TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 399 reviews
229,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch, doet wat je ervan verwacht!
 | 01-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel uitbereidingsmogelijkheden
  • Strakke vormgeving
  • Minpunten
  • prijzig
De Sonos one is een fantastische aanvulling op het huidige systeem. Een zeer goed vormgegeven app waarmee je makkelijk de Sonos op het systeem aansluit. Door de vernieuwing "airplay 2" kunnen nu ook makkelijk youtube filmpjes vanaf de telefoon gestreamd worden.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte kwaliteit
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen via de app
  • Makkelijk bedienbaar
  • Strak design
  • Microfoon
  • Minpunten
  • Google assistent doet het niet altijd even goed
  • Prijzig.. maar kwaliteit spul blijft duur
Super makkelijk boxje als goede toevoeging op onze playbar en sub setup. Geeft ook met 1 boxje al genoeg extra geluid. Met twee is het nog mooier geluid, deze is nu onderweg
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gemakkelijk in gebruik
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiks gemak
  • Klein en overal te plaatsen
Erg content met het gebruiks gemak van de one\'s. Geluid had wat voller gemogen. Er is een sub en de arc in beraad om het geheel een vollere klank te laten krijgen.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige speaker set
 | 26-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeveing
  • Bedieningsgemak
  • Service Platte Tv Son & Breugel
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Geweldige speaker set. Overweeg nog een soundbar/beam erbij te kopen om het geheel met betrekking tot geluid van Tv af te maken.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi en goed geluid.
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluids kwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • installatie.
Wij zijn zeer blij met dit mooie compacte setje speakers , met goed geluid. Blij dat we onze surround set met al zijn draden het huis uit hebben gedaan !
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige uitbreiding
 | 22-12-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit geluid
  • Vormgeving
  • Op verschillende manieren te gebruiken
  • Minpunten
  • Blijft een prijzig product
  • Nieuwste boxen zijn niet goed inpasbaar in ouder Sonos systeem
Sonos geeft een perfect geluid en de One is een prima aanvulling op mijn bestaande installatie.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product en met 2 super stereo geluid
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • eenvoudige app
  • Makkelijk te verbinden met wifi en elkaar
  • goede bass ook in stereo
  • Minpunten
  • wat prijzig
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Wat een fijne en top product en zeker het geld waard . Maar koop er altijd meer dan 1 voor stereogeluid. Ik ga nog meer sonos kopen hierna.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Super speakers
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Wil direct uitbreiden
Heb twee Sonos one’s gekocht met het idee ze nu te gebruiken als stereo set en later uit te breiden en ze als surround speakers te gebruiken. Installatie ging super makkelijk via de app en door Trueplay krijg echt een geluidskwaliteit verbetering. Wat komt er een geluid uit die kleine speakers! Heldere hoge tonen, flinke lage tonen (voor een speaker van dit formaat), en ondanks dat ze draadloos van elkaar werken geen delay op de speakers. De app is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Je kan diverse muziekdiensten gebruiken, radio’s luisteren. Ook kan je een nummer, artiest of playlist als wekker instellen, zo wordt je altijd wakker met je favoriete muziek! Kan niet wachten tot ik ga uitbreiden
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
heel goed geluid, goed bedienbaar
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • lekker klein
  • spraak bediening
heel goed geluid, lekker klein dus overal te zetten alles werkt er op via google home geweldig!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Leuke speakers voor bij het systeem
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi disign
  • Makkelijk te instaleren
  • Niet te groot
  • Goeden combinatie als serroundset
  • Minpunten
  • Wijnig tot geen bas
De sonos play one is een super aanvulling bij de arc en sub als serround set echt gaaf geluid bij films maar ook bij muziek als sfeervol achtergrond geluid super het maakt dat als je met de bank ver van je arc vandaan zit lekker muziek hoor zonder hem heel hard te hoeven zetten ze hebben ook nog een mooi design dus misstaat niet
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Top product zeer scherp geprijsd
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Presentatie
  • Minpunten
  • Geen
Heb nu alles van Sonos had ik 10 jaar eerder moeten aanschaffen
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Alsof ik in de bioscoop zit
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
Wat een gaaf geluid wanneer ik films kijk!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 02-12-2020
Super geluid
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige speaker met zeer goed geluid.
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Ontwerp
  • Geluid
  • installatie
  • Minpunten
  • Geen
Mooi ontwerp, zeer goed geluid, makkelijk te instaleren en te koppelen aan andere compnenten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend design en geluid
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • gebruikt
  • Minpunten
  • geen bluetooth
zeer compact maar uitstekend geluid voor een hele kamer te vullen. enige minpunt is dat er geen bluetooth verbinding mogelijk is.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi diep geluid uit zo\'n kleine speaker!
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Zuiverheid
  • Balans
  • Maat
  • Uitstraling
Geweldig vooral in combinatie met de playbar en de bas.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie compacte speakers
 | 02-11-2020
  • Pluspunten
  • Klein en compact
  • Modern design
  • Makkelijke installatie
  • Geen speakerkabels meer
  • Minpunten
  • Nog niets
Een fantastische set, prachtig geluid. De Google spraak is een leuke toevoeging en ik zet m’n muziek , TV en lampen tegenwoordig aan met; hé Google. :)
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product met prachtig geluid.
 | 23-10-2020
  • Pluspunten
  • compact
  • prachtig geluid
  • Minpunten
  • commando goed inspreken
Google moet nog wel veel leren (zegt de stem zelf) wanneer commando wordt gegeven.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super mooie speaker en geweldig geluid
 | 08-10-2020
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Spraak besturing werkt niet optimaal
Super mooi, en een geweldig geluid.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
 
 | 05-10-2020
  • Pluspunten
  • geluid
mooie toevoeging aan de sonos Arc voor geluid in de keuken