U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 500 reviews
679,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Precies wat ik zocht
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Korting
  • Bas
  • Minpunten
  • Lastige aansluiting met Qled afstandsbediening
Superieure geluidskwaliteit en super service van Plattetv. Ik ben er heel blij mee.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig geluid!!!
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te insteleren
  • Makkelijk uit te breiden
  • Mooi design
  • Duur maar absoluut waar voor je geld
  • Minpunten
  • Prijzig maar zie ook mijn pluspunten
Wat een verschil van luisterervaring met deze playbar. Wij hebben het nu verder uitgebreid met de sub en 2 speakers one. Heel makkelijk te instaleren kind doet de was. Super blij met deze aankoop!!!
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch product met ultiem geluid
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Optimaal geluid
  • Mooie vormgeving
  • Prijs kwaliteit verhouding perfect
  • Makkelijk instelbaar
  • Minpunten
  • Geen
Playbar i.c.m. player 3: mooi, mooier, mooist. Fantastisch surround geluid. Echt genieten. Pure verwennerij voor het oor. Advies Platte tv was zeer welkom en zinvol. Sonos betekent kwaliteit.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid ( in combinatie met 2x one)
  • Gemak
Wat een vooruitgang na mijn Bose systeem. Het gemak wat Sonos biedt en vooral het meerendeel van de draden niet meer aanwezig zijn, heerlijk.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Hoe is het mogelijk dat 1 meter Sonos Playbar zo’n mooi zuiver geluid kan geven.
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Instelling
  • Minpunten
  • GEEN.
Super geluidsweergave mooie vormgeving en ozo makkelijke bediening en instelling.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
Perfect product met super geluid. Bioscoop gevoel
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid over de gehele set
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Prijs
Ik heb de hele set gekocht inclusief sub en 2x one. Daarmee heb je echt geweldig geluid bij films en muziek vanuit Spotify of andere diensten speel je snel en moeiteloos af
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Kwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Best prijzig
Mooie vormgeving, kwalitatief hoogwaardig en super eenvoudig te installeren.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 09-06-2019
Een mooi top apparaat.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed
Mooi kleur
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
door de koppeling met de smartphone is het gebruik eenvoudig het geluid is zonder de subwoofer erg vlak
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gebruik gemak
  • Minpunten
  • weinig bas
  • geen pootjes om los te plaatsen
handig en mooi echter jammer dat de subwoofer nogal duur is
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Als die goed was gemonteerd was ik misschien blij geweest
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gemak
Grandiose verkoper, Chapeau maar na installatie door de service monteur aan de wand met een draaibare televisie is dit geen succes. Geluid blijft achter de tv dus zou misschien beter kunnen zijn
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer fijne soundbar!
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bediening
  • Makkelijke instalatie
  • Minpunten
  • Meegeleverde optische kabel is van mindere kwaliteit
Naast het super mooie geluid is het ook makkelijk te instaleren. En met iedere afstandsbediening is de volume te regelen. In een woord SUPER!
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig
 | 27-05-2019
Zeer tevreden
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
heel content
 | 21-05-2019
heel content
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Dising.
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijke installatie, via de sonos app. Zeer goed geluid.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blije vader/man!
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Volle geluid
  • Design
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Mijn man wilde de playbar al een tijdje geleden kopen, dus hebben mijn dochter en ik hem verrast met vaderdag/zijn verjaardag. Het product is makkelijk te installeren en het geluid vult de hele woonkamer. De strakke design past perfect bij onze tv, alleen moeten we wel op zoek naar een nieuwe tv kast, aangezien de playbar langer is dan de tv kast. Ik blij, omdat platte tv de scherpste prijs heeft, mijn man blij, omdat hij veel beter geluid heeft
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
prima luid, aanwinst voor de woonkamer
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top product
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • Minpunten
  • Koppeling afstandbediening
Mooi en goed werkend product, alleen koppeling met afstandsbediening TV werkt nog niet helemaal goed.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie soundbar met een heerlijk geluid
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden