U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 464 reviews
699,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vol geluid, alsof je er midden in zit
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • surround geluid
  • Minpunten
  • geen
Neemt nauwelijks ruimte in beslag, past mooi onder de televisie. Geeft een mooi vol geluid.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische playbar voor een zeer betaalbare prijs!!!!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • makkelijke aansluiting
Ik vind de Sonos Playbar een mooi uitstraling hebben. Het geluid is super en het apparaat is zeer makkelijk te installeren. Later wil ik de subwoofer en nog een speaker voor boven erbij kopen. De bekeken revieuws hebben hun verhaal waar gemaakt.......zeker een aanrader de Sonos Playbar.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel helder geluid
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Erg makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Kwa geluid mis je de sub
  • Prijzig
Erg makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Helder geluid maar je hebt de sub wel echt nodig.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GE-WEL-DIG!!!
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • mooie strak
  • makkelijk bedienbaar
  • geweldig geluid
  • snel in te stellen
  • Minpunten
  • geen één
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt top
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • uitstraling
  • kwaliteit
Even over nagedacht om playbar aan te schaffen geen spijt van top product.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 08-01-2019
Prachtig geluid, draadloos uit te breiden
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super ding
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruik
  • Kwaliteit
Werkt perfect mooi in combinatie met mijn nieuwe tv de 55pos9002 super
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
super geluid
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • koppeling met tv
super geluid en makkelijk te bedienen met app.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Had het eerder moeten kopen
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Geweldig geluid,makkelijk te installeren
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal fantastisch
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Niet te duur
  • Mooie vorm
  • Heerlijk geluid
Eindelijk een soundbar aangeschaft omdat het tv geluid niet zo goed kon horen. De SONOS is duidelijk, helder geluid en ook fijn om de radio aan te zetten.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima kwalitwit voor dit geld
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastische soundbar
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Minder goed te bedienen via mijn tv afstandsbediening
Fantastische soundbar voor dit geld, makkelijk aan te sluiten / te installeren. Mooie vormgeving, en makkelijk in gebruik. Verder vriendelijk geholpen, en snelle service... kortom: prima aanschaf!
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top
 | 10-12-2018
Allemaal volgens verwachting
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooie en gave speaker met perfect geluid!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Wel veel geld
Geweldig, waar voor je geld
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een onmisbare toevoeging aan je Sonos set-up
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Set-up
  • Minpunten
  • Prijs
Ik heb veel soundbars getest en bekeken maar als het aankomt op gebruiksgemak, switchen tussen tv/film/muziek, geluidskwaliteit en vormgeving dan wint de Sonos Playbar voor mij. In een kleinere woonkamer is het niet nodig om de SUB van Sonos er nog aan toe te voegen - daarvoor heeft de PLAYBAR genoeg bass - en met 2 SONOS ONE speakers achter je creëer je een geweldig surround sound effect. Erg prijzig, maar maakt het waar.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne soundbar
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Minpunten
  • Aanschaf prijs
Geeft prachtig geluid, ziet er goed uit en is een ware beleving ivm een goede tv
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi product gekocht bij een mooie winkel
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Goed vol geluid
  • Makkelijk te koppelen met andere Sonos
De Sonos playbar is een makkelijk bedienbare speaker met een mooi vol geluid.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eenvoudig in gebruik, super geluid
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Vorm
Bij veel producten wordt er gezegd dat installeren eenvoudig is en het koppelen van andere apparaten ook. Vaak blijkt dat niet zo, bij Sonos dus wel en een super geluid.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid! En eenvoudige installatie
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Aansluiting
  • Goed geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
Wat een helder en goed geluid komt hier uit! Aansluiten met 2 kabels, 1 stroom en 1 optische kabel en klaar ben je. Het kost wat maar dan heb je echt wat.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid en vlekkeloze bediening!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
De soundbar is makkelijk te installeren, geeft een fantastisch geluid en is te combineren met extra boxen. De bediening is top wanneer je deelneemt aan het zelfde WiFi netwerk.