U bevindt zich in:
Sonos Play:1 Wit Reviews

SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 686 reviews
165,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig apparaat en geweldig geluid. Mooi design. Standaard staat er stijlvol bij.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooien kleine speakers
 | 16-08-2019
Mooie vormgeving en een mooi klein formaat met goede muziek weergaven een genot om naar muziek te luisteren en naar tv en films te kijken
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Heel goed geluid
  • Makkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • Afhankelijk van goede wifi
Ik heb de sonos play:1 en de playbar aangeschaft en heb geen moment spijt. Het geluid is geweldig en ontzettend gemakkelijk te installeren en gebruiken. Zolang je maar goede wifi hebt.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch apparaat.
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk
  • Goede geluidsweergave
  • Minpunten
  • Geen
Erg goed en makkelijk te installeren. Geeft een perfecte geluidsweergave. Zonder te veel draden aan te sluiten in elke gewenste ruimte.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect muziek apparaat, compact en mooie vormgeving
 | 30-07-2019
Het opnieuw instellen op een nieuw adres is niet eenvoudig. Jammer dat er niet wat uitgebreider handleiding bijgesloten wordt. Nu werkt het goed na het gepuzzel.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos is echt een kwaliteit product
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Snel en simpel te koppelen
  • Eenvoudig in gebruik en goede instructies
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Echt een top product voor een redelijke prijs . ik heb er twee gekocht voor mijn nieuwe winkel en het geluid is perfect , makkelijk te installeren en te koppelen aan je muziek app. De levering was binnen een dag geregeld.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
uitstekend product
 | 15-07-2019
Geluidsweergave van het hoogte niveau
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer simpel om op te zetten, geweldig om naar te luisteren.
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Simpel op te zetten
  • Geweldig geluid
  • AirPlay 2
  • Voice assistants
  • Surround mogelijkheid
  • Minpunten
  • Prijs wat aan de hoge kant voor een hele kamer setup
Gecombineerd met de Sonos Beam die ik al had leverde het een surround sound setup, beter dan ik gewend was van andere merken. Met AirPlay 2 is het super simpel om muziek af te spelen in de kamer, zodat ik nooit meer de telefoon, iPad of Apple TV hoef te gebruiken voor de muziek, het kan gewoon via Siri!
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid!
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Horen wat je wilt
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Als je telefoon stuk is of je bent hem vergeten, heb je geen muziek.
Radio of je eigen favoriete muziek met een druk op de knop!
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zeer tevreden
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • goed geluid
  • rustige vormgeving
Zijn hierover zeer tevreden
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi geluid zonder sores
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • compact
Mooie speaker die op verschillende manieren te gebruiken is (surround sound, stereo, multi-room) waar je verder geen omkijken naar hebt. Klein formaat met groot geluid, ideaa.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima box
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • degelijk
  • Minpunten
  • geen
Prima box, met geode kwaliteit geluid. Degelijke uitvoering
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 30-06-2019
Geweldig product
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect product
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Eenvoudige bediening via iPhone
  • Minpunten
  • Aansluitmogelijkheden op de tv
Heb al Sonos speakers in huis dus ben bekend met de kwaliteit en het bedieningsgemak.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig geluid en eenvoudig te installeren.
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • eenvoudig te installeren
  • Kalibratie geluid
  • Sonos app
  • Minpunten
  • Geen echte minpunten
De tonen in het geluid passen zich aan aan de ruimte. En makkelijk te koppelen aan andere Sonos apparaten. Alles te bedienen vanuit de sonos app.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima speakers
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluidkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Installatie
In gebruik als surround met mijn tv. Was niet eenvoudig qua installatie. Er was een aantal keren nodig om de speakers draadloos zichtbaar te krijgen.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Compact
  • Goed vorm gegeven
  • Makkelijke te installeren
  • Bedien gemak makelijk
  • Minpunten
  • Geen
Top product,
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekend apparaat
 | 20-06-2019
Lekker klein, goed geluid, sinds we al een hebben, staat ie elke dag aan...
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top geluid
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Klein
  • Overal neer te zetten
  • Helder geluid met goeie bas
  • Waterdicht
  • WiFi
Zo fijn en overal neer te zetten. Goeie geluid kwaliteit. Nu wacht ik op een mooie aanbieding voor de playbar van Sonos op platteTV.nl :)
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Surround valt tegen
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Compact
  • Gemakkelijk te installeren.
  • Minpunten
  • Surround
Surround valt tegen, voor muziek prima.