U bevindt zich in:
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews

SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 176 reviews
424,86
386,06
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig de boxen doen wat ze moeten doen
 | 18-09-2019
wij zijn zeer te Vreden over het bestelden de levering was zeer snel in een dag verder zijn we zeer tevreden de kwaliteit van de boxen en het geluid zijn zeer goed alles bij alles een zeer goede aankoop.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Gaaf product met Sonos kwaliteit
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Premium uitstraling
  • Prijs via plattetv.nl
  • Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Ontvangst in lawaaiige ruimte
  • Google assistent moet zich nog verbeteren
Heb al aardig wat Sonos speakers in huis. De One heeft natuurlijk de mogelijkheid tot spraakbediening via Google spraakassistent, de reden voor mij om deze speaker te kiezen. In lawaaiige ruimtes wordt de spraakopdracht niet altijd herkend. Geluidskwaliteit is uitstekend. Zoals je van Sonos gewend bent. Zou wel graag zien dat de One een optische ingang had gehad om deze eventueel bedraad te koppelen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen en afspraken
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Geluid
  • Personeel winkel
  • Service
Mooie geluidskwaliteit. Afspraken omtrent reservering werden prima nagekomen. Bij aankomst in winkel werd ik snel en klantvriendelijk geholpen: top!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
je bent wel erg blij met je boxje he pap!
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Mooi geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Werkt niet met gratis Spotify
  • Geen accu dus niet echt draagbaar.
Als je dochter van bijna 5 dat zegt dan zit daar een kern van waarheid in
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • Supergeluid
  • Strakke vormgeving
  • Handzaam
  • Gebruiksvriendelijk
Het is Sonos! Je kunt er op vertrouwen, staat in ieder interieur en je hebt in je woning een supergeluid!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact, mooi design en helder krachtig geluid
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi design
  • Helder krachtig geluid
  • Airplay 2
  • Google Assistant
  • Minpunten
  • Prijs
  • Bluetooth
De Sonos One is een top product met mooi design en een helder krachtig geluid. De airplay 2 aanvulling en de google assistant zijn de reden om te kiezen voor de Gen 2.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend geluid voor dit formaat speaker.
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Geluid
  • Bediening
  • Spraakbediening
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Google Assistent nog niet 100%
De Sonos One is een fijne en nu met de stem bedienbare luidsprker. Waarschijnlijk zal de Google Assistant alleen nog maar beter worden. Voor dit formaat geeft de spaeker een geweldig geluid. Aan te bevelen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top aanvulling op mijn playbar en sub voor 5.1 geluid
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • airplay2
  • google assistant
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • prijs
  • geen ophang beugels
De Sonos one is een top product met mooi design, en een prachtig vol geluid. De airplay 2 aanvulling en de google assistant. zijn top. Jammer vind ik dat er geen muurbeugels bij geleverd worden. maar zet je ze op een kast zitten er wel weer rubberen voetjes onder tegen trillen. kortom ik ben zeer blij met SONOS.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig, goed geluid
 | 16-08-2019
Tevervreden
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie aanwinst
 | 12-08-2019
  • Minpunten
  • Manual ontbreekt
Nog niet bekend met de gebruiksmogelijkheden, jammer dat er geen uitgebreide manual bij zit om direct optimaal te kunnen benutten
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prima geluidsset met eenvoudige installatie methode
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Installatie
  • Verschillende bedieningsopties
  • Minpunten
  • Geen
Snel geïnstalleerd, mooi dat het systeem zich aanpast aan de akoestiek van de ruimte. Zowel solo als stereo eenvoudig te koppelen of los te bedienen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prachtig aanvulling op mijn sonos playbar en sonos sub
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • AirPlay 2
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
  • Extra beugel nodig voor wand montage
Creëert samen met mijn André sonos speakers een prachtig 5.1 geluid
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima luidsprekers
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • mooi vol geluid
  • fijne bediening met je stem
Na lang twijfelen toch deze luidsprekers gekocht . Ik ben er zo van onder de indruk dat ik er nog een bestel voor in de badkamer . En nog een compliment voor de mooie deal .
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden over de levering en het advies van één van uw mederwerkers
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Zie boven genoemde mening
  • Minpunten
  • N.v.t.
Bedieningsgemak, geluidskwaliteit en vormgeving
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos is en blijft een top product
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
  • Je wilt alleen maar meer.... :)
Ik was al in het bezit van een Beam en Sub. Als aanvulling dus de 2 One’s gekocht. Kan niet anders zeggen dan een top aanschaf. Muziek klinkt beter en bij films waan je jezelf in de bios.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
na 1 sonos, nu nog 2 extra's gekocht
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • werken samen
  • alles op 1 systeem
  • te bedienen met alle apperaten
  • alle muziek af te spelen
  • Minpunten
  • geen BT
  • geen ingebouwde accu
prachtige boxen die je met alle apparaten kunt bedienen. Ze werken ook samen, als je er 1 aansteekt spelen ze alle bij samen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Leuk vragen aan Google
  • Veel uit te breiden
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Echt een super koop, mooi geluid en super grappig dat je alles kan vragen aan Google. Makkelijk te installeren.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super gaaf.
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Vraag het aan Google
  • Makkelijke werkwijze kwa installeren en bedienen
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Echt een super mooi product, fantastisch geluid en wat ook erg leuk is vraag het aan Google
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid, en overal te plaatsen
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Overal te plaatsen, zelfs op terras
  • Goed geluid
  • Handige app om te bedienen
Het product voldoet in alle opzichten aan mijn wensen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top systeem
 | 02-08-2019