UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Sonos Playbar Reviews

SONOS PLAYBAR REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 565 reviews
598,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Meerdere toestellen verbinden
  • Sonos app goed bedienbaar
  • Prachtige Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Wij hebben via Platte TV deze Sonos Playbar samen met de LG TV gekocht. We kregen ook een mooie prijs voor beiden. De volgende aankopen gaan we dan ook zeker weer hier doen.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop gevoel
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Meerdere toestellen verbinden
  • Radio luisteren
  • Mooi design
  • Sonos app goed bedienbaar
  • Maakt makkelijk verbinding met tv en mobiel
  • Minpunten
  • Geen
Schitterend geluid.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid en super simpel om aan te sluiten. Daarnaast makkelijk in gebruik. De prijs en service van Platte TV maakt het plaatje compleet!!!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Nog geen
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Prachtige Vormgeving
  • Werkt perfect met de app
Mooi geluid en makkelijk om uit te breiden met meer Sonos
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Fantastisch geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Voldoet aan alle eisen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer blij met deze playbar. Voldoet aan alle eisen. Vriendelijk geholpen door personeel.met verstand van zaken .
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Playbar is een stylish, compacte en zeer krachtige soundbar die kraakhelder geluid geeft en een luxe uitstraling heeft door het strakke en mooie design.
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Digital
  • Ondersteuning online muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Apple Music
  • Mooi en strak design
  • Gebruiksgemak
  • Voldoende bass, ook zonder Sub
  • Minpunten
  • Geen DTS ondersteuning
Vorige week de SONOS Playbar gekocht via Platte TV te Naarden. Wat een fijne ervaring en mooie winkel! Zeer deskundig advies en verkoopadviseur neemt uitgebreid de tijd voor je. De Sonos Playbar is een stylish, compacte en zeer krachtige soundbar. Absoluut tevreden! De installatie was een fluitje van een cent en de soundbar stond direct in verbinding met de 3 PLAY:1 speakers die ik in de woonkamer en keuken heb staan. Voor mij geeft deze Playbar een perfect geluid, en zijn alle SONOS boxen gemakkelijk (afzonderlijk van elkaar) te bedienen via die app van ieders telefoon. Er zit standaard voldoende bas in het geluid van de SONOS Playbar maar wellicht in de toekomst alsnog uitbreiden met de SONOS SUB voor de ultieme bioscoop belevenis.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een bom duiten, maar wat is het geluid fenomenaal...
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Samenwerking met andere apparatuur
  • Minpunten
  • Geen
Bij de aanschaf van een nieuwe tv wilden wij ook een soundbar, aangezien we al 2 Sonos One boxen hebben, moest dit dus een soundbar van Sonos worden, Onze keuze ging uit naar de Beam of de Playbar, maar ongeveer 3 seconden nadat de verkoper overschakelde van het geluid van de Sonos Beam, naar de Playbar was voor ons de keuze gemaakt. Wat een kristalhelder geluid. Echt een super audio ervaring.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende soundbar
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
  • Wifi nodig om te functioneren
Recent over gestapt naar Sonos in huis, en met een verhuizing nu ook de playbar onder de TV opgehangen. In combinatie met de muurbeugel van Sonos een eitje om het op te hangen en de app van Sonos leid je ook eenvoudig door de installatie. Geluid is super, hebben woonkamer met een vide en door te combineren met wat One SL boxen een perfect geluid door het hele huis. Zeker een aanrader, zowel qua geluid, gebruiksgemak en design.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een top apparaat
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Prijs
Ik ben heel erg te spreken over de geluidskwaliteit en het design dit is echt een aanrader
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
top geluid
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bediening
  • Minpunten
  • heb ik nog niet gevonden
Sta verbaast over de gemakkelijke bediening en het top geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Service
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Geen
Strak apparaat met prachtig geluid
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos playbar top product met zeer goed geluidskwaliteit.
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen via de app
  • Minpunten
  • Zijn er niet
Na een tijdje nadenken of we het gingen doen toch een goede deal kunnen sluiten met plattetv.nl over de sonos playbar. Wij zijn heel erg tevreden over de sonos playbar heeft een top geluid en wij willen binnenkort zeker de set uitbreiden met de sonos sub. Wij hopen dit natuurlijk weer bij plattetv.nl te kunnen doen met een goede deal.
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie soundbar voor onder TV
 | 22-04-2020
Een fantastisch mooie playbar met een geweldig geluid.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Sonos App
  • Weinig kabels
  • Minpunten
  • Truplay kan niet ingesteld worden met Android devices
Het gemak waarmee de Sonos Playbar met al je apparaten gekoppeld kan worden is super. Daarnaast is de geluidskwaliteit erg hoog en doet de Playbar zeker niet onder voor een gemiddelde surround set bij het bekijken van films en beluisteren van muziek.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch en betaalbaar
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Slanke soundbar
  • Gemakkelijke bediening
  • Veel power
  • Streamen is gemakkelijk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Geen microfoon
De Sonos playbar is een mooi tijdloos apparaat met een gemakkelijke bediening waar iedereen mee overweg kan. Het geluid is geweldig en dat zeker bij home cinema. Echt een aanrader. Bedankt Platte TV
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geluid zoals ik gehoopt had te ervaren
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Design, Er zijn mooiere soundbar's te vinden, maar dan heb je dit perfecte geluid niet.
Prima beslissing geweest om deze playbar aan te schaffen. Perfect geluid en simpele bediening
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een mooi geluid!
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • Service en snelheid van PlatteTV
  • Geluid is supermooi
  • Eenvoudig aan te sluiten en makkelijk te bedienen
  • Sonos app gebruikersvriendelijk
  • Eenvoudig te koppelen aan andere Sonos producten
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Via PlatteTV een supergoed aanbod gekregen. Meteen besteld en de volgende dag thuis bezorgd. Uitstekend verpakt. Prima service. Geluid is geweldig. Helemaal in combinatie met surround boxen (Sonos One)
Sonos Playbar Reviews
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eindelijk goed geluid!
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • makkelijk aan de muur bevestigen
  • vormgeving
  • communiceert netjes met alle apparaten
Ik heb eindelijk pracht geluid thuis, muziek dat netjes verdeeld is en gewoon weg genieten.
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid
 | 13-04-2020
SONOS PLAYBAR REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eindelijk ook goed geluid uit de TV! Bedankt voor het advies.
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
In de samenstelling met de andere componenten een ware virtuele live beleving! Eenvoudig en intuitief te bedienen door mij als digibeet.