U bevindt zich in:
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews

SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 189 reviews
358,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topgeluid uit een top apparaat
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Vochtbestendigheid
  • Installatiegemak
  • Minpunten
  • Snoer is een beetje kort
Twee van deze Sonossen aangeschaft, voor op de slaapkamer en in de badkamer. Perfect geluid en installatie (we hadden al een Sonos) was zeer eenvoudig.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekend geluid
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Goede bas
  • makkelijke aansluiting
  • Minpunten
  • Met mobiel aanzetten
Wij hebben al enkele jaren Sonos, dit is een uitbreiding. Maar zijn zeer happy met produkt
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vol geluid!
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Bas tonen goed
  • Google assistant functie
  • Makkelijk te koppelen
  • Mooie uitstraling
  • Minpunten
  • Als de WiFi slecht is moeilijk bedienbaar
In de Sonos One zit een mooi vol geluid met genoeg Bas tonen. Makkelijk aan te sluiten en te koppelen met andere sonos apparaten. Ook de ingebouwde Google assistant is een pluspunt!
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede speakers goed geluid
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Robuust
  • Super geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Google assistent werkt top
  • Minpunten
  • Geen
Mooi geluid en makkelijk te bedienen!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig apparaat, qua vormgeving en geluid.
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi designe
  • Prachtig geluid
  • Compact
  • Verplaatsbaar
  • Eenvoudige bediening
Sonos is een geweldig product. Naast een prachtige vormgeving is Sonos makkelijk te installeren, eenvoudig te bedienen en heeft een duidelijke handleiding.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super speakers, makkelijk te installeren en te bedienen en mooi geluid!
 | 01-11-2019
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid en handig in gebruik.
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
De Sonos bundel heeft een geweldig geluid. Zelf heb ik nog de beam erbij en dat maakt een mooi surround geluid. Erg fijn product! Het advies in de winkel van plattetv was ook fijn. De jongeman nam de tijd om ons te adviseren! Bedankt!
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prachtige set
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • Klinken erg goed, vol en gedetailleerd
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Zeer mooi en compact
  • Robuust
  • Minpunten
  • Google assistent bestuurt volume alleen van de speaker waarop die actief is
  • Bij zeer hoge volumes mis je wat bass
Ik ben erg onder de indruk van deze speakers. Ze klinken erg goed en vol, met verassend veel (en strak) bass. Het geluid is mooi gebalanceerd en zeer gedetailleerd. Het volume is zeer goed, al merk je wel dat als je écht hard wil spelen dat de bas wat weg valt (om vervorming te voorkomen), maar in de praktijk komt dat niet zo vaak voor...
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Klein
  • Mooi vormgeving
  • Minpunten
  • Heb ik nog niet kunnen ontdekken
Nu nog een beam en dan heb ik een complete home cinema systeem. Nog even sparen dan is het compleet
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid, prachtige vormgeving en zalig makkelijk te bedienen. Ook de berichten met uitleg die ik ontvang zijn handig! Stikblij mee!!!
 | 28-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid perfect
  • Compact
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Geen
  • Niente
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal blij en tevreden
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Overal te plaatsen
  • Minpunten
  • Investering niet voor iedereen mogelijk
Top product. Mooi van vormgeving, volwassen geluid, eenvoudig te koppelen aan Sonos app, geen last van storingen. De bundel als stereo set gekoppeld. Ging gemakkelijk, stereogeluid is erg mooi. Gekocht in de winkel van plattetv.nl, prima geholpen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi design en een zeer goed geluid
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Makkelijk te installeren via de app
  • Werkt nu ook met Google home
  • Minpunten
  • Enkel te bedienen met één account
Ik heb nu 3x een Sonos one in huis welke ik allemaal heb gekocht bij PlatteTV en ik moet zeggen dat ze me 100% bevallen. Je kunt ze ergens in de hoek van de kamer zetten waardoor ze niet opvallen maar het geluid valt wel degelijk op want die is erg goed. Kortom een top product van Sonos :)
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top spul
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • surround in woonkoamer
  • bediening
  • installatie eenvoud
  • vormgeving
  • connectie met andere SONOS boxen
  • Minpunten
  • GEEN- het is top spul
Makkelijk aan te sluiten, werkt prima in surround samen met de Sonos Beam. Top spul.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig de boxen doen wat ze moeten doen
 | 18-09-2019
wij zijn zeer te Vreden over het bestelden de levering was zeer snel in een dag verder zijn we zeer tevreden de kwaliteit van de boxen en het geluid zijn zeer goed alles bij alles een zeer goede aankoop.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Gaaf product met Sonos kwaliteit
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Premium uitstraling
  • Prijs via plattetv.nl
  • Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Ontvangst in lawaaiige ruimte
  • Google assistent moet zich nog verbeteren
Heb al aardig wat Sonos speakers in huis. De One heeft natuurlijk de mogelijkheid tot spraakbediening via Google spraakassistent, de reden voor mij om deze speaker te kiezen. In lawaaiige ruimtes wordt de spraakopdracht niet altijd herkend. Geluidskwaliteit is uitstekend. Zoals je van Sonos gewend bent. Zou wel graag zien dat de One een optische ingang had gehad om deze eventueel bedraad te koppelen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen en afspraken
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Geluid
  • Personeel winkel
  • Service
Mooie geluidskwaliteit. Afspraken omtrent reservering werden prima nagekomen. Bij aankomst in winkel werd ik snel en klantvriendelijk geholpen: top!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
je bent wel erg blij met je boxje he pap!
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Mooi geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Werkt niet met gratis Spotify
  • Geen accu dus niet echt draagbaar.
Als je dochter van bijna 5 dat zegt dan zit daar een kern van waarheid in
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • Supergeluid
  • Strakke vormgeving
  • Handzaam
  • Gebruiksvriendelijk
Het is Sonos! Je kunt er op vertrouwen, staat in ieder interieur en je hebt in je woning een supergeluid!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact, mooi design en helder krachtig geluid
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi design
  • Helder krachtig geluid
  • Airplay 2
  • Google Assistant
  • Minpunten
  • Prijs
  • Bluetooth
De Sonos One is een top product met mooi design en een helder krachtig geluid. De airplay 2 aanvulling en de google assistant zijn de reden om te kiezen voor de Gen 2.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend geluid voor dit formaat speaker.
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Geluid
  • Bediening
  • Spraakbediening
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Google Assistent nog niet 100%
De Sonos One is een fijne en nu met de stem bedienbare luidsprker. Waarschijnlijk zal de Google Assistant alleen nog maar beter worden. Voor dit formaat geeft de spaeker een geweldig geluid. Aan te bevelen.