U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 341 reviews
209,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid na eenvoudige installatie (Wel precies doen wat de installatie app voorschrijft)
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Radiofuncties
  • Installatie
  • Minpunten
  • Kan "mijn station) niet rangschikken
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Klein formaat, groots geluid en grootser gebruiksgemak
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Ontwerp is prachtig, nog strakker dan de eerste generatie
  • Geluidskwaliteit is geweldig; je wil geen grote speakers meer
  • Door de sensoren klinkt de speaker overal goed
  • Bedieningsgemak
  • Draadloos en bedraad is een optie
  • Minpunten
  • De bovenkant is gevoelig voor vingerafdrukken, ondanks de matte verf
  • De stekker is vrij kort
Ik heb de Sonos speaker aangeschaft als cadeautje voor ons beiden. Sonos heeft echt zijn best gedaan met deze speaker; het ontwerp is nét even wat strakker dan dat van de eerste generatie en de knoppen aan de bovenkant laten zich makkelijke bedienen. Het geluid is even groots en dankzij de sensoren past het apparaat zich aan zijn omgeving aan. We hebben hem nu vlak voor een speaker uit de \'oude doos\' staan. De oude speakers die we eerst hadden waren erg gevoelig voor de plaatsing en daar heb je bij de Sonos geen last van! Kortom, een mooi ontworpen, vergeeflijk en goed klinkend apparaat. Erg tevreden!
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Echte aanwinst voor bestaand systeem
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prima geluid voor een kleine speaker
  • Perfecte ondersteuning Sonos Support
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • In ons geval de installatie in het draadloos systeem
Een echte aanwinst voor het bestaand systeem. Wel probleem gehad met toevoegen in het draadloos systeem, maar met hulp van Sonos support was het snel opgelost en doet de One het uitstekend! De kleur en vormgeving zijn perfect voor ons interieur. Je ziet hem bijna niet staan. Je hoort hem wel, maar ziet hem niet...perfect!
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zoals je verwacht van Sonos. Schitterend geluid voor de prijs, grootte, strakke vormgeving en gemakkelijk in gebruik met de app.
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Klein en strak design
  • Ondersteund Zowel Amazon als Google assistent
  • Bruikbaar als Wifi Booster
  • Warm geluid en goede tweeters en bass
  • Zeer veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluidsniveau van 1-9, maar tussen 1 en 2 zit te veel verschil (van net
  • Spraak assistenten werken niet helemaal top
Een speaker met een strakke vormgeving dat de smartfuncties van \'Google Assistent\' en \'Amazon Echo\' ondersteund, veel beter klinkt, maar niet alle functies ondersteund van deze assistenten. Het geluid is, zoals je mag verwachten van Sonos, gewoon prima in orde. Hieronder een aantal plus en minpunten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toppert!
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Groote
  • Minpunten
  • Tv aansluiting
Top product, met een kleine gebruiks en ruime vriendelijke speaker mooi geluid voor in de woonkamer. Enkel jammer dat tv niet aangesloten kan worden
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede luidsprekers
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Aansluiten was makkelijk
  • Minpunten
  • Geen
We gebruiken de luidsprekers in combinatie met de Sonos amp met bedrade luidsprekers, ben zeer tevreden. Het aansluiten was eenvoudig.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima luidspreker
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Geen
We gebruiken de luidsprekers in combinatie met de Sonos amp met bedrade luidsprekers, ben zeer tevreden. Het aansluiten was eenvoudig.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid en makkelijk bedienbaar
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening gemak
  • Draadloos
Alles wat je er over lees klopt . In combinatie met een sonos play base is geweldig .
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fantastisch apparaat
 | 15-12-2019
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid, gemakelijke configuratie
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Makelijk installeren en confirgureren
  • Mooi geluid
  • strak design
  • Minpunten
  • stekker ipv accu
Voor het eerst Sonos aangeschaft. 2 x one. Verrast over het gemakt waarmee de set geinstalleerd en geconfigureerd is. Aanrader
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi product!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Wi-Fi verbinding
  • Werkt goed samen met andere sonos producten
  • Mooi design
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Voicecontrol werkt niet goed
  • Geen Bluetooth
Heb deze sonos one als aanvulling gekocht bij 3 andere boxen. Is snel en makkelijk aangesloten. Heb alleen de voicecontrol nog niet werkend gekregen. (Heeft 2x gereageerd en nu start die niet meer). De box maakt prima geluid, vind vooral het design mooi en fijn dat je hem alleen in de stekker hoeft te steken.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi, apparaat met goed geluid
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Geluidskabelloos
  • Minpunten
  • Lock screen controls
  • Vervorming bij hoog volume
Het geluid is erg zuiver als je hem niet te hard zet, bij hoge volumes worden de lage tonen niet meer evenredig verhoogd om de speaker te sparen. Ook is het design beter dan elke andere speaker die ik ken, het 1 kleur design maakt het toepasbaar in elk interieur en zorgt dat het overal tussen past. Klein minpuntje, de lock screen controls werken niet als je al een AirPlay apparaat in huis hebt.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig en veelzijdig
 | 14-12-2019
Super fijn, praktisch, veelzijdig en kwalitatief sterk apparaat
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Product als beschreven. Heel blij mee.
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Spraakherkenning
  • Werkt samen met ander Sonos aparatuur
  • Werkt samen met spotify
  • Minpunten
  • Geen
  • Werkt nog niet samen met mijn Android tv
Top. Heel makkelijk om Te bedienen. Geluidskwaliteit is uitstekend.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super produkt
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • gebruikersgemak
  • vormgeving
  • grootte
  • cotact met Sonos
  • Minpunten
  • geen
beste aankoop op muziekgebied ooit, zeer gebruiksvriendelijk, een lust voor het oor. Overweeg om er nog een aan te schaffen voor in de bijkeuken.
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Vol, warm en super geluid!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Het eenvoudig paren met de playbar
  • Super geluid
  • Prachtige vormgeving
  • Surroundgeluid is subliem
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig geluid en super surroundgeluid samen met de playbar! Wat een verademing ten opzicht van mijn reciever met 7 boxen en een subwoofer! En hoe hard je ook afspeel het geluid vervormt niet!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super apparaat
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Integratie van Google Assistant
  • Mooie vormgeving
Ik heb de Sonos One besteld tijdens Black Friday voor een scherpe prijs in aanvulling op een aantal Sonos Play:1\'s. Het geluid van de One is gewoon goed. De installatie ging soepel De ondersteuning voor Google Assistent is erg fijn maar je moet dit wel even activeren via services. Daarna werkt het goed. De vormgeving is mooi en verschilt bijna niet van de Play:1. Bij de Play:1 zit nog standaard en netwerkkabel geleverd. Bij de One zit dat er niet bij wat in principe natuurlijk niet uitmaakt bij gebruik via Wifi.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product,makkelijk en super geluid !
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Geluid
  • Uitbreidings mogelijkheden
  • Minpunten
  • Soms een paar keer google roepen voordat hij reageert
Heerlijk om met je stem alles te bedienen. Super strake vormgeving en geluid.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topgeluid uit een top apparaat
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Vochtbestendigheid
  • Installatiegemak
  • Minpunten
  • Snoer is een beetje kort
Twee van deze Sonossen aangeschaft, voor op de slaapkamer en in de badkamer. Perfect geluid en installatie (we hadden al een Sonos) was zeer eenvoudig.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekend geluid
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Goede bas
  • makkelijke aansluiting
  • Minpunten
  • Met mobiel aanzetten
Wij hebben al enkele jaren Sonos, dit is een uitbreiding. Maar zijn zeer happy met produkt