U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 119 reviews
215,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
m met heel goed geluid
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Handzaam formaat
  • Minpunten
  • Geen cd of USB aansluiting
  • Lastig uit te vinden hoe ik m’ n iTunes bibliotheek kan inpassen
Handig ding, ook om mee te nemen
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid maar beperkend te gebruiken
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Look
  • Mogelijkheid om uit te breiden
  • Wireless
  • Minpunten
  • Geen aux-in
  • Geen Bluetooth
  • PC App van Sonos is niet gebruikers vriendelijk
Ik vind de sonos speakers een geweldige optie als wifi speakers, ze hebben helder en mooi geluid en een goede ingebouwde bass. Omdat ze geen aux input hebben zijn ze wel beperkend, en je kan via de Sonos app op je PC alleen muziek streamen, wat ik teleur stellend vind voor speakers van deze prijs klasse.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een makkelijke WiFi speaker,goed geluid en eenvoudig te bedienen
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Aansluiten
  • Bediening
  • Geluid
  • Makkelijk te koppelen
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
mooie box, met goed geluid
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooie box
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • eeste instalatie ging moeilijk
werk makkelijk in de bediening, geeft goed geluid. alleen eerste installatie koste bijna een uur omdat er een account moest worden aangemaakt en we een aantal stappen fout deden.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte draadloze speaker
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi en helder geluid
  • Airplay
  • Direct met Wi-Fi verbonden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
Speaker is een aanwinst voor mijn kamer. Was op zoek naar een draadloze speaker die niet te groot was en toch een goed geluid geeft. Daarnaast moest de draadloze speaker ook direct geluid afspelen dat vanaf een iPhone(airplay) gestreamd word. Achteraf voeldoet de speaker aan alle wensen en eisen. Compacte draadloze speaker en geeft een mooi geluid wat via de Sonos app of een andere app gestreamd word. Kortom, na maanden nog steeds zeer te vreden met de aankoop . Een echte aanrader.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi met een supergeluid
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Installatie
  • Bevestiging
  • Geluid
Mooi en simpel te installeren boxen. Goed en zuiver geluid en ze vallen niet op in de woonkamer.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima combinatie met Sonos Beam
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Prijs
Prima aanvulling op Beam als surround speakers. Mooi helder geluid met surround ervaring. Makkelijk te installeren en volop opties via Sonos-app.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super surround geluid in combinatie met Beam
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Installatie
  • Minpunten
  • Prijs
In gebruik als surround in combinatie met Beam. Geluid Beam was al super maar met ONE's als surround is het geluid nog voller en meer ruimte vullend. Voor echt mooi geluid heb je echt een set surrounds nodig.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zowel design als geluid is top !
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • bedieningsgemak
  • geluidkwaliteit
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • eigelijk geen
Mooi geluid uit zo'n klein apparaat. Mooi vormgegeven. Past overal in huis waar een stopcontact en wifi is. Super makkelijk te installeren en te bedienen met de Sonos-app
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vormgegeven apparaat met goed geluid
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Installatiegemak
  • Minpunten
  • Geen Alexa en Siri
  • Voor muziekdiensten zoals Spotify, heb je een premiumabonnement nodig
Installatie gaat zonder problemen. Prachtig geluid. Alexa werkt nog niet in Nederland en ook Siri nog niet. Jammer dat je voor muziekdiensten een abonnement moet afsluiten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Instelgemak
  • Draadloos
  • Minpunten
  • zou niet weten wat!
2 Sonos one's in combinatie met de playbase, wat een sound deze combinatie. Ingesteld als surroud aangesloten op TV geeft een geweldige ervaring, wat hebben we jaren zitten tobben met dat standaard geluid van de TV. Is natuurlijk een aardige aankoop maar zeker waar voor het geld, tot nu toe geen moment spijt van!!
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Makelijk te configureren
  • Minpunten
  • Geen
Top produkt
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super geluid, super vormgeving, super bedieningsgemak
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Geweldig
 | 09-02-2019
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed en kwalitatief product
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Kwaliteit
  • Mooi uiterlijk
  • Mooi gedetailleerd geluid
  • Minpunten
  • Geluid valt soms weg
  • In 5.1 opstelling met playbar is AirPlay niet te gebruiken
Makkelijk te installeren, kwalitatief zeer mooi geluid.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig product! Ik raad het iedereen aan!
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Heerlijk geluid
  • Warme Bas
  • Kan een hoog volume aan
  • Design is geweldig
  • Bediening is easy
  • Minpunten
  • Prijs
Ik heb het product nu om en nabij twee weken in huis. Nog steeds ben ik er razend te vrede over. Er komt een fantastisch geluid uit, die met geen enkele ander merk te vergelijken is. De base is super. Ik raad dit product iedereen aan. Een ding is zeker je krijgt waar voor je geld. Over de klantvriendelijkheid bij PlatteTv.nl valt niet te twisten. Het personeel komt erg professioneel over en geeft duidelijke informatie.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig
 | 28-01-2019
heerlijk geluid
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goed geluid en vormgeving met de nieuwste technologie.
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Eerste keren een beerje moeite met het insyellen via de app
Geeft absurd goed geluid en de vormgeving past perfect in onze woonkamer.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super geluid, makkelijk te installeren, app werkt perfect
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Klein van postuur
  • Design
  • Goede bass
  • Snel opstarten
  • App werkt perfect
  • Minpunten
  • Nog geen stembesturing
Mooi geluid, met zijn tweeën in stereo nog 10 keer beter.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top kwaliteit
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren
  • Perfect geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wij hebben deze set gekocht als uitbereiding. Super makkelijk te installeren en top geluid