Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews

SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 140 reviews
970,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Het is een beleving om naar te luisteren.
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
Het is een geweldig product, maar dat is alles van Sonos.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zit al in de driemaal 5 sterren die ik heb gegeven,, erg mooi, super makkelijk te bedienen en mooi geluid met ook een prima stevige bas er in.
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Volume heel makkelijk aan te passen
  • Installatie binnen 1 minuut
  • Ken geen mooier model bij de concurrentie van Sonos
  • Minpunten
  • hikte tegen de prijs aan, maar dat is het (achteraf) meer dan waard
Ken Sonos al vanaf het begin (zie foto\'s oude folder), wacht en draal elke keer om aan te schaffen. Achteraf prima, anders had ik nu een losse controller gehad, waar het nu op de telefoon kan.. Datzelfde geldt voor de Play5, nu heb ik het nieuwe model dat ik zoveel mooier vind dan het oude, het geluid kan ik niet vergelijken, is gewoon goed!
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed product, goed geluid
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Fraai design
Ik ben er erg tevreden mee . Ben ook zeer goed geholpen bij platte tv in Zoeterwoude. Ik ga er nog zeker heen om een nieuwe tv te kopen .
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
geweldige boxen met prachtig geluid en eenvoudig aan te sluiten.
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • plug en play
  • via wifi alles af te spelen
  • prachtig geluid
Deze Sonosboxen zijn eenvoudig te instaleren plug en play en elk soort muziek via spotify af te spelen en bij de tv als surround boxen te gebruiken dat je het fijne geluid van b.v vogels ook prachtig hoor. Ben zeer te vrede over deze boxen.
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fanastisch
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Krachtig geluid
  • Goede bass
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Geen
Elke cent waard. Deze sonos produceert prachtig geluid zonder het geluid te vervormen bij hogere geluidsniveaus
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een aanrader
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Veel keuzes qua zenders
  • Makkelijk te bedienen
  • Simpel om te installeren
  • Minpunten
  • Redelijk geprijsd
Kost wat maar dan krijg je ook wel waar voor je geld.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Degelijk product van zeer goede kwaliteit
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Ruimte vullend geluid
  • Minpunten
  • Redelijk hoog van formaat
De luidspreker heeft veel gewicht, en een vol geluid met een volle en goede bas. Via de app is het makkelijk om radiostations te kiezen en af te spelen. Wij hebben de luidspreker gekocht voor de achterkamer, en wordt dagelijks gebruikt.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Sound te regelen via de equalizer
  • Goed bas zonder subwoofer
  • Minpunten
  • Hij mag wel iets goedkoper
Heel blij mee top geluid
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topkwaliteit geluid
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Installatiegemak
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Voorzijde is donkergrijs
  • Prijs
Deze Sonos aangeschaft voor kamervullend geluid in de woonkamer. De Sonos stelt niet teleur, de geluidskwaliteit is uitstekend en met de Trueplay-tuning zorg je automatisch voor een goede afstelling van de speaker in de ruimte. Bediening is zoals we van Sonos gewend zijn: zeer makkelijk in combinatie met de app. Een klein minpuntje is dat ondanks dat de Sonos wit is, de voorzijde (meest zichtbare kant) toch donkergrijs is. Het was mooi geweest als ook de voorzijde in wit of lichtgrijs (zoals bij de Beam of de Play One) was uitgevoerd.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • je WiFi moet steady zijn
Zeer te vrede over het product. Boven verwachting
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super speakers met prachtig geluid en heel gebruiks vriendelijk
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Laag standy stroom gebruik (2,5 W)
  • Eenvoudig in gebruik
  • Minpunten
  • Toch wel aan de prijs
Super speakers met prachtig geluid en heel gebruiks vriendelijk
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid via super eenvoudig bedienbare app
 | 15-09-2019
Zeer teverden, topkwaliteit
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • mooie vorm
  • super geluid
De play5 samen met de sub en de playbar is in 1 woord een superset.
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch geluid, zelfs buiten onder de overkapping
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Perfect met Spotify
  • Alleen netsnoer
  • Compact
  • Minpunten
  • Prijs
Elke cent waard. Eenvoudig en snel te installeren. Ge-wel-dig geluid. Sonos is gewoon het merk.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De enige set met full range achterspeakers
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Enige surround set zeer geschikt voor muziek
  • Hoge,midden en lage tonen komen van alle kanten
  • Zeer een voudige installatie
  • Middels de app je foto's op je gsm op 65 inch 4K kijken
  • Helpdesk behoort tot de allerbeste
  • Minpunten
  • De prijs van bijna 2300 euro
Het is best lastig een surround set te vinden die net zo goed klinkt als een full range stereo set of beter omdat bij alle surround sets met tweetjes als achterspeakers werken totaal ongeschikt voor muziek dus. De set van Bose is op zich ook goed maar schakels zelfs de achterspeakers uit bij muziek weergave, Ook de Teufel trios 5.1 met de alu zuilen getest schitterend bij films met dolby atmos ,maar totaal ongeschikt voor muziek weergave van wege ontbreken van midden en lage tonen, je zat rondom in de 7 cm speakertjes !!! Sonos heeft een hele activa subwoofer en door de full range achterspeakers zit je werkelijk midden in de muziek en komen de bassen en midden en hoge tonen van alle kanten.op je af bij afspelen muziek. Het is even slikken als je dik 2000 euro moet neerleggen maar deze Sonos set is het echt waard.
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De enige set met full range achterspeakers
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Enige surround set zeer geschikt voor muziek
  • Hoge,midden en lage tonen komen van alle kanten
  • Zeer een voudige installatie
  • Middels de app je foto's op je gsm op 65 inch 4K kijken
  • Helpdesk behoort tot de allerbeste
  • Minpunten
  • De prijs van bijna 2300 euro
Het is best lastig een surround set te vinden die net zo goed klinkt als een full range stereo set of beter omdat bij alle surround sets met tweetjes als achterspeakers werken totaal ongeschikt voor muziek dus. De set van Bose is op zich ook goed maar schakels zelfs de achterspeakers uit bij muziek weergave, Ook de Teufel trios 5.1 met de alu zuilen getest schitterend bij films met dolby atmos ,maar totaal ongeschikt voor muziek weergave van wege ontbreken van midden en lage tonen, je zat rondom in de 7 cm speakertjes !!! Sonos heeft een hele activa subwoofer en door de full range achterspeakers zit je werkelijk midden in de muziek en komen de bassen en midden en hoge tonen van alle kanten.op je af bij afspelen muziek. Het is even slikken als je dik 2000 euro moet neerleggen maar deze Sonos set is het echt waard.
Sonos Play:5 Zwart Gen2 (Bundel) Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Heerlijk geluid met super gebruiksgemak
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Mooie bas
  • Helder geluid
  • Minpunten
  • Prijs enigszins
Een mooi product welke perfect mijn sonos opstelling aanvult. Vol geluid. Vult de kamer met geluid en met de app gemakkelijk te bedienen.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supergeluid
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • niet vast te zetten op standaard
Prachtig vormgegeven, geweldige muziek ervaring
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Ik vind het een erg goed product
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Erg goede kwaliteit geluid
  • Goede bas
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Het is een erg makkelijk te bedienen box en het geluid is ook erg goed. Ga mijn bestaande systeem vervangen door meerdere aan elkaar gekoppelde Sonos boxen.