TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 399 reviews
229,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
In te stellen zoals jij wilt
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Flexibel in gebruik
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen trueplay op android
  • Wisselen tussen duo paar voor muziek en instellen als surround boxen, kost even tijd
Gekocht ter aanvulling van mijn Sonos Beam zodat ik surround geluid heb bij de tv. Werk fijn. Als ik ze niet bij de TV gebruik staan ze in de woonkeuken als stereo paar opgesteld. Goed geluid voor relatief kleine box.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
klein en toch imposant
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • klein
  • Minpunten
  • weet niet
goed geluid en veel gebruiksgemak ook voor ons 75 jaar we praten tegen hem en doet wat hem opgedragen is
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Compacte vormgeving
  • Perfecte afwerking
  • Makkelijke installatie
  • Werkt goed met Google assistent
  • Minpunten
  • Duur in aanschaf
  • Afhankelijk van Google Assistent
Heb in mijn hele huis Sonos. Wil niets anders weer. Deze Sonos one heb ik toegevoegd in de badkamer.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • App
  • Service
  • Vormgeving
Kwaliteit is zoals beschreven en beloofd. Ben er zeer blij me en ben van plan om meer van deze producten te bestellen zodra de winkels weer open zijn. Ik heb nog meer nodig en wil een goed advies voor binnen en buiten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi geluid. Ook bij klassieke muziek
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Klank
  • Vormgeving
  • Steeds tips van Sonos
  • Minpunten
  • Het opstarten
Mooi geluid en mooie vormgeving. Het kostte even wat tijd om de juiste muziek via AirPlay gespeeld te krijgen.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
was op deze site het snelste leverbaar en de juiste tijd geleverd
 | 17-01-2021
makkelijk te installeren
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid werkt uitstekend
 | 17-01-2021
  • Minpunten
  • Geen
Werkt uitstekend erg mooi geluid. Makkelijk in te stellen via sonos app
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig super product
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Gebruiksaanwijzing
  • Grootte
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design prachtig geluid en een waardevolle aanwinst
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topmateriaal
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Aansluitgemak
  • Compact
  • Draadloos
Het ziet er strak en mooi uit. Het aansluiten gaat heel snel.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos One Zwart voldoet boven verwachting
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Compact
  • Goed geluid
Het product werd mij aanbevolen door een vriend uit Singapore die het bij mij online geïnstalleerd heeft zodat ik meteen aan de slag kon. Laaiend enthousiast nu.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor zo,n kleine box komt er perfect geluid uit en zuiver
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • klein
  • zuiver geluid
  • modern afgewerkt
ik ben zeer tevreden over de beide boxen die ik gekocht hebt, klein maar fijn en zeer zuiver geluid.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit en helder geluid
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Helder geluid
  • Zeer lange stekker
  • Makkelijk te bedienen
Zeer tevreden over de sonos one duo pack, Zeer goede kwaliteit en mooi helder geluid. Ondanks dat ie een stekker heeft is dit zeker niet hinderlijk, want heeft een zeer lange snoer. Wat best handig is. Zeer makkelijk te bedienen.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top product
 | 06-01-2021
top product
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn zoon is er heel erg blij mee. Jullie hadden een snelle levering. En dat voor de kerst als er topdrukte is.
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • Lekker muziekje draaien op studentenflat
  • Mooie vorm
  • Goede kwaliteit muziek
Hij is er blij mee!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid en makkelijk in gebruik
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving en groote
  • Google assistent
  • geluid
  • reageert snel
  • plug and play
Mooi Product gemakkelijk in te stellen naar je behoeftes via de Sonos app, mooie box en goed uit te breiden met de overige sonos producten in huis of als standalone te gebruiken in een andere kamer met hiervoor zijn eigen naam waardoor het ook overzichtelijk is over welke ruimte je het hebt , daarnaast werkt google perfect op de stembediening voor de handelingen die wij gebruiken. ( aan, uit, harder, zachter, het weer voor vandaag etc)
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zoveel kwaliteit uit z\'on klein kastje
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • Klein
  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijk te installeren
  • Werkt uitstekend samen met eigen NAS
  • Bedienings app uitsteke d
  • Minpunten
  • Geen
Prijs / kwaliteit komt overéén. Top produkt...dot wat ie moet doen.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi design, prachtig geluid en snel geleverd.
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed geluid
  • Mooi Design
  • Snel te koppelen met Sonos producten
  • Juiste prijs/ kwaliteitsverhouding
Dit product de Sonos One gen2 is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen aan bestaande Sonos producten en zorgen per paar voor een mooi en helder stereo geluid.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi van vormgeving en geluid
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Je wil meer van dit merk aanschaffen
Ook voor de niet techneut een makkelijk aan te sluiten box voorzien van Een geweldig bedieningsgemak
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend box op spraakbesturing
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Omvang
  • Spraakassistent
  • Minpunten
  • Moet aan het stroom zitten. Kan niet zonder sterker.
Goed geluid en de spraakassistent werkt ook perfect! Klein mooie decoratieve box.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooie toevoeging aan je Sonos systeem
 | 01-01-2021
  • Pluspunten
  • Klein maar krachtig
  • Mooi design
  • Makkelijk aan te sluiten op je huidige Sonos apparatuur
  • Handige app
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
Wij hebben twee play one"s gekocht om een surround sound te creëren. Het klinkt prachtig! Het is een hele mooie toevoeging op onze playbase, sub en play five.
Sonos One Wit Reviews