U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 341 reviews
209,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in combinatie met de Samsung TV werelds geluid
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • super geluid
  • makkelijk in te stellen
  • perfecte hulp vanuit sonos
  • goed te combineren met andere sonos
  • Minpunten
  • redelijk aan de prijs
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Mooi product om in je woonkamer te hebben
  • Snel aangesloten
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth.
Vanaf het moment van uitpakken verkocht. En via de Sonos app werkt alles binnen 5 minuten. Ik ben heel tevreden over dit product.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Fijne app
  • Minpunten
  • Werking Google assistant
De Sonos one ziet er gelikt uit, en klinkt ook nog eens heel goed. De app is makkelijk te bedienen en je hebt het product binnen enkele minuten geïnstalleerd. De Google assistant werkt nog niet helemaal top, maar dat is dan ook het enige wat ik erop aan te merken heb.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Aanwinst voor mijn woning
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te installeren
  • Spraakherkenning
  • Compact overal neer te zetten
  • Minpunten
  • Opdrachten geven is soms even wennen
Ik ben heel erg tevreden over deze Sonos One. Had er al veel positieve berichten over gelezen, nu ik hem zelf in huis ben ik helemaal om. Wat een geweldig apparaat. Het is dat ze best prijzig zijn anders had ik mijn winkel wagen al vol gehad met nog meer Sonos apparaten.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vol en helder geluid
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Capaciteit
  • Geluid
  • Installatiegemak
  • Design en bediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de Sonos One aangeschaft voor mijn bescheiden werkplaats(3x8 mtr). De Sonos One vult deze met gemak en ik ben blij verrast met de algehele geluidskwaliteit. Naast het nieuws ed wat kristalhelder klinkt hou ik ook van lekkere muziek zoals die op vrijdag van Slam. Dan gaat de speaker uiteraard flink harder en ook dat klinkt perfect, lekkere bass, goede tonen en geen vervorming. De Google assistent welke ik gebruik reageert ook uitstekend en je raad het al, de stem klinkt eveneens perfect. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop en de snelheid en service van PlatteTV. TOP!!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top sound!
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Top sound
  • Mooie design
Ik ben heel blij met deze fantastische box en ze zijn heel makkelijk te instaleeren
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi accessoire waar geweldig geluid uit komt
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Bass
  • Formaat
  • Minpunten
  • Niet te koppel met tv zonder Beam of Playbar
Fantastisch mooi product zowel de vormgeving als het geluid. Voor zulke kleine speakers is de bass ook echt ruim voldoende. Voor meer bass is een losse sub wel een aanrader.
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Compact maar krachtig geluid
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • installatie
Het maakt onderdeel uit van mijn 5.1 opstelling, qua installatie perfect via de app en het ben tevreden over het geluid.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid en compact formaat
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Compacte speaker
  • Fantastisch geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudig te bedienen
  • Koppeling met diverse apps
Voor het eerst een product van Sonos aangeschaft (hiervoor had ik speakers van Harman Kardon). Een super fijn product met eenvoudige installatie en heerlijk geluid! Ook staat deze stijlvol in het interieur.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekende uitbreiding als surroundspeakers
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • snelle installatie
  • mooi design
  • Minpunten
  • redelijk prijzig
Snelle levering in combinatie met Vogel\'s SOUND 4301 Zwart (vloerstandaard voor de Sonos One & Sonos Play:1), installatie is een fluitje van een cent en de muziekkwaliteit komt dit wel ten goede. Muziek luisteren is voller en bij tv kijken en een film merk je het effect van de surround.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product met goede kwaliteit
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Uitstraling
  • Grootte
  • Bass
De kwaliteit is perfect. Je kan de box zo hard zetten als je wil maar er verandert niets aan het geluid!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super product
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk installeren
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
mooie box met krachtig geluid
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • gemak in bedienen
Blij met de volgende Sonos box. Staat geschakeld met andere Sonos one voor stereo geluid.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
prima product
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • 8
goed geluid
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige boxen. Met de 2de een heerlijk stereo geluid.
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Ook eigen muziek streamen
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
De 2de Sonos One wit aangeschaft. Nu een stereo geluid uit de boxen. Heerlijk eenvoudig te bedienen via de app op de telefoon. Ook de eigen muziek die op mijn Nas staat, is eenvoudig te streamen. Kortom: een geweldige aankoop. Ik denk dat mijn volgende aankoop een Sonos Team wordt.....
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Aanrader!
 | 03-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Spraakbesturing
  • Bedieningspaneel op de speaker
  • Design
  • Minpunten
  • Sonos werkt alleen op wifi, dus geen bluethooth functie
De Sonos Play One bundel heb ik nu al 2 weken in gebruik. Over het geluid ben ik zeer tevreden! Ik heb ze namelijk aangesloten als stereopaar op mijn huidige set bestaande uit een Sonos Playbar en Sonos Sub. Ik beschik nu dus over 5.1 geluid en dit is zeker te merken met het kijken van films en series. Het geluid zorgt voor een betere beleving en je raakt meer betrokken. Pathe is hier niks bij, want je bioscoop is nu gewoon in je woonkamer! Daarnaast werkt google assistent prima. Als je muziek wilt opzetten zonder je telefoon te gebruiken, kan je dit vragen aan je speakers. Ook het weer, routebeschrijving, restaurants (in de buurt) en nog vele functies zijn op te vragen via je stem. IDEAAL! De speakers kan je zelf ook apart in een willekeurige kamer installeren. Dus hoeven ze niet perse als stereopaar te fungeren zoals ik heb gedaan. Ook dan is de kwaliteit van het geluid zeker te horen. Schaf ze aan en je merkt het vanzelf!
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Veel mooier gelui dan verwacht/gehoopt
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • absoluut geluid
  • installatiegemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • niet goedkoop, zeker niet met meerdere vertrekken
  • de wisselwerking tussen sonos app en bij spotify app is in begin even wennen
Kleine speakers, maar groots geluid, vooral de bass indrukwekkend, vooral in stereo.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Sonos One is super in alle opzichten!
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi design
  • kabelloos
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen ook metHome Assitant
  • lekker klein
Sonos One is een prima speaker, lekker klein dus overal te plaatsen, met een mooi design. Kabelloos is voor mij iets nieuws maar bevalt fantastisch. Weg met alle kabels in huis. Ik vind hem vooral goed voor het spelen van achtergrondmuziek terwijl je andere dingen doet, bijvoorbeeld in die keuken,
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Klein van omvang, groot in prestatie
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Korte stroomkabel
  • Relatief prijzig
  • Voice control niet optimaal (maar kan ook uitgezet worden)
Klein van omvang, maar erg goed geluid. Door vormgeving niet nadrukkelijk aanwezig. In combinatie met sub en beam geweldige toevoeging aan tv-kijk plezier.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn apparaat
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Spraakbediening
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk meerdere apparaten aan te koppelen
  • Minpunten
  • Installeren met app kost tijd
We hebben nu 1 Sonos one sl, deze bevalt goed. Voor het mooie is het wel beter er een tweede bij te hebben. Erg handig dat er spraakherkenning op zit.
Sonos One Wit Reviews