U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 571 reviews
649,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super nooit zoveel naar muziek geluisterd
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Leuk / makkelijk uit tebreiden
  • Minpunten
  • Weer een afstandsbediening (telefoon of ipad)
Ik vind het geluid erg mooi wat er uit komt en veel bedieningsgemsk
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden Goed geluid
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
Gemakkelijk te installeren verder goed afgewerkt. en bij de radio kan het TV scherm uitgeschakeld worden.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Soundbar en mooi geluid
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Mooi geluid
  • Ziet er netjes uit onder de tv
Was makkelijk te installeren en heeft mooi geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk geluid
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Wat een heerlijk en fantastisch geluid, de soundbar past precies onder de televisie. Zowel het geluid van de tv als van Sonos radio of spotify klinkt geweldig! Snel de subwoofer en 2 achterspeakers halen !!
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een topper!!!
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid.
  • Makkelijk te via de app.
  • Makkelijk aan de sluiten.
  • Uiterlijk is mooi.
  • Minpunten
  • Wat lastig te koppelen met een Samsung afstandsbediening.
Wat een super geluid. We zijn ontzettend blij dat we voor Sonos hebben gekozen. Je kunt dit systeem makkelijk uitbreiden, erg handig zo hoef je niet alles ik 1 keer te kopen. Via de app. Kun je de speaker makkelijk bedienen. Dus ik raad de Sonos playbar ook iedereen aan. TOP product!!!
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is top
 | 31-05-2020
Het is een heel goed en mooi geluid wij zijn er super blij mee
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Meerdere toestellen verbinden
  • Sonos app goed bedienbaar
  • Prachtige Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Wij hebben via Platte TV deze Sonos Playbar samen met de LG TV gekocht. We kregen ook een mooie prijs voor beiden. De volgende aankopen gaan we dan ook zeker weer hier doen.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop gevoel
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Meerdere toestellen verbinden
  • Radio luisteren
  • Mooi design
  • Sonos app goed bedienbaar
  • Maakt makkelijk verbinding met tv en mobiel
  • Minpunten
  • Geen
Schitterend geluid.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid en super simpel om aan te sluiten. Daarnaast makkelijk in gebruik. De prijs en service van Platte TV maakt het plaatje compleet!!!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Nog geen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Prachtige Vormgeving
  • Werkt perfect met de app
Mooi geluid en makkelijk om uit te breiden met meer Sonos
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Fantastisch geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Voldoet aan alle eisen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer blij met deze playbar. Voldoet aan alle eisen. Vriendelijk geholpen door personeel.met verstand van zaken .
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Playbar is een stylish, compacte en zeer krachtige soundbar die kraakhelder geluid geeft en een luxe uitstraling heeft door het strakke en mooie design.
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Digital
  • Ondersteuning online muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Apple Music
  • Mooi en strak design
  • Gebruiksgemak
  • Voldoende bass, ook zonder Sub
  • Minpunten
  • Geen DTS ondersteuning
Vorige week de SONOS Playbar gekocht via Platte TV te Naarden. Wat een fijne ervaring en mooie winkel! Zeer deskundig advies en verkoopadviseur neemt uitgebreid de tijd voor je. De Sonos Playbar is een stylish, compacte en zeer krachtige soundbar. Absoluut tevreden! De installatie was een fluitje van een cent en de soundbar stond direct in verbinding met de 3 PLAY:1 speakers die ik in de woonkamer en keuken heb staan. Voor mij geeft deze Playbar een perfect geluid, en zijn alle SONOS boxen gemakkelijk (afzonderlijk van elkaar) te bedienen via die app van ieders telefoon. Er zit standaard voldoende bas in het geluid van de SONOS Playbar maar wellicht in de toekomst alsnog uitbreiden met de SONOS SUB voor de ultieme bioscoop belevenis.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een bom duiten, maar wat is het geluid fenomenaal...
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Samenwerking met andere apparatuur
  • Minpunten
  • Geen
Bij de aanschaf van een nieuwe tv wilden wij ook een soundbar, aangezien we al 2 Sonos One boxen hebben, moest dit dus een soundbar van Sonos worden, Onze keuze ging uit naar de Beam of de Playbar, maar ongeveer 3 seconden nadat de verkoper overschakelde van het geluid van de Sonos Beam, naar de Playbar was voor ons de keuze gemaakt. Wat een kristalhelder geluid. Echt een super audio ervaring.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende soundbar
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
  • Wifi nodig om te functioneren
Recent over gestapt naar Sonos in huis, en met een verhuizing nu ook de playbar onder de TV opgehangen. In combinatie met de muurbeugel van Sonos een eitje om het op te hangen en de app van Sonos leid je ook eenvoudig door de installatie. Geluid is super, hebben woonkamer met een vide en door te combineren met wat One SL boxen een perfect geluid door het hele huis. Zeker een aanrader, zowel qua geluid, gebruiksgemak en design.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een top apparaat
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Prijs
Ik ben heel erg te spreken over de geluidskwaliteit en het design dit is echt een aanrader
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
top geluid
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bediening
  • Minpunten
  • heb ik nog niet gevonden
Sta verbaast over de gemakkelijke bediening en het top geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Service
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Geen
Strak apparaat met prachtig geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos playbar top product met zeer goed geluidskwaliteit.
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen via de app
  • Minpunten
  • Zijn er niet
Na een tijdje nadenken of we het gingen doen toch een goede deal kunnen sluiten met plattetv.nl over de sonos playbar. Wij zijn heel erg tevreden over de sonos playbar heeft een top geluid en wij willen binnenkort zeker de set uitbreiden met de sonos sub. Wij hopen dit natuurlijk weer bij plattetv.nl te kunnen doen met een goede deal.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie soundbar voor onder TV
 | 22-04-2020
Een fantastisch mooie playbar met een geweldig geluid.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Sonos App
  • Weinig kabels
  • Minpunten
  • Truplay kan niet ingesteld worden met Android devices
Het gemak waarmee de Sonos Playbar met al je apparaten gekoppeld kan worden is super. Daarnaast is de geluidskwaliteit erg hoog en doet de Playbar zeker niet onder voor een gemiddelde surround set bij het bekijken van films en beluisteren van muziek.