U bevindt zich in:
Sonos Play:1 Wit Reviews

SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 642 reviews
179,-
149,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dikke speaker!
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Multiroom
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
Ik had thuis al een Sonos Beam gekocht voor de televisie. Alle soundbars tegenwoordig zijn vrij groot en de Beam is hierin de uitzondering zonder kwaliteit in te leveren. Maar hoewel hier al goed geluid uit kwam was het nog niet genoeg. De Sonos Play: 1 of de Sonos One moesten er komen om de setup uit te breiden naar surround geluid. Uiteindelijk koos ik voor de Play. Waarom? Het verschil in kwaliteit is niet aanwezig, beide speakers doen en klinken exact hetzelfde. Het grootste verschil zit hem in de vormgeving en de microfoon in de One. De One is meer een egaal mat zwart, mooi maar persoonlijk vind ik de Play mooier. Het speaker-rooster van de Play is namelijk een heel donker (gun metal) grijs wat hem een beetje een retro look geeft. De One heeft touch knoppen i.p.v. de drukknoppen die de Play heeft. Hoewel touch natuurlijk van deze tijd is zag ik mijzelf de knoppen niet gebruiken in de opstelling zoals de speakers bij mij in de kamer staan. En dat klopt dus ook, alles gaat via de app of directe bediening vanaf de tv. Wat wellicht het grootste (en misschien belangrijkste) verschil is, is de microfoon die in de One zit. Dankzij de microfoon is het mogelijk om gebruik te maken van spraak assistenten zoals Alexa en (vanaf juli 2019) Google Assistant. Hoewel dit super handig is, heeft de Beam ook een microfoon ingebouwd. 3 Speakers met een microfoon in 1 ruimte is dan ook een beetje overkill. Al met al dus gekozen voor de Play omdat ik de nieuwe functies van de One toch niet zou gebruiken (in deze opstelling). Over de geluidskwaliteit ben ik echt zeer tevreden, het mooie vind ik dat wanneer ik een film of serie kijk het systeem gesproken dialogen projecteert vanuit de Beam en omgevingsgeluiden / muziek in een surround opstelling. Dit voelt heel natuurlijk en geeft je nog meer het gevoel dat je in een film of serie zit. Ik ben al een paar keer bij de voordeur gaan kijken omdat ik dacht dat ze aanklopte... bleek het gewoon uit m'n speaker te komen. Wanneer je muziek luistert kun je genieten van het optimale geluid. Een top systeem dat ik zeker nog verder zal uitbreiden met misschien de Sub maar sowieso voor andere kamers nog de One. Ik kan ook niet wachten totdat de Google Assistant (NL) beschikbaar is. Als laatste nog complimenten aan PlatteTV. Snelle levering en een hele goede prijs voor een prachtig product. Bedankt!
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie compacte speaker met goed geluid.
 | 21-05-2019
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie compacte speaker
 | 21-05-2019
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een heel mooi product voor een mooie prijs
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijkte installeren
  • Mooi design
  • Mooi geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Een mooie prijs bij platte tv
  • Minpunten
  • Geen
Het is een mooi klein product voor een mooie prijs. Gemakkelijk te installeren en te bedienen. En een zeer mooi geluid.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hoogstaand kwalitatief product
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige speakers, had er al 2 in mijn bezit maar deze nu uitgebreid met nog 3 stuks voor in andere kamers. Bediening is gemakkelijk met de app van Sonos. Hier kan Spotify, Soundcloud, TuneIn etc aan gekoppeld worden. Het geluid voor deze kleine speakers is echt geweldig. De Sonos Play:1 is dus echt een aanrader als je een gemakkelijk te bedienen speaker wilt die ook nog eens goed geluid levert.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Genieten
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Klein
  • Goed geluid
  • Makkelijk installeren
  • Ook mijn vrouw geniet van het geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik moest even zoeken naar de juiste instellingen om optimaal te genieten van het TV geluid, Netflix etc. Maar nu ik de persoonlijke voorkeuren heb zoals ik ze wil hebben geniet ik volop van het geluid en de ervaring bij het kijken naar films.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie geluidservaring in je huiskamer samen met de beam.
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • Totale geluidsbelevenis.
  • Mooi design , lekker compact .
  • Wi-Fi streaming.
  • Via de app handig te bedienen.
  • Minpunten
  • Geen
In combinatie met de beam geven de play 1's een mooi surround geluid en klinkt muziek ook dmv wifi door je hele huiskamer heen. Ook handig om zo via WiFi muziek buiten op het terras te hebben.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een super goede en handige luidspreker
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goede klank
  • Makkelijk te verplaatsen ( terras, tuin ...)
  • Perfecte aanvulling aan play 5
  • Minpunten
  • Prijzig
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goed voor muziek in huis
 | 12-05-2019
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Platte tv geweldige service en super snel geleverd.
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Super service
Dit is mijn derde sonos play 1 en het is prachtig Met geweldig mooi geluid.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Intuïtieve speler met heerlijk geluid
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Krachtig
  • Helder geluid
  • Eenvoudig te bedienen
  • Verschillende kleuren
  • Minpunten
  • Betallend account van Spotify nodig
Deze meer dan luidspreker want dat is hij zeker staat niet alleen heel mooi in je interieur maar het geluid is echt heerlijk! Super gemakkelijke en intuïtieve manier van gebruiken! Heel makkelijk te installeren een topper! Stond al even op mijn verlanglijstje!
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi ding!
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen AirPlay
Het is een geweldig product en iedereen aan te bevelen
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Supergoed geluid en makkelijke bediening
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Supergeluid
  • Mooie vormgeving
  • Compact opstellingen
  • Minpunten
  • Geen accu
  • Geen bluetooth
Aankoop dik en dubbel waard voor een intense muziek beleving
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid uit kleine boxjes
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Bediening in de app op smartphone
  • Design
  • Minpunten
  • Aansluitmigelijkheden
  • Niet rechtstreeks op TV aan te sluiten
Erg jammer dat je de boxjes niet rechtstreeks kunt koppelen aan TV of muziekinstallatie en dat er eerst nog iets bij gekocht moet worden om dat wel voor elkaar te krijgen. Maar voor de rest zijn het hele goede boxen en ergfijn te bedienen met de app op de smartphone.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch geluid, compacte box
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • compact
  • fraaie vorm
Net als de overige boxen van Sonos geeft de Play 1 een fantastisch geluid vanuit een leuke compacte, fraai vormgegeven box.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewoon super
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Ik heb er nu drie, en vind het een super geluid en bedienings gemak
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Zonder WiFi niet te gebruiken.
Lekker klein en compact. Geluid is geweldig
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie speaker met een top geluid
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Compact
  • Vol geluid
  • Minpunten
  • Geen AirPlay
Mooie compacte speaker met een vol geluid. Ik heb er nu 2 in de woonkamer samen met een beam en dit is meer dan voldoende. De bas is redelijk tot goed te noemen
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige geluidskwaliteit
 | 10-05-2019
In combinatie met de Sonos connect en twee Sonos play 1, een geweldig set. Tv geluid, bluetooth en DVD speler aangesloten dus alles mogelijk. Bijzonder blij mee.
SONOS PLAY:1 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super!
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Meerdere aan te sluiten
  • Mooi geluid
  • Mooie vormgeving
  • Onafhankelijk geluid per box in te stellen
  • Minpunten
  • Snoer
Mooie kleine boxen met een geweldig geluid. Makkelijk te bedienen met telefoon of tablet.