U bevindt zich in:
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews

SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 277 reviews
386,42
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Sonos uitbreiding voor in de tuin
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Integratie met andere Sonos componenten
  • Stembediening
  • AirPlay
  • Minpunten
  • App bediening voor systeem met oude Sonos componenten kan alleen met aparte app
Ik heb deze Sonos One bundel gekocht voor in mijn overkapping in de tuin. Ze zien er nog strakker uit dan de oudere Play 1. Super gemakkelijke installatie en heel mooi opgehangen met een Flexson wandbevestiging. Ook de stembediening en AirPlay zijn een mooie aanvullingen op het bekende en kwalitatief goede geluid van Sonos.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
 
 | 08-08-2020
  • Pluspunten
  • Klein, design, geluid
  • Minpunten
  • Wandophangsysteem
startknop aan achterkant indrukken is niet of nauwelijks in te drukken als wandophangsysteem aan One is vastgemaakt. Deze startknop had eigenlijk aan bovenkant moeten zijn
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wat een geweldig geluid.
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi design
  • Stekker in kleur van de box
Mooi design, compact. Gezellig Google assistant. Vooral het geluid in combinatie met de Sonos arc en subwoofer is perfect
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Klein
  • Top geluid
  • Gebruiksvriendelijk
Het geeft een super geluid en je kunt hem overal neer zetten makkelijk te installeren
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product, aanrader
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig
Van Platte TV.nl een type met Google assistent gekregen omdat de SL er niet meer was. Top service! Fijn product, werkt goed samen met andere Sonos producten,
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Great experiance for such smal speakers!
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • klein
  • makkelijk te installeren
Simpel te installeren, groot geluid voor zulke klein handige speakers.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Sonos One is geweldig apparaat
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Mooie vorm
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De sonos one doet aan alle verwachtingen samen met de app
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig product!
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • Vorm
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
geweldig product en ik zou geen ander aanraden!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fijne aanvulling voor de slaap/studeerkamer
 | 30-06-2020
Omdat we in deze coronatijd meer thuis zitten is deze aankoop een mooie aanvulling. Met goed geluid en simpele bediening is het fijn werken. Daarbij zeer snel geleverd ook in deze tijd.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste aankoop sinds tijden
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geen
In het wit vallen ze mooi weg bij ons. Het geluid vinden wij verassend goed, zeker als je kijkt naar het formaat van de speakers. Ze voelen solide aan. Installatie was een fluitje van een cent en bediening is super makkelijk via Android telefoon, Wij zijn gelukkige Sonos gebruikers!
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige luidspreker
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Geluid
  • Instellingen
  • Minpunten
  • Geen
Een heel mooi geluid,makkelijke bediening,en installeren op de app gaat ook heel eenvoudig. Zeker een aanrader
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een topper
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Helder
  • Mooie vorm
  • Makelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Dit is een zeer mooie box. Er zit een super helder en mooi geluid in. Je ziet hem bijna niet staan..makelijk in het bedienen.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos fan geworden!
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen
  • Prachtig geluid
  • Fijne app
  • Uitbreidingsmogelijkheden met andere Sonos producten
  • Minpunten
  • Niet snoerloos te gebruiken
  • Kan niet aan de tv gekoppeld worden
Dit is mijn eerste Sonos product, en dat is de beste keuze geweest! Er komt een prachtig geluid uit, en de bediening is super makkelijk. Toegang tot elk radiostation op de wereld, en muziek afspelen via Spotify is ook geen probleem. Het design is mooi, en past goed op mijn nachtkastje in de slaapkamer. De google stembediening werkt veel beter dan google home bijvoorbeeld.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eenmaal Sonos, altijd sonos
 | 13-06-2020
  • Pluspunten
  • Sublieme geluid
  • Zeer gemakkelijke installatie
  • Mooi Design.
