U bevindt zich in:
Sonos Play:5 Zwart Gen2 Reviews

SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 134 reviews
489,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch geluid, zelfs buiten onder de overkapping
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Perfect met Spotify
  • Alleen netsnoer
  • Compact
  • Minpunten
  • Prijs
Elke cent waard. Eenvoudig en snel te installeren. Ge-wel-dig geluid. Sonos is gewoon het merk.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De enige set met full range achterspeakers
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Enige surround set zeer geschikt voor muziek
  • Hoge,midden en lage tonen komen van alle kanten
  • Zeer een voudige installatie
  • Middels de app je foto's op je gsm op 65 inch 4K kijken
  • Helpdesk behoort tot de allerbeste
  • Minpunten
  • De prijs van bijna 2300 euro
Het is best lastig een surround set te vinden die net zo goed klinkt als een full range stereo set of beter omdat bij alle surround sets met tweetjes als achterspeakers werken totaal ongeschikt voor muziek dus. De set van Bose is op zich ook goed maar schakels zelfs de achterspeakers uit bij muziek weergave, Ook de Teufel trios 5.1 met de alu zuilen getest schitterend bij films met dolby atmos ,maar totaal ongeschikt voor muziek weergave van wege ontbreken van midden en lage tonen, je zat rondom in de 7 cm speakertjes !!! Sonos heeft een hele activa subwoofer en door de full range achterspeakers zit je werkelijk midden in de muziek en komen de bassen en midden en hoge tonen van alle kanten.op je af bij afspelen muziek. Het is even slikken als je dik 2000 euro moet neerleggen maar deze Sonos set is het echt waard.
Sonos Play:5 Zwart Gen2 Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 Reviews
Sonos Play:5 Zwart Gen2 Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De enige set met full range achterspeakers
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Enige surround set zeer geschikt voor muziek
  • Hoge,midden en lage tonen komen van alle kanten
  • Zeer een voudige installatie
  • Middels de app je foto's op je gsm op 65 inch 4K kijken
  • Helpdesk behoort tot de allerbeste
  • Minpunten
  • De prijs van bijna 2300 euro
Het is best lastig een surround set te vinden die net zo goed klinkt als een full range stereo set of beter omdat bij alle surround sets met tweetjes als achterspeakers werken totaal ongeschikt voor muziek dus. De set van Bose is op zich ook goed maar schakels zelfs de achterspeakers uit bij muziek weergave, Ook de Teufel trios 5.1 met de alu zuilen getest schitterend bij films met dolby atmos ,maar totaal ongeschikt voor muziek weergave van wege ontbreken van midden en lage tonen, je zat rondom in de 7 cm speakertjes !!! Sonos heeft een hele activa subwoofer en door de full range achterspeakers zit je werkelijk midden in de muziek en komen de bassen en midden en hoge tonen van alle kanten.op je af bij afspelen muziek. Het is even slikken als je dik 2000 euro moet neerleggen maar deze Sonos set is het echt waard.
Sonos Play:5 Zwart Gen2 Reviews
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Heerlijk geluid met super gebruiksgemak
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Mooie bas
  • Helder geluid
  • Minpunten
  • Prijs enigszins
Een mooi product welke perfect mijn sonos opstelling aanvult. Vol geluid. Vult de kamer met geluid en met de app gemakkelijk te bedienen.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supergeluid
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • niet vast te zetten op standaard
Prachtig vormgegeven, geweldige muziek ervaring
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Ik vind het een erg goed product
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Erg goede kwaliteit geluid
  • Goede bas
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Het is een erg makkelijk te bedienen box en het geluid is ook erg goed. Ga mijn bestaande systeem vervangen door meerdere aan elkaar gekoppelde Sonos boxen.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
geweldig geluid,en zeer makkelijk aan te sluiten.
