U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 579 reviews
649,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid en ziet er goed uit!
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Installatie
Het apparaat ziet er goed uit en het geluid is volledig naar wens. De bediening werkt inmiddels ook maar dat had nog wel wat voeten in de aarde. Het Wifi netwerk van de Sonos was namelijk in eerste instantie anders dan mijn standaard netwerk (van mijn telefoon dus) en na een tijd rommelen kwam ik er achter dat dat hetzelfde moet zijn... Maar goed, nu het staat ben ik er zeer tevreden mee.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid
 | 19-10-2020
  • Pluspunten
  • Top
  • Minpunten
  • Geen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Degelijk goed ontworpen soundbar
 | 07-09-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Prima geluid
  • Goede afmetingen
  • Minpunten
  • Nog geen
Een degelijk toestel met goede geluidskwaliteiten, wel even zorgen voor de juiste instelling voor de ruimte waar je deze plaatst maar daarna met de films echt genieten van diepe bas en strak geluid.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 05-09-2020
  • Pluspunten
  • Koppelbaar met andere Sonos producten
  • Vormgeving
  • Mooi diep geluid
  • Minpunten
  • Prijzig
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig
 | 29-08-2020
Ben super te vrede met de playbar geweldig geluid en een top winkel goed personeel klant vriendelijk een echte aanrader om hier je spullen te kopen
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima produkt
 | 27-08-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • instelling
  • koppelingTV
  • Minpunten
  • Je moet wel een moderne mobiel hebben voor de instelling
  • prijs is wat aan de dure kant
Prima produkt als je hem eenmaal hebt ingesteld
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid en mooi design
 | 19-08-2020
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • Makkelijk bedienbaar
Ik zou het iedereen aanraden het is niet goedkoop maar geweldig geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
waanzinnige soundbar
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • met app te bedienen
Geweldig geluid, zeker icm one speakers en sub3
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super nooit zoveel naar muziek geluisterd
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Leuk / makkelijk uit tebreiden
  • Minpunten
  • Weer een afstandsbediening (telefoon of ipad)
Ik vind het geluid erg mooi wat er uit komt en veel bedieningsgemsk
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden Goed geluid
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
Gemakkelijk te installeren verder goed afgewerkt. en bij de radio kan het TV scherm uitgeschakeld worden.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Soundbar en mooi geluid
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Mooi geluid
  • Ziet er netjes uit onder de tv
Was makkelijk te installeren en heeft mooi geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk geluid
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Wat een heerlijk en fantastisch geluid, de soundbar past precies onder de televisie. Zowel het geluid van de tv als van Sonos radio of spotify klinkt geweldig! Snel de subwoofer en 2 achterspeakers halen !!
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een topper!!!
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid.
  • Makkelijk te via de app.
  • Makkelijk aan de sluiten.
  • Uiterlijk is mooi.
  • Minpunten
  • Wat lastig te koppelen met een Samsung afstandsbediening.
Wat een super geluid. We zijn ontzettend blij dat we voor Sonos hebben gekozen. Je kunt dit systeem makkelijk uitbreiden, erg handig zo hoef je niet alles ik 1 keer te kopen. Via de app. Kun je de speaker makkelijk bedienen. Dus ik raad de Sonos playbar ook iedereen aan. TOP product!!!
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is top
 | 31-05-2020
Het is een heel goed en mooi geluid wij zijn er super blij mee
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Meerdere toestellen verbinden
  • Sonos app goed bedienbaar
  • Prachtige Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Wij hebben via Platte TV deze Sonos Playbar samen met de LG TV gekocht. We kregen ook een mooie prijs voor beiden. De volgende aankopen gaan we dan ook zeker weer hier doen.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop gevoel
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Meerdere toestellen verbinden
  • Radio luisteren
  • Mooi design
  • Sonos app goed bedienbaar
  • Maakt makkelijk verbinding met tv en mobiel
  • Minpunten
  • Geen
Schitterend geluid.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid en super simpel om aan te sluiten. Daarnaast makkelijk in gebruik. De prijs en service van Platte TV maakt het plaatje compleet!!!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Nog geen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Prachtige Vormgeving
  • Werkt perfect met de app
Mooi geluid en makkelijk om uit te breiden met meer Sonos
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Fantastisch geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Voldoet aan alle eisen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer blij met deze playbar. Voldoet aan alle eisen. Vriendelijk geholpen door personeel.met verstand van zaken .
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Playbar is een stylish, compacte en zeer krachtige soundbar die kraakhelder geluid geeft en een luxe uitstraling heeft door het strakke en mooie design.
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Digital
  • Ondersteuning online muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Apple Music
  • Mooi en strak design
  • Gebruiksgemak
  • Voldoende bass, ook zonder Sub
  • Minpunten
  • Geen DTS ondersteuning
Vorige week de SONOS Playbar gekocht via Platte TV te Naarden. Wat een fijne ervaring en mooie winkel! Zeer deskundig advies en verkoopadviseur neemt uitgebreid de tijd voor je. De Sonos Playbar is een stylish, compacte en zeer krachtige soundbar. Absoluut tevreden! De installatie was een fluitje van een cent en de soundbar stond direct in verbinding met de 3 PLAY:1 speakers die ik in de woonkamer en keuken heb staan. Voor mij geeft deze Playbar een perfect geluid, en zijn alle SONOS boxen gemakkelijk (afzonderlijk van elkaar) te bedienen via die app van ieders telefoon. Er zit standaard voldoende bas in het geluid van de SONOS Playbar maar wellicht in de toekomst alsnog uitbreiden met de SONOS SUB voor de ultieme bioscoop belevenis.
Sonos Playbar Reviews