  • Minpunten
  • Nooit gevonden
Gisteren ( 12 Juni, 2020 ) de nieuwe Sonos Arc aangesloten, was zeer eenvoudig en gemakkelijk alleen te doen. Perfect en subliem geluid. Voor het echte Dolby Suround kon ik helaas mijn oude Sonos play 1 speakers niet gebruiken dus dan maar nieuwe aanschaffen. Vandaag dan toch maar besloten om ook de Sonos One set aan te schaffen . Uiteraard weer bij Platte TV.nl. Vanmorgen met Ronald nog wat hierover live gechat en vanmiddag de Sonos One set opgehaald. Nu geniet ik pas echt van het uiterste geluid welke Sonos mij optimaal kan bieden. Ronald, wederom bedankt voor jouw expertise. Wie wéét, tot snel weer. Groet, Edwin Joosten
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Makkelijk in te stellen nette speakers
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • geluidsweergave
Na lang zoeken uitgekomen bij deze speakers. In vele tests kwamen ze als beste uit de bus voor mijn budget en wensen. Ik wil goede geluidsweergave en een ingebouwde google assistent. Die gebruik ik namelijk al met een google home mini. Geluid is echt top. Google stem klinkt wel erg laag in vergelijking met de home mini, maar dat ligt waarschijnlijk aan de home mini. Het instellen via de app gaat zeer eenvoudig en is in een paar minuten helemaal geregeld. Makkelijk, kan iedereen zou ik zeggen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Compacte geluidsboxen met een hoge kwaliteits weergave
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • goede installatie handleiding
  • Uitstekende geluidsweergave
  • Met Sonos Beam voldoende Baspresentatie
  • Goed en stevige ophang contructie
  • Minpunten
  • Bij hoog ophangen hard en zacht via de sonos beam op tv of gsm
  • verder geen minpunten.
Om op te hangen is enige handigheid vereist. Verder uitstekende weergave van het stereo geluid. In combinatie met de Sonos Beam wit een prachtig bioscoop ervaring bij films, muziekvideo\'s en sec audio weergave.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij met de sonos speaker
 | 10-06-2020
Heel blij met de sonos speaker, chill dat het de google assistant ondersteunt, kan ik mijn philips hue lampen met spraakberichten besturen.
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Leuk speeltje maar verwacht van het geluid geen wonderen
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • Compact, ziet er mooi uit
  • Bediening met spraak op afstand
  • Klantenservice van Sonos bij problemen
  • Googleassistent is leuk
  • Minpunten
  • Installeren van Googleassistent was lastig
  • Geluid wat dof, vooral bij spraak
Instellen met de sonos app lukt snel, maar het activeren van de Google assistent gaat minder gemakkelijk. Met geduldige hulp van de Sonos klantendienst is het gelukt. Besturen via Google blijft een zoektocht. Onduidelijk is vaak welke commando\'s je moet geven om iets gedaan te krijgen. Op internet kun je tips hierover vinden. Het geluid vind ik dof afgesteld, vooral de spraak. Daar is wel iets aan bij te stellen in de balans hoge en lage tonen. Ook kun je een aparte Sonos app Easy EQ ophalen om dit te regelen. Maar ideaal krijg ik het niet. Uiteindelijk vind ik het een leuk speeltje voor muziek en nieuws tijdens de dagelijkse bezigheden.. De Google assistent reageert op grote afstand als je het toverwoord (hey Google) uitspreekt. Behalve soms een beetje frustratie is hij ( je kunt man of vrouw kiezen) een bron van vermaak, en ik leer nog altijd bij. En als je even genoeg hebt van al die fratsen: De bedieningsapp en aanraaktoetsjes bovenop werken perfect, en het witte zuiltje ziet er prachtig uit.
Sonos One Zwart (Bundel) Reviews
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Hee
 | 10-06-2020
SONOS ONE ZWART (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te koppelen per box
  • In iedere kamer muziek
  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Google werkt niet altijd even goed
Mooi geluid, mooi design, mooi systeem!