U bevindt zich in:
Sonos Play:1 Wit Reviews

SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 680 reviews
165,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
uitstekend product
 | 15-07-2019
Geluidsweergave van het hoogte niveau
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer simpel om op te zetten, geweldig om naar te luisteren.
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Simpel op te zetten
  • Geweldig geluid
  • AirPlay 2
  • Voice assistants
  • Surround mogelijkheid
  • Minpunten
  • Prijs wat aan de hoge kant voor een hele kamer setup
Gecombineerd met de Sonos Beam die ik al had leverde het een surround sound setup, beter dan ik gewend was van andere merken. Met AirPlay 2 is het super simpel om muziek af te spelen in de kamer, zodat ik nooit meer de telefoon, iPad of Apple TV hoef te gebruiken voor de muziek, het kan gewoon via Siri!
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid!
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Horen wat je wilt
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Als je telefoon stuk is of je bent hem vergeten, heb je geen muziek.
Radio of je eigen favoriete muziek met een druk op de knop!
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zeer tevreden
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • goed geluid
  • rustige vormgeving
Zijn hierover zeer tevreden
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi geluid zonder sores
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • compact
Mooie speaker die op verschillende manieren te gebruiken is (surround sound, stereo, multi-room) waar je verder geen omkijken naar hebt. Klein formaat met groot geluid, ideaa.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima box
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • degelijk
  • Minpunten
  • geen
Prima box, met geode kwaliteit geluid. Degelijke uitvoering
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 30-06-2019
Geweldig product
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect product
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Eenvoudige bediening via iPhone
  • Minpunten
  • Aansluitmogelijkheden op de tv
Heb al Sonos speakers in huis dus ben bekend met de kwaliteit en het bedieningsgemak.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig geluid en eenvoudig te installeren.
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • eenvoudig te installeren
  • Kalibratie geluid
  • Sonos app
  • Minpunten
  • Geen echte minpunten
De tonen in het geluid passen zich aan aan de ruimte. En makkelijk te koppelen aan andere Sonos apparaten. Alles te bedienen vanuit de sonos app.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima speakers
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluidkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Installatie
In gebruik als surround met mijn tv. Was niet eenvoudig qua installatie. Er was een aantal keren nodig om de speakers draadloos zichtbaar te krijgen.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Compact
  • Goed vorm gegeven
  • Makkelijke te installeren
  • Bedien gemak makelijk
  • Minpunten
  • Geen
Top product,
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekend apparaat
 | 20-06-2019
Lekker klein, goed geluid, sinds we al een hebben, staat ie elke dag aan...
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top geluid
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Klein
  • Overal neer te zetten
  • Helder geluid met goeie bas
  • Waterdicht
  • WiFi
Zo fijn en overal neer te zetten. Goeie geluid kwaliteit. Nu wacht ik op een mooie aanbieding voor de playbar van Sonos op platteTV.nl :)
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Surround valt tegen
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Compact
  • Gemakkelijk te installeren.
  • Minpunten
  • Surround
Surround valt tegen, voor muziek prima.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch
 | 15-06-2019
Werkt super, mooi geluid en fijne bediening met de app
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos is wat we er van verwachten
 | 12-06-2019
Mooi geluid, makkelijk te bedienen, staat de hele dag aan.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Goede kwaliteit geluid
Heel snel en makkelijk te installeren. Komt goede kwaliteit muziek der uit.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend geluid
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ben zeer tevreden met dit produkt
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
goed product, makkelijk te bedienen en voor het formaat goed geluid
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • bedienbaar met app
  • koppelbaar met andere Sonos apparaten
  • goed geluid
  • goed formaat
  • Minpunten
  • prijs is pittig
  • bediening via app soms omslachtig
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi pruduct met mooi geluid
 | 09-06-2019
werkt goed via wifi kanaal.