Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Sonos One Wit (Bundel) Reviews

SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 45 reviews
458,-
398,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Handig voor keuken, werkkamer en dergelijke.
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • handig formaat
  • naar verhouding goed geluid
  • handig bediening
Voor ons handige internetradio in keuken en heel af en toe spotify. Geeft naar verhouding van grootte best vol geluid. Klank is voor zover ik heb ontdekt niet bij te stellen, (maar ik vraag me af of dat beter kan). Op zich ook wel handig dat niet iedereen in huis steeds zijn voorkeur instelt. Geen ervaring met vergelijkbare systemen.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid, eenvoudige bediening
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • fantastisch geluid
  • makkelijke bediening
  • klaar voor spraakaansturing
  • Minpunten
  • geen
Geeft mooi geluidseffect bij de soundbar. Zorgt voor een mooie dolby surround, alsof je er midden in staat.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Onderschat deze boxen niet
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • helderheid geluid
  • grootte
Ze zien er klein uit maar wat een helderheid en volume kan er uit twee van die kleine apparaatjes komen. Alsof je live de muziek hoort.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strake vormgeving super geluid.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Makkelijk bedienen
  • Helder geluid
  • Minpunten
  • Prijzig
Makkelijk aansluiten en bedienen. Super mooi geluid
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gemakkelijk in gebruik.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Muziek van over de hele wereld
  • Geluidskwaliteit( voor zo een klein boxje)
  • Minpunten
  • Stembediening nog niet functioneel in Nl
Voor bejaarde ouders aangeschaft. Prima keuze. Gemakkelijk in gebruik en prima geluid. Ze hebben nog nooit zo vaak muziek geluisterd.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top systeem
 | 11-01-2019
Makkelijk te installeren. En muziek die tegelijk loopt in verschillende ruimtes. Top!
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Eenvoudige aansluiting
  • Design
  • Minpunten
  • Prijzig
Mooi samen met sonos soundbar Ook los prachtig geluid
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi pruduct
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk verplaatsbaar
  • prima geluid
  • goed aan te sluiten op andere Sonos aparaten
  • Minpunten
  • airplay nog steeds niet in NL
  • draadloos ? op de stroomkabel na
  • blijft prijzig
Mooi product prima geluid en makkelijk verplaatsbaar. Als je de stappen bij installatie volgt is het goed te doen. Echter bij de bediening middels de app had ik meer keuze mogelijkheden verwacht in oa afstelling en eventuele aanpassingsmogelijkheden. Airplay werkt nog steeds niet in het Nederlands.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top product en makkelijk te installeren.
 | 08-01-2019
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn perfecte smart speaker
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemak
  • Alexa
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen!
Voor normaal gebruik in essentie een plug and play product. Prachtig vormgegeven, heerlijk geluid. Wat een power in een klein pakketje! Eerste maar zeker niet laatste sonos product.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid voor zo'n kleine box en mooi uiterlijk
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Makkelijk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen bleutooth
  • Spotify abonnement nodig.
Maakt heel makkelijk een surroundgeluid set met de beam. Makkelijk te bedienen. Met de beam echt genoeg geluid voor een normale huiskamer. Wil je spotify spelen dan heb je een abonnement nodig.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super!
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwalitiet
  • Gebruiksgemak
Dat er uit zulke kleine luidsprekers zo’n mooi geluid kan komen blijft me verbazen. En het gemak waarmee je ze kunt installeren is ook al even verbluffend. Nog geen moment spijt gehad van deze aankoop.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig onze aankoop.
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geheel 5.1
  • Service
Geweldig geluid als ze goed zijn afgestemd, daar zoeken wij nog even naar. Misschien moeten wij een hulplijn inschakelen. Neemt niet weg dat wij zeer tevreden zijn met onze aankoop.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
zeer tevreden
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • fraai uiterlijk
  • Minpunten
  • geen
mooie vormgeving zeker op de standaards die ik erbij gekocht hebt
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend geluid en mooie speaker
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
Deze speaker staat bij ons in de badkamer en het geluid is heerlijk vol.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klein maar krachtig
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
Een klasse vol-geluid uit zo'n kleine speaker
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • design
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
Super blij met de Sonos 1 en de sound bar, erg leuk speelgoed.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Eenvoudig maar geweldig product.
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • Compact
  • Simpele installatie.
  • Verplaatsbaar
Snel te installeren en verbinden met andere sonos producten.
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super boxen
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Makkelijk te koppelen
  • Mooie vorm
  • Minpunten
  • GEEN
Super boxen makkelijk in de bediening en installatie. ERG goed geluid
SONOS ONE WIT (BUNDEL) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige aankoop!
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • model
  • klein
  • zuiver
  • Minpunten
  • snoer
De aanschaf van een Sonso One maakt de serie compleet en het geluid optimaal. Wij zijn klaar voor de Kerst!