TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sonos One Wit Reviews

SONOS ONE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 388 reviews
229,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 24-02-2021
  • Pluspunten
  • Service
  • Product
  • Deal
Het was geweldige service. Een mooie deal kunnen sluiten waar we beide tevreden over zijn. Het was een cadeau voor mijn zus. Ik heb haar er erg blij mee gemaakt en haar daarna overgehaald om ook de standaards bij plattetv.nl te kopen. Hiermee heeft zij ook een mooie deal gesloten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top aanvulling voor mijn Sonos ARC!
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Plug ‘n play
  • Fijne surround speakers
  • Mooie aanvulling voor muziek luisteren bij ARC
  • Minpunten
  • Spraakassistent werkt niet altijd
Begonnen met een ARC, miste altijd wel mijn achterkanalen. Daarom deze Sonos one’s aangeschaft. Je merkt het verschil echt, top aanvulling om het compleet te maken. Maar ook voor muziek zijn ze fijn om erbij te hebben, maakt het totale beeld voller in onze huiskamer! Tot op heden geen spijt van deze koop!
Sonos One Wit Reviews
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super geluid en snel aan te sluiten
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • Snel aan te sluiten
  • Minpunten
  • jammer dat de tv er niet op kan.
Geweldig product en met een app alles te regelen.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topkwaliteit
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • Topdesign
  • Zwart of wit keuze
  • Minpunten
  • Geen
Ik had er al 1, maar nu een tweede erbij en gekoppeld aan mijn playbar voor multisurround geluid. De koppeling via de app is supereenvoudig. Instellingen via de tv is wat lastiger.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product, zeer tevreden!
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Google assistant
  • goede en snelle service PlatteTV
Ik ben zeer tevreden met deze speaker. Op zich zelf bied de speaker een zeer mooi geluid, en speel ik gemakkelijk muziek af van mijn spotify, soundcloud en favoriete radiostations. De spraak bediening maakt het makkelijk De sonos te bedienen, en gebruik te maken van Google assistant. In combinatie met nog 1 Sonos One en een Sonos Beam tover je de woonkamer om in een ware thuis bios met surround sound. Tevens een goede en snelle service van Plattetv.nl Ik zou vrienden en familie aanraden hier te bestellen.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • Compact
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
De perfecte aanvulling voor het creëren van surround sound in combinatie met de beam of arc. Installatie is binnen 2 minuten geregeld.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sonos en Platte TV, de ideale combi.
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Toepassing
  • Minpunten
  • geen
Prima product, conform verwachting.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Kwaliteitsprodukt
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Minpunten
  • Geen
2 one\'s geinstalleerd in de keuken. De installatie ging heel vlot en zonder problemen. Zeer mooi geluid na het uitvoeren van trueplay.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • bedieningsgemak
Mooie kleine boxen die samen met mijn sonos arc het tv kijken veranderen of je in de bioscoop zit.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
In te stellen zoals jij wilt
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Flexibel in gebruik
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen trueplay op android
  • Wisselen tussen duo paar voor muziek en instellen als surround boxen, kost even tijd
Gekocht ter aanvulling van mijn Sonos Beam zodat ik surround geluid heb bij de tv. Werk fijn. Als ik ze niet bij de TV gebruik staan ze in de woonkeuken als stereo paar opgesteld. Goed geluid voor relatief kleine box.
Sonos One Wit Reviews
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
klein en toch imposant
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • klein
  • Minpunten
  • weet niet
goed geluid en veel gebruiksgemak ook voor ons 75 jaar we praten tegen hem en doet wat hem opgedragen is
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Compacte vormgeving
  • Perfecte afwerking
  • Makkelijke installatie
  • Werkt goed met Google assistent
  • Minpunten
  • Duur in aanschaf
  • Afhankelijk van Google Assistent
Heb in mijn hele huis Sonos. Wil niets anders weer. Deze Sonos one heb ik toegevoegd in de badkamer.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • App
  • Service
  • Vormgeving
Kwaliteit is zoals beschreven en beloofd. Ben er zeer blij me en ben van plan om meer van deze producten te bestellen zodra de winkels weer open zijn. Ik heb nog meer nodig en wil een goed advies voor binnen en buiten.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi geluid. Ook bij klassieke muziek
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Klank
  • Vormgeving
  • Steeds tips van Sonos
  • Minpunten
  • Het opstarten
Mooi geluid en mooie vormgeving. Het kostte even wat tijd om de juiste muziek via AirPlay gespeeld te krijgen.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
was op deze site het snelste leverbaar en de juiste tijd geleverd
 | 17-01-2021
makkelijk te installeren
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid werkt uitstekend
 | 17-01-2021
  • Minpunten
  • Geen
Werkt uitstekend erg mooi geluid. Makkelijk in te stellen via sonos app
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig super product
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Gebruiksaanwijzing
  • Grootte
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design prachtig geluid en een waardevolle aanwinst
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topmateriaal
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Aansluitgemak
  • Compact
  • Draadloos
Het ziet er strak en mooi uit. Het aansluiten gaat heel snel.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos One Zwart voldoet boven verwachting
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Compact
  • Goed geluid
Het product werd mij aanbevolen door een vriend uit Singapore die het bij mij online geïnstalleerd heeft zodat ik meteen aan de slag kon. Laaiend enthousiast nu.
SONOS ONE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor zo,n kleine box komt er perfect geluid uit en zuiver
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • klein
  • zuiver geluid
  • modern afgewerkt
ik ben zeer tevreden over de beide boxen die ik gekocht hebt, klein maar fijn en zeer zuiver geluid.