U bevindt zich in:
Sonos Playbar Muurbeugel Reviews

SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 23 reviews
64,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Past goed op de playbar en is makkelijk te monteren.
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te monteren
  • Dunne smalle beugel
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima muurbeugel
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Strak design
  • 5 minuten werk in totaal
Wat je van Sonos kan verwachten: een strakke muurbeugel, supermakkelijk te installeren, waterpasje meegeleverd, en de playbar hang je er zo aan op. Ik denk maximaal 5 minuten werk om je playbar onder je tv te hangen.
Sonos Playbar Muurbeugel Reviews
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima beugel voorde Playbar!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Niet zichtbaar
  • Perfecte pasvorm
Goed product met perfecte pasvorm!
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Simpel te installeren zonder gedoe.
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • handleiding
  • mal voor positionering
  • alles inbegrepen
  • Minpunten
  • geen
past uiteraah perfect bij de planbar
Sonos Playbar Muurbeugel Reviews
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goeie strakke beugel
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Eenvoudige montage
  • Playbar makkelijk op te hangen
  • Strak tegen de muur
Makkelijk te monteren, eenvoudig te gebruiken, strak tegen de muur
Sonos Playbar Muurbeugel Reviews
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super product
 | 11-10-2019
  • Pluspunten
  • Past als gegoten
  • Vormgeving top
  • Minpunten
  • Geen
Tja wat moet je zeggen over sonos ik vind het een super product
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Handig voor de Sonos op te hangen
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Montage
  • Mal
  • Minpunten
  • Nvt
Zeer gemakkelijk te monteren omdat er een mal bij zat om de juiste plaats te bepalen.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig, eenvoudige montage en stijlvol
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • eenvoudige montage
  • strak design
Prachtig product, gemakkelijke montage en strak design kortom als je de playbar aanschaft is dit zeker een aanrader!
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Bijna perfect
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Soundbar zit dicht op de wand.
  • Minpunten
  • Er had iets meer ruimte tussen beugel en soundbar moeten zijn i.v.m. achterlangs leggen van kabels
De soundbar kan mooi strak tegen de wand gemonteerd worden. Dit heeft ook het nadeel dat er amper genoeg ruimte is om kabels achter de soundbar te laten lopen. Het gaat wel maar had iets ruimer gemogen.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strak beugeltje, eigenlijk een must!
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • montage gemak
  • goeie bruikbare mal
Om de Playbar strak op de muur te bevestigen is deze beugel uitermate geschikt. Als je een dergelijke planbar hebt gekocht, moet ie gewoon hierop bevestigd worden.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Handig ophangsysteem
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Compleet met alles
  • Duidelijke montagehandleiding
Mooi systeem om de playbar op te hangen. Duidelijke montagehandleiding inclusief montagemal. Alles compleet inclusief klein waterpark.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Het is een beugel, verder weining bijzonders over te zeggen
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • template
  • Minpunten
  • het monteren.
Er zit een template bij wat het monteren moet helpen. Echter met 8mm boren in betonnen muur lukt het mij nooit om de gaten uiteindelijk op de zelfde plek te houden Maar ligt meer aan mij dan aan het product..
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi, handig en makkelijk.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Mal om gaten af te tekenen
  • Minpunten
  • Geen
Prima product. Zo weet je dat je aankoop goed komt te hangen aan de muur.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top spul dat Sonos
 | 19-11-2018
Hangt mooi onder de tv en geeft een goed geluid.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Simpele beugel die doet wat hij moet doen
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Playbar makkelijk ophangen en eraf halen
  • Makkelijk op te hangen
Simpele beugel die doet wat hij moet doen. Bepaal de locatie waar de beugel mag komen, water pas aftekenen en boren. Sonos Playbar word opgehangen aan 2 bevestigingspunten die aan de beugel zitten. Je zou de playbar ook kunnen ophangen met schroeven, maar je krijgt ze nooit zo snel en gemakkelijk op de juiste afstand en waterpas als bij het plaatsen van een Sonos Playbar beugel.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super simpel en super plat
 | 18-06-2018
  • Minpunten
  • Geen
Super gemakkelijk vast te schroeven. Papieren mal van de muurbeugel en klein waterpasje zit erbij om precies juist te plaatsen. Je hebt minimaal 2 linkerhanden nodig. Super simpel!
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Praktische beugel
 | 08-04-2018
handige beugel en makkelijk te monteren. Alleen als men in beton moet boren moet men zeer goed opletten dat de gaten precies horizontaal zitten omdat er geen correctie meer mogelijk is. De muur gaten zouden iets van correctie mogelijkheden moeten hebben,
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima beugel voor sonos playbar
 | 09-12-2017
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Beugel is makkelijk te monteren, van goede kwaliteit en zit strak tegen de muur.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een heel erg degelijk produkt.
 | 09-12-2017
Zie hierboven. Degelijk produkt.
SONOS PLAYBAR MUURBEUGEL REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dank jullie wel Platte TV.NL voor advies inzake deze perfecte montagebeugel en creating amazing met mijn nieuwe Sonos systeem !!
 | 03-11-2017
Montage gemak 100% en goed advies van Platte TV.NL. Mooi plat aan de muur en zeer gemakkelijke montage van de Playbar !