 | 28-06-2019
hoop geld,maar goed.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima speaker en beter ondersteund met audio input en airplay
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • op 3 zijkanten te plaatsen
  • tiptoetsen
  • goed bereik voor 1 kast
  • heeft airplay ondersteuning
  • vochtbestending
  • Minpunten
  • prijs
al bekend met Sonos en dit als aanvulling bijgekocht. werkt nu via chromecast audio voor stem besturing maar ook handig voor es een apparaat aansluiten via de ingang
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Verademing qua geluid
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Bedieningsgemak
  • Snel aangesloten
  • Vormgeving
  • Compatible
  • Minpunten
  • Geen
Heerlijke set speakers. Vol geluid en alle details hoorbaar. Geweldige stereo ervaring en in combinatie met de SONOS Beam een fantastische surround set. Subwoofer is niet nodig.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top speaker met mooi geluid
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Handig in gebruik
  • Neemt niet veel ruimte in
  • Handige app
  • Spotify verbinding werkt goed
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Lastig combineren met andere merken dus zit snel aan sonos vast
  • Geen voice
Goede speaker waar vooral dankzij de Sonos App iedereen in huis snel mee uit de voeten kan! Mooi geluid. Wil wel voor grote kamer nog een Sub of tweede play5 toevoegen op termijn maar voor gewoon gebruik is dit al ruim voldoende.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer vol en natuurgetrouw geluid.
 | 18-04-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Handige app
  • makkelijk te installeren
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • de prijs
Nadat ik eerst 1 speaker had gekocht en echt verbaasd wat over het prachtige geluid werd ik toch wel nieuwsgierig naar hoe het zou klinken met 2 speakers, dus onlangs een tweede erbij gekocht. Het geluid is nu echt buitenaards goed met een geweldig stereo geluid. De speakers hebben en goede balans tussen de bas en de hoge tonen. De speakers zijn zeer makkelijk te installeren en de sonos app spreekt voor zichzelf. Ik gebruik apple music en youtube en deze zijn beiden makkelijk te integreren in de sonos app. In de app heb je ook nog de mogelijkheid om de bas en de hoge tonen apart in te stellen.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Hij is wel heel groot..dat is jammer. Geluid top!
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid vervormt niet
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Groter en lomper dan verwacht
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 03-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
Twee stuks ivm wens om stereo te kunnen luisteren.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid, genoeg volume en eindelijk Apple friendly
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Krachtig (hoog volume)
  • Design
  • Formaat (niet te groot)
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Prijs (het is niet goedkoop)
Dat Sonos mooie apparaten maakt wist ik al. En dat het geluid ook prachtig is had ik ook al gehoord. Maar als je alles in iTunes geregeld hebt, dan was Sonos tot voorkort onbruikbaar. Nu niet meer. Ik kan nu mijn iTunes bibliotheek aansturen via mijn iPhone naar deze Sonos Play5. Sterker nog, ik kan nog steeds daarnaast de Apple Airport Airtunes aanzetten die ik aan een Samsung soundbar heb gekoppeld. Installatie stelt niks voor. Het geluid daarentegen is indrukwekkend helder. Je kunt er zelfs een feestje mee bouwen. Wat een power!
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Fijne APP
  • Stereo paar
  • Minpunten
  • Nog geen spraak assistent ondersteuning
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Kwaliteit product
Topproduct! Super geluid. Erg blij mee! Zeer goede productkwaliteit
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima vervanger van onze oude installatie
 | 13-02-2019
de Sonos Play 5 heeft een prima mooie en volle geluidsweergave, Wij hebben hem nog aangevuld met een Sonos Play 1 om elders in de woonkamer een extra aanvulling te verkrijgen. Kortom een prima keus.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Grote box
  • Geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Kan het geluid niet te hard zetten, daar zijn de buren niet zo blij mee.
Prachtig product. Voldoet aan mijn verwachtingen. Luister graag nu naar muziek.
SONOS PLAY:5 ZWART GEN2 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie vormgeving, mooi geluid en makkelijk te bedienen.
 | 29-01-2019
  • Pluspunten
  • Warm geluid
  • Mooie vormgeving
  • Radio en spotify luisteren
  • Bedienen via app
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Mono geluid wat lastiger is in een ruimte met veel hoeken
  • Zwaardere bas
Een product die qua vormgeving in elk interieur past. Past in de tijd van vandaag met bediening via app, spotify en via WiFi. Makkelijk zelf te installeren en te bedienen. Prachtig geluid. Service van Platte TV is zeer goed. Gelijk reactie, nemen tijd voor je wensen en heel klantvriendelijk.