U bevindt zich in:
Sonos Play:1 Zwart Reviews

SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 703 reviews
199,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
Mega even getwijfeld maar in combinatie met de soundboard TOP. En yordi uit Breda bedankt voor al je goede adviezen
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installeren
Vandaag gekocht. Ik had vorige week de Sonos soundbar maar wat een super meerwaarde!!!! Bedankt Yordi uit Breda voor al je goede adviezen. Gr Ben
Sonos Play:1 Zwart Reviews
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Great easy to use device
 | 26-06-2020
I use this with another play: 1 to form a surround pairing with my sonos arc. All great devices.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een mooie compacte geluidsbox met een prima geluid.
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluids kwaliteit
  • Afzonderlijk van overige geluidsboxen in te stellen
De geluidsbox voldoed aan al mijn wensen. Fraaie vormgeving nl. Compact dus niet erg aanwezig maar met prima geluids kwaliteit.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top geluid en bediening gemak
 | 13-02-2020
De medewerkers ken ik al jaren , nog altijd top service . En laagste prijs garantie
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Pure kwaliteit streelt de oren
 | 26-01-2020
  • Pluspunten
  • Sound
  • Ziet er goed uit
  • Streamingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Soms wat lastig te bedienen vanuit app
Ik was reeds in bezit van een Sonos Play 1 luidspreker en ben daar dik tevreden over maar wilde de set graag uitbreiden. Ik heb mijn analoge Bose geluidsinstallatie gekoppeld via Sonos Connect en ik kan nu een combinatie maken van digitaal en analoog. Dat lijkt misschien vreemd maar de sound is ongelooflijk goed. En het geheel te besturen via de Sonos app op mijn smartphone. Kortom blij als een kind ;-)
Sonos Play:1 Zwart Reviews
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooie kwaliteit
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskaliteit
  • Klein formaat
  • Spat water dicht
  • Minpunten
  • Koppeling al 2 e surroundgeluid lastig
Product is moeilijk te koppelen op reeds bestaande installatie.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig apparaat en super makkelijk
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • design
  • kleurkeuze
  • top geluid
  • makkelijk met app bedienen
  • super Sonos service
Het is mooi van design, makkelijk te bedienen met een app. Echt helemaal super! ben er mega blij mee.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos: mijn beste aankoop van de afgelopen jaren
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Draadloos dus over te plaatsen als er een stopcontact in de buurt is
  • Compact
  • Stijlvol design
Altijd glashelder geluid afgestemd op de kamer. Deze 2 play:1 exemplaren gekocht als aanvulling op de playbase en de andere play:1
Sonos Play:1 Zwart Reviews
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige speaker
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Aansluiten
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Heel goed geluid, gemakkelijk aan te sluiten via de Sonos pagina, goed te bedienen via de pc, of smartphone.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
0 / 10
Fantastisch
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Snel geleverd
  • Makkelijk aan te sluiten
Echt een super mooi geluid
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Website, bestelprocedure, levering alles klopt waarvoor dank.
 | 01-12-2019
  • Minpunten
  • alles bij elkaar wel een behoorijk bedrag
Sonos is al jaren bekend bij mij. Bezit op het ogenblik voor elke kamer(8)een box. Ook een connect amp voor de bekabelde yamaha boxen en een woofer. Het werkt top via de app. Je hebt in elke kamer muziek op het gewenste nivo. Echt een aanrader
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring die sonos
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs.
Makkelijk in te stellen mooi geluid en past in mijn interieur.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid zoals ik gewend ben van Sonos en onuitputtelijke keuze uit zenders en/of mijn muziekbibliotheek.
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Overal in huis of tuin te gebruiken
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid zoals ik gewend ben van Sonos en onuitputtelijke keuze uit zenders en/of mijn muziekbibliotheek.
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Overal in huis of tuin te gebruiken
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
0 / 10
Fantastische aankoop
 | 20-11-2019
  • Pluspunten
  • aansluiten op netwerk
  • app gebruik
  • geluidskwaliteit
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • design
Zeer eenvoudig met het thuisnetwerk te verbinden. Geluidskwaliteit boven verwachting. Erg blij mee.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geluid voor in onze badkamer. geen galm o.i.d.
 | 18-11-2019
  • Pluspunten
  • grootte
  • geluid
Ik heb hem in onze badkamer geplaatst en gekoppeld aan het Sonos syteem in de woonkamer. Met de Trueplay optie het geluid goed afgestemd op de ruimte. Klinkt prima
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Duur maar super kwaliteit
 | 16-11-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit muziek
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Draadloos
  • Zonder big brother google
  • Minpunten
  • Prijs
Deze gekocht omdat dit nog zonder het meeluisteren van Google is. Kwalitatief superieur tov andere draadloze speakers. Met de app goed te bedienen en een mooie uitstraling.
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig er gaat een wereld van geluid open.
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te gebruiken
  • Mooi om te zien
  • Geweldig geluid
Makkelijk te gebruiken met de app. De beleving van muziek en geluid bij films is geweldig.
Sonos Play:1 Zwart Reviews
Sonos Play:1 Zwart Reviews
Sonos Play:1 Zwart Reviews
SONOS PLAY:1 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig, wat een geluid!!!
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • Subliem geluidskwaliteit
  • Mooie vormgeving