeer goed geluid en ziet er goed uit!
Sonos Playbase Zwart Reviews
Sonos Playbase Zwart Reviews
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend geluid
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Installeren
  • Mooi geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Kan niet geheel uitgeschakeld worden
Het installeren van de Sonos playbase vond ik heel eenvoudig om uit te voeren. D.m.v. de app op mijn mobiele telefoon de installatie uitgevoerd. In de app werd duidelijk uitgelegd welke stappen je moest volgen. Ik ben zeer tevreden over het geluid. We hebben later nog 2 sonos one speakers gekocht voor het creëren van surround sound. Ook dit ging zeer eenvoudig. Het enigste nadeel vind ik, dat je de playbase en de losse speakers niet kunt uitzetten. Als er 10 minuten geen geluid is, dan gaan de speakers in de stand-by stand. Ik heb dit opgelost door tussen de netsnoeren een setje van draadloos schakelen te plaatsen, zodat toch alles uitgezet kan worden.
Sonos Playbase Zwart Reviews
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft alle verwachtingen
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Eenvoudig te installeren
  • TV kijken wordt een beleving
Onvoorstelbaar wat een supergeluid uit de Playbase komt., zowel gewoon muziek als geluid via de TV. Zeker in combinatie met de Sonos SUB en Sonos ONE Bundel wordt TV kijken een beleving. .Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Te bedienen met de iPhone, de iPad, iMac en de Toch-toetsen op de Playbase zelf. Bovendien mooi vormgegeven en superplat. Wij zijn er super-content mee.
Sonos Playbase Zwart Reviews
Sonos Playbase Zwart Reviews
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Voldoet aan de verwachtingen
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Super geluid icm soundbar en one's
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Dit product voldoet aan de verwachtingen die ik er van had. Goede uitleg gehad in de winkel.
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer strak geluid!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen
Het geluid en bedienings gemak is boven verwachting. De installatie is zo gebeurt. In de sonos app is het even uitvogelen hoe alles zit, eenmaal door is het simpel te bedienen en er zijn heel veel opties mogelijk. De playbase klinkt werkelijk fantastisch. Zelfs op hoog volume is er geen vervorming. Heb de playbase samen met de sub en 2 play one\'s voor de ultieme film ervaring met deze 5.1 set.
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
uitstekend product had iets meer geluidsniveau verwacht
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • gemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • had meer geluidniveau verwacht
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed geluid in vergelijking met de speakers in de tv
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi design
  • goed geluid
  • verder uit te breiden
  • makkelijk instaleren
  • Minpunten
  • geen
De app is erg makkelijk te bedienen en je kunt ook nog je eigen afstandsbediening aanmelden.
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 10-10-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig Geluid
  • Mooie Vormgeving
  • Gemakkelijk te instaleren
  • Gemakkelijk uit te bereiden
Mooi apparaat staat geweldig onder de tv heeft geweldig geluid gemakkelijk te installeren
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goed product
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te integereren in het Sonos netwerk
  • mooi design
Product heeft strak design, komt mooi geluid uit, functioneert goed met eerder gekochte Sonos producten.
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooien Speakers en lekker klein
 | 16-08-2019
Mooie vormgeving lekker klein en een goed geluid zowel voor muziek als bij films een mooi surround geluid wij zijn er zeer tevreden
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk apparaatbedie
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Gemak
  • Multi functionaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Bedieningsgemak,stijl en verbazend geluid.fijn dat ik de playbase heb gekocht!!
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Super product! Vormgeving geluid bediening alles!
SONOS PLAYBASE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi geluid en design
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke instalatie
  • Makkelijk uit te breiden met andere sonos speakers
  • Goed geluid
Simpel te installeren. Goede kwaliteit geluid. Het design zorgt ervoor dat hij niet opvalt. Het geluid wat hij produceert daarentegen laat hem zeker opvallen. Hij is het geld zeker waard!