U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 540 reviews
669,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 14-02-2020
voldoet uitstekend
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product en merk!
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
Naast de Playbar ook 2 Sonos One’s en een sub aangeschaft en het werkt werkelijk waar geweldig. Installatie was super eenvoudig en je werd door de Sonos app erg makkelijk door het proces heen geleid. Het geluid is eveneens fantastisch!
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Topaankoop
 | 11-02-2020
Topaankoop
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Mooi apparaat
  • Makkelijk te bedienen
  • Internet radio
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Nu ik hem heb snap ik niet waarom ik zo lang gewacht heb met de aankoop !!
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Werkt prima
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • geluid
  • app
  • Minpunten
  • geen
Mooi plat en gemakkelijk te bedienen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Werkt prima
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • geluid
  • app
  • Minpunten
  • geen
Mooi plat en gemakkelijk te bedienen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
super geluid helder en zuiver
 | 02-02-2020
zelf bij volume hard blijft het geluid geweldig echt een bioscoop geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goed produkt
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • eenvoudige installatie
  • design
  • Makkelijk later uitbreiden
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
doet wat hij moet doen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ongehoord al een goed geluid.
 | 20-01-2020
Simpel en goed
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TOP!
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • eenvoudige installatie
  • zelfs zonder SUB een vrij stevige bas
  • Minpunten
  • meegeleverde optische kabel is vrij kort
Een heel mooi design dat makkelijk in bediening is en heel eenvoudig te installeren is met de SONOS app. Ook zonder de SUB heeft men al vrij stevige bastonen. Zouden we direct aanbevelen aan derden!
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch product zeker een aanrader voor iedereen die van mooie audio houdt
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige instantie
  • Super geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Die zijn er niet
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Groots geluid in kleine verpakking
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Erg goede geluidskwaliteit
  • Goede diepe bass
  • Uitstekende stereo separatie
  • Extreem simpele installatie
  • Kan goed hard in vrij grote huiskamer
  • Minpunten
  • Geen HDMI ARC
Ik heb best wel een tijdje zitten twijfelen om deze playbar te kopen aangezien de prijs behoorlijk stevig is maar toen ik deze sounbar bij een vriend mocht bewonderen wist ik dat ik hem toch moest gaan kopen, natuurlijk kon Platte TV deze playbar leveren voor een prijs waar ik geen nee tegen kon zeggen. Deze playpar is echt van uitstekende kwaliteit, geluid is helder en ruimtelijk, het is bijna ongelofelijk hoe goed het geluid uit deze soundbar is en zelfs op hoog volume weet deze krachtpatser nog te overtuigen. Dit is Sonos op zijn best. Ik heb als surround speakers nog wel 2 Sonos Play 3\'s en een Sonus sub aangesloten voor 5.1 surround, hoewel misschien wat overkill om Play 3\'s te gebruiken maar deze had ik nog in huis. De playbar is prima te gebruiken zonder extra surround speakers en maakt TV kijken zeer aangenaam. Deze playbar is gewoon geweldig en samen met de goede service van Platte TV is het een no-brainer!
Sonos Playbar Reviews
Sonos Playbar Reviews
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima geluid
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Uiteindelijk gemak na instellen
  • Mooie suround geluid
  • Minpunten
  • Werkt niet op 5ghz internet
  • Geen eigen afstandsbediening
  • Werkt nog met infrarood
Zat helaas geen ophang materiaal bij en geen afstandsbediening
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig geluid
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • geen hdmi aansluiting
nu eindelijk een geweldig geluid in de kamer van de tv is zijn geld meer dan waard
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product welke mijn thuisbioscoop ervaring compleet maakt!
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Eenvoudige installatie
  • Goed geluid
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • geen
Top product, goede kwaliteit en makkelijk te koppelen aan de rest van de Sonos producten
Sonos Playbar Reviews
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Helemaal top
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Top service Plattetv.nl
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Het product functioneert goed, ik ben er erg blij mee.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fraai en perfect geluid
 | 01-01-2020
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • vormgeving
Prima
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Krachtige jongen die de TV qua geluid naar een hoger level tilt.
 | 30-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Strakke kwaliteit, voelbaar, zichtbaar en hoorbaar
  • Eenvoudig te installeren
  • Sonos dus!
  • Minpunten
  • Veel geld, maar duur?
  • Niet klein en schattig
Prima geluid. Eenvoudig te installeren. Krachtig, helder, transparant. Duidelijke versterking stereobeeld. Spraak blijft helder. Nieuwe 3D TV beleving qua geluid vooral met twee achter speakers (bijv Sonos One).
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Lekker geluid makelijk te bedienen
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen via app
Goed en lekker geluid zeker in samenwerking met de sub . Makelijk te bedienen via de app . Mooie vormgeving zelfs mijn vrouw vind de sub mooi om naast het tv meubel te hebben staan Zeker een aanrader
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie playbar die smaakt maar meer
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk later uitbreiden
  • Gebruik Sonos app is eenvoudig
  • Minpunten
  • Niet genoeg geluid om een grote woonkamer te vullen
Product is heel mooi vormgegeven en past op heel veel verschillende plekken. Na aanschaf merkte we dat het geluid van de playbar de kamer niet genoeg vulde, waarna we de set hebben uitgebreid met een sub en nogntwee sonos speakers. Het connecten van de apparaten was zeer gemakkelijk een heel tevreden met het eindresultaat
Sonos Playbar Reviews
Sonos Playbar Reviews