U bevindt zich in:
Sonos Playbase Wit Reviews

SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 131 reviews
799,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend geluid
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Installeren
  • Mooi geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Kan niet geheel uitgeschakeld worden
Het installeren van de Sonos playbase vond ik heel eenvoudig om uit te voeren. D.m.v. de app op mijn mobiele telefoon de installatie uitgevoerd. In de app werd duidelijk uitgelegd welke stappen je moest volgen. Ik ben zeer tevreden over het geluid. We hebben later nog 2 sonos one speakers gekocht voor het creëren van surround sound. Ook dit ging zeer eenvoudig. Het enigste nadeel vind ik, dat je de playbase en de losse speakers niet kunt uitzetten. Als er 10 minuten geen geluid is, dan gaan de speakers in de stand-by stand. Ik heb dit opgelost door tussen de netsnoeren een setje van draadloos schakelen te plaatsen, zodat toch alles uitgezet kan worden.
Sonos Playbase Wit Reviews
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft alle verwachtingen
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Eenvoudig te installeren
  • TV kijken wordt een beleving
Onvoorstelbaar wat een supergeluid uit de Playbase komt., zowel gewoon muziek als geluid via de TV. Zeker in combinatie met de Sonos SUB en Sonos ONE Bundel wordt TV kijken een beleving. .Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Te bedienen met de iPhone, de iPad, iMac en de Toch-toetsen op de Playbase zelf. Bovendien mooi vormgegeven en superplat. Wij zijn er super-content mee.
Sonos Playbase Wit Reviews
Sonos Playbase Wit Reviews
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Voldoet aan de verwachtingen
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Super geluid icm soundbar en one's
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Dit product voldoet aan de verwachtingen die ik er van had. Goede uitleg gehad in de winkel.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer strak geluid!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen
Het geluid en bedienings gemak is boven verwachting. De installatie is zo gebeurt. In de sonos app is het even uitvogelen hoe alles zit, eenmaal door is het simpel te bedienen en er zijn heel veel opties mogelijk. De playbase klinkt werkelijk fantastisch. Zelfs op hoog volume is er geen vervorming. Heb de playbase samen met de sub en 2 play one\'s voor de ultieme film ervaring met deze 5.1 set.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
uitstekend product had iets meer geluidsniveau verwacht
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • gemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • had meer geluidniveau verwacht
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed geluid in vergelijking met de speakers in de tv
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi design
  • goed geluid
  • verder uit te breiden
  • makkelijk instaleren
  • Minpunten
  • geen
De app is erg makkelijk te bedienen en je kunt ook nog je eigen afstandsbediening aanmelden.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 10-10-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig Geluid
  • Mooie Vormgeving
  • Gemakkelijk te instaleren
  • Gemakkelijk uit te bereiden
Mooi apparaat staat geweldig onder de tv heeft geweldig geluid gemakkelijk te installeren
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goed product
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te integereren in het Sonos netwerk
  • mooi design
Product heeft strak design, komt mooi geluid uit, functioneert goed met eerder gekochte Sonos producten.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooien Speakers en lekker klein
 | 16-08-2019
Mooie vormgeving lekker klein en een goed geluid zowel voor muziek als bij films een mooi surround geluid wij zijn er zeer tevreden
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk apparaatbedie
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Gemak
  • Multi functionaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Bedieningsgemak,stijl en verbazend geluid.fijn dat ik de playbase heb gekocht!!
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Super product! Vormgeving geluid bediening alles!
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi geluid en design
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke instalatie
  • Makkelijk uit te breiden met andere sonos speakers
  • Goed geluid
Simpel te installeren. Goede kwaliteit geluid. Het design zorgt ervoor dat hij niet opvalt. Het geluid wat hij produceert daarentegen laat hem zeker opvallen. Hij is het geld zeker waard!
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in een woord geweldig geluid.
 | 19-06-2019
een heel mooi systeem .
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dankzij een mooi aanbod van plattetv.nl nu een geweldige geluids opstelling van Sonos in huis.
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Bedienings-gemak
  • Toepassings mogelijkheid
  • Eenvoud m.b.t. aansluiten
  • Minpunten
  • Subwoofer niet heel simpel uit te schakelen
Na 10 jaar Harman kardon in huis te hebben gehad nu de overstap naar Sonos gemaakt. Eerst met 1 Sonos One begonnen en inmiddels aardig verslaaft aan dit merk. Nu inmiddels een geweldige 5.1 installatie van dit merk.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 12-05-2019
Werkt Verslavend leuk speelgoed
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geweldig
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid spat zuiver
  • Mooi design of het bij de tv hoort.
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Snelle levering
  • Ik raad de playbase aan.
  • Minpunten
  • Nog niet ondenkt.
Wat een geweldig ding de playbase van sonos! Wat een geluid echt spat zuiver en helder makkelijk aan te sluiten en te bedienen met de app van sonos en via de touch screen op de playbase. Met twee speakers van sonos one haal je je eigen bioscoop in huis wat een geluid zo mooi! De speakers zijn ook makelijk te koppelen aan de playbase dat doe je via de sonos app. Wil jij een mooi geluid dat alles mooier en beter klinkt met tv kijken films, series, muziek. Ga dan voor de playbase met twee sonos speakers! Ik raad de playbase zeker aan.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede aankoop geweest.
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk instaleren.
  • Goed geluid.
  • Mooie vormgeving
Prima geluid.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi strak design en zeer goed geluid.
 | 21-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi strak design
  • Perfect in combi met de Sanus Swivel
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over de Sonos Playbase. Zowel het geluid als het bedieningsgemak waarmee je hem kunt instellen. We wilden eigenlijk voor een Samsung soundbar gaan maar na het luisteren ende goede uitleg in Doetinchem toch voor de Playbase gegaan en nog geen moment spijt van.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Doet meer dan het moet doen!
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Installatie
Doet meer dan het moet doen! Prachtig geluid en makkelijk aan te sluiten en te bedienen.
SONOS PLAYBASE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima geluid, simpele instalatie en mooi desighn
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Desighn
  • Bediening
  • Minpunten
  • Echte bas moet je booster voor hebben
Prima aanvulling op mijn play 1’s