U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 513 reviews
689,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed geluid voor een goede prijs
 | 07-11-2019
  • Pluspunten
  • Goede qualiteit
  • Mooie prijs
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
De sonos planbare geeft fantastisch geluid en is in 5 minuten geïnstalleerd op je tv en te bedienen met de tv afstandsbediening. Daar bij komt ook nog dat je de playbar als box kan gebruiken om je favoriete muziek af te spelen doormiddel van de sonos app.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Sonos app
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Makkelijk aan te sluiten en de Sonos app werkt erg goed. Mooi straks design en het geluid is icm met de Sonos Sub erg goed.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk bediening
  • Uitstraling
  • Spotify
Goed geholpen in de winkel en goed advies gekregen! Ben er ook zeker van dat ik de rest ook daar ga halen.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Beste sounsysteem tot nu toe
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudig aan te sluiten en op te hangen
  • Eenvoudig te breiden
  • Prima geluid, mooi design
  • Werkt fantastisch icm met bv spotify
Mooi steak design, eenvoudig in te stellen en te combineren met andere componenten, prima geluid.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vol geluid
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Bas geluid is in te regelen
  • Mooi product
  • Kwaliteit product
  • Goede sonos app
Top product
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect zo, en genoeg bas geluid, sub heb ik dan niet nodig.
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • Goed vol geluid
  • Genoeg bas er in
  • Mooi geintregeerd met de tv
  • Makkelijk koppelen met de tv
  • Gehele bediening werkt fijn
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte installatie
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedienings gemak
  • moderne uitstraling
  • goede app
  • mooie en moderne sub
  • Minpunten
  • heeft geen (1) hdmi aansluiting
Naar Platte tv gegaan, mijn vrouw en ik, om een HEOS te kopen, had thuis al wat kennis op gedaan (internet) waardoor ik op deze installatie uitkwam. Deze had 4 HDMI aansluitingen. Eenmaal bij de platte tv werden wij aangesproken door Robin. Wij vertelden hem dat wij voor de Heos kwamen en hij begeleidde ons naar desbetreffende installatie. Daar gekomen vertelde hij het een en ander over de installatie en liet ons het geluid horen, mooi geluid. Ik zag ook de Sonos staan en wilde die ook weleens horen. Nou, Gelijk overstag, het geluid klonk beter en had meer uitstraling zeker met de zwart matte sub erbij. De deur uitgegaan met de Sonos. Ook dank aan Robin die ons zonder naar het "bekkie"te praten ons de keus liet.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
heerlijk diep geluid
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • niet te opvallend
  • uitstekend geluid
  • past prima bij de tv
  • bediening eenvoudig
  • Minpunten
  • had iets goedkoper mogen zijn
  • wandbevestiging niét bijgeleverd
Past prima in mijn huiskamer, zeker met de aanvulling van 2 Sonos one\'s
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is echt een super play-bar
 | 11-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijk in je bestaande systeem toe te voegen
  • Minpunten
  • Geen
Voegt echt wat toe in mijn bestaande sonos systeem Super geluid en makkelijk in gebruik
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super produkt, past wel net niet onder een samsung 55 inch televisie
 | 30-09-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Spraak versterking
  • Minpunten
  • Relatief duur
  • Mag iets meer bas
  • Past niet onder samsung 55inch TV zonder deze op te hangen
Goed geluid , wel in aanschaf wat duur. Daar staat tegenover dat het Sonos Eco-systeem schitterend werkt
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig geluid
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Koppelen aan overige Sonos speakers
  • Geluid van tv via optische kabel
  • Bediening via app en ook op playback zelf
  • Minpunten
  • Prijs?
Netjes geholpen in de fysieke winkel in Eindhoven. Verkoper nam de tijd voor ons en liet alle verschillen goed horen tussen Bram, playback en playback. De playback was duidelijk het beste. Mooie prijs voor dit product en direct mee kunnen nemen. Thuis aangekomen was het installeren een fluitje van een cent d’n met 2 Play 1 als surroundgeluid speakers is het een geweldige bioscoopervaring.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niet goedkoop maar dan heb je ook top kwaliteit.
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluidweergave
  • Installatiegemak
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Moeilijk om minpunten te vinden.
Met de Sonos app is het “plug an d play” om de Playbar te installeren. Een prachtig TV geluid en daarna ook andere Sonos speakers aangesloten op het Sonos netwerk. Voor mij een nieuwe wereld van geluid. Helemaal in te stellen op eigen wensen.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een ongelofelijk mooi geluid
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • top geluid
  • alles draadloos
  • mooie vorm
Wij raden iedereen een SONOS planbar aan. TOP Product.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Precies wat ik zocht
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Korting
  • Bas
  • Minpunten
  • Lastige aansluiting met Qled afstandsbediening
Superieure geluidskwaliteit en super service van Plattetv. Ik ben er heel blij mee.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig geluid!!!
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te insteleren
  • Makkelijk uit te breiden
  • Mooi design
  • Duur maar absoluut waar voor je geld
  • Minpunten
  • Prijzig maar zie ook mijn pluspunten
Wat een verschil van luisterervaring met deze playbar. Wij hebben het nu verder uitgebreid met de sub en 2 speakers one. Heel makkelijk te instaleren kind doet de was. Super blij met deze aankoop!!!
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch product met ultiem geluid
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Optimaal geluid
  • Mooie vormgeving
  • Prijs kwaliteit verhouding perfect
  • Makkelijk instelbaar
  • Minpunten
  • Geen
Playbar i.c.m. player 3: mooi, mooier, mooist. Fantastisch surround geluid. Echt genieten. Pure verwennerij voor het oor. Advies Platte tv was zeer welkom en zinvol. Sonos betekent kwaliteit.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid ( in combinatie met 2x one)
  • Gemak
Wat een vooruitgang na mijn Bose systeem. Het gemak wat Sonos biedt en vooral het meerendeel van de draden niet meer aanwezig zijn, heerlijk.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Hoe is het mogelijk dat 1 meter Sonos Playbar zo’n mooi zuiver geluid kan geven.
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Instelling
  • Minpunten
  • GEEN.
Super geluidsweergave mooie vormgeving en ozo makkelijke bediening en instelling.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
Perfect product met super geluid. Bioscoop gevoel
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid over de gehele set
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Prijs
Ik heb de hele set gekocht inclusief sub en 2x one. Daarmee heb je echt geweldig geluid bij films en muziek vanuit Spotify of andere diensten speel je snel en moeiteloos af