TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sonos One SL Zwart Reviews

SONOS ONE SL ZWART REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 103 reviews
199,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn voor in de tuin
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goede prijs
  • Neemt wijnig plaats in beslag
  • Je kunt hem gemakkelijk harder en zachter zetten
  • In stopcontact steken en je heb muziek
  • Minpunten
  • Geen
Een gemak om te bedienen via app
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie speaker, makkelijk te bedienen
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
De SL is n mooie uitbreiding op mijn andere Sonos one speakers. Hij ziet er hetzelfde uit, alleen geen microfoon bovenop. Aangezien ik spraakherkenning niet gebruik mis ik het ook niet
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product met geweldig geluid!
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • design
  • makkelijk te koppelen
SONOS one SL in combinatie met de Beam aangeschaft. Mooi geluid en zelfs een aangename bioscoop ervaring.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Fijne sonos app
  • Eenvoudig toe te voegen aan bestaand sonos systeem
  • Minpunten
  • Prijzig
De sonos one sl is een super wifi speaker, ik heb hem in combinatie met nog een sonos one sl en de sonos beam. Hiermee creëer je een 5.0 surround set.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heel goed geluid
 | 13-05-2020
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ideale speaker voor in de tuin.
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Klein
  • Erg goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Spatwaterdicht
  • Minpunten
  • Zeker niet de goedkoopste
Sonos speciaal besteld voor gebruik in de tuin. Erg goed geluid, zeker voor het kleine formaatje. Bij verplaatsen naar binnen,word mijn telefoon vanzelf weer gevonden, ideaal.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie aanvulling op de rest van mijn set
 | 03-05-2020
Geweldig geluid
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top super design en kwaliteit
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Design
  • Minpunten
  • Geen min punten
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid, mooie vormgeving en zeer makkelijke bediening
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Makkelijke bediening
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen vinden.
De Sonos Ons SL zijn kleine maar krachtige speakers. Uitstekend als aanvulling op mijn playbar en sub van Sonos.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoonweg een geweldig product
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Koppelbaar met andere sonos apparaten
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Super tevreden over de geluidskwaliteit en het makkelijke koppelen met onze andere sonos, zodat we voor en achter in de woonkamer muziek hebben. Tevens erg handig om er eentje buiten onder de overkapping te zetten als we buiten zitten.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie speakers, erg goede kwaliteit.
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit van het geluid
  • Design
  • Prijs
  • (niet product gerelateerd) excellente service van platteTV
  • Makkelijk uit te breiden systeem, je hoeft niet in een keer 1000 euro aan geluid uit te geven maar kan dit geleidelijk doen.
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
  • Om meerdere apparaten te koppelen in de zelfde kamer is iets meer tijd nodig. (Kan in de app)
  • Koppeling in Spotify kan nog soepeler met meerdere speakers
De Sonos one SL is perfect in de wat kleinere kamer of studentenkamer. Het aansluiten gaat erg snel via de Sonos app en je kan makkelijk streamen via de app of Spotify. Voor de gebruiker die geen spraak assistent gebruikt is deze speaker een erg goede optie. Tevens makkelijk te verbinden met meerdere speaker in huis via wifi.
Sonos One SL Zwart Reviews
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top, heel blij mee
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
Mooie en eenvoudige manier om in je hele huis je muziek te kunnen afspelen. Kwaliteit goed installatie heel simpel. Vormgeving strak en mooi. Makkelijk te koppelen.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Klein, eenvoudig en een mooi geluid
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Neemt weinig ruimte in
  • Minpunten
  • Geen accu
Deze Sonos One SL is een aanvulling op onze eerste Sonos, Door deze beide apparaten te koppelen, werken ze als een paar speakers. De bediening is eenvoudig, het geluid is goed en de speakers zijn compact en fraai vormgegeven.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een toppertjes zijn deze speakers.
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Installatiegemak
Twee Sonos One SL aangeschaft samen gekocht met de Sonos Beam en in een surround configuratie aangesloten. Wat een geluidskwaliteit, bioscoop is er niks bij!
Sonos One SL Zwart Reviews
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid in mooie uitvoering.
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Sonos app
  • Minpunten
  • Niet goedkoop
Ik had dit veel eerder moeten doen. Hier is Spotify optimaal mee te beluisteren. Bluetooth is behelpen vergeleken met de ze Wifi boxen. Ze zijn mooi, geven fantastisch geluid en zeer handig te bedienen met de Sonos app, maar ook direct met de Spotify app. Ook de radio kan de deur uit, want ook die zit erop.
