TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 397 reviews
229,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi product
 | 08-05-2021
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • radio luisteren
  • de subwoofer is uit de kamer!
  • mee te nemen op vakantie
  • geen snoeren wirwar meer
  • Minpunten
  • staan altijd aan (stroomverbruik)
  • zouden iets meer hoge tonen in mogen
door het a.s. wegvallen van fm radio bij Ziggo gekeken naar allerlei alternatieven. Via de tv, een netwerk receiver of Sonos. Uiteindelijk toch voor Sonos gekozen, mede door het bedieningsgemak. Radio en Spotify gaat heel makkelijk. De oude Apple Ipod kan er niet meer op, maar daar hebben we op een Android tablet en thuisindeling toch een oplossing voor gevonden, al zal dat niet zo vaak gebruikt gaan worden. Voor de bediening een Google Nest Hub gekocht, anders valt steeds het geluid even weg door de spraakassistent die in de Sonos zit. Misschien had ik ook de SL versie kunnen nemen, maar dit is ook handig als we op vakantie gaan, dan nemen we gewoon 1 Sonos speaker mee. Bassen klinken goed, de hoge tonen hadden voor mij iets meer gemogen (staat nu op max in de equalizer van de Sonos app) vooral als ze wat zachter staan. Bij een wat hoger volume klinkt het echt goed. De oude stereo installatie staat inmiddels in een stoffig hoekje op zolder. Om sentimentele reden zal die nog even blijven staan, maar dat zal niet lang meer duren. En de vrouw is ook blij, vooral dat die lelijke zwarte subwoofer nu eindelijk uit de kamer weg is. Het advies van Platte TV via de chat en in de winkel (Breda op afspraak) was heel netjes.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 02-05-2021
Perfect aanrader van onze zoons cadeau voor hun vader voor 27 april zijn verjaardag [ nee niet de koning ] haha . Gister voor het eerst geïnstalleerd door onze zoons , geluid kwaliteit perfect.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede keuze
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Klein
  • Geluid is goed
  • Makkelijk te koppelen
Oplossing voor ons radio probleem. Geweldige luxe icm andere andere apparaten Goede stereo geluid
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid, eenvoudige aansluiting en vele uitbreidingsmogelijheden
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Eenvoudig te installeren
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Wat kostbaar, maar het geld meer dan waard
De Sonos One bundel is zeer eenvoudig aan te sluiten. Ik had binnen enkele minuten mijn woonkamer gevuld met prachtig helder geluid en binnen een minuut later ook op mijn slaapkamer. Bediening is zeer eenvoudig via de mobiele app op mijn smartphone. Zeer prettig dat ik via Sonos Spotify kan luisteren. Tot slot zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden, zoals aansluiting op tv etcetera.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi product waar een mooi geluid uit komt.
 | 22-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Kleine vormgeving
  • Installatie gemak
  • Makkelijke bediening vanuit de app
  • Minpunten
  • geen
Ik gebruik de Sonos One (bundel)in combinatie met de soundbar. Voor toch een mooier en voller geluid als ik een film/tv kijkt. Echt een toevoeging.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig apparaatje voor een complete disco
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • prima advies via chat
  • makkelijke installatie
  • mooi apparaatje
  • goed geluid
  • leuke prijs afkunnen spreken
Via de chat informatie gevraagd en een goed en eerlijk advies gehad. Helaas was deze even niet op voorraad maar dat was het wachten (3weken) wel waard. Een leuke prijs afkunnen spreken en een prima levering. Wie weet komt er binnenkort wel een 2de bij.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig apparaatje voor een complete disco
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • prima advies via chat
  • makkelijke installatie
  • mooi apparaatje
  • goed geluid
Via de chat informatie gevraagd en een goed en eerlijk advies gehad. Helaas was deze even niet op voorraad maar dat was het wachten (3weken) wel waard. Een leuke prijs afkunnen spreken en een prima levering. Wie weet komt er binnenkort wel een 2de bij.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid, maar heeft wat moeite met luisteren
 | 17-03-2021
  • Pluspunten
  • Klein formaat
  • Ziet er leuk uit
  • Bestuurbaar vanaf mobiel en spraak
  • Uitstekend geluid
  • Kan gekoppeld worden met andere Sonos speakers
  • Minpunten
  • Voicecommand werkt niet super
De voicecommand functie van Google heeft nog wat ontwikkeling nodig, maar het geluid is prachtig en het is een mooi klein apparaat. Ik ben er erg blij mee.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Goed verpakt
  • Goed geadviseerd door Platte TV
  • Minpunten
  • Geen
Hadden we deze installatie maar veel eerder besteld. Wat een fantastisch geluid komt er uit deze speakers icm met de Sonos Beam. Wij wanen ons in een bioscoop. Installatie is zeer eenvoudig, mooi en goed verpakt. Top level kwaliteit. Wij hebben de standaarden mee besteld en staan nu op een mooie hoogte zowel aan de linkerzijde als rechterzijde naast de bank.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Service
  • Product
  • Deal
Het was geweldige service. Een mooie deal kunnen sluiten waar we beide tevreden over zijn. Het was een cadeau voor mijn zus. Ik heb haar er erg blij mee gemaakt en haar daarna overgehaald om ook de standaards bij plattetv.nl te kopen. Hiermee heeft zij ook een mooie deal gesloten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top aanvulling voor mijn Sonos ARC!
