U bevindt zich in:
Sonos Play:1 Zwart Reviews

SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 602 reviews
167,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sublieme wireless muziekbox
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Makkelijke installatie
  • Compact
  • Minpunten
  • Absoluut geen
Uitstekende geluidsbox met verbluffende prestaties, mede gezien de geringe dimensies. A must have voor de ware HIFI-liefhebber
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect.
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Vormgeving
Geweldig
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn product
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Prachtig vol geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Heerlijk muziek luisteren via je wifi en via de veelzijdige sonos app. Aanrader
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige boxen
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Klein formaat
  • Mooi geluid
Goed geluid kleine
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Had ik jaren eerder moeten doen!
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit/prijs
  • Bedieningsgemak
  • Super geluid
Wat een fantastisch geluid en zeer eenvoudig te installeren via de Sonos app. Super tevreden!
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt fantastisch super vet gaaf geluid top!!!!!!!!
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkie te installeren
  • Geweldige sound
  • Mooie vormgeving
  • Klein en compact
  • Perfect combi met de Sonos playbar
  • Minpunten
  • Geen
Echt wat een geweldig geluid super netjes verstuurd. Dikke pluim ook voor de firma. Ben er onwijs blij mee heerlijk
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geluid met de play 1.
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • aansluiten
  • surround
  • bediening
  • Minpunten
  • prijs
Uitstekende boxen. In tegenstelling wat de verkoper vertelde prima surround geluid. Makkelijk goed in te stellen.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 27-02-2019
Nette en goede klantenservice. En de sonos uiteraard top
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij mee
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk te bedienen en te installeren.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bomvol geluid
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Installatie
  • Minpunten
  • Je moet kiezen tussen groeperen speakers óf 2.1 surroundopstelling
Wat een geluid zit er in zo'n kleine speaker! En van uitstekende kwaliteit. Ik gebruik 2 Sonos Play 1 in combinatie met de Playbar. Via de app van Sonos kun je de speakers automatisch op elkaar laten afstemmen, voor de beste geluidsbeleving. Ook het installeren was heel eenvoudig. Verbeterpunt zou zijn dat je sneller kunt schakelen tussen het groeperen van speakers vs. een 2.1 surroundopstelling.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi stereogeluid
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Installatie gemak
Gemakkelijk te installeren en een mooi geluid. Daarnaast vallen ze niet op in het interieur.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie makkelijke boxen met een fantastisch geluid.
 | 26-02-2019
Mooie makkelijke boxen met een fantastisch geluid.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Veel eerder moeten doen
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Uitbreidingsmogelijkheden
Geluid draagt verder dan mijn jbl speaker (Flip 4). WiFi tov Bluetooth is een voordeel. Geen belsognaal via de speaker. Muurbeugels zijn ook perfect. Speaker ondersteboven gemonteerd. Helemaal top.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Waar geluidskwaliteit en design samenkomen
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak (app)
  • Grootte (klein)
  • Prijs (in vergelijking met tivoli bijv.)
  • Design
  • Minpunten
  • Compressie hoorbaar (bas) bij erg luide volumes
Als hifi liefhebber een perfect product voor in de keuken. Enerzijds is het wel degelijk een (kwalitatieve) speaker, waarmee je streamt vanuit de meeste streaming diensten, internet radio en ook flac bestanden vanuit je eigen nas, anderzijds geen ‘klassieke box’ die in een interieur de overhand heeft. Daarnaast de kwaliteit om een ruimte van 4 x 5m zo vol van geluid te voorzien in zulk een kleine footprint, grenst tegen het natuurkundig mogelijke. Werkelijk een zeer goed product.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoen super als rear speakers in surround opstelling.
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Eigen wifi mogelijk
  • Eenvoudig te koppelen aan SONOS Beam
  • Minpunten
  • Via de app niet eenvoudig om speakers van surround naar stereo opstelling te krijgen
Prima speakers met een mooi geluid in zowel surround als stereo opstelling. Bedieningsgemak via de Sonos app werkt prima.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne speaker, streaming van bijv. Spotify werkt perfect
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Slimme speaker
  • Spotify streamen
  • Formaat
  • Mooi geluid
  • Vol
  • Minpunten
  • Werkt nog niet met Google home(in ontwikkeling)
Speaker geeft een mooi, vol geluid. Leuk in combinatie met de playbar (dolby surround) of in de badkamer (enkel). Makkelijk te verplaatsen of te monteren op een voet of aan een muurbeugel.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi design, makkelijk te bedienen en goed geluid voor het formaat.
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te configureren
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Terug switchen van muziek naar surround niet mogelijk via app
Voor mij als doorsnee gebruiker zonder hoge eisen aan geluidskwaliteit geven de Sonos Play:1 speakers een mooi vol geluid, met een vollere bas dan ik had verwacht van dit formaat. We gebruiken 2 Play:1 speakers in Surround opstelling met de Beam. Dit geeft een mooier geluid dan de TV speakers maar kan denk ik niet tippen aan een echt surround systeem. Maar voor ons is dit voldoende. Ook het afspelen van muziek geeft een zuiver geluid door de hele woonkamer (50m2). Het instellen wordt goed begeleid door de Sonos app en je kunt eigenlijk niets fout doen. Ik had 1 box al wat eerder aangesloten aan de stroom en daardoor was het groene lampje gestopt met knipperen en veranderd in een rood/oranje lampje. Maar na het uittrekken van de stroomkabel en opnieuw insteken kon ik de configuratie vervolgen. De Beam is via http kabel aangesloten en de Play:1 speakers via WIFI en dit werkt perfect zonder problemen. Standaard wordt het volume van de Play:1 speakers door de surround instelling op 50% van vol vermogen ingesteld. Als je daarmee muziek gaat luisteren dan klinkt het erg zacht, dus na het wijzigen van Muziek volume naar 100% en surround naar 75% klinkt het voor ons goed. Van TV (surround) naar radio switchen gaat makkelijk via de app, maar als je de TV aan laat staan en dan terug wilt switchen naar de surround mode dan is het mij nog niet via de app gelukt. De enige manier lijkt om de TV uit en weer aan te zetten, dan schakelt de Sonos beam automatisch in. Er zijn nog veel meer instellingen mogelijk maar die heb ik nog niet geprobeerd. Voor ons zijn deze Sonos speakers perfect en ik raad ze iedereen aan die goede wifi speakers wil, die makkelijk via je mobiele telefoon te gebruiken zijn en niet te duur zijn.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord, geweldig
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Makkelijk
  • Top geluid
Ik had er al twee, sinds de logeerkamer ook werkkamer is geworden ontbrak er nog een. Maar ik ben al een paar jaar fan van de sonos
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product, mooie vormgeving en geluid is zeer goed
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bedienings gemak
  • Installatie is eenvoudig
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooie vormgeving, dit is de mooiste van Sonos
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fijne speaker
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijke bediening
  • Sluit goed aan met de andere Sonosproducten
  • Minpunten
  • geen gevonden tot nu toe
  • wel prijzig, maar goede kwaliteit
Het is Sonos, hoe kan het ook anders dan goed zijn. Makkelijke bediening via app.