Sonos One SL Zwart Reviews
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product
 | 14-04-2020
Ik ben er blij mee
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect draadloos surroundgeluid
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • (Surround) geluid
  • Installatie makkelijk
  • Gebruik van app makkelijk
  • Vormgeving
Ik heb de Playbar in combinatie met twee losse One’s gekocht en heb tot nu toe nog geen enkele spijt gehad van alles. De One’s produceren een mooi surroundgeluid bij films en series en helpen mooi mee tijdens het luisteren van muziek. Losgekoppeld van het geheel produceert een losse One ook een goed geluid. Loskoppelen van het geheel gaat ook vrij makkelijk in de Sonos app, toevoegen later idem. Overigens staat het geheel door de vormgeving ook mooi.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt de moeite waard!
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Klein
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te koppelen
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Verder echt niets aan te merken
We hadden al een Sonos set beneden in de woonkamer en nu dus ook een box bij mij op mijn kantoortje. Ideaal in deze tijden. Klein formaat, top geluid en heel makkelijk te gebruiken via mijn telefoon of laptop of wel ander apparaat. Ze zijn niet goedkoop, maar het is echt de moeite waard.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Compact maar krachtig geluid
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • installatie
Het maakt onderdeel uit van mijn 5.1 opstelling, goed geluid, en via de app makkelijk te installeren.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
voldoet zeer waarschijnlijk aan wat je verwacht
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Design
  • Sonos app
  • Makkelijk te installeren/verplaatsen
  • Perfect voor niet professionele gebruikers
  • Minpunten
  • Stekker er uit trekken om uit te zetten
  • Bass kan beter
  • Sonos app
  • Doet het niet zonder wifi/internet
Bij binnenkomst twijfelde ik door de grote of de box sterk genoeg was om ons kantoor van +-50m2/150m3 volledig te voldoen van goed gehoorbaar geluid. Hier voldoet hij zeker aan. Box zal ook voldoen voor gebruik bij de kleinere huis feestjes (voor jongeren die de muziek toch wat harder hebben) De kwaliteit van het geluid was aan het begin even wennen omdat het toch net wat anders dan de overleden boxen was dan die we hadden maar dit zal je altijd houden, ik durf nou niet te zeggen of de kwaliteit nou minder is of dat het gewoon net wat anders (holler) klinkt. Nu na een aantal weken heb ik niet meer het idee/benul dat ik iets mis in het geluid in elkgeval. Bas kan beter, vervaagd wat in open ruimte maar staat bij ons een open inloopkast/archief waardoor dit harder en gewoon goed klinkt. Zeker voor de prijs is dit gewoon ruim voldoende. De Sonos app (gebruiksgemak) is even wennen maar heb zeker ze voordelen (kleine nadelen). Je bent beperkt aan de inn-apps van de sonos app. Maar de meeste dingen staan er tot nu toe wel in om muziek af te spelen (spotify, radio etc) af en toe bepaalde filmpjes of youtube muziek kon ik niet afspelen. (wellicht is hier wel gewoon een oplossing voor die ik nog niet weet?) Voordeel is wel dat wanneer ik iets op mijn telefoon kijk dit niet de muziek op radio overneemt waardoor heel het kantoor er ook last van heeft (we weten allemaal hoe je soms genaaid word tegenwoordig op bepaalde facebook video\'s haha). Iemand anders de muziek overlaten nemen via zijn telefoon gaat gemakkelijk. Nadeel is weer zodra je geen wifi/internet hebt je de box niet kan gebruiken of dat hij even wegvalt omdat je internet buffert. Ook moet je genoeg geheugen op je telefoon hebben om de box te kunnen gebruiken omdat je de app moet downloaden, dat is tegenwoordig nog wel is een probleem (dit had ik) omdat (niet nader te noemen merk) altijd vol zit door alle updates. Design vind ik top! hij is klein en compact met een redelijk strak design waardoor hij totaal niet stoort ook niet als hij bij mij in de woonkamer bij de tv of dergelijke zou staan. Als je hem ziet of aanvoelt heb je ook wel het idee dat je iets nieuws van top kwaliteit ziet staan. --- (Sonos one SL zwart) Conclusie: Prijs kwaliteitsverhouding een 10 Zeer zeker aan te raden voor niet professionele gebruikers.
Sonos One SL Zwart Reviews