U bevindt zich in:
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews

SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 256 reviews
418,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super apparaat
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Helemaal top
  • Minpunten
  • Geen
Heb 4 van deze boxen in huis staan , super mooi geluid en simpel te bedienen via je telefoon.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prachtig geluid en makkelijk in te stellen/te bedienen.
 | 17-05-2020
In één woord GEWELDIG! Prachtig geluid en makkelijk in te stellen/te bedienen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie speaker met mooi geluid
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Google assistent werkt niet goed
De Sonos one heeft een robuuste en mooie uitstraling en geeft goed geluid. Hij werkt goed samen met Spotify. De spraak assistent werkt niet altijd even goed.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
zeer tevreden met deze aankoopen heel goed geholpen bij Platte TV en daar goede uitleg gekregen.
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • mooie kleine speakers
  • zeer goed geluid in stereo opstelling
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen
  • nog niet ontdekt
zeer tevreden met de aankoop van deze SONOS speakers.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastische speaker, ziet er mooi uit en prima geluid
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Software
  • Mooie aanbieding van Platte TV!
  • Minpunten
  • Touch-bediening
  • Prijs aan de hoge kant
Ik heb al een aantal Sonos-producten en vind deze prima. Een kritische noot tov de vorige versie van de Sonos One: geen bedieningsknoppen meer maar touch... Hier moet ik nog aan wennen. Voor het overige; een Sonos-product als alle andere!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijke sound
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Heerlijk geluid
  • Spraakbesturing
Dit apparaat gekocht voor geluid in de achtertuin mooi weer. Ik had al een aantal Sonos producten, dus hoe te bedienen was al bekend. Dit apparaat werkt nu prima met verschillende kamers.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos one is een prima toestel!
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Prima levering
  • Prima toestel
  • Alle beloften werden na gekomen
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
Prima toestel dat aan alle verwachtingen voldoet. Oneindig veel radiozenders, en je kan zelf een lijst maken met je favoriete muziek om deze af te spelen. Van de prima levering ben ik in de wolken, niets op aan te merken.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige geluidskwaliteit en power in een kleine speaker
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Makkelijke installatie
  • Je zou met één speaker al een feestje kunnen geven in een ruimte van 30m2
  • Vormgeving
  • Heldere bass
  • Minpunten
  • Google Assistant reageert soms wel en soms niet
In de eerste instantie vindt ik het raar om met een wifi speaker aan de slag te gaan. Toch blijkt het super gemakkelijk in gebruik te gaan dooren in het boekje of in de app te volgen. Ik denk dat mijn grootouders dit zelf nog kunnen doen zonder hulp. De Google Assistant werkt soms maar half als je de Nederlandse en Engelse taal erop zet, maar dat went ook na een tijdje. Verder een prima apparaat met mooi (en erg hard) geluid.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
superieur
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • superieur geluid
  • Bedienings gemak
  • Beter dan de Google assistent
  • Minpunten
  • Duurder dan een google assistant
Had al veel van sonos, maar de one is zeker een investering waard. We verplaatsen de play 1 nog wel eens dan duurt het even voor de verbinding hersteld is dat gaat met de one beter en sneller.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in combinatie met de Samsung TV werelds geluid
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • super geluid
  • makkelijk in te stellen
  • perfecte hulp vanuit sonos
  • goed te combineren met andere sonos
  • Minpunten
  • redelijk aan de prijs
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Mooi product om in je woonkamer te hebben
  • Snel aangesloten
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth.
Vanaf het moment van uitpakken verkocht. En via de Sonos app werkt alles binnen 5 minuten. Ik ben heel tevreden over dit product.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Fijne app
  • Minpunten
  • Werking Google assistant
De Sonos one ziet er gelikt uit, en klinkt ook nog eens heel goed. De app is makkelijk te bedienen en je hebt het product binnen enkele minuten geïnstalleerd. De Google assistant werkt nog niet helemaal top, maar dat is dan ook het enige wat ik erop aan te merken heb.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Aanwinst voor mijn woning
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te installeren
  • Spraakherkenning
  • Compact overal neer te zetten
  • Minpunten
  • Opdrachten geven is soms even wennen
Ik ben heel erg tevreden over deze Sonos One. Had er al veel positieve berichten over gelezen, nu ik hem zelf in huis ben ik helemaal om. Wat een geweldig apparaat. Het is dat ze best prijzig zijn anders had ik mijn winkel wagen al vol gehad met nog meer Sonos apparaten.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vol en helder geluid
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Capaciteit
  • Geluid
  • Installatiegemak
  • Design en bediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de Sonos One aangeschaft voor mijn bescheiden werkplaats(3x8 mtr). De Sonos One vult deze met gemak en ik ben blij verrast met de algehele geluidskwaliteit. Naast het nieuws ed wat kristalhelder klinkt hou ik ook van lekkere muziek zoals die op vrijdag van Slam. Dan gaat de speaker uiteraard flink harder en ook dat klinkt perfect, lekkere bass, goede tonen en geen vervorming. De Google assistent welke ik gebruik reageert ook uitstekend en je raad het al, de stem klinkt eveneens perfect. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop en de snelheid en service van PlatteTV. TOP!!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top sound!
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Top sound
  • Mooie design
Ik ben heel blij met deze fantastische box en ze zijn heel makkelijk te instaleeren
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi accessoire waar geweldig geluid uit komt
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Bass
  • Formaat
  • Minpunten
  • Niet te koppel met tv zonder Beam of Playbar
Fantastisch mooi product zowel de vormgeving als het geluid. Voor zulke kleine speakers is de bass ook echt ruim voldoende. Voor meer bass is een losse sub wel een aanrader.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Compact maar krachtig geluid
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • installatie
Het maakt onderdeel uit van mijn 5.1 opstelling, qua installatie perfect via de app en het ben tevreden over het geluid.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid en compact formaat
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Compacte speaker
  • Fantastisch geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudig te bedienen
  • Koppeling met diverse apps
Voor het eerst een product van Sonos aangeschaft (hiervoor had ik speakers van Harman Kardon). Een super fijn product met eenvoudige installatie en heerlijk geluid! Ook staat deze stijlvol in het interieur.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekende uitbreiding als surroundspeakers
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • snelle installatie
  • mooi design
  • Minpunten
  • redelijk prijzig
Snelle levering in combinatie met Vogel\'s SOUND 4301 Zwart (vloerstandaard voor de Sonos One & Sonos Play:1), installatie is een fluitje van een cent en de muziekkwaliteit komt dit wel ten goede. Muziek luisteren is voller en bij tv kijken en een film merk je het effect van de surround.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product met goede kwaliteit
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Uitstraling
  • Grootte
  • Bass
De kwaliteit is perfect. Je kan de box zo hard zetten als je wil maar er verandert niets aan het geluid!