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Plug ‘n play
  • Fijne surround speakers
  • Mooie aanvulling voor muziek luisteren bij ARC
  • Minpunten
  • Spraakassistent werkt niet altijd
Begonnen met een ARC, miste altijd wel mijn achterkanalen. Daarom deze Sonos one’s aangeschaft. Je merkt het verschil echt, top aanvulling om het compleet te maken. Maar ook voor muziek zijn ze fijn om erbij te hebben, maakt het totale beeld voller in onze huiskamer! Tot op heden geen spijt van deze koop!
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super geluid en snel aan te sluiten
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • Snel aan te sluiten
  • Minpunten
  • jammer dat de tv er niet op kan.
Geweldig product en met een app alles te regelen.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topkwaliteit
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • Topdesign
  • Zwart of wit keuze
  • Minpunten
  • Geen
Ik had er al 1, maar nu een tweede erbij en gekoppeld aan mijn playbar voor multisurround geluid. De koppeling via de app is supereenvoudig. Instellingen via de tv is wat lastiger.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product, zeer tevreden!
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Google assistant
  • goede en snelle service PlatteTV
Ik ben zeer tevreden met deze speaker. Op zich zelf bied de speaker een zeer mooi geluid, en speel ik gemakkelijk muziek af van mijn spotify, soundcloud en favoriete radiostations. De spraak bediening maakt het makkelijk De sonos te bedienen, en gebruik te maken van Google assistant. In combinatie met nog 1 Sonos One en een Sonos Beam tover je de woonkamer om in een ware thuis bios met surround sound. Tevens een goede en snelle service van Plattetv.nl Ik zou vrienden en familie aanraden hier te bestellen.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • Compact
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
De perfecte aanvulling voor het creëren van surround sound in combinatie met de beam of arc. Installatie is binnen 2 minuten geregeld.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sonos en Platte TV, de ideale combi.
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Toepassing
  • Minpunten
  • geen
Prima product, conform verwachting.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Kwaliteitsprodukt
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Minpunten
  • Geen
2 one\'s geinstalleerd in de keuken. De installatie ging heel vlot en zonder problemen. Zeer mooi geluid na het uitvoeren van trueplay.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • bedieningsgemak
Mooie kleine boxen die samen met mijn sonos arc het tv kijken veranderen of je in de bioscoop zit.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
In te stellen zoals jij wilt
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Flexibel in gebruik
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen trueplay op android
  • Wisselen tussen duo paar voor muziek en instellen als surround boxen, kost even tijd
Gekocht ter aanvulling van mijn Sonos Beam zodat ik surround geluid heb bij de tv. Werk fijn. Als ik ze niet bij de TV gebruik staan ze in de woonkeuken als stereo paar opgesteld. Goed geluid voor relatief kleine box.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
klein en toch imposant
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • klein
  • Minpunten
  • weet niet
goed geluid en veel gebruiksgemak ook voor ons 75 jaar we praten tegen hem en doet wat hem opgedragen is