U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 198 reviews
198,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte boxen voor een prettige prijs
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ontwerp
  • Minpunten
  • Handleiding
Prima geluidssysteem; zeker in combinatie met de Sonos Beam. Jammer dat ik erg lang heb moeten zoeken hoe ik deze boxen als surroundboxen aan mijn Sonos Beam kon koppelen.... Handleidingen zijn erg summier naar mijn mening
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 16-07-2019
  • Pluspunten
  • De prijs
  • Bediening
  • Geluidskwaliteit
  • Beperkte ruimte nodig
  • Mooie uitstraling
  • Minpunten
  • Mis gebruiksaanwijzing op papier
  • Aan-en uitknop
  • Stemservive iedere keer op nieuw instellen
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima speakers en geweldige App om te bedienen
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • gemak
  • Minpunten
  • prijs
  • nog geen speaker groep mogelijk in google home, maar dat komt er wel aan.
Goede speakers en installatie zeer gemakkelijk. Ook de APP van sonos wordt continue verbeterd. Ook de google assistant werkt nu erop. wel even de commando's leren.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product voor een prima prijs!
 | 12-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Spraakbesturing
  • Makkelijk uit te breiden met andere sonos luidsprekers
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Relatief duur
De Sonos One bundel is handig om aan te schaffen voor een ervaring in meerdere ruimtes. Sonos heeft een mooi design en is gebruiksvriendelijk. Met stem sinds kort te bedienen, wat ook erg prettig is.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product. Zeker met google assistent.
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Goede sound
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geen
Strakke service. Mooi product.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtig product als aanvulling op je Beam
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Snel geleverd
  • Goed contact
  • Scherpe prijs
  • Duidelijke site
  • Afspraak is afspraak
  • Minpunten
  • Had wel in een oververpakking verstuurd mogen worden als je zuinig op de originele verpakking wilt zijn
Super snel geleverd door Platte TV en een mooie scherpe prijs, zeer tevreden over het contact met Platte TV
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi muziek geluid tv geluid is minder omdat niveau van de sonos 1 erg zacht is
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • bij tv geluid zijn de boxen alleen luid als er surround geluid is
Mooie vormgeving en het gemak van draadloos, waardoor de boxen overal kunnen staan.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product!
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Surround
  • Eenvoudige installatie
  • Sonos App ideaal
Werkelijk grandioos geluid. Ik heb 2 One's gecombineerd samen met de Beam wat mijn hele woonkamer vult met een prachtig surround geluid! Daarnaast heb je de optie voor muziek om evenredig het volume in te stellen zodat elke speaker vol geluid produceert. Ook weer een dik compliment aan de uitstekende service en expertise van Platte TV.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruik
  • App
  • Installatie
Goed geluid en makkelijk te installeren. Veel vergeleken met andere merken voor deze gekozen vanwege het bediening gemak
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top ding
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan en uit.
  • Fijne app voor bediening
  • Altijd je eigen muziek paraat
Mooi klein ding met goed geluid. Echt een super aanwinst. Echt onwijs blij mee.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid, gebruiksgemak, en mooi design in 1
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Nog niks
De sonos one duo ontvangen, en binnen 5 minuten genieten van muziek. Door middel van de app snel geconfigureerd, en gekoppeld als duo heb je stereo geluid. Mijn eerste sonos ervaring is goed bevallen en ga zeker uitbreiden.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top Product
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Compact
  • Design
  • True Play
Echt een nieuw top product van SONOS en nog veel mooier dan de oudere Play 1
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig geluid voor zijn formaat
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Klein en stylish
  • Minpunten
  • Prijs
Ik heb de hele set gekocht inclusief sub en 2x one. Daarmee heb je echt geweldig geluid bij films en muziek vanuit Spotify of andere diensten speel je snel en moeiteloos af
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig geluid voor zijn formaat
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Klein en stylish
  • Snel te installeren
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Ik heb de hele set gekocht inclusief sub en 2x one. Daarmee heb je echt geweldig geluid bij films en muziek vanuit Spotify of andere diensten speel je snel en moeiteloos af
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie compacte speaker
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Makkelijke installatie
  • Smart Speaker
  • Uitstekend geluid voor dit formaat.
  • Minpunten
  • Kan warm aanvoelen
Lange tijd heb ik de versie 1 gehad van de Sonos One en moet zeggen dat op zich eigen hier een behoorlijk geluid van kan komen en was ook behoorlijk onder de indruk. Leuke toevoeging was wel met Alexa en Google Home dat je je smarthome kan bedienen met je stem en gewoon kan aangeven dat Alexa of Google Home even de airco aan doet zetten. Uiteindelijk een tweede One gekocht en kwam er na het aansluiten van de stroomkabel achter dat er alweer een versie 2 uitgekomen is van de One, volgens internet zou dit niet uit mogen maken omdat het alleen op de processor zou gaan en Bluetooth die alleen voor installatie gebruikt zou worden, Uiteindelijk de twee one's aan de Beam en Sub gekoppeld wat heel gemakkelijk ging maar hierdoor vallen ze op zichzelf een beetje in het niets omdat door de Sub de bass van de one's omlaag gezet wordt. Al met al blijven het nog goede speakers maar persoonlijk vind ik dat ze op zich eigen beter presteren.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product en een top service!
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Stijlvol
  • Handig te verplaatsen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer leuke box’en. Ondertussen 3 van deze One’s. Muziek is nu een andere beleving, echt geweldig
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super speaker met vele mogelijkheden
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Als extra speaker in de keuken in gebruik. Installatie was in minuten voltooid. Ben zeer benieuwd naar de spraakassistent die nu nog niet in nederland actief is..
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product! Mooi design, goed geluid.
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Spraakbesturing is nog niet beschikbaar in Nederland
Makkelijk te installeren en handig te gebruiken via de app. Fijn dat je het systeem ook kan uitbreiden tot home surroundgeluid systeem.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ronduit KLASSE.
 | 21-06-2019
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product en gemakkelijke bediening
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goed uitziend
  • Goed geluid
  • Makkelijk uit te breiden
  • Goede bediening
Goed uitziende spreaker goed geluid en gemakkelijk te bedienen met telefoon of tablet.