TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sonos One SL Zwart Reviews

SONOS ONE SL ZWART REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 103 reviews
199,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geluid!
 | 19-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Afwerking
  • Bedieningsgemal
Op het eerste oog een simpele speaker maar wat een functies allemaal. Zeker aan het overwegen om een tweede aan te schaffen om een stereopaar te maken.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer over te spreken
 | 19-12-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
De bediening via iPhone/iPad is super makkelijk. Geluidskwaliteit is meer dan prima. Integratie met Spotify en andere diensten is een fluitje van een cent. En door het kleine formaat valt hij niet op in de huiskamer. Ook onze twee kleuters zijn er heel blij mee!
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne aanvulling voor de sonos beam.
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • installatie
  • geluid
  • formaat
  • design
  • Minpunten
  • geen
Prima geluid en supermakkelijk te installeren. Door het zeer handzame formaat is de one sl overal te plaatsen, moet wel een stopcontact in de buurt zijn. De timer maakt het ideaal voor de slaapkamer, lekker in slaap vallen met de beste muziek.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi systeem voor het hele huis
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Diep geluid
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk te combineren
  • Slimme updates
  • Minpunten
  • Geen
Mooi systeem voor het gehele huis. Ik dacht eerst dat het een klein apparaat was dat geen ruimte voldoende kon vullen met muziek. Wat had ik het mis, een klein apparaat met echt veel kracht en mooi geluid. Makkelijk in gebruik en handig te combineren met andere producten van Sonos.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een super systeem voor het gehele huis!
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi geluid
  • Diep geluid
  • Mooi design
  • Handig te combineren met andere Sonos producten
Heel eenvoudig systeem met een geweldige geluidswkaliteit. Het is vrij eenvoudig om de apparaten met elkaar te verbinden waardoor je muziek door het hele huis kunt luisteren. Wij zijn fan!
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een super systeem voor het gehele huis!
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
  • Mooi geluid
  • Diep geluid
  • Combineren met andere sonos producten
Sonos hebben we leren kennen via één sonos OneSL, nu we een tweede hebben voor in de keuken en we deze kunnen combineren met die in de woonkamer hebben we overal muziek in huis. Het werkt heel eenvoudig en doet precies wat het moet doen.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima speaker voor een kleine ruimte
 | 16-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Compact design
  • Te koppelen met andere One als stereo paar
  • Minpunten
  • Geen
Bewust gekozen voor One SL zonder spraakassistenten omdat deze ik functies al heb in andere Sonos speakers. Mooi geluid zoals alle Sonos speakers, prima voor bijv. (thuis)werkkamer.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit, waar voor je geld.
 | 15-12-2020
Het product is wel een grote toevoeging aan het geluid van de center speaker die ik al 2 jaar heb v Sonos. Nu nog sparen voor een Subwoofer en ik heb niks meer te zoeken in de Pathé. Gewoon mijn eigen bios thuis. En dat de boxen te verplaatsen zijn naar andere ruimtes in de woning is ook van ongekende luxe.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit, waar voor je geld.
 | 15-12-2020
Het product is wel een grote toevoeging aan het geluid van de center speaker die ik al 2 jaar heb v Sonos. Nu nog sparen voor een Subwoofer en ik heb niks meer te zoeken in de Pathé. Gewoon mijn eigen bios thuis. En dat de boxen te verplaatsen zijn naar andere ruimtes in de woning is ook van ongekende luxe.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super!
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Muziek over de WiFi
  • Mooi design
  • Eenvoudig te bedienen
  • door heel het gezin te bedienen
Perfect apparaat om thuis muziek mee te luisteren. Dat het over de WiFi gaat is veel beter dan dat het over de Bluetooth gaat zoals veel concurrenten dit hebben. dit is echt ideaal voor het thuiswerken. Als ik nu gebeld wordt dan springt ie niet over naar de box en gaat de muziek ook door. Gewoon top!
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Muziekpareltj3s voor mijn oren.
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi design
  • Verplaatsbaar
Wat een mooi geluid heeft deze Sonos. Makkelijk in gebruik, want in een mum van tijd speelt hij je favoriete muziek. Kwaliteit van het geluid is heerlijk. Wij hebben hem in onze woonkamer staan en deze krijgt hij prima gevuld! Dus als je twijfelt, hij is het waard!
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemak
  • Design
  • Verbinden met media apparatuur
  • Minpunten
  • Verbinding met pc
Super ding mooi geluid alleen lastig met contact computer kan wel makkelijk met afspeel lijst.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product en super levering via Plattetv.nl
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Prijs ligt boven gemiddeld
De strakke vormgeving in combinatie met het goede geluid maakt SONOS voor mij het geluidsysteem nummer 1!
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
HEERLIJK GELUID EN PRACHTIG DESIGN
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Modern design
  • Gebruiksgemak
  • Uitstekend geluid
  • Uit te breiden
  • Equalizer optie
Paar weken geleden een sonos one sl white besteld. Het was mijn eerste kennismaking met sonos. Wat een mooi helder en diep geluid komt er uit deze speaker die tegelijkertijd een modern design heeft en in elk interieur past! Ik ben zeer enthousiast en tevreden en ga zeker voor een surroundset van sonos.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Gemakkelijke bediening
Een hele mooie product. Fantastische geluid. en vormgeving. Verder bedieningsgemak is heel gemakkelijk.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een mooi geluid uit zo’n mooie kleine speaker
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Formaat en design
  • Bediening
  • Geen bulk snoeren meer
  • Alles via de app
  • Eenvoudig in te stellen
Ik vindt het knap dat sonos zoveel geluid krijgt uit zo’n kleine speaker. Het is simpel in gebruik te nemen en in te stellen. Tot nu toe zeer tevreden
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact en goed
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Airplay
Mooi product met goed geluid. Handig te bedienen via de app. Voordeel ten opzichte van oude Sonos is de mogelijkheid van AirPlay.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer goed product.
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak via app
  • Minpunten
  • zijn er niet
In mijn winkel nu een perfect geluid wat aangenaam klinkt en de verkoop zeker zal stimuleren.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kwaliteit box
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Service
Heel fijn product en een dito service in de winkel
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Ik ben erg tevreden of de behulpzaamheid van verkoopster
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Geen kabels meer
  • Geluid prima
  • Snel te installeren
  • Vormgeving is mooi
  • Makkelijk uit te breiden
  • Minpunten
  • Prijs
Ik ben zeer tevreden over de Sonos one ls ik gebruik ze als extra speakers in de eetkamer, ik ben al in het bezit van een soundbar woofer en twee